31 oktober

hej alla svennar.
har varit en lång dag idag. kunde inte somna natten till idag, var väl för "jetlagad". somnade vid 4 på morgonen japansk tid, så var lite segt att gå upp imorse men gick bra ändå. har tillbringat dagen i harauku (tror det stavas så). finns en del roligt att se men även massa shopping, så har köpt med mig lite saker hem. imorgon ska vi gå tillbaka för att gå in i ännu mer affärer, vilket såklat betyder ännu mer shopping!
kommer att ladda upp lite bilder imorgon, för nu måste jag sova. klockan är ändå 23.24 här just nu.
godnatt sverige

30 oktober

nu är vi äntligen framme! eller vi kom egentligen fram igår, vid 12 på natten. resan hit var nog den jobbigaste jag har varit med om och tog över 25 timmar. dock är det värt det. sitter hos min kusiner nu, som har utsikt över säkert halva tokyo. var så fint inatt när vi kom, allting var upplyst, massa lampor överallt. idag är det lite sämre väder, men det hade vi läst att det skulle bli.
har nyss tagit en dusch vilket behövdes, och om en stund ska vi ut och gå lite, koll runt.
ska försöka få in bilder här, vet inte om det går än men tror det går.
har ingen koll på vad klockan är hos er? men här är den, 14.43, tror sverige ligger 7 timmar efter?
så godmorgon på alla er som vaknar snart!

på planet

tidsinställt inlägg

när ni läser detta sitter jag troligtvis på planet. försöker mig på ett tidsinställt inlägg men har ingen aning om det kommer fungera.
sitter väl antgligen och hyperventilerar just nu, har ju blivit sjukt flygrädd på senaste tiden. fråga mig inte varför.  landar väl om ungefär 6 timmar eller nåt sånt skulle jag tro.

              


28 oktober

och idag åker jag till Japan. har nyss duschat och ska nu packa ner det sista. vi ska åka till arlanda om ungefär en timme, och sen går planet 19.10 tror jag det var. vi kommer mellanlanda i Kina, vänta där i åtta timmar innan planet mot Japan lyfter. blir nog en upplevelse i sig.
kommer antagligen kunna blogga en del i Japan, kanske lägga upp lite bilder osv. åker ju sen till kina nästa fredag, och hem därifrån på måndagen. blir bra det här.
vi hörs när jag kommer fram (om jag inte kraschar med planet).
puussss


mobilen is back

min mobil är tillbaaaaaka <3<3<3<3.
nä men ärligt, hann ju bara ha den i en månad innan den gick sönder, men nu är min lilla älskling lagad igen.
känns helt sjukt att jag åker till asien imorgon. känns som det bara är nåt jag snackat om, men inte att det kommer hända. jaja, ska bli sjuuukt kul i alla fall.
kommer gå i skolan fram tills lunch imorgon, men efter det skriver jag ett litet "hejdåinlägg".

27 oktober

hejsan.
då har dagen innan dagen D kommit, kan man säga så? åker i alla fall till Japan, Tokyo imorgon eftermiddag. har längtat riktigt mycket till den här resan man kan inte riktigt säga varför, för varför vet jag inte. kanske för att få komma bort? eller för att få uppleva det underbara landet med den underbara kulturen. jag vet inte, men roligt ska det bli!
idag blev det en kort skoldag. hade mentrostid i 30 minuter och sen var i princip dagen slut. gick hem till sara efteråt med lina och hanna där vi har varit tills nu. har börjat ta fram kläder till resan nu, alltid lika svårt att veta vad man ska packa ner. men det blir nog bra det här.
ska åka till jobbet om ett tag och sen ska jag till elgiganten och hämta ut min mobil som tydligen är klar nu :D


här får du bilden du tjata på att jag skulle lägga upp höhö.


fast lite snygg är ju kroppen!


25 oktober

hej folket.
har inte hänt specillt mycket idag, var i skolan från 9.10-11.50 som vanligt, sen gick jag hem och slängde mig i soffan. har legat och degat hela dagen vilket var skönt. är så himla trött nu för tiden, vet inte varför?
ska snart åka och hämta mamma på jobbet, passa på att övningsköra vid varje möjligt tillfälle.
får se om jag hinner gå över till hanna sen och äta taaacos. we'll see

24 oktober

godmorgon!
var helt död igår, så därför blev det inget bloggande. gjorde inte så mycket mer än att åka med mam&pap till kungenskurva där vi köpte lite saker. idag, ska jag till och börja med övningsköra. det närmare sig vinter, och det närmar sig 2011, och mitt mål är ju att ta körkortet innan nästa år.
efter det är det jobb som gäller, och ikväll blir det att kolla på filmen a walk to remember som har med ett skolarbete att göra. den filmen är förövrigt sjukt bra måste jag tillägga!


