vet inte vilket daturm det ar (!)

hej allihopa
hoppas ni har dte bra i kalla sverige. har ar det i alla fall runt 25 grader varje dag och har varit stralande sol hela tiden. mycket skont! langtar dock hem lite till alla mina sota vanner. men pa nyar, daaaa javlar haha.
vi har inte gjort annat an solat och badat ungefar. vi bor ju pa den `ska "royal" delen sa vi och narga till har egen pool, det ni ;) mycket skont ska ni veta. har ocksa en terass som ar hur stor som helst, minst lika stor som vart hotellrum haha.
men nu maste jag ga. saknar alla dar hemma! vi ses om nagra dagar.
puusss

25 december

skriver bara for att saga att jag lever hihi. var varmt och skont har idag. i like :)
mohha skriver senare igen <3

24 december

GOD JUL!
nu har dagen alla väntat på kommit. julafton, dagen som inte kommer bli lik någon julafton tidigare år. men det gör inget, jag ska ju ändå till solen, till värmen.

jag kommer sakna mina tjejer mest, och bara så ni vet. om jag kraschar, jag älskar er! :D <3

 

                                      
         
jag kommer som sagt vara borta 24/12-31/12. ska försöka uppdatera någon eller några gånger därifrån. annars hörs vi på nyår. PUSS


ett sista goodbye

hooooolaaaa
har nyss varit i centrum med sara för att lämna nycklar till henne osv. träffade henne också för att få ett riktigt goodbye innan jag trippar iväg till grannis. sorligt att inte träffa sarapara på över en vecka! hanna träffade vi också, för att säga hejdå där med. kommer sakna er tjejer!
nu ska vi packa ner alla kläder och det i resväskorna och sedan ska vi i familjen ha julklappsbyte. vi konstatera att vi inte kommer hinna ha det imorgon på morgonen som vi först sa, så det blir ikväll istället. har absolut ingen aning om vad jag kommer få, men det blir nog inget stort. vi sa ju att vi bara skulle köpa småsaker till varandra eftersom resan blir som en julklapp till hela familjen. men det är najs ändå.


lite halvskum bild sådär


23 december

hallooojj
kom hem lite halvdöd vid 8 imorse efter att ha invigt viktors madrass på golvet(!) somnade i alla fall om, blev väckt vid 10 för frukost, somnade om och vaknade för en liten stund sen. känns bra att vara utvilad även om jag nog hade kunnat sova bort hela dagen.
nu på dagen blir det mest massa pyssel här hemma, ska till exempel packa och städa lite. ska väl också ställa in mig på att jag faktiskt ska flyga imorgon (känns inte bra) men det löser sig.. hoppas jag
igår var det ju lilljul med tjejerna och det var verkligen hur mysigt som helst. har sagt det förut och säger det igen - jag älskar dom!


bilden är från igår, och lånad från julias blogg hihi


lilljul nummer två

då var första lilljulen för idag avklarad. fick pengar till tatuering och ett fotoalbum med massa bilder från när jag var liten. mycket roligt och mycket bra med pengarna!
snart är det middag som gäller, och sen ska jag fara iväg till cassandra med resten av tjejerna. kommer bli riktigt mysigt i guess.
(förresten, nu håller pappa på att ta fram resväskorna. har fortfarande inte riktigt förstått att vi ska åka om två dagar)


22 december

dan före dan före doppardan brukar man väl säga?
denna dag ska firas med två lilljular. först hemma hos farmor med lunch och senare hemma hos cassandra med fika med tjejerna. myspys!
har precis duschat och ska nu börja fixa mig lite. skriver väl senare.
puuusssss

vid brist på bilder..


...kommer dom fula och oseriösa bilder in


det är frågan

jag satt här vid datan, lyssande på NRJ's webbradio i lugn och ro innan min härliga musik helt plötsligt dränks av hårdrock. varför kunde jag inte få en pappa som också lyssna på normal musik?
just nu försöker jag lyssna på min musik, men tro mig det går inte bra!

