-

jag vill att allt ska bli bra, det vill jag mer än allt

någon kanske gillar att läsa listor

ÄRLIGHET

Du har sårat nån så de börjat gråta - ja :/
Nån har sårat dig så du börjat gråta -  ja
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - ja

Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - hm, säkert

Jag har smygit ut utan lov - tror inte det? hah

Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - mjo

Jag har en hemlighet som ingen vet - aa

Jag har fuskat i ett spel - haha kankse?

Jag har struntat i ett prov - aa


DÅLIGA TIDER

Jag har druckit alkohol - mjo

Jag kan svälja piller - aa

Jag har tagit mediciner mot depression - nope

Jag har anorexi och/eller bulimi - nej

Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det  - tror inte det?

Jag har vaknat gråtande - tror inte det heller

Jag har somnat gråtande - jaa

DÖDEN

Jag hatar begravningar - ja

Jag har sett någon dö - nä, tur det!

Någon nära till mig har försökt begå självmord - inte vad jag vet

Någon nära till mig har begått självmord -


ERFARENHETER

Jag har tappat bort mig i min hemstad - säkert när jag var mindre

Jag har sett en fallande stjärna - kankse

Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna -

Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - jaa hah

Har sparkat en kille mellan benen - finns det nån tjej som inte har?

Har hoppat fallskärm från ett flygplan - nä

Har lekt sanning eller konsekvens - yes

Druckit en hel liter mjölk på en timme - vet inte?

Jag har medverkat i en teater -  typ i mellanstadiet hah

Du har fångat en snöflinga med tungan - självklart

Jag har suttit på ett tak på natten - kanske

Jag har åkt taxi - ja

Jag har ätit sushi - ja

Jag har åkt snowboard - faktiskt inte, bara skidor


29 april

naturhistoriska muséet - boring som bara den. som tur var gick vi och tittade på homosexuella djur, så det gjorde väl tiden där lite bättre, eftersom det var så sjuka saker som man kunde skratta åt där.  gick runt en snabbis i stan efter med sofi & hanna. en snabbis på ca 15 min. rekordkort tid? sedan var det av till skolan igen bara för att sofi skulle låna min mattebok.
vad som händer senare under dagen vet jag inte, ska kanske träna lite styrka med sara. fast eftersom vi redan är så starka så kanske det inte behövs. okej, ska vara ärlig istället. det behövs verkligen. våra armar kommer väl snart försvinna eftersom det inte finns några muskler i dom hah.

imorgon är det valborg, orkar inte

                           
                                                 så söt

28 april

hejsan
dagen har såklart spenderats i skolan, från 8.40 till 14.50. har två riktigt sega och långa lektioner idag men ja tydligen överlevde jag dom eftersom jag sitter här nu. eftersom skolan åkte jag och sofi och *piiiip* nej ni får tyvärr inte veta. så, nu gav jag er just något som ni kan fundera över resten av kvällen. efter det åkte vi i alla fall till lilla niklas j och var där i typ 25 min eller något hah.
så om man ska sammanfatta min eftermiddag kort så spenderades den alltså med sofi.

morgondagen ska spenderas på naturhistoriska muséet tillsammans med min kära klass. anledning till detta är att vi håller på och lär oss om "hållbar utveckling" på naturen och geografin och ska därför dit och göra nånting? vet inte riktigt vad. min naturlärare sa såklart att man kunde gå runt och titta själv lite senare, bland annat fanns det en utställning som hette "homosexualitet i djurvärlden" eller något sånt där, vilket jag och sofi tyckte lät mycket intressant. (ta inte detta allt för seriöst) själv visste jag inte ens att djur kunde vara homosexuella, men kanske.

och för att skriva om något annat så har jag verkligen ångest över valborg. har ångest över precis allt. jag önskar att jag kunde se in i framtiden så jag vet vad jag ska vänta mig men nej, självklart måste jag vänta. valborg, som är om bara två dagar..

joggingtur på g

hejs.
skoldagen gick snabbt vilket var skönt. kan i och för sig bero på att jag bara var där fyra timmar, men ändå. köpte mig en bra hårinpackning efter för lite födelsedagspengar.

ikväll, eller om typ en halvtimme blir det till att jogga med hanna och sara. vi får se hur långt vi orkar, och om jag gissar rätt så orkar vi inte långt. (ingen av oss har särskilt bra kondis) men att jobba lite är ju alltid bättre än att inte jogga nånting alls. jag gör det såklart för tärningen, men också för att man kan få ut ilska och grejer genom det? får se hur det går, men jag får väl hoppas på det.
- känner mig fortfarande förvirrad, och vet inte vad jag ska göra.

