26 juli

godmorgon bloggen och alla andra.
det blev utgång igår kväll, och jag hamna lite varsom helst, men slutade i alla fall kvällen i balingsnäs.
idag ska jag träffa tjejerna som ska med till småland för "möte" vilket verkligen behövs haha. måste reda ut lite saker om vad vi ska ha med oss osv. jag åker ju som sagt idag, eller i eftermiddag till västervik med sara och hennes familj. jag och sara får bo i tält (!?) så vi får se hur det går, men det går säkert prima. pappa har ju köpt en självuppblåsbar madrass, så jag i alla fall får det lite bekvämt.
på onsdag nästa vecka kommer resten av tjejerna och då åker jag och sara plus dom till lisas land där vi ska vara i en vecka och bara ta det lugnt, och ha kul. jag längtar verkligen.

kommer alltså tillbaka den 5 augusti om det blir som planerat.
och kommer antagligen inte kunna blogga där, eller får se om jag kan låna hannas dator nångång ibland.
ni får ha det muy bien medan jag är borta, för det ska nämligen jag ha. adios :D

   
                                                       nu åker vi tjejer!

25 juli

tjenixen.
torsdags kvällen var lika med fest, vilket gjorde att vi också stannade där och sov. det jag har lärt mig är att när många ska sova på ett och samma ställe blir det inte mycket sömn, så resultatet av min sömn blev ungefär en timme. det gjorde att gårdagen fick bli en hemmadag liggandes framför teven. orkade knappt gå till centrum för att äta den fina middagen donken. det blev läggdags vid 10 och jag somnade på en gång. idag vaknade jag av klockan vid halv 10 efter alltså nästan 12 timmars sömn, för att fixa till mig innan jag med H&S skulle röra mig mot vår kära huvudstad. handlade det jag behövde dvs massor av smink. upptäckte för några dagar sen att nästan allt håller på att ta slut, så köpte alltså nytt och bör ut en del gamla saker.
fick ju min lön igår så nu är det caaaashflow. synd bara att jag ska lägga undan 2 tusen till resa nästa sommar. men men, det kommer vara värt det.
ikväll får vi se vart vi hamnar. finns en del alternativ men vi vet inte riktigt om vi gillar dom. vi får helt enkelt se.

ps. imorgon bär det av till småland för min och saras del. lite senare kommer resten av tjejerna ner. ska bli så kul!
blir ingen bild idag för jag har inte tagot någon på senaste tiden. puss

23 juli

blev en helt okej dag/eftermiddag med en del av släkten och sara såklart. åt jätte goda typ bakelser och sedan grillat till middag. senare mot kvällen när de vuxna började bli lite på lullen drog jag och sara till en kompis(?) och satt där med ett gäng grabbar och chillade. saras pappa kom och hämtade oss vid 12, så det blev inte så sent vilket var skönt.

idag ska jag slinga mammas hår, eftersom hon fick det i present av mig haha. vi får se hur resultatet blir :)

22 juli

grattis till mamma som fyller år idag
om några timmar kommer lite släktingar, och sara såklart som ska vara med och fira.
skriver kankse senare, eller kanske inte
only time can tell :)

21 juli

nu äntligen har jag lämnat in min mobil på lagning efter att högtalarna gått sönder, musiken inte gick att lyssna på och mycket mer fel. det tråkiga är att det skulle ta 2-4 veckor för den att bli klar, och mest troligt 4. galet segt och så länge får jag ha min gamla ruttna fula mobil. jaja, livet går vidare och jag får ju trots allt tillbaka min lilla älskling även om det tar ett tag.
något jag har glömt att berätta (tror jag?) är att jag om ungefär en vecka ska till småland med tjejgänget. vi ska bo på lisas land i en vecka och det ska bli super kul och riktigt mysigt. jag kommer troligvis åka ner till småland några dagar innan med saras familj och campa(?) och sedan därifrån åka direkt till hennes land. yeeyy can't wait. hoppas det blir lika lyckat som göteborg!


det är med dessa härliga tjejer jag ska åka :)

