30 april

...OCH DET ÄR VALBORG!
inte för det är världens grej egentligen. för de flesta går väl denna dag ut på att supa sig så full som möjligt och samtidigt försökte få en glimt av en brasa, men icke för mig. tror inte ens att jag kommer besöka någon brasa igår.
ska först hem till jenny med tjejerna där vi ska laga mat och ha de mysigt. efteråt bär det troligtvis av till fest där det nog som vanligt blir ruuuligt. är alltid kul att festa med tjejerna :D
hoppas att vädret blir fint ikväll också så vi kan sitta ute och äta.




29 april

heeeejsan.
började dagen med nationella 8.30. var klar vid kvart över 9 och drog till gymmet direkt efter. vill ju få finfin kropp till sommarn och spreciellt till KOS!
åt nyss kycklingwok som jag lagade *stolt* och det blev aaaaasnajs!
jusste, har också slingat håret idag, lite ljusare. är fortfarande mer åt det "naturligt" blonda men det är ljusare än förut så nu känns det bra. ska inte färga/slinga något mer nu till sommarn, utan det får solblekas i sommar.
btw, blev fint väder igen, det gillar vi!
hoppas det blir bra imorgon med!

titta på egen risk

    
håller på att få håret singat av min privata frisör sara petersén. därav dessa vackra bilder.

fet jävla ångest

HAR SÅN JÄVLA ÅNGEST ATT JAG KNAPPT VET VART JAG SKA TA VÄGEN.


!

ibland kommer den där känslan tillbaka. känslan som man bara vill ska försvinna..


28 april

lika fint väder idag. bara lite kallare men man ska inte klaga.
har suttit och skrivit på min konfliktrapport hela dagen som handlar om konflikterna i Zimbabwe. ganska intressant att presidenten är rasist, men åt andra hållet. dvs han gillar inte dom vita människorna i landet.
imorgon är det första delen av nationellaproven i engelska B. det är skrivdelen och vi har fått "förberedelse material" som jag ska läsa igenom en gång till.
jusste glömde berätta om en rolig kommentar min mamma sa till mig i söndags. jag provade ett par short som hängde rätt mycket. "du ser ut som en muslim som väntar på mohammed" liksom va? fattade inte riktigt vad hon menade men lät rätt roligt måste jag säga.
fin bild på mig och min syster som vi tog igår. skrattade nog i en kvart åt den. mamma såg inte ens hennes huvud.




27 april

hejsan hallå.
redan 27 april vilket betyder att valborg och maj närmare sig! vädret idag var/är ju helt underbart, eller finns det någon som vill klaga på dessa 20 grader? knappast!
ska skriva klart en historia filmanalys idag, och kolla upp lite andra saker. skolan är ju inte över förrän om sex veckor.. annars blir det en rätt lugn eftermiddag och kväll. jobbet som brukar vara på tisdagar är ju över, så nu är jag helt ledig. skönt!


så fina knoppar som finns utanför vår skola!


26 april

hejsan.
då var denna skoldag slut och nu är de bara att tagga inför våran första korpenmatch ikväll! kommer bli grymt, och vinner vi en match av alla dessa 18 så blir jag nöjd! tur att det är så fint väder också! det kommer bli aaawesome.
har inte speciellt mycket plugg nu heller, så det känns bra.


ingen ångestfylld söndag

då var snart även denna söndag över. det har inte varit någon ångestfylld söndag, utan en söndag med mycket att göra. bounce som vi såg var hur jävla bra som helst. så sorgligt att dom egentligen ska sluta, men även dansare blir gamla (vilket man inte kan tro höhö,) nej då, men så är det.
imorgon blir en stressig måndag med skola till halv 5 och match med korpen på kvällen. kommer bli sååååå kul :D

25 april

heeeejsan.
ska strax in till globen centrum för att köpa lite fotbollsgrejer och äte lunch. klockan 3 börjar bounce som jag och min familj alltså ska se. det blir middag i stan efteråt med min och saras familjer.
skriver när jag kommer hem igen, dvs ikväll.
puuss

24 april

hejsan.
fikan igår var jätte mysig, och vi prata om allt mellan himmel och jord som vanligt.
har precis duschat nu, och ska senare hem till hanna för att fixa mig inför ikväll. det blir utgång på något ställe, vi har inte bestämt oss än, men först middag hos julia. blir nog en bra kväll det här!


snyggare än så här nyduschad blir man inte!