27 april

jag har ångest. jag vet inte om jag kan och ska vara glad eller inte. hela mitt liv snurrar runt i skallen på mig som om det vore en karusell. jag vet ingenting. jag vet inte vad som händer, jag vet inte vad jag vill. ångest och förvirrad, dom orden beskriver nog mig ganska bra just nu. det är inte kul, inte nånstans. jag önskar livet vore lättare, eller att någon annan gjorde val åt än. det skulle kännas bättre

- hur som helst så måste jag gå till skolan idag. inte för att vi har så viktiga lektioner, och vi har ja inget prov den här veckan men ändå måste jag. jag ska möta upp F vid halv 11, eftersom min första lektion egentligen börjar om ungefär 15 min. jag orkar inte gå på den. kör på en kortare variant av skoldagen istället.

skriver kankse lite senare, får se. ha det bra så länge

nono

livet är inte alltid lätt, det märker man när dom svåra tiderna kommer, och dom kommer alltid förr eller senare.

26 april

ska snart möta sara & hanna för en pratstund. det behöver jag.
 vet inte vad som händer just nu eller vad jag ska göra. jag är förvirrad.

- vad spelar det för roll

            

.

hur många tårar har man egentligen ?
antagligen flera tusen,
om det ens finns några gränser

25 april

godmorgon
blev ingen uppdatering igår på grund av en del saker, men nu kommer en liten i alla fall.

nationella igår gick bra, även om ämnet inte var det roligaste. fick sluta en timme tidigare, så det var skönt. gjorde i stort sätt ingenting igår, träffade sara och hanna en snabbis runt 9 bara, annars var jag bara hemma.

idag vet jag inte vad som händer, ska kanske träffa N för att prata ut om lite saker, men annars vet jag inte. är inte så taggad på någonting just nu, så vi får se.

                        
      btw så beställde hanna den här åt mig när hon beställde lite piercningsmycken åt sig själv,
                       så jag fick den igår. mycket fin och ganska coolish över den!

(det föreställer alltså en dragkedja om det är nån dum jävel som inte ser det)

24 april

orkar inte skriva idag, det kommer ett inlägg imorrn istället!

-

det finns ingen mer patetisk människa än dig. jag skrattar åt dig!

23 april

hallojsan
haft en bra dag? min har varit helt okej trots att jag har min längsta skoldag på torsdagar. det började med kursprovet som gick helt okej, det gick varekn bra eller dåligt, och sedan fortsatte dagen. köpte glass på håltimmen mellan svenskan och musiken, och vi satt och njöt i solen. blev ju faktiskt ganska varmt idag ändå. det trodd ejag inte när det var knappt 1 grad ute i morse när jag skulle åka till skolan, men vädret gav med sig ;)

på väg hem mötte jag pap & sys som skulle till syster handbollsträning, så blev att jag åkte med och titta på.

imorgon är det engelska nationella som gäller. uppsatsen. jag hoppas att det komemr gå bra men men jag får se. har ju ganska lång dag imorgon med, men ska se till att jag klarar mig igenom den. det är ju trots allt fredag imorgon.

22 april

snacka om att tiden går fort, redan slutet av april. det skärmmer mig lite att det går fort, samtidigt som det är skönt. jag vill ju självklart ha sommar och allt det här, men efter de börjar redan 2an. känns som att jag nyss börja 1an, fast den egentligen är över om ungefär sju veckor. sick.  

idag hade vi ingen introduktion av sammarbetet mellan geografin och naturkunskapen, utan vi fick vara "försökskaniner" istället. 3orna som läser pedagogiskt ledarskap skulle testa deras kunskaper på oss, och det var inte den roligaste dagen jag har varit med om. det började med att bara 15 st, från hela klassen kommer på mentorstiden. av dom 15 var vi uppdelade i två grupper, vilket betydde att vi bara var åtta stycken i vår grupp (när man egentligen skulle vara 15 per grupp) efter första "övingen" gick två hem, och där stog vi 6 stycken kvar. det känndes så meningslöst så jag och sofi lämnade också gruppen som bara blev fyra kvar efter den andra övningen. jag undrar hur många det var kvar mot slutet.. ? hur som helst så blev det alltså en ganska kort dag för mig. var hemma vid två ungefär.

idag ska det pluggas pluggas pluggas. i alla fall repetera lite glosor, fraser och frågemeningar som kan vara bra att kunna. är ju andra delen av kursprovet imorgon, som ni vet. jag hoppas verkligen att det går bra!

c ya ;)

rubrik

att se sina närmaste vänner må dåligt, är bland det värsta som finns
jag finns här för er tjejer, glöm aldrig det.

nada plugg

- jag är dålig. jag vet att jag måste plugga till andra delen av kursprovet i spanska, ändå gör jag det inte. jag vet att för att få ett bra betyg måste jag få bra på provet och då måste jag plugga. jag säger som vanligt. jag orkar inte. jag vet att det inte är någon ursäkt, men ska jag vara ärlig har jag ingen annan. hela min dag (efter skolan) har bestått av tevetittande och datanördande. med datorn i knät sittandes med teven påslagen, hur bra låter det ? inte bra alls. får plugga galet imorgon helt enkelt.

senare blir det teve, och vid det här laget borde ni veta vilket program som står på klockan 21.00 på tisdagar hemma hos mig. i alla fall i mitt rum. jo självklart despan, eller desperate housewives. i love it!


