31 augusti

heeej.
då var snart även denna dag över. dock var den lite mer speciell än vad mina dagar brukar vara. blev nämligen intervjuad av tv 4's nyheter när jag var nere i centrum och knata runt bland valstugorna. försökte samla på mig lite information så jag kankse kunde bestämma mig om vilket parti jag ska rösta på men det utan någon framgång. känner mig fortfarande helt splittrad på "röstafronten". hur som helst, det jag skulle säga var att jag kanske är med på nyheterna ikväll, eller imorgon. vem vet. ska bli intressant.
nu ska jag käka middag, sen ta dte lugnt och sova tidigt ikväll. är sjukt trött.
puss på er

internetbank och valsedel

var och fixade internetbank efter skolan. känns som jag kan ha mer koll på min eknomi på det sättet. vilken ekonomi liksom? hhö. nä, men det känns i alla fall som att jag har mer koll. dock förstår jag inte riktigt hur jag sla använda detta. den där miniräknarliknande saken? fattar nada, men man lär sig väl.
ikväll är det fotboll som gäller, och är betydligt mer taggad idag än vad jag var förra måndagen. dessutom börjar matchen tidigare än vanligt, 19.45 och det är skönt. slippa komma hem så sent.
såg att valsedlarna har kommit nu också. att få börja rösta, det är väl nästan ett teckan på att man börjar bli vuxen? vet fortfarande inte vad jag ska rösta på...


snygg "miniräknare"


30 augusti

godmorgon godmorgon.
snart är det skola igen, ny skolvecka. har bara sociologi och svenska idag, så slutar lite innan 12. ska till banken efteråt och fixa lite saker. livet är allt jobbigt när man är över 18 höhö ;)
skriver när jag kommer hem igen. puusss

                     


29 augusti

godmorgon.
blev en lång dag igår med mycket fixande. bakade pajer till maten och dukade fram allt. var hur gott som helst, älskar kräftor. åkte över till sara en liten stund vid 9 tiden, men kom hem vid 11. då höll dom flesta fortfarande på ute på gatan i det kalla vädret. var 7 grader ute när jag gick och la mig. sjukt kallt!
idag blir det en lugn dag. fixa lite i mitt rum, läsa lite sociologi och bara chilla. imorgon börjar en ny vecka, men nya skoldagar och en ny helg.

                                        
                                               två bilder från "barnkalaset"


28 augusti

godmorgon gottfolk!
hann inte skriva något inlägg igår, det var en ritkigt stressig dag.
var i skolan fram tills halv 4, hade massa nya lektioner och en del verkar faktiskt rätt kul. bland annat datamusiken, svår men rolig.
lisa fyllde ju också 18 igår, så vi firade henne. blev bjudna på "barnkalas" med princesskronor, fiskdamm, och massa godis och pannkakor. efter det drog vi ut för att fira på riktigt, 18 år. blev blå som förarställe och sen drog vi vidare till the bridge. kom hem vid halv 3 någongång. var en rolig kväll, och jag hoppas du var nöjd med kvällen lisa ;)
idag är det kräftskiva på gatan som gäller. det har ju blivit som en tradition som är riktigt mysig. hela gatan dukar upp bord mitt på gatan, och sen sitter vi där och käkar kräftor långt in på natten. (eller jag drar väl kanske någonstans efter, men föräldrarna sitter alltid kvar länge, lite lagom glada sådär). har också beställt en ny mobil idag vilket var väldigt behövligt. sen ska komma inom 1-3 dagar så hoppas snaaart :)


Sony Ericsson Xperia X10 Mini


26 augusti

då var den andra dagen i skolan över. den gick helt okej, även om jag börjar inse att mina snart 12 år i skolan börjar göra mig rätt så less på det. det positiva med 3an är att väldigt mycket handlar om målet - studenten. snart ska vi prova hattar till exempel. me like. idag bokade vi dessutom den kommande studentskivan. kommer bli så sjukt jävla äckligt bra. den kommer hållas den 19 12 april på klubben Pure. vi kommer börja sälja biljetter i december, så om nån vill ha får ni köpa då!
ska iväg och handla mat med pappa om ett tag, sen blire att lägga sig tidigt ikväll. har en lång dag framför mig imorgon.


bild lånad från deras hemsida


mot min andra dag, sista året

då vare dags att gå till skolan igen. idag är det pedagogiskt ledarskap, drama och naturkunskap som står på schemat. önska mig lycka till höhö.


