FÖR JAG SKA TAAAA STUDENTEN!

hej på er. skriver idag eftersom jag antagligen kommer ha fullt upp med mitt studentfirande imorgon. känns helt sjukt att dagen man väntat på i så många år är imorgon. dagen som man längtat till i så många år också. såhär dagen innan är jag både ivrig, nervös, pirrig och har en aning ångest. det ska bli så himla roligt imorgon,men jag kan inte komma ifrån att jag har en liten klump i magen. skolan har verkligen varit min trygghet i 12 år, men nu är det över. nu börjar mitt liv. mitt riktiga liv där jag ska klara mig själv och bli vuxen på riktigt. jag kommer inte träffa mina underbara vänner varje dag längre och jag kommer inte kunna "råka försova mig". det känns konstigt. men endå bra. jag tror att jag är redo för att ta klivet ut ur skolan och in i vuxenvärlden. jag är inte säker, men jag tror det.
imorgon kommer dagen bestå av champagnefrukost, betyg i skolan, kort lunch i skolan, utspring, flakåkning, mottagning och sedan fest. om jag är taggad? ja som fan.
nu ska jag fixa det sista jag kan inför imorgon. äta lite jordgubbar ska jag också.
vi hörs igen om två dagar folket, och då, då har jag tagit studenten.

31 maj

godmorgon!
poängjakten igår var riktigt rolig och idag får vi se hur det gick :)
det enda på schemat idag är studentlunchen. 3 rätters med tal från rektorn osv 12.30. så just nu har jag fullt upp med att fixa mig.
efter lunchen ska jag iväg och handla till mottagningen imorgon och sedan måste jag hem och städa städa städa. inte roligt, men det behövs ju.
c yaaaaa puss

poängjakten


29 maj

godkvällers!
så var denna helg över och det är endast tre dagar kvar till studenten!
har mest tagit det lugnt nu de senaste dagarna och laddat inför veckan som kommer. är poängjakt imorgon, studentlunch på tisdag och sedan självaste studenten på onsdag. längtar galet mycket!
har precis varit på bio förresten. det och middag på greken är i princip det enda jag gjort. såg baksmällan 2 och det var rolig precis som förväntat.


dagen & betyg

sociologiredovisningen igår resulterade i ett MVG i slutbetyg. nöjd tjej, ja. nu vet jag hur alla betyg blir förutom det i svenska C. ligger och väger mellan ett G och VG, så förhoppningsvis blir det det högre betyget. betygen blev i helhelt bättre än förväntat detta år. synd bara att framförallt betygen i 1an låg på samma nivå, då hade mitt snitt höjts betydligt mycket mer. men men, det är sånt som inte går att ändra på nu.
idag var jag i skolan endast för att måla lakanen till poängjakten och till flaket. det till poängjakten blev riktigt lyckat, de andra två till flaket blev mer fula/roliga. nu ska jag ta det lugnt, får se om henkepenke kommer hit senare. hope so.

här får ni betygen för det tredje året i gymnasiet:
drama: MVG
sociologi: MVG
projektarbete: MVG
idrott B: MVG
pedagogiskt ledarskap: MVG
naturkunskap B: VG
datamusik: VG
religion: G
engelska C: G
svenska C : oklart

25 maj

godmorgon människor.
idag skiner faktiskt solen litegrann, vi får väl hoppas att det håller i sig.
redovisning idag. det absolut sista som händer inom skolarbete i gymnasiet. känns så otroligt skönt. efter den ska vi tydligen titta på film och senare blir det jobb. kanske sista gången jag jobbar där, i alla fall för den här våren/sommarn. tråkigt men skönt ändå.
jaja, vi hörs senare. eller imorrn :)

24 maj

nu är det tisdag och resursdag. kunde inte passat in bättre med tanke på vädret. regnar och är grått och tråkigt. hoppas bara att det blir fint väder till studenten sen! ska dock jobba ikväll, 18-23. blir sent och länge men det ger pengar i alla fall.
jaja, snart kommer plutten hit igen osm var i skolan typ en kvart. c yaaa

23 maj

då var studentfotograferingen över och jag blev ful som vanligt. kan verkligen inte fastna på bild...
hade naturkusnap efter det då vi skulle lämna tillbaka böckerna osv. fick även besvara en fråga som skulle avgöra om jag skulle få VG eller G i betyg och guess what? blir ett VG. så otroligt skönt.
nu återstår bara en sociologiredovnsning som avgör om det blir ett VG eller MVG i betyg. tror dock inte att jag kommer ha samma tur där som i naturkunskapen men men. livet leker i alla fall.
har mest degat framför tv:n sen jag kom hem. snart blir det middag och dusch sen kommer mitt hjärtgull hit. blir mysmys!

22 maj

hej på er!
söndag och den absolut sista skolveckan i gymnasiet har jag framför mig. den kommer bestå av en sociologiredovisning, förutom det blir den nog väldigt lugn. studentfotografering kommer den förresten också bestå av, imorgon. känns riktigt bra.
denna helg har varit på lugn och olugn. fredagen spenderades ju hemma hos viola med middag med tjejerna sen kom en del folk över. var riktigt mysigt och roligt! lördagen spenderades mest hemma och var lugn och skön. idag ska jag på syster dansuppvisning. (ni vet den jag själv varit med i ett antal gånger) ska bli riktigt kul att se.


middagen hos viola


mitt hjärtegulllllll


20 maj

godmorgon folket
äntligen skiner solen igen, wiieee.
har bara en lektion idag, som börjar 14.15. blir så framåt slutet. lärarna anser att kurserna är klara veckor innan studenten, men jag klagar inte.
hade en restuppgift i religion som skulle in senast på måndag. gick upp vid halv 9 imorse och skrev den där jävla uppgiften från början till slut. nu är den inskickad och bara en enda sak åtrstår nu i skolan. helt otroligt skönt.
ikväll blire middag med tjejerna, yeeey kommer bli kulkul. taggad

18 maj

och tro det eller ej, mitt sista prov i gymnasiet är över. naturprovet är gjort och det känns förjävla skönt. dessutom gick det hyfsat bra också. wiiiie.
åkte och jobbade efter skolan och kom hem för en stund sen. ligger för tillfället i soffan och degar men ska strax hoppa in i duschen. två skoldagar kvar av denna vecka och två veckor kvar till studenten!!