21 april

finns inte så mycket att säga om idag. var i skolan, fick tillbaka lite inlämningar och prov som gick helt okej. ska snart äta middag, och jag känner hur tråkigt det här inlägget kommer bli, så nu slutar jag skriva.

skriver kankse lite senare, adios

20 april

dagen var lugn och gick faktiskt snabbt, tack och lov.  första delen av kursprovet i spanska som bestod av en hör- och en läs förståelsedel gick hur bra som helst. jag gick runt och oroande mig i onödan, för det var mycket lättare än vad jag trodde att det skulle vara. men finns det en positiv sak så finns det alltid en negativ. min negativa för idag var resultatet av matteprovet. hela provet bestod av kommentarer, och då menar jag inga bra kommentarer. ganska surt, men jag var ändå förberedd så det kom i alla fall inte som en chock.

hela veckan är helt fullspeckad av plugg.
måndag - kursprov i spanska del 1
tisdag - svenska inlämning, naturinlämning
onsdag - introduktion av nytt arbete mellan geografin och naturen
torsdag - kusrprov i spanska del 2
fredag - nationella prov i engelska, uppsats delen

det som är den största skillnaden mellan nationella och "vanliga" prov är ju att man inte kan plugga till de nationella. detta är väldigt skönt, men gör än också väldigt stressad

nu ska jag skriva min svenska reflektion över shakespeares "romeo & juliet" som alltså ska lämnas in imorgon. skönt att få dte gjort.

                
        det ända bra med det här provet var väl mitt "pi" tecken som hon tydligen gillade

               
            måste ju lägga in en bild där man ser att det faktiskt böjar komma knoppar


19 april

kom på att jag kanske borde skriva några rader här nu.
dagen har varit lugn, började med att jag träffa sara. vi njöt lite i det fina vädret sen gick vi och köpte kinapuffar och slog oss ner i hennes lägenhet. hanna kom och ville umgås med oss också efter ungefär en halvtimme, och ännu lite senare kom vår älskade sofi. - galet glad över att du är hemma bruden! hur som helst så satt jag alltså där med mina tre bästa tjejer och fick höra på lite smått och gott om kina, plus lite andra vanliga tonårsproblem.
middagen blev grillat! årets första, och det är ju alltid lika gott.
ska snart möta sara för att få tillbaka min mobil som jag glömde där. förstår inte hur jag lyckades, jag går nämligen inte någonstans utan min mobil! men menm ibland tänker man inte.

måste bara säga att valborg har börjat planerats! det är ju faktiskt valborg om bara 11 dagar. woho, det längtar jag till.

        har förövrigt helt och hållet fastnat på den här låten
                        

-

hela min värld är ett jävla helvete. ta mig härifrån, jag orkar inte

liten uppdatering

halloj igen.
kände för att uppdatera lite i brist på annat.
har inte gjort något alls idag, men har fortfarande ett litet hopp kvar om kvällen. om det inte blir fest så lär jag i alla fall träffa S & H, som igår. ikväll kommer ju också min bff sofi hem från kinaland, så hoppas att jag får ett litet samtal av henne när hon anländer till arlanda.
annars har jag inte så mycker mer att berätta. är fortfarande inte på topphumör pga en viss anledning som inte ens är värd att ta upp i bloggen.

ska snart äta födelsedagsmiddag för min syster som ni vet fyllde år igår. hon fick bestämma mat och det blir tacos.

                
                              inte allt för seriös bild, fast den stämmer ju faktiskt

18 april

goddagens alla människor
kvällen igår slutade med en träff med sara och hanna. vi satt ute ett bra tag, och bytte ut vår instängda luft i lungorna mot frisk kvällsluft. det där lät nästan lite poetiskt? hur som helst så var det så min kväll såg ut igår. om man inte räknar med den lilla stunden jag tittade på talang också.
idag vet jag inte vad som händer, ska försöka hitta fest till kvällen i alla fall. är såå taggad på att göra något kul. men vi får se, jag skriver säkert senare <3

17 april

äntligen fredag, och jag borde vara glad. jag är inte glad. är allmänt irriterad och för tillfället vill jag bara försvinna bort från allt (nej jag tänker inte ta livet av mig om någon nu tror det) jag vill åka utomlands, och inte behöva tänka på någonting. bara ligga på stranden hela dagarna och få vila upp sig. tur att jag har mina närmaste vänner, annars hade jag antagligen legat i sängen hela dagarna, och tyckt synd om mig själv? nej jag tycker faktiskt inte synd om mig själv, även om det kan verka så. är bara så sjukt irriterad på hur vissa människor kan bete sig. tyvärr är det ingenting jag kan göra något åt, så får fortsätta irritera mig på det.