22 oktober

heeeeeej mitt vinterland, nu är jag hääääär!
ja, då har den första snön kommit, lite halvsegt sådär men vad gör det när det är fredaaag?! inte speciellt mycket!
har precis duschat och nu sitter jag här med min kära dator i knät och tittar på teve. känner mig faktiskt glad idag, av någon anledning som jag inte vet. ikväll blir det utgång med en del av tjejerna, kanske det som gör mig på bra humör? det blir i alla fall en tripp till hellströms på söder, och sedan klubben "festen" som ligger i gamla stan. blir säkert en trevlig kväll i guess.


20 oktober

hej hoooppp!
åkte till min gamla mellan och högstadieskola imorse för att dela ut enkäter till projektarbetet som vi ska få arbeta med där. lite surt att gå upp två timmar tidigare än jag hade behövt annars men vad gör man inte. fortsatte med projektarbetet i skolan sen fram till 3 någongång och sen jobb. nu är jag hemma och ska ta det lugnt resten av kvällen. är ju kungarna av tylösand ikväll också, sjukt program som man blir beroende av att titta på.
förresten, åker till japan om 8 dagar :D

19 oktober

hejsveeeej.
har ju som sagt resursdag idag, hur skönt som helst. skulle egentligen ha åkt till stan idag med sara men eftersom det är riktigt pissväder ute så hade varken jag eller hon lust. istället har jag tagit det lugnt, legat i soffan, läst lite körkortsteori och så. ska försöka övningsköra till elgignaten senare, måste lämna in min mobil. ja, den nya mobilen har gått sönder. helt otroligt vilken underbar kvalité det är på telefonerna...


tjejerna på middagen innan saras white paaaarty


18 oktober

hooolaa. var och körde på gillingebanan idag med sara och det var sjukt jävla kul! sladda runt i 70/80 km/h. dock är det ju inte lika kul om det händer i verkligheten, men detta var ju inte verkligheten så nu kunde man ha kul. riskettan var också betydligt roligare än jag trodde.
imorgon är det resurdag vilket betyder ytterliggare en dag ledigt. det gillar vi!

vill åka nu

jag längtar till japan. att få komma bort från huddinge, stockholm, sverige ett tag behöver jag. nu är det 10 dagar kvar. 10 dagar kvar tills jag upplever den härliga kulturen i japan, och sedan i kina. tokyo - min favoritstad av alla städer jag besökt. utan tvekan. och sen uppleva peking, kommer bli kul. vill åka nu nu nu


17 oktober

godmorgon!
internet har knasat, jag har haft fullt upp och det har resulterat i inga inlägg. men nu är jag på banan igen. dock mår jag inte alls bra idag på grund av olika saker.
vi firade sara igår, det var kul. håller på att ladda in bilder på facebook nu.
skriver mer sen.

13 oktober

godmorgon gottfolk!
har nyss duschat och håller nu på att fixa mig. börjar 10.30, med ett handledarmöte om projektarbetet. hela onsdagarna får vi ju jobba med det, ruuligt. fick också boka om min körlektion som jag egentligen skulle haft imorgon till idag, så den ska också klämmas in på schemat. det är ju min sista, men ska fråga han jag kör med om han tycker att jag behöver någon mer. man vill ju gärna klara uppkörningen när man har den liksom.
efter skolan är det jobb som gäller som vanligt, och sen hem och plugga. har pedagogiskt ledarskapsprov på fredag.
jaja, skriver väl ikväll igen, eller kanske imorgon.
puusss


fotboll och despan

sitter och tittar på fotbollsmatchen sverige - holland. helt ärligt tror jag att holland kommer vinna men man får hoppas på sverige! ska titta på min favorit serie desperate housewifes sen klockan 9 som har dragit igång igen. me like!
mår lite bättre nu också, än vad jag gjorde när jag kom hem. skönt!


12 oktober

hejsvej.
gick till datamusiken imorse vid 8, men kände mig väldigt tung i huvudet. hade hål nu till klockan 1 egentligen, men kände inte att jag ville vara kvar i skolan. har ont i huvudet och ja, det är tungt som jag sa. så gick hem för att ta det lugnt och vila. vill ju verkligen inte bli sjuk till helgen när saras whiteparty är.
ska ligga i soffan hela hela dagen och bara koppla av. i need it.