my strength

You were my strength when i was weak
You were my voice when i couldn't speak
You were my eyes when i couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when i couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed

and now you're gone


in mot stan


ses laaater


23 april

hejsan hoppsan.
kom hem från skolan för någon timme sen. orkade verkligen inte med den sista lektionen plus att jag har haft int i huvudet i stort sätt hela dagen så jag lämna in frånvaroanmälan och gick hem. har bara legat i soffan sen dess och inte gjort någonting alls.
idag är det i alla fall fredag och det känns bra! har inte så mycket planer för helgen mer än att jag ska på bounce på söndag. ikväll ska jag troligtvis åka in till stan och fika med tjejerna.
måste också handla lite fotbollsaker för tro det eller ej men jag och min kompisar har startat ett korpenlag! kommer bli sjukt kul och matcherna drar igång redan på måndag och jag har inga fotbolssgrejer alls! hoppas att jag kan låna skor av nån så får jag fixa resten. kommer nog bli aaaawesome.
men men, ska nog ta en powernap nu. skriver kankse senare. puuss

22 april

hejsan!
har haft en fullspäckad dag med sammanlagt tre träningspass! och nej jag har inte blivit en träningsnarkoman utan det råkade bara bli så. började skolan vid halv 10, med ett bodypump pass. efter det var det psykologi, lämande in min självananlys. efter lunch, engelska och idrott. satt kvar i skolan någon halvtimme innan jag mötte sara och vi gick till friskis. har inte tränat där på en månad ungefär så detta behövdes! vi körde rumpa, ben, mage och rygg så nu är jag heelt utsliten. orkar knappt lyfta på benen. men oj så duktig jag har varit :D är faktiskt stolt över mig själv!
nu är det chilla galet som gäller. imorgon är det fredag och den dagen är efterlängtad. 
        
        blev taggad på en bild på facebook. den får mig att längta ännu mer till sommarn!


!

är så jävla trött på det här. jag skiter i dig nu!


21 april

godmorgon.
blev ingen uppdatering igår på grund av olika anledningar.
idag är vi lediga, så ska skriva klart min självanalys och sen bara ta det lugnt.
hör av mig senare.

19

hooola!
var ju i skolan idag men det gick ovanligt snabbt. jobbade på bra på lektionerna för en gång skull så får väl ge mig själv ett litet plus för det. har inte gjort speciellt mycket sen jag kom hem, mest legat i soffan faktiskt.
imorgon är det tisdag - en dag närmare helgen!

19 april

godmorgon!
börjar inte förrän 10.20 idag så håller på att fixar mig nu. älskar när man har hyfsat långa sovmornar. dock slutar jag halv 5 idag vilket är mindre kul men men that's life.
ska platta håret nu, vi hööörs sen.

deppmode

hej igen.
jag känner verkligen att det här är en sån där deppdag. känner mig så förvirrad och aa jag vet inte. har ingen energi idag.
det enda positiva idag är att vi ska grilla ikväll. gott.

18 april

godmorgon gottfolk.
idag är det söndag vilket faktikst betyder söndagsångest för min del. brukar inte ha det, men idag känns som en sån dag.
har inte mycket planer för idag, ska väl mest chilla och försöka få ut sara på en promenad. man måste ju utnyttja det fina vädret!

allt för min syster - ni är mina systrar

kom nyss hem efter en film/mys kväll med några av flickorna hemma hos julia. vi såg allt för min syster och det blev en del tårar här och var (speciellt för sara mohah). nej men det var riktigt mysigt faktiskt och det var länge sen vi hade en sån här chillkväll. okej sist var i och för sig för två veckor sen men ändå. det behövs ibland!
vi titta också på massa bilder från förra sommarn och lyssna på musik som ger minnen! jag längtar som fan till den här sommaren. den kommer bli grym!
snart är det john blund som gäller, ska bara va lite cool och hänga på facebook först.
godnatt sverige

skärholmen

blev ändrade planer, vi drar till skärholmen istället. bye


17 april

och det är lördag. jag börjar må lite bättre så det känns skönt!
idag fyller min syster år. grattis! så vi och mamma ska in till stan lite senare. vet inte riktigt vad vi ska göra men jag orkar inte sitta inne längre så jag ska nog följa med.
skriver senare. pyyss

faaan vad tråkigt jag har

ville bara säga det

16 april

hejsan. sjuk som vanligt, så fick stanna hemma idag med. TRÅK
skulle gått på 20års fest ikväll men det lär det ju inte bli någonting av, och spanskaprovet idag missar jag också. life's good sometimes..

ångest

jag vet att det låter väldigt löjligt men har helt ärligt börjat få åldersnoja. eller kanske rättare sagt panik inför framtiden. jag är 18 år nu, inget barn längre. jag kommer aldrig mer vilja leka med barbie eller sitta och rita fula saker på ett papper. jag kommer aldrig mer kunna ge bort en teckning i present eller inte ha något speciellt ansvar över någonting. min barndom är över.
jag har panik över att det bara är 1 år kvar i skolan snart. skolan har varit mitt liv. det här varit min vardag, men snart är det slut. vad händer efter? jag har verkligen ångest över framtiden. jag vet inte vad jag ska göra..