kommer nog inte göra någonting alls ikväll. som vanligt. min helger har blivit så extremt tråkiga. men så blir det när fest efter fest har blivit serverade på fat nu dom senaste veckorna. vi har nog blivit lite bortskämda när det gäller partyn. varenda helg innan lovet var planerat med fest, som vi var bjudna på. var kul, och jag vill ha tillbaka dom stunderna! men men, blir nog som sagt ingenting ikväll. kommer väl ligga i soffan med min familj. det ser jag framemot! 

grattis


grattis syster på 11års dagen <3

16 april

var en seg dag idag, många lektioner och en lång seg håltimme. inte nog med det, fick jag akut ont i huvudet under eftermiddagen, men som tur var hjälpte alvedonen litegrann. jag som aldrig har huvudvärk annars ? hade sista lektionen i spanskan innan kursprovet är, nästa vecka. märkte att jag faktiskt måste plugga lite i alla fall, om det nu går att plugga till ett hör & läs förståelse prov ? i will try.
köpte mig en bit choklad på vägen hem. som vanligt. jag har blivit en riktig gottegris, äter godis alldeles för ofta. tur att jag har bra ämnesomsättning, annars hade jag väl varit väldigt överviktig vid det är laget. måste sluta med det är småätandet alltså!
kvällen kommer spenderas framför teven eller datorn. har inte riktigt bestämt mig än, maha. ska i alla fall börja titta igenom spanskan. (som om det kommer hända)
imorgon är det i alla fall fredag. då har jag något att se fram emot. underbar helg, som i och för sig kommer innehålla mycket plugg, men men helg är ändå bättre än skola. tyvärr.
c ya ;)

rubrik


this is for you

godnatt

ska ta och krypa i sängs nu. är hur trött som helst trots att jag sov längre än vad jag skulle i morse, och trots att jag sov en stund mitt på dagen. jag tror det är stressen som gör än så trött, tråkigt nog.
ska lägga mig och läsa lite mer i boken, fast jag tar det på svenska istället. vi har boken hemma och det är ju samma handling så då är det bara smidigare att ha den på svenska. fusk på mig ? hur som helst, ska ta och läsa lite nu, och sedan somna fort, eftersom jag börjar 8 imorgon och har en lång dag framför mig.
godnatt

15 april

har läst, även om det inte räcker. har inte ens kommit halvvägs i boken, men det är ju i alla fall bättre än inget. ska nog läsa vidare lite efter middagen för just nu räcker det för ett tag. somnade nyss när jag försökte läsa ett långt kapitel, så jaa jag gav upp.
har inte gjort mycket idag (förutom boken),  bara duschat och ätit lunch. och suttit en liten stund framför datorn såklart.
kommer nog mest ta det lugnt under kvällen också. bestämde tidigare med hanna att vi skulle träna, men känner mig alldeles för slut för det, plus att jag måste prioritera boken. bara massa dumma ursäkter jag vet, men lite rätt har jag i alla fall.

försöker lägga upp fina vårbilder från min mobil, men det är ju helt fuckad så ibland tar det flera dagar innan det ens går att lägga in dom på datorn. det är därför det är lite glest med bilder.

ledig pluggdag

ja, är alltså ledig idag. eller som jag sa förut så skulle jag behövt gå till skolan om det inte vore för jag är klar med min kriminologirapport. men jag som många andra, var klar och slipper alltså skolan idag. galet skönt!
det tråkiga med de här dagarna är att man nästan alltid har något att göra. jag brukar i stort sätt på ägna varje sån här "ledig" dag till plugg. idag måste jag stressläsa ca 200 sidor i en engelska bok. känns inte sådär överdrivet kul. men det är väl bara att köra igång antar jag.
ställde klockan i morse på 9, för jag skulle känna mig lite extra duktig och gå upp tidigt. tyvärr somna jag ju om och vaknade vid halv 11, så där försvann dom timamrna. fick tvinga mig själv upp ur sängen för att inte sova vidare ännu längre.
såå nu måste jag alltså börja läsa. ha en bra dag. 

                                                           
btw, mamma har köpt det här åt mig. det sägs ju vara bra för tänderna, det ända problemet är väl att det smakar förjävligt. bara att stå ut, och vänta på bättre tänder antar jag. mihi 

desp.

sitter och tittar på dubbelavsnitt av desperate housewifes, kanske tidernas bästa serie?

14 april

och första skoldagen är avklarad. känns bra att komma in i rutinerna igen, även om själva skolan kanske inte är det bästa. har varit en lugn dag idag, vilket var skönt. tur att vi inte började första dagen efter lovet med en lång och jobbig dag. ett plus i kanten, är ju att vi fick veta att vi får vara hemma imorgon, om vi vill. man får gå till skolan och skriva på sin krimrapport, men eftersom jag i stort sätt är klar, så skickar jag bara in den, och stannar hemma imorgon. skönt, med en extra ledig dag så här mitt i veckan.
annars händer det inte så mycket just nu, ska mest ta det lugnt idag och "finslipa" min rapport, sedan börja läsa lite i min engelskabok som ska vara färdigläst på torsdag. jag är inte bra på att planera vad det gäller att läsa.. kan bero på att jag inte alls tycker att det är så kul längre. sad but true.
ska ta och göra mig en kopp te, och skriva klart allt nu, skriver väl lite senare. hasta luego!