25 augusti

nu är första dagen i skolan över. vi fick en del papper, och sedan drog vi igång med lektion på en gång. en sociologilektion som faktiskt verkar ganska intressant. vi kommer hålla på en del med genus och sånna saker. dock fick vi läxa. redan läxa, efter en lektion? "läxan blir att läsa hela kapitel tre tills på måndag" kul!
åkte direkt in till stan efteråt, i spöregnet. skulle byta stav i tungan plus titta efter jeans. fick med mig ett par jeans hem men ingen stav bytt. när jag hade åkt till skanstull i spöregnet och äntligen kom fram till studion så höll dom på och renovera, så det är inte öppet på hela veckan. får helt enkelt gå dit en annan dag.
nu ska jag chilla, njuta av det lilla plugget vi har.


jeansen jag köpt. fast måste säga att jag har liiiiite större rumpa än sådär, så det ser liiiite bättre ut hihi


25 augusti

godmorgon! nu drar jag till skolan. första dagen i 3an woho!

två baslinnen och en fika

har precis kommit hem från en sväng i huddinge centrum med sara. blev fika på castello, lite ögonshopping och pengashopping. två baslinnen bara. ska snart käka middag sen blire hopp in i duschen. man vill ju inte se helt förjävlig ut imorgon när skolan börjar.
vi hörs imorrn gottfolk. puss

24 augusti

jaha, då har min sista sommarlovsdag för alltid kommit. har lite smått ångest över det om jag ska vara ärlig. aldrig mer ett 10 veckors långt sommarlov, som har varit som en självklarhet i mitt liv - fram tills nu.
så, vad har jag gjort detta sommarlov då? i stort sätt bara jobbat och åkt till kos. kos var den roligaste veckan i mitt liv och jag ångrar inte en sekund av den, inte en krona heller för den delen. det har varit en bra sommar, och nästa ska bli ännu bättre. har redan planer på vad jag vill göra! :)
imorgon börjar som sagt skolan, tredje året i gymnasiet. sista året. det känns helt sjukt att mina skolår snart är slut. att jag snart ska ut i "den riktiga" vuxenvärlden.
mina ämnen det här året kommer vara: (för er som nu är intresserad av det)
- engelska C
- svenska B & C
- sociologi
- pedagogiskt ledarskap
- drama
- datamusik
- religion
- projektarbete
- idrott B
- naturkunskap B

                      
                                      en passande bild på några goda drinkar från kos


23 augusti

godmorgon!
ställde klockan idag för att försöka ställa om dygnet så jag kommer upp till skolan på onsdag. två dagars sommarlov kvar.
idag börjar fotbollsmatcherna igen. korpen. vi får väl se hur det går.
skriver sen igen.

!

jag vill ha en ny design. min design är så ful. vet inte hur jag ska göra. nåt fint vill ja ha, i alla fall.

22 augusti

halloj
är sliten som fan efter denna helg full med party och glada miner. igår var ju hannas "rockfest" och det blev lyckad. var dock väldigt seg men det blev bättre fram mot kvällen som tur var. ida och jag kom hem hir frammåt 1 tiden någon gång. tidigt och skönt!
idag har jag hjälp till att måla i vår hall, eftersom vi håller på att göra om den. är ju riktigt duktig på sånt ;). men efter ett tag fick jag så ont i handen så pappa fick ta över!
snart börjar skolan igen. 1orna i min skola börjar imorgon, tycker nästan synd om dom. kommer ihåg hur nervös jag var själv dagen innan man skulle ta sina första steg in i sjödal. hemskt vare. men kul också.
jajaa. nu ska jag chilla lite, käka mat och göra äppelpaj! c yaa


sofie, jag, ida och lina igår.



21 augusti

man mår som man förtjänar dagen efter.fyfan.
gårdagens kväll började med att jag åkte till julia för att fixa mig. sen åkte vi till söder för att dra till hellströms med en del annat folk. blev en början av kvällen där alltså, men vid 12 drog vi vidare till metro där massa annat folk vi kände var. sluta med att jag och emelie åkte hem där strax innan tre, så var hemma vid halv 4 eller nåt. lång kväll med mycket prat, dans och alkohol.
idag ska hanna firas, så ska hem till sara för att fixa mig innan. bara att ta nya krafter och ladda om. temat ikväll är rock. får se hur jag kommer se ut haha.


emelie och jenny igår på hellströms.


20 augusti

då var den sista jobbdagen över och det känns bra. i september kommer ju lönen rulla in vilket kommer könnas ännu bättre!
har precis skruvat ihop några lådor som jag köpte igår. måste ju öva på sånt tills men flyttar hemifrån och får göra allt själv. i och för sig är det nog några år kvar tills dess men ändå.
idag är det ju fredag och har inte bestämt mig för vad jag ska göra ikväll. antingen blir det utgång med julia eller hemmakväll framför teven.
nää nu ska jag dsucha, äta och se vart kvällen för mig.
(skulle lägga in bilder från jobbet idag men min mobil vill inte samarbeta som vanligt)