15 april

hejsan people.
har varit riktigt varmt och soligt idag och det gör än ju så himla glad. vill inte sitta instängd i skolan sånna här dagar. men snart är det helg i alla fall, (dock ska det regna då).
imorgon är det spanska kursprov som gäller så ska snart sätta mig och titta igenom det, annars har jag inte så mycket planer för ikväll. ska väl mest ta det lugnt. naaaajs


                            
haha fråga mig inte varför jag lägger ut såhär fula bilder, men man måste ju bjuda på sig själv.


usch

fyfan för dig!


14 april

godmorgon.
idag är vi lediga från skolan, mycket skönt! i och för sig har jag ju inte varit där på två dagar ändå.
denna eftermiddag kommer spenderas i skärholmen men min syster och mormor. vi ska få välja våra födelsedagspresenter. men innan ska jag förtsätta skriva på min självananlys ett tag, kanske ta en promenad med sara.
vi hörs senare.

!

no boy is worth your tears, and the one who is, will never make you cry


13 april

godmorgon. är redan upp eftersom jag egentligen skulle till skolan idag men mår inte bättre så har bestämt mig för att vila idag igen. och imorgon är vi ju lediga så det blir 3 dagars vila sen är jag back on track. måste dock till skolan idag i alla fall för att hämta spanskaböcker. har kursprov på fredag.
idag blir det som sagt chilla, sen jobb vid 4. är bara två jobbgånger kvar and i need money!
hörs

my life be like


ett matteprov mindre

då var man hemma igen. matteprovet gick sådär, om gud är med mig får jag g så jag hoppas på det! köpte med mig en ciabatta och nutella på vägen hem sm fick bli min lunch, sååååå sjukt gott :D
nu ska jag börja skriva fakta om sekten heavens gate, sekten som fick alla i den att begå självmord. jag och min grupp jobbar med detta på teskiska psykologin. ganska intressant faktiskt.


sådär lagom cool som bara jag kan vara
(vet egentligen inte ens varför jag lägger ut en så här ful bild)


12 april

och första skoldagen kommer inte spenderas i skolan förutom på matteprovet. jag är sjuk, täppt i näsan, hostar och har ont i huvudet. så kommer gå till skolan vid 12 och göra provet, sen gå hem igen.

och grattis till pappa som fyller år idag!

11 april

hejsan gottfolk!
kvällen igår blev riktigt kul. blev först bjuda på middag som var kyckling med haloumisallas, as gott. sen maräng swiss till efterrätt! fler folk kom och partyt drog igång.
åkte hem med halv två tåget tror jag. hade inte riktigt någon tidsuppfattning vad det gäller det, men åkte i alla fall till viktor då. somna vid 3, vakna vid 9 av att han skulle dra så låg kvar själv och sov till 11. han kom hem efter en stund och vi köpte pizza. åt faktiskt upp nästan hela vilket är väldigt ovanligt för att vara mig! efter det pluggade vi matte i ungefär en timme eftersom jag har matteprov imorgon. pallar inte att skolan börjar imorgon igen. men jag kan lätt säga att detta har varit det bästa lovet hittills. har hunnit med så mycket och det har varit såå sjukt. i like it!
då är det bara att börja längta till nästa lov då, sommarlov. galet.

mjoooo

mooooot julia (snart). haaaare bra!


10 april

gooodmorgon!
var en trevlig kväll igår men jag var väldigt trött. var hemma strax innan 1 så det var bra!
idag är det plugg som gäller och ikväll till julia på middag och sen fest. kommer bli najs.
btw, min tatuering har börjar läka och kliar som fan, inte kul! men fortfarande så jävla värt det :D

ingen kommentar

sara var på besök ett tag. min cam kan vara rätt rolig ibland!

   

9 april

godmorgon gottfolk.
idag skulle jag ju egentligen jobbat, men jag kände att jag behövde använda dagen åt att vila och plugga istället. så snart ska jag försöka sätta igång med min självanalys. vi får se hur det går.
ikväll blir det party igen, lokalfest. det blir förhoppningsvis najs!


old crazy picture


galaxybilder

           
     

8 april

..eller nu har det i och för sig gått över till 9onde.
kryssningen var galet najs! lätt värt pengarna, och detta kommer absolut göras om! blev mycket dans, (till arvingarna som spelade och tro mig, dom var grymma!) och en hel del drinkar. har upptäckt en ny favorit - rosa pantern. smakar som en jordgubbsmilkshake. vi somnade runt 7 imorse och vaknade vid 2. aaawesome
imorrn är det jobb som gäller, så måste sussa strax.
lägger upp bilder från kryssningen imorrn. pusss