det är hemskt

hälsade nyss på farfar på SÖS. det var hemskt.
att se någon nära, må så dåligt, det är hemskt
att inte få leva livet så länge som man borde, det är hemskt
att vara en anhörig, det är hemskt
att tänka tillbaka på alla minnen, det är hemskt
att veta att hans tid snart är över, det är hemskt

jag önskar dig all lycka, för det behöver du. farfar
 

13 april

ställde klockan imorse, så jag ska kunna lägga mig hyfsat tidigt ikväll. är ju skola imorgon, som säkert alla vet just nu. klockan stod i alla fall på 09.30 och om det inte hade varit för skolan imorgon hade jag somnat om på en gång. det skönaste med att gå upp tidigt är att då har man inte sovit bort hela dagen. som nu tillexempel. klockan är ungefär 20 i 12, och jag har redan hunnit äta frukost OCH skrivit klart mitt krimarbete. känns helt otroligt skönt att vara klar med det, och att jag nu har hela dagen fri att göra vad jag vill.

skriver väl senare, för just nu har jag inget mer att säga. <3

utemys

kom precis hem efter kvällen hos julia. var helt klart den mysigaste kvällen på det här lovet. satt runt ett bord, med massor av ljus på. vi satt med filtar, och ur högtalarna strömma det ut gamla sköna låtar man inte hört på länge. låtsades för en stund att det var sommar, trots att temperaturen inte var sådär jätte hög där ute. pratade om allt, skrattade och livet var för stunden helt perfekt. loove you girls! (folk måste tro att jag är lesbisk så mycket som jag säger att jag gillar mina tjejer?) hur som helst slutade min kväll med att jag satt inne med hanna, kylan tog för mycket på oss. satt och prata om det viktigaste i livet, sånt som man behöver prata om ibland. tog 20 över 12 tåget hem, och nu sitter jag här.
har en lång dag framför mig imorgon med mycket plugg. stackars mig. 
godnatt

       
 
       

sunny day

hej igen.
träffade sara idag som jag sa, det blev en tripp ner till centrum där vi satt och njöt i solen med var sin glass. så himla mysigt, och jag är helt kär i det här vädret. efter några timmar i solen gick vi hem till mig, och spenderade några timmar i mörkret framför teven. vi tittade på filmen Hannah med H som inte var den bästa film jag sett om man säger så.
lagade hemmagjord pizza med pap & sis, som just nu håller på att bli klar i ugnen. har aldrig gjort pizza själv tidigare, så vi får se om det blir gott eller inte.
kvällen kommer antagligen hållas hemma hos lilla julia, med tjejerna. får se vad denna kväll leder till. den sista kvällen på lovet, som vi faktiskt kan göra vad vi vill på. sorgligt, men sant.


                 
               jag & sara i tunisien, sommaren 07, får se om det blir en resa i sommar igen.

12 april

fint väder idag igen. i love this.  ska nog möta sara senare för en promenad eller något. känner att man inte kan vara inne hela dagen idag. har varit inne allt för mycket. men innan jag ens får tänka tanken att gå ut måste jag skriva mer på krimarbetet. som tur är, är det ganska intressant så det gör ju allt mycket lättare.

grattis till pappa som fyller år idag också!


tråk som bara den

blev en hemmakväll idag igen. tittade förut på robinsson, och nu är det the wedding date som står på. en långfilm som just nu har blivit avbruten av nyheter. har allmänt tråkigt och känner mig halvt deprimerad som inte gör ett skit på en lördag. alla är någonstans och gör någonting. fick frågan om att följa med tjejerna, men orkade inte. två dagar kvar av lovet. imorgon ska jag fortsätta på mitt krimarbete, och vad som annars händer vet jag inte. får väl hoppas på att det blir lika bra väder som idag, då kan man ju i alla fall ta en sväng runt i huddinge för att njuta av det fina vädret.

37
dagar kvar i skolan, det är ungefär 7 veckors skola. ändå helt okej.

släktkalas ?

hejsan allihopa.
blev inte en hel hemmakväll igår, utan tog en prommis med sara vid halv 10. riktigt skönt att få prata av sig.

idag kommer delar av släkten, eller farmor, mormor och hennes man kommer hit. vet inte riktigt om jag kan kalla det släktkalas för alla dessa födelsedagar, eftersom jag har träffat alla vid olika tillfällen och redan fått presenter. det här blir väl en tid då jag och min syster ska få umgås med våra mor & far mödrar. sådär , nu fick jag till det hah!. nej men, blir väl lunch och sådär.
senare ska jag i alla fall träffa sara, och vad vi hittar på. det vet man aldrig.  hoppas på att något kul händer ikväll i alla fall.
skriver väl lite senare. ha den bääst !