11 oktober

terminens andra prov är nu gjort, provet om modernismen i svenska B. vet inte hur det gick, men ett ig ska jag nog slippa. hade körlektion direkt efter och det gick bra. har min nästa och sista körlektion på huddinge på onsdag. eller, jag får se om han tycker att jag behöver någon mer.
gick med jasmine och sandra till castello eller litet tag efter det och nu är jag hemma igen. ska fortsätta mitt pluggande av teorin, kapitlet "bilen" nog det tråkigaste och svåraste av alla kapitel. bilens delar liksom. men men, även det måste man kunna så det är väl bara att börja läsa.
ciaaao

10 oktober

hejheej.
blev en kväll på sjätte tunnan (tror det hette så) igår. smakade mjöd för första gången och det var väl lite sådär. kom hem vid halv 4 eller något sånt inatt så har varit riktigt seg idag. masade mig upp vid 12 och degade i soffan tills det var dags att åka till jobbet. efter jobbet åkte jag hem till lina för lite plugg och skitsnack.
nu är jag hemma och är nyduschad hihi. har bara en lektion imorgon, svenska - prov! efter det blir det körlektion.
hörs imorrrrrn

               

               
                två bilder från igår


9 oktober som saaaagt

hej igeeen. hoppas ni alla har grattat sara på fb, sms eller hur ni nu har gjort det ;)
jag har precis varit ute och övningskört i nästan tre timmar, hämtade upp farmor på vägen hem igen, (körde nämligen i stan, inget jag vill göra om) men nu är i alla fall hon här och pappa står och lagar mat. oxfilé med rotfrukter eller vad det nu var. blir säkert gott.
ska rulla in mot söder igen lite senare, fira sara litegrannnnn.
hörs seeeen

9 oktober

godmoooorgon
idag är det dagen med stort D för min bebis sara petersén. hon fyller nämligen hela 18 år idag! GRATTIS GRATTIS GRATTIS till dig. nu börjar det riktiga livet.

  
   
    
  
  

7 oktober

hejsan hoppsan. ännu en skoldag avklarad. mina torsdagar är ganska sköna, men slappa lektioner förutom sista som är naturkunskap B. gick förbi skoaffären crispin på vägen hem och köpte ett par nya låga beige/bruna uggs. var tydligen äkta fårull i så nu i vinter ska jag inte behöva frysa om fötterna. hur sköna skor som helst!
nu är det dags för en eftermiddag med plugg. har prov på modernismen på måndag, så ska läsa om dom olika -ismerna plus lite körkortsteori. dock får vi väl se hur det går det, brukar ofta bli mycket snack med lite gjort höhö.


mandy moore


6 oktober

varit en lång dag idag. nu ligger jag och kollar på kungarna av tyslösand.
ska sova efter det, och imorrn äre ännu en ny skoldag.
ciao

skolfoto

här får ni en smygtitt på skolfotot. "get your cure @ pure 12/4"


nu: övningsköra

5 oktober

hejsveej,
matchen igår gick riktigt bra, för en gångs skull. 3-0 till oss!
idag är det skolfoto som gäller, och såklart spex för oss! ska vara "kräksjuk". höhö.


mössa och slingor

hejsaaan.
har varit en bra dag och gjorde min mössa jättefin som jag beställde. man får ju i princip "designa" hela mössan själv, och det gillas! ni ska självklart få se den när den har kommit, dock kommer det ta några månader.
efter det gick jag och lina hem hit och hon slingade mitt hår. lite blonda slingor i min långa utväxt blev det, finfint.
snart är det fotbollsmatch som gäller. den sista för i år faktiskt.

    


4 oktober

godmorgon
har ganska mycket på schemat idag,
- sociologi
- svenska
- körlektion med huddinge trafikskola
- mössprovning i skolan. (glad eller vad?)
- korpenmatch ikväll
kommer bli en bra dag!

3 oktober

godmorgon.
var en mysig kväll igår med massor med skitsnack. hihi, nej då men var riktigt skönt, få prata av sig litegrann.
nu har jag precis suttit och läst 50 sidor körkortsteori. ska snart ut och övningsköra lite också innan det är dags för jobb. på måndag har jag min första körlektion med huddinges trafikskola. spääännande.
nej nu ska jag chilla lite vid datorn sen köööra. byee
ps. fyller 18 och ett halvt idag


.


- it's a hard thing, faking a smile

2 oktober

hehej.
vart en lyckad kväll igår. en rolig kväll som behövdes. behöver göra saker som får mig på bättre humör känns det som.
idag har jag varit hur seg som helst. har mest legat i soffan och sängen och sovit. tänkte ta och läsa lite körkortsteori snart tror jag.
ikväll bär det troligtvis av till lina för en chillkväll. blir bra det!


1 oktober

nu drar jag på restaurang, sen förkrök hos gabbi och senare kroooogen. hare gött


RSS 2.0