7 april

hejsan alllaaa. ryggen gör fortfarande ont och jag vaknade ett antal gånger i natt, men som sagt det är värt det! är så sjukt glad över tatueringen och det är ingenting jag kommer ångra!
idag är det kryssning som gäller så nu är det bara att tagga inför den! är galet taggad, även om jag knappt kommer kunna dansa pga ryggen mohaha. det blir jag, julia, sara och linda som åker och det kommer bli sååå kul! har även massa andra vänner som kommer åka!
vi ska ses kl halv 5 i stan idag och äta middag innan vi åker till värtahamnen där båten går 19.30.
ses imorrn gottfolk! ha en lika rolig kväll som jag ;)


!

har så jävla ont på ryggen just nu, men det är så jäääävla värt det! i love it!


min kärlek


just nu ser den lite utsmetat ut pga att det är bläck runt om.


6 april..

.. OCH TATUERINGEN ÄR GJORD!
bild kommer snart

5 april

haaalllojsan.
har inte gjort mycket idag förutom varit på netonnet och köpt en kabel.
igår fick jag dom sista pengarna till tatueringen som görs imorrn(!) och pengar till kosresan. thank you.
får se vad som händer senare idaaag. bye!


lina, jag, cassandra & jenny i fredags
kärlek till er!


kommer fler bilder. här är två smakprov




4 april

heeeejsan.
har varit en riktig chilldag idag. vakna rätt tidigt och hade inget att göra så jag gjorde lite läxor. duktigt jag vet! sen har jag i stort sätt inte gjort nånting, lämnat tillbaka högtalare bara det är allt.
snart kommer släkten för att fira mig, pappa och min syster. vi alla tre fyller ju år inom en två veckors tid så vi brukar slå ihop släktkalasen, men den här gpngen ska vi fokusera mest på mig thihi.
nu kommer dom. skriver sen pusss


den avancerade tårtan jag fick igår


min fina rosa champagne


 


min födelsedag

hejsan svejsan!
blev ju firad igår av massa folk och det var jättekul. tack alla som kom! somnade väl runt 3 nångång och vaknade X antar timmar senare. vaknade av att mamma och pappa i stort sätt hade städat klart hela undervåningen så det var ju väldigt skönt för mig, att slippa det.
idag har jag varit sjukt seg hela dagen, trots att det är min födelsedag. åkte förbi farmor en sväng men annars har jag mest legat i sängen. fick också det jag hade önskat mig dvs denna dator som jag sitter vid just nu. tack mamma och pappa! fick också en dataväska och rosa champagne av la familia :) av mina vänner fick jag smycken, underkläder, skor, en klocka, krämer mm. as najs!
skulle egentligen dragit ut på krogen ikväll men pallade verkligen inte. är helt död efter igår, och jag har ju faktiskt hela livet på mig att dra ut på krogen nu!
(bilder från igår kommer senare)

3 april

OCH JAG FYLLER FUCKING 18 ÅR!

2 april

godmorgon!
nu är dagen D inne. det blir party för hela slanten ikväll. (måste ju börja med gammeldags uttryck nu när jag börjar närma mig de vuxna åldrarna) det kommer hur som helst bli hur najs som helst. vill bara att tiden ska gå så det blir kväll nu!
om 14 timmar fyller jag 18! känns helt sjukt. nu kommer året man har längtat efter i så många år. kan knappt förstå att det faktiskt är imorgon jag blir 18.
men nu ska jag börja fixa inför ikväll. ni får ha en grym dag och kväll för det ska jag ha! pyysss

yeeey

tjo.
har varit en väldigt stressig jag och inte förrän nu kan jag vila. gjorde ju allting jag sa imorse, dvs skola, handla mat, hämta högtalere, koppla in dom, gjorde glas mm. tack jasmine för att du hjälpte mig!
taggar som fan till imorgon. det ska bli så jäääääävla kul kan knappt vänta!
skriver väl imorrn igen. it's going to be aaaawesome!


1 april

ser ni ser ni ser ni? det är 1 april och det betyder två dagar kvar till min födelsedag! så sjukt najs.
idag är sista dagen i skolan innan lovet och jag börjar 1. eller vi har lektioner innan men eftersom man får arbeta på valfri plats på dom så stannade jag såklart hemma och sov ut lite extra. dagen består bara av engelska och sen idrott. efter den kommer mina päron hämta upp mig och vi ska åka och handla mat inflr imorgon. senasre ska högtalare och jasmines dator fixas mohaha!
skriver väl senare, när jag får tid!


RSS 2.0