hemmakväll med godis

har varit inomhus hela dagen. gud vad tråkig jag är. men har verkligen inte orkat göra någonting alls idag. känner mig bra som började på krimarbetet i alla fall, även om det är en del kvar.
kvällen ska tillbringas hemma. det har nästan blivit någon slags helgvana, om jag gillar det eller inte vet jag inte riktigt. det är skönt, det kan jag inte säga emot. men det blir lite tråkigt i längden. jag blir lätt rastlös om man säger så.
pappa och ellen ska snart gå och köpa godis, för det är ju ett måste när man ska sitta hemma och glo på teve hela kvällen. fast fy vad mycket godis och onyttigheter jag har ätit på senaste. jag skyller på neovletta, dom gör än sötsugen som bara den.
och snart är lovet slut, lovet som jag gick och vänta på i flera veckor. fast det positiva med det, är ju att
nästa lov är sommarlov. det är helt sjukt hur mycket jag längtar till det! haha, känns som jag alltid längtar till loven, och så är det nog. men sommarlovet måste ju alla längta till. det är ju den underbaraste tiden på året. utan tvekan!
nej, nu ska jag fortsätta göra ingenting, om någon undrar alltså.
pussen


(om två dagar fyller min pappa år, har ingen aning om vad jag ska köpa, suck)

mjo

             
                                                   saknar det långa håret, det gör jag.

life is a highway

         

10 april

hej sverige!

gårdagen blev okej, var sjukt otaggad så satt mest i soffan och var allmänt tråkig, men men alla kan inte vara på top varje dag. kom hem vid 1 någongång, och kunde gott gå och sova.


dagen har hittils ägnats åt att skriva en kriminologirapport. min handlar om våldtäkter, och fy satan för det! snacka om hemskt. visste ni att antalet våldtäkter har 5dubblats bara under de senaste 30 åren? helt  sjukt, bort med alla våldtäkter säger jag bara! har skrivit en början på nästan fyra sidor, men är långt ifrån klar. det jobbiga är väl att det inte står så där överdrivet mycket om våldtäkter på internet, mest om speciella fall, så får leta som en galning. men men det blir nog bra i slutändan. denna rapport ska vara inne på onsdag, så behöver i alla fall inte stresskriva vilket är skönt.
det tråkiga med att sitta inne är att vädret är suuper fint. börjar ju nästan bli en vana med bra väder, det gillar vi. har i alla fall dragit upp rullgardinerna och öppnat fönstret så jag nästan kan känna att jag är ute. haha, typ dagens skämt.


nej nu ska jag ta en paus med skrivandet, och fortsätta lite senare. adios amigos.


9 april

godmorgon tänkte jag säga, men såg att klockan är över fyra. dagarna gååår ju så snabbt.

vakna upp hos niklas vid 9, han sov. vakna vid 10, han sov. kunde inte somna om, så låg och prata lite med sara på sms. när han äntligen vakna, så somna han såklart om igen. somna om och vakna vid 12, han sov. vaknade vid 1 av att hans mobil ringde, yeey han vakna! gick upp vid 2 och fick lite halvkalla pannkakor. tack niklas. pappa kom och hämtade mig efter ett tag, och sedan blev det fika med familjen plus morfar. fick min födelsedagspresent som bestod av pengar. thaaank you grandpa!
ska äta middag på grekiska kolgrillen med familjen och morfar också dåra, och efter det bär det toligtvis av till lisut, där kvällen i alla fall till än början ska spenderas med tjejerna. blir väl som vanligt galet mycket snack och skratt.

nej nu ska jag hoppa in i duschen, använda mitt silvershampoo, fixa mig, och sedan sitta vid bordet på resturangen halv 6. kommer kanske bli en ganska trevlig kväll. får hoppas på det. ha det braao. <3

heldag i skärholmens centrum

tjolahopp
kom hem från skärholmen eller skhlm som det nu förkortas. fick av mormor silvershampoo och ett linne, men så kom hon på att när vi ändå va inne på frissören så kunde jag ju klippa mig, så ja hon beställde en klipptid och halv två satt jag där på en stol i frissörsalongen och kände mig förvirrad. hade sjukt slitna toppar så det behövdes verkligen, men som vanligt efter en klippning blir man inte nöjd. det är hur fult som helst! och kort. blää hatar att klippa mig. men nu finns det inget att göra, funderar på att köpa hårfärlängning, för klarar inte av det här med kort hår.
i alla fall, min syster fick en mascara och en penna till ögonskuggor (hon fyller 11, bara jag som är chockad över att 11 åringar sminkar sig?) hon fick också ett par örhängen. vi bjöds på lunch och fika, mycket snällt av lilla mormor ;)

kvällen kommer antagligen spenderas hemma hos niklas, om han inte hinner somna innan. tönt som han är satt ju han och hans kompisar och lana hela natten.

nej nu ska jag sätta upp mitt hår, och visa mig med utsläppt typ om 5 månader när det har växt ut igen. så det så!