20 juli

ursäkta för mina dåliga uppdateringar, men känner inte så stor lust till att blogga just nu. men ska göra ett försök att skriva lite då och då i alla fall.
dagen har tillbringats i mitt kära centrum med s&h. vi köpte jordgubbar och hallon och satte oss i parken och mumsade och pratade. mysfaktor! ikväll blir det bara att ta det lugnt tror jag.


här är den enda bilden som togs i lördags, den bjuder vi på

19 juli

hallu gottfolk
kvällen igår var kul, och den blev i stort sätt helt lyckad. kom dock hem lite för sent, runt halv 5 men man kan ju se det på ett annat sätt också, att jag kom hem tidigt :) hur som helst så var det i alla fall värt det.
idag ska jag ha en ren slappdag vilket jag behöver. är sjukt trött och behöver vila upp mig lite. ibland är dte ju faktiskt skönt att bara sitta i soffan hela dagen och inte göra ett dugg.
en ganska deprimerande sak är att halva sommarlovet redan har gått. det känns som det mesta av den tiden mer har varit som höstlov eftersom det har varit ganska kallt och regnigt. men men, vi får hoppas på bättre väder nu i slutet helt enkelt...

bilder från göteborg

                          

(finns fler foton på facebook)
ikväll är det 18års fest som gäller, kommer nog bli galet najs.
skriver mer imorgon. puuuuusss

18 juli

skumma saker som hände i göteborg

- det kom fram en alkis till oss och sa att hanna kunde va med i playmate, och att dom tillsammans skulle bli en perfekt par
- kom fram engelsmän när vi satt på hard rock café och ville ta kort med oss.
- det kom också fram fransmän som knappt kunde engelska och också dom ville ta kort, och prata med oss
- två killar kom fram och sa att dom var singlar, efter dom sa det berättade dom att dom var 12 år
- vi åt inte middag förrän 11 i torsdags för vi inte kunde bestämma oss om vilken resturang vi skulle äta på
- vi insåg att göteborgare tycker att stockholmare pratar konstigt


bilder från gbg kommer senare

göteborg nästa

just nu väntar jag bara på att klockan ska gå så jag kan gå och lägga mig. vill att det ska bli onsdag dvs imorgon nu! kan knappt fatta att vi åker till göteborg imorgon, och kommer ha grymt kul. vi kommer troligvis gå på liseberg, men det beror på vädret. och på fredagen ska vi nog gå på nordstan.
kommer inte kunna blogga därifrån eftersom jag inte har någon dator som jag tar med mig. men jag skriver igen på lördag.
bye bye stockholm, hello göteborg
för nu kommer vi, jag, sara, sofi & hanna!
hej så länge



heaven's door


14 juli

godmorgon
dagen på kolmården igår var helt okej, var lagom varmt och sådär. insåg igår att jag ungefär kan hela djurparken eftersom jag som jag sa har varit där typ 14 gånger nu, men så blir det när man har en mamma från norrköping som är van vid att åka dit minst en gång varje sommar.

idag ska jag först åka in en snabbis till stan, och sen blir det att börja packa, handla lite mat, plnera osv eftersom resan till göteborg avgår från centralen klockan 9 imorgon.  woho finally :)
ska blir skönt att komma bort ett tag.


sara igår på kolmården

13 juli

åker snart till kolmården med sara plus min familj. vet inte riktigt varför jag följer med med tanke på att jag redan har vart där ungefär 13 gånger. men men, ska bli lite småkul i alla fall.
see you tonight

12 juli

hejsan
gårdagen blev riktigt kul och riktigt lyckad. var ju först hos mina kusiner som jag har saknat så mycket! efter det bar det av till jenny för middag och mycket skratt. hon blev superglad för våra presenter som bestod av sexikon (lexikon om sexord) doftljus, happy birthday glasögon mm. riktigt kul att se! senare på kvällen drog vi till en fest först med sjukt lite folk sedan vidare till en annan med sjukt mycket folk. kvällen slutade med att jag somnade så sött i min säng vid 2 ungefär.