I hate the way you lie


19 augusti

gud vilken lång dag det har varit, men har i alla fall fått en del gjort. jobbade från 8 till halv 5 och efter det åkte jag direkt in till stan och fixa present till lilla hanna som ju nyss följde 18. är heeelt slut nu, och även denna kväll kommer garanterat spenderas framför teven.
blir jobb imorgon med, men jag klagar inte. pengar behövs och jag skulle ändå bara legat hemma och degat hela dagen imorgon annars. får se hur länge dock, men antagligen till 4 tiden eller så.
jaja, skriver väl igen när jag har nåt lite vettigare att säga.


jooobb

halloj. jobbade ju som sagt idag och har i alla fall tjänat lite pengar vilket är väldigt behövligt nu. dock får jag dom inte förrän den 25 september. kanske är bra ändå, annars hade jag antagligen gjort av med allt nu i augusti.
imorgon blir det också jobb, upp klockan 06.45 som idag. jag är inte gjord för att gå upp så tidigt. men det känns bra att man verkligen har gjort nånting idag, och dessutom får nånting för det.
har nyss duschat och nu väntar en kväll framför teven. sängen väntar tidigt ikväll.


18 augusti

hooooolaaaa. sitter och kollar på när sara jobbar. höhö låter henne slava medan jag sitter inne på fejjan och hänger som en cool människa. tur att man fick med sig sara så man själv slipper slita.
(skojar bara)

17 augusti

hello people.
skulle egentligen åkt in till stan idag men efter mycket om och men så blir det inte så.
ska ta det lugnt idag, ladda upp inför jobbet imorgon. blir jobb imorgon och på tosdag, kankse fredag också. känns riktigt bra, behöver pengar. blir att spara lite nu tills jag åker till tokyo och peking i höst. då ska det shoppas!
snart börjar vardagen igen. fotbollen drar igång på måndag. jag undrar hur det kommer gå haha.


16 augusti

hej folks.
igår blev en riktigt chilldag. kolla på filmen the road med pappa, och gjorde inte så mycket mer. åkte till F på kvällen.
idag har det inte hänt så mycket heller. åkte från tyresö vid 2 och träffa sara i huddinge centrum. blev lunch på donken och så mötte vi på jasmine och micke. åkte efter det till pappas jobb och därifrån pkte vi och handla en ny gräsklippare. kändes som att det behövdes nu när vintern snart är här... onödigt köp pappa! hihi.
snart ska ni få lite mer bilder här i bloggen, fårn kräftskivan kanske? :)

14 augusti

är så jävla irriterad. mobiljäveln har pajjat igen. ovanligt? nej. vilken tur att jag har råd med en ny mobil. not. har inte ens råd att lämna in den på lagning. det här var precis vad jag behövde...
ska försöka se saker positivt ändå. är kräftskiva idag. var taggad men en sån här liten skitsak som att min mobil gick sönder gör mig sjukt otaggad på allt. blä. jaja, det blir nog en rolig kväll. får väl supa bort mina problem.

13 augusti

godmorgon gottfolk.
var ju på grönalund igår och det var faktiskt kul. vi kom dit vid fyra, och var där ända tills det stängde. blev rätt många åk på slutet eftersom det knappt var någon kö någonstans då. kulkul.
efteråt träffa jag och julia på två kompisar (eller vad man ska säga?) och ja, åkte i stort sätt bara runt i en bil. kom hem vid 2 nångång tror jag.
idag har jag inga planer, ska mest ta det lugnt och njuta av att det fortfarande är sommarlov.


skulle inte vara helt fel att komma tillbaka hit.


12 augusti

godmorgon!
har nyss ätit frulle och duschat och är nu redo för en helt ny dag full med äventyr. eller?
ska till grönalund idag med lina, julia och viola. har inte varit där på hela sommaren och idag när det är helt okej väder ska vi passa på. vi tänkte dra oss in runt tre och sen stanna lite längre på kvällen. är så mycket köer och massvis med småbarn nu under förmiddagen. tror det kommer bli rätt kul ändå!
det nya schemat inför trean har nu kommit också. det är helt okej men vårterminens schema är bättre. kollade igenom det och insåg att matte inte står med någonstans. lycka eller vadå? dock har vi tre långa naturlektioner i veckan vilket är lite surt. natur är inte direkt mitt starkaste ämne. kanske just därför jag går en sam-linje? höhö.
så här ser i alla fall höstterminens schema ut. (förstora genom att klicka på det)


11 augusti

och idag är det två veckor kvar tills skolan börjar. känns ju lite småsurt om jag ska vara ärlig.
idag ska jag in till den stora kära staden med min syster och hennes kompis. hade lovat att följa med dom in någon dag nu i sommar så det blir alltså idag. ska passa på att förminska "bandet" på min klocka, och kolla om jag hittar något par byxor. ska också möta upp mamma på skatteverket lite senare för att fixa nytt legg. höll ju på att bli nekad för ett tag sen på ett av ställerna här i stockholm för att de inte trodde att det var jag på legget. inte så konstigt med tanke på att jag är typ 13 och skitful.