8 april

godmorgon sverige

gårdagen blev riktigt mysig med massor av tjejsnack. stort hjärtat till er tjejer!
idag ska jag åka in till skärholmen en sväng med mormor och syster. ska få välja ut min födelsedagspresent, som nog kommer bli silvershampoo. ska också äta en liten trevlig lunch med dom. får se om jag träffar hanna efter, som ska pierca sig idag. sidan av läppen, kommer nog bli skitfint! längtar efter att få se resultatet. jaa, annars händer det nog inte så mycket med idag, vad jag vet än.
skriver väl lite senare, när jag kommer hem eller så. ha en braa dag! <3

tjejkväll ?

   ska strax åka till lina och spendera kvällen med tjejerna där. myspys

7 april

känner mig förvirrad. trodde att det var onsdag idag, men det är det inte. lättnad, alltså en dag mer på lovet än vad jag trodde. måste skriva kriminologiarbete nån gång, men orkar inte. måste läsa ut engelska boken, men har över 150 sidor kvar och orkar inte. plugga spanska, orkar inte. loven är inte till för plugg!

gjorde ingenting alls igår, var mest med sara. pratade om allt mellan himmel och jord som det bara går att göra med henne. somnade så sött brevid sara i bäddsoffan runt 11. sov hela natten, och drömde konstiga drömmar.

idag vet jag inte vad som händer. vill ut, eftersom vädret är så fint men vet inte vad jag skulle göra själv ute? sitta på en stol i solen är inte sådär jätte kul, inte heller att gå på promenad ensam. får väl bli en innedag i alla fall. kan ju vara skönt det med, ibland.

saknar sofi som är i Kina, hoppas du har det bra!

vår & sol

är det inte det här man lever för? det helt underbara vädret som gör än nästan lycklig. att vädret kan påverka ens humör så mycket? jag borde vara ute, och har faktiskt redan varit det. åkte hem från niklas, och köpte mig årets andra glass.

kvällen igår spenderades mest ute. jag, sara & niklas gick runt nästan överallt här i fullersta och ja, tittade på hus? myspys, och självklart blev det än hel del skratt när sara drog igång sin skämtsida, som inte går att sluta skratta åt. åkte hem till lilla N vid halv 11, och sov så gott till klockan 9, vi vakna en hel timme innan klockan skulle ringa. men men, skönt att ligga och dra sig ett tag. niklas skulle till stan, jag åkte hem och nu sitter jag här.

och, ska faktiskt ut och springa ikväll med sara och kanske lilla hanna. vi får se hur länge vi orkar springa, jag gissar på ungefär två minuter med sån dålig kondis som vi har. men den ska förbättras nu till sommaren. springa minst en gång i veckan. det låter som en bra plan!

5 april

inte förren nu, när jag har tid att slappna av har jag insett att det faktiskt är påsklov. känns så himla skönt, att ha en hel vecka där jag bara kan ta det lugnt och koppla bort skolan och all stress. tyvärr kan jag inte koppla bort skolan helt eftersom jag måste skriva ett kriminologiarbete, men annars är det lugnt på skolfronten. och vädret? äntligen har den vår som alla längtat efter kommit. kanske inte just idag, men som igår när det var 16 grader i skuggan? heeelt sick, och det är ju hur skönt som helst. jackan jag fick i födelsedagspresent passar ju perfekt för detta väder!

gårdagen spenderades först hemma. fick titta på när min syster och niklas satt och spela guitarhero. ville inte ens försöka eftersom jag är så extremt dålig på det, så jag fick nöja mig med att titta på. efter det tog vi en sväng till centrum och köpte glass som vi avnjöt i solen, och sedan köpte vi lördagsgodis. kvällen fick alltså bli en hemmakväll, förutom att jag och sara tog en promenad runt här i huddinge i ungefär en timme. mycket skönt.

dagens planer. vet inte riktigt vad som händer, men ska kankse ner till centrum och köpa hårfärg. har ju fått en lång ful utväxt, plus att mitt hår har en skifning mellan blont och oranget vilket inte är sådär jätte fint. nån gång den här veckan ska jag i alla fall färga, även om det finns stor chans att stora slingor lossnar igen. stackars hår.


            

            
                                     sötnötar i skolan i fredags


4 april

ja då var födelsedagen över och dens firande. hade nog en av dom bästa födelsedagarna i mitt liv. fick många söta "grattis"  och många fina presenter.
tack till er som var här och gjorde min födelsedag oförglömlig!


fick bland annat det här dvs
- underkläder
- smycken
- en liten väska
-"body" krämer
mm