och idag- har jag umgåts med min kära farmor hela dagen. var hos henne och åt, och så var vi på stan ett tag. myspys och fick en del glada nyheter från hennes håll om man säger så.


tjejerna vid middag hos jenny


jenny själv


något senare på en studsmatta

11 juli

nu åker jag till mina kusiner och ska stanna där hela dagen, sedan blir det att åka direkt till jenny. skriver imorgon eller så, ha en bra dag <3

10 juli

godkväll
äntligen var min sista jobbdag över och jag fick ändå ihop 2660 kronor den här veckan som kommer in på mitt konto nu i juli. men inte bara det utan även lönen för det jag jobbade tidigare. i will be a rich woman. haha nej inte precis. ska dessutom lägga undan 2 tusen till en resa. men men, lite smågrus får jag i alla fall över.
nu kan jag äntligen säga att mitt sommarlov börjar på riktigt. inget mer jobb, utan nu har jag bara massa roligheter att se fram emot. får dock hoppas på bättre väder för det här suger. kallt & regn, inte kul!
och tro det eller ej, men jag har faktiskt varit hemma ikväll. är alldeles slut efter den här jobbveckan så jag kände verkligen att jag behövde ta det lugnt. det tråkiga är att nästan alla mina vänner är ute och festar just nu medan jag sitter här och tråkar sönder! men men, partyt får bli imorgon istället när vi ska fira jennypenny. ska bli kul, speciellt att träffa alla tjejerna igen eftersom det var ett tag sen!

nej, nu ska jag ta och sussa tror jag, jag behöver sömn! ni får ha det så bra, så skriver jag nog ett litet inlägg imorgon.
godnatt

all the things we talked about, you know they stay on my mind

jag klarar inte av dig och vår vänskap längre. det har blivit för mycket och jag kan inte göra något åt det,
trots att jag verkligen vill


9 juli

hallu
känner att jag egentligen inte har något speciellt att berätta eftersom jag bara har jobbat hittils som ni vet. igår kom a.ö plus lite grabbar förbi sara en stund, och det är ungefär det ända som har hänt mihi.
imorgon är det äntligen fredag och sista dagen på jobbet! ska bli så skönt, för sen är jag ledig resten av sommaren. och nu är det endast (!) sex dagar kvar tills vi åker till göteborg.
snart kommer familjen hem också efter sin kryssning. ska bli kul att se dom igen, för tro det eller ej, jag har nästan saknat dom.

och så vill jag säga grattis till jenny som fyller 17 år idag. äntligen är du en av oss 17åringar ;) hah
(blir ingen bild idag eftersom jag inte tagit nån ny på senaste tiden)

7 juli

halloj
jobbar som sagt hela vecka, och jag får göra ett riktigt skitjobb som är så pinsamt att jag inte ens vill nämna det här i bloggen haha. som tur är får jag jobba med två riktigt sköna brudar som gör att tiden går lite fortare i alla fall.
sov hos sara till inatt, och nu blir det att sova här eftersom min familj är på kryssning just nu. resten av nätterna kommer tillbringas hos sara också eftersom hennes familj också är borta plus att det är mycket närmare tåget.
både igår och idag har det bara varit chill nu efter jobbet. mest för att det gör mig så jäklans trött!
vi får se när jag får en stund över till bloggen nästa gång. mitt liv är inte så intressant den här veckan eftersom det bara är jobb så ni lär ju inte precis missa något om jag inte skriver så mycket ;)
höörs

yeees

tänkte bara säga att eftersom jag ska jobba hela den här veckan, och bo mestadels hos sara vet jag inte om jag kommer kunna blogga så mycket. men ska självklart försöka få iväg ett inlägg om dagen i alla fall.
c ya <3

that's life

- imorgon börjar en hel veckas jobb, orkar inte
- jag saknar hanna som är i åre och larvar sig
- om bara 10 dagar åker vi till göteborg, can't wait!
- vissa personer irriterar mig galet mycket
- jag vet inte vad jag ska äta till middag -_-
- tittar på LA ink, och vill tatuera mig nu nu nu