17 maj

och dagen bestod av orientering. två timmar i skogen sedan var man äntligen klar. synd bara att jag och skogen inte är speciellt goda vänner. jag hatar det, helt enkelt.
idag fick man veta att man kirrat ett MVG i projektarbetet också. kul att något går bra i skolan i alla fall ;)
strax dags att plugga det sista inför naturprovet imorgon. yeey...

15 maj

godmorgon på er!
då var det söndag igen, vilket ju betyder att denna helg snart är slut. har varit en lugn och skön helg med massor av tv-tittande. det enda jag princip gjort är jasmines babyshower hon hade igår. var jätte mysigt med mat, fika och livemusik. hon fick ett par mörkblå bebis converse av oss. jätte söta var dom, och jag hoppas lillkillen kan använda dom i vår.
idag är det dags för plugg. pluggade lite igår också men idag blir det mer. sista provet i gymnasiet väntar på onsdag och det är ett prov i naturkunskap. proteinsyntesen och genetik handlar det om. roligt.
sverige spelar ju VM finalen ikväll också så den ska man självklart se.


lite gammal bild. höhö


12 maj

hej på er. snart är även denna skolvecka över. bara en dag kvar, skönt!
idag var det religionprov som gick sådär. jag hoppas jag klara det i alla fall. nu är det överstökat så nu är det bara att ta tag i resten. skrev nästan klart utvärderingen i pedledrapporten nyss, skönt!
förutom skolan var jag på arbetsintervju idag för ett sommarjobb. ekonomiassistent är nu mitt jobb de kommande 8 veckorna under sommarn. känns lite surt att behöva jobba så pass mycket men jag får pengar och det är jag i stort behov av, såå jag klagar inte. fick som tur var ledigt under p&l och rhodos i alla fall, så det är alltid något.
nu ska jag slänga mig i soffan, (vilket jag i och för sig gjort halva dagen med HENRIK) men det ska i alla fall bli jävligt skönt. hejsvej

11 maj

och studenten närmar sig med strormsteg! nu är det bara tre veckor kvar. underbart.
kom nyss hem från skolan, efter att ha lett 1orna i massa olika grenar. pedagogiskt ledarskap liksom. ska strax ner till centrum igen för att sätta mig på bussen till jobbet. pappa är så gullig att han kommer och hämtar mig efter så vi kan åka hem snabbt och laga matr till hockeyn. ja, jag har sett alla matcher sverige har spelat och ja, jag gillar att titta på det.
vi hörs imorrn, tror jag. puuss


9 maj blev städning och plugg

hej på er.
skolan tar död på mig just nu. det är så otroligt mycket och jag blir stressad. försöker tänka på att det faktiskt bara är tre veckor kvar, men när man tänker på allt plugg som återstår är det svårt att tro.
idag blev det inget jobb, så jag använde dagen åt städning och lite plugg istället. saker som behövdes göra, så det va ju bra.
imorgon blire ännu mer plugg, blääää

9 maj

godmooooooorgon

8 maj

godkväll på er.
då var denna helg över och jag har en hel skolvecka framför mig. har precis skickat in idrottsinlämningen och borde plugga religion nu. har både en inlämning och prov på torsdag. woho, kuuul.
helgen har varit väldigt lugn och den har mest spenderats med mitt hjärtegull. höhö. grattis på dig förresten!




7 maj

hej på er.
nu är det bara tre hela veckor kvar i skolan. känns helt stört måste jag säga!
tyvärr kan man på den mäng plugg vi har just nu se att det börjar närma sig studenten. alla ämnen vill ha en sista uppgift eller prov nu innan så plugget bara ökar och ökar. sitter just nu med en MVG-uppgift i idrott B.  religion måste också pluggas idag, om jag hinner. men men, det är bara att hålla ut antar jag. snart är det ju faktiskt över.

ikväll får vi se vad som händer. va hemma igår och kollade hockeyn, bra att vi vann!


5 maj

godmorgon på er!
segt med uppdateringar men jag har helt enkelt inte haft tid.
var på skiva i tisdags med tema B, och vad är bättre än att klä ut sig till ett gäng byggare? blev faktiskt riktigt bra och skivan var rolig. som tur var hade jag endast två en lektion igår.
idag är det såklart skola igen. ska skriva klart ett arbete nu på morgonen för att sedan gå till skolan som börjar 13.20 idag. kan inte bli bättre!

                   
                                        jag som byggare, inne på Dovas


2 maj

godmorgon på er!
dags för skola snart och efter det ska jag klippa mig. var hur länge sen som helst så är dags nu. dock kommer han säkert klippa av jätte mycket, men hoppas inte!
jobb är det också som gäller, som vabligt på måndagar. har alltså fullt upp idag.


love u

1 maj

nu är det redan 1 maj, och bara en månad kvar till studenten! herregud vad fort tiden går.
var valborg igår och spenderades kvällen hemma i soffan framför hockeyn. helt otroligt va?n men faktum är att valborg inte är lika intressant längre, jag börjar helt enkelt bli äldre.
imorrn är det skola, klippning och jobb som gäller. fullt upp alltså.
nattiiii

RSS 2.0