 3 april

grattis till mig på min 17 års dag :D
klockan är bara lite efter åtta och har redan fått massa söta gratulationer. tack för allt :D

presenter

hallojsan,
har varit en bra dag faktiskt, och vädret blev ju hur bra som helst på eftermiddagen. skolan gick snabbt och var väl lagom rolig. hela musiklektionen satt jag och sara ute med varsin gitarr och bara njöt av vädret. heeelt wonderful! när jag kom hem fick jag hjälpa pappa att förbereda maten till imorrn, som ska bli lasagne. efter det, en kort tid vid datorn och sedan middag. det blev fläskflié och potatisklyftor som då jag hade valt eftersom vi skulle fira mig idag. fick också mina presenter, och blev superglad över dom. tack mam & pap, och syster också såklart!
och vad fick jag nudå?
- en skinnjacka (som jag verkligen hade önskat mig)
- ett par "leopard leggings" (som jag också ville ha)
- ett par knallblå leggings
- en söt liten kofta eller vad man ska kalla det
- strumpbyxor (nu vill våren, som mamma sa)
- en sjal/halsduk
- en bläckpenna med sudd!
haha anledningen till den sista presenten var att jag hela tiden använder bläckpenna i skolan, men att det är otroligt jobbigt att man inte kan sudda om man skriver fel, så därför fick jag alltså denna penna. supersmart ju hah.
(kommer kankse bilder senare)

nej nu måste jag fortsätta mitt pluggande. ha en bra kväll. och glöm inte min födelsedag imorrn :)

2/4

yes då var det två timmar kvar till skolan börjar. kommer bara ha svenska, engelska och musik vilket är skönt det. och jag har hållt det jag sa. jag har faktiskt pluggat lite(!) och städat lite mer på mitt rum. nu är alla kläder borta från golvet, så det är bara massa småplock kvar som ska städas undan.
senare vid middagen ska familjen fira mig, eftersom jag knappt kommer se dom under hela dagen imorgon. får se vad jag får för presenter, har faktiskt inte en aning om vad dom kan ha köpt!
nej, ska snart börja fixa mig och äta någon slags lunch/frukost. skriver nog senare. adjöösss

2 april

godmorgon
känner mig redan duktig som är uppe vid 20 i 9 trots att jag börjar om ungefär fyra timmar. morgonen ska ju som jag sa innan användas till plugg, också kankse en vidare städning på mitt rum ? nej, ska chilla lite nu, sen blir det plugg som gäller. ha en bra dag. <3

trött

på senaste tiden har jag verkligen blivit sjukt trött för det mesta. har ingen aning om vad det beror på, men är faktiskt ganska jobbigt. jag tror att jag strax ska ta och krypa i säng, för är som sagt väldogt trött, trots mina 9 timmars sovande i natt. imorgon börjar jag halv 1, och det är ju såklart galet skönt. men ska ägan morgonen åt plugg ändå vilket verkligen behövs. geografi & matte, matte & geograi. det suger. men det behövs. skriver troligtvis imorgon, när jag har vaknat och sådär. see ya <3

1 april, fortfarande

var för ett tag sen på klassåterträff. eller aa de flesta av niorna som gick i källbrink när jag gick där kom dit. de visade upp bilder från balen och avslutningen och bjöd också på tårta och lite kakor. kul att träffa alla igen var det, men ska jag vara helt ärlig saknar jag det inte särskillt mycket.
har precis vart och handlat mat till fredag också, plus maaassa annat. skojit det,
nej nu ska jag äta middag, suushi mums mums.

             
                            inte så fint motiv direkt, men härligt med solen

1 april

1 april ser ni ser ni, det är april nu :D man blir så jäklans mycket gladare åt det "varma" vädret, och av att solen skiner som bara den. och 1 april betyder ju också att det är väääldigt nära min födelsedag. jag tror det verkar som att jag verkligen längtar och det gjorde jag också, men nu börjar jag bara bli mer och mer otaggad, varför? kan vara för att jag får åldersnoja. 17 år? jag blir ju snart tant! och när man ser på alla små barn och tänker att man själv har varit sådär liten, och att alla åren upp till 17 redan är passerade. jag kommer aldrig mera på leva om dessa 17 år. eller okej 16 år och 363 dagar om jag ska vara exakt. men samtidigt som jag får panik över att mina ungdomsår ändå snart är över, så ser jag sjukt mycket framemot de här åren efter gymnsiet. och självklart att fylla 18. okej, nog pratat om det.

var ju som sagt i skolan idag i ungefär 2,5 timme. när jag kommer dit efter en seg och trött morgon kvart i 10, så visar det sig att "hur man skriver en rapport lektionen" är frivillig. man tackar ja att dom sa det idag och inte igår så man hade kunnat stanna hemma istället? men men, jag valde att gå på den eftersom jag ändå redan var i skolan.
satt med hanna en liten stund efter och pluggade matte och sedan åkte jag hem i en buss full att ladugårsstinkande småungar. inte den trevligaste upplevelsen på dagen, plus att han inte stanna på min station heller, utan fick åka en hållplats till medan jag försökte hålla andan.
nu sitter jag här, och ska plugga geografi. om ungefär 1,5 timme ska jag börja röra mig mot min gamla skola. gamla heliga källbrink, för återträff. får se hur länge jag stannar där. nej nu är det plugg som gäller, ha en bra dag i skolen :D

RSS 2.0