julklappsköp

halloj
kom för ett tag sen hem från en tre timmars tripp i skärholmen. köpte en del julklappar så nu kan jag känna mig lugn över det i alla fall! fick värmeskydd till håret och lösnaglar av mormor som jag behövde, och sedan valde jag också ett navelsmycke som min kära syster betalade som julkapp till mig. mycket trevligt måste jag säga! det kanske borde vara jul oftare?
ikväll vet jag inte vad som händer men jag hoppas få komma ut lite i alla fall. har suttit hemma nu många kvällar i rad. vill fika men tyvärr har jag så shoppinggalna vänner som köper upp deras pengar på en gång, så jag tror inte det blir någon fika hah. but we'll see.
(har ingen rolig bild att sätta in i detta inlägg heller, synd)


21 december

hejsan hoppsan
var uppe redan vid 9 imorse eftersom jag skulle va på um redan va 10. var lite trögt att gå upp men det gick som tur var. snart kommer mormor hit, då ska jag, min syster och mormor åka och köpa julklappar, vilket verkligen behövs! har bara köpt en enda julklapp faktiskt. dåligt i know.
senare får vi se vad som händer. får ta en sak i taget ;)


Without saying a word, you can light up the dark


powernap

hej igen.
har redan hunnit med att börja städa, duscha och steka pannkakor idag! senare blir det solning och ännu mer städning. men först - vila. är så sjukt trött trots att jag ändå sov ganska mycket inatt.

20 december..

..vilket betyder fjärde advent och bara fyra dagar kvar till julafton, dock har julafton inte alls lika stor betydelse som när man var liten. då kunde man gå och längta efter dagen D i över en månad. man försökte få sin familj och släkt att bara sådär råka berätta vad man skulle få i julkapp, men det lyckades tyvärr aldrig. jag kommer ihåg hur man tyckte att tiden gick så långsamt fram tills släkten kom och plingade på dörren, med stora påsar av julklappar som vi barn sedan försiktigt la under granen. då tittade man lite extra noga vad det stod på paketen i smyg för att se vilka som var till sig själv. det var tider det..
denna julafton kommer inte vara speciellt "julig" eftersom den till största del kommer spenderas på flygplatsen&flygplanet. men det gör mig inte så mycket, vi har ju i alla fall ett mål!


vinterland

snö snö snö, tar det aldrig slut? det har snöat konstant nu i fyra dagar. när snön börjar gå upp till knäna då är det faktiskt lite för mycket tycker jag. som jag har sagt förut, visst är det mysigt om man är inomhus och tittar ut på det, men att vara ute i det är mindre mysigt. speciellt när termomtern står på massa minus, som igår kväll -18 grader. sick!
köpte i alla fall nya uggs igår eftersom mina började gå sönder och läcka in. naaajs! uggs är ju typ det ända man kan ha nu när det är så kallt och så mycket snö!





19 december

godmorgon!
var ju som sagt på metro igår för att fira avslutningen, och temat där var "bad santa". var riktigt kul där trots att det tog två timmar att ta sig dit på grund av att SL inte kan köra sina tåg och bussar rätt när det kommer snö. (fattar inte varför, dom vet ju varje år att det kommer snö. varför kan man inte förbereda sig eller nånting på det?!) hur som helst så var jag bara på metro ungefär 1,5 timme innan jag drog home. det tog i och för sig också tid eftersom vi precis missade tåget smarta som vi är men men.
idag ska jag bara chilla, och verkligen göra ingenting. tänker inte sätta en fot utanför dörren, med undantag för solning om jag ska göra det! ska föröska få med hanna, är i alla fall lite roligare om man är två.

måste bara säga också att det känns riktigt sjukt att det redan är jullov. det betyder att halva 2an och halva gymnasiet har gått. känns som jag nyss satt där första dagen i skolbänken i 1an. vart tar tiden vägen?


18 december

hejsan hoppsan
idag var det julavslutningsdagen och den började med ett matteprov. kan ha gått lite hur som helst, men gillar gud mig så klarade jag det! fortsatte sen men en kort historialektion och sedan var det samling med alla smbe elever i hela skolan för julavslutning. lärarna hade gjort en pjäs om hur ett lärarmöte kommer se ut 2025 vilket var riktigt kul. dom höll på precis som elever håller på på letkionerna, dvs pratade i munnen på varandra, lyssnade på musik, pratade i telefon, tog kort på sig själva osv. var väldigt kul att se, och sedan sjöng dom en fin julsång dom hade gjort haha.
efter skolan gick jag och några andra i min klass och fikade. riktigt mysigt och man känner verkligen att man har kommit nära hela klassen (nästan hela i alla fall) och det är jättekul tycker jag :)
mötte en söt brevbärare efter det och satt och titta på när han delade ut post sen gick jag hem.
vet inte riktigt vad som väntar nu på dagen men kvällen ska i alla fall spenderas på METRO. i like that place alot!
hörs senare!