10 augusti

hejsan alla glada.
gick upp tidigt imorse för att ta mig till UM, och det lyckades faktiskt. har väl inte gått upp vid 7.45 nån gång under den här sommaren förutom när jag jobbade. snart är det vid den tiden man måste börja gå upp varje dag, om inte tidigare. härliga skolan.
idag ska jag faktiskt fixa iordning lite på mitt rum, det är ett måste. i alla fall lite. 

                       
                                                                    saknar kooooos


9 augusti

halluuu.
äntligen en dag med helt okej väder! dock spenderades den inomhus i skärholmens centrum med emelie. kände att jag behövde handla lite vardagskläder, så kom hem med en del saker. känner mig rätt nöjd, wiho.
får se om jag ska träffa tjejerna ikväll, är rätt trött nu efter denna dag.
ps. köpte dessutom en kalender och ett nytt skrivblock till skolan, tecken på att skolan snart börjar? :/

varför ska allt behöva vara så komplicerat?

- det är frågan.

7 augusti

godmorgon och välkommen till ännu en regnig dag med 10 grader utomhus. KUL SOMMAR! blir faktiskt sur på det här vädret även om det inte är något vi kan påverka. har ju regnat nu i nästan tre veckor och snart börjar jag skolan. jag vill gärna ha åtminstone en vecka till med sol innan jag blir instängd vid skolbänken i ett år. irriterande!
ja eftersom att det då regnar idag så har jag inga planer för dagen. känner inte att jag vill sätta en fot utanför dörren idag. snart kommer mina kusiner hit som vi ska vara barnvakt åt tills imorrn,  så nånting kommer dagen gå ut på i alla fall. 
 

6 augusti

godmorgon människor.
tog en prommis igår med emelie på kvällen. var skönt att få prata av sig lite.
idag har jag inte direkta planer för dagen, tänkte nog ta tag i mitt rum och städa det litegrann. ser ganska förjävligt ut igen, som vanligt i och för sig. 
krogen är planen just nu för ikväll. är inte direkt taggad just nu, men det kommer väl. 
byeeeee 

incomplete

I tried to go on like I never knew you
I'm awake but my world is half asleep




4 augusti

jag har bara en fråga till gud där uppe. när fan ska det sluta regna? har seriöst regnat konstant sen jag kom hem från kos, och det var snart två veckor sen. börjar bli rätt trött på det här 15gradiga vädret...
åkte hem till jenny igår efter middagen där vi chillade galet framför någon film och sex and the city tillsammans med chips, choklad och glass. somnade nån timme innan jenny och sara, var helt slut.
idag äre chill som gäller igen. har dessutom börjat kunna äta hysat normalt så jag trycker i mig ungefär allt jag får tag i eftersom jag inte varit mätt på en vecka. jag älskar mat. höhö.


det här vill jag tillbaka till just nu


3 augusti

blev en minst sagt händelserik kväll igår, men rolig var den!
idag har jag mest städat här hemma, och gjort lite annat behövligt. ikväll kommer farmor, hennes syster och pappas kusin hit på middag annars händer det inte så mycket mer. blir en "tadetlugntdag"
och för er som undrar hur det går med tungan - det går bättre och bättre och jag är så nöjd med min lilla tunga.

2 augusti

idag valde jag att faktiskt utnyttja dagen trots det fula vädret, dvs regnet som vräker ner utanför mina fönster. jag tog på mig tjocka mjukiskläder och begav mig ner mot centrum för att handla en del nödvändligheter. blev en ny värmeskyddande spray för håret, en bh, ett linne, en deo och nya sminkborttagningstussar. luchen åts på castello med mamma och sen var det bara att gå till bussen för att åka hem. (tänkte att jag kunde ta bussen hem eftersom jag faktiskt gick ner)
nu har jag precis städat kaninburen och efter det duschat. klockan 6 ska jag vara hos cecilia, så ska strax börja fixa mig, om det nu är någon mening att göra det i detta väder?


jag och cessan förra sommaren. grattis booobi <3


1 augusti

och då var även denna regniga dag över. dagen har spenderats nån mil utanför söderköping på släktträff. morfars sida. var runt 60 personer och jag har aldrig sett mer än hälften av personerna. med tanke på att morfar hade 13 syskon så blir det en del folk. vi fick i alla fall fika, fika, mat, fika, ja vi blev alltså gödda. kunde äta helt okej idag med tanke på tungan. nu kliar den ju mer än gör ont.
skulle åkt hem till jenny ikväll men kom nyss hem så då skippar jag det. träffar ju ändå alla tjejer imorgon då vi ska fira cecilia som blir 18.
men vi hörs imorrn, puuss

RSS 2.0