-

du är en idiot och jag hatar dig mer och mer för varje dag

5 juli

godmorgon folket!
kvällen igår fick bli en hemmakväll med familjen framför teven med en stor godispåse. riktigt skönt med tankte på att jag inte ens kommer ihåg sist jag var hemma en lördagkväll med familjen. gick och la mig tidigt, och fick 12 timmars sömn som var väldigt behövande. känner mig nästan pigg nu! yeey, första gången på typ två veckor.

och dagens planer då. jag tror jag ska försöka städa mitt rum lite och rensa ut mina lådor med kläder. jag använder säkert inte ens hälften av alla kläder, dom ligger bara där och tar onödig plats, så dom ska jag kasta bort.
och senare ska vi till min mormor där nu mina älskade kusiner är. ni vet dom som bor i japan som jag sa igår.  och äntligen ska jag få träffa dom igen!  sen blir det att lägga sig tidigt ikväll eftersom jag ska jobba hela nästa vecka. usch, men man får tänka på cashen!

adios

hurtful



You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful



4 juli

god förmiddag.
efter jobbet igår blev det en sväng till gömmaren och vattnet hade faktiskt blivit ganska varmt! den här gången gick det i alla fall att bada utan att frysa till en isklump.
kvällen spenderades ju som sagt i tullinge, och det var helt okej. kunde varit bättre men jag ska absolut inte klaga. kom hem till sofi vid två skulle jag tro. hade inte någon superkoll på klockan precis.
nyss kom jag hem, och jag får se vart dagen leder. har lite olika planer på g, så vi får se vilken som blir av.

idag kommer också mina kusiner som bor i japan hem. ska bli super kul att få träffa dom igen. sist jag träffade dom var ju när vi var i japan och hälsade på, och det var i oktober/novenmber så det var ett tag sen. 


ibland går det riktigt hett till vid gömmarn. som när sara
får för sig att slicka på min arm till expempel. 
haha nej detta är bara driv för dom som är så pantade och inte förstår det! 

3 juli

tjolahoppsan (?)
sitter just nu på jobbet, och jobbar för fullt. nä inte riktigt, men jag ska fortsätta alldeles strax.
idag är det första dagen på länge som det regnar, och det är ju lite synd. om det regnar nästa vecka blir jag bara glad eftersom jag då ska jobba från 8.00 till 16.30 varje dag, och regnar det slipper jag ångesten över att jag sitter inne och inte kan annant än TITTA på solen. men nu i helgen vill jag ha sol!
idag är det ju fredag också, och ikväll blir det förhoppningsvis fest. har faktiskt lite olika att välja på så det är bra.
nej men nu blir det åter till jobbet. workin' 9 to 5. nä, men nästan.
puss

2 juli

okej, nu måste jag börja med att be om ursäkt för dålig uppdatering IGEN, men tyvärr kommer det nog vara såhär under sommaren. vissa dagar är jag knappt inne på datorn alls, och det blir det helt enkelt inte av att jag uppdaterar.
hur som helst, igår spenderade jag nästan hela dagen i tullinge med sofi och sara. vi skulle egntligen åkt och bada men eftersom vädret var lite halvdåligt åkte vi och köpte godis och glass och satte oss på en gräsplätt. skönt att bara sitta och chilla lite var det.
och idag - har jag faktiskt varit på skansen med sara och hennes otroligt söta systerdotter. vi gick runt där i ungefär tre timmar innan vi gav upp på grund av den helt sjuka värmen som var. gick inte ens att sitta i solen. efter skansen besöket satte vi oss på ett fik, brände onödiga pengar på cola, smoothie och cookies men men, är det sommar så är det!

ikväll ska jag försöka lägga mig tidigt eftersom jag ska jobba imorgon. det lär nog inte va så svårt att somna i tid eftersom jag aldrig får sova ut känns det som. jag går runt och är jätte trött hela tiden. i helgen måste jag verkligen få sova ut alltså!
uppdaterar förhoppningsvis mer imorgon. puss på er


söta Ängla satt och tittade på kaninerna


Ängla & Sara

RSS 2.0