snöstorm

hejsaaaaan
vilken jäääävla storm det har varit idag?! såg inte mer än två meter framför mig imorse, allt var helt vitt. visst det är mysigt med snö men inte snöstorm!
skolan idag kändes rätt onödig men flöt på. efter den gick jag och hanna hem till mig och pluggade matte i ungefär 1,5 timme. det trodde ni väl aldrig ;) men det har vi i alla fall gjort och det känns riktigt bra, visst hanna?

               
                                       hon har fått riktiga meloner!


17 december

godmorgon!
just nu är det riktig snöstrom ute och hur mycket snö som helst på marken. det är ju riktigt mysig om man är inomhus men jag vet inte riktigt om jag är taggad på att gå ut faktiskt.
hur som helst, skolan börjar 11.00 idag och slutar 15.30. ska direkt gå och sola efter med ida som en liten hejdåstund innan hon åker till Miami den jäveln!
men jag skriver lite senare för nu måste jag fixa mig.

första julklappen

Bonjour tout le monde
(vet inte alls om det är såhär man säger, man kan inte alltid lita på internets översättningar)
känns nästan som att jag redan har börjat leva i jollovet. jag gör inget annat på dagarna än tar det lugnt (när jag är hemma alltså)
morfar var här och åt middag och jag fick julklapp, 500 kr som går direkt till resesparandet. mycket bra och det behövdes. tack morfar!




16 december

hejsan igen, nu är jag hemma. eller har i och för sig varit det i ungefär 30 minuter nu ;)
bokpratet gick bättre än väntat vilket känns mycket bra. nu är det bara matteprovet som väntar innan jullovet drar igång. känns så sjukt att det redan är jullov, nyss var det liksom sommarlov ?! men härligt är det!
senare kommer morfar, vi ska fira "lilljul" eftersom vi snart åker iväg och inte kommer träffa honom innan dess. blir så när man har skilda mor- och farföräldrar, blir ungefär tre styken julfirande haha. men vad gör det?

                      
                                                  bara jag som smälter? 12 år och grym!
                                             han har tydligen fått göra en egen låt nu.


mot skolan

godmorgon
ska strax springa till skolan. har bara bokredovisning och inlämning av rapporten idag. then I'm free, fast måste gå förbi biblioteket efter eftersom böckerna som jag använde till rapporten måste in senast idag.
hörs senare <3

helt klar

nu har jag äntligen skickat in rapporten till urkund vilket betyder att den är helt klar och inte går att ändras på! stor lättnad! nu är det bara att ladda inför bokpratet imorgon. vi får se hur det går, kommer väl antagligen skratta åt mig själv eller nånting.
godnatt

thedaysofyourlife..

... är precis det sofis nya blogg heter som hon ville att jag ska länka här ;) så varsåggod sofi, http://thedaysofyourlife.blogg.se/

idag var det väldigt sega lektioner i skolan. hade egentligen inte lust att gå alls men gjorde det i alla fall. pluspoäng till mig? hade sista spanskalektionen för terminen idag, vilket känns skönt. det är inte preis mitt favoritämne.
tiden sen jag kom hem har ägnats åt rapporten. nu kan jag äntligen säga att det helt och hållet är klar. ska snart skicka in den till urkund (en sida som ser till så jag inte kopierat en text eller stora delar ut texter) det vore ju lite synd att "åka fast" i en sån! tur att jag inte har kopierat något då, utan bara använt mig utav mitt egna väldigt breda ordföråd.
resten av dagen kommer bli pluggig, måste försöka ta itu med frågorna vi har fått till bokredovisningen imorgon, vilket antagligen inte kommer gå så bra. har också tagit med mig matteboken hem. ska försöka plugga lite härlig matte.. BLÄ
 
     
                            såhär såg det ut påväg till skolan, det gillas!


15 december

godmorgon gottfolk!
börjar 9.30 idag så idag är man nästan uppe med tuppen.
skoldagen bjuder på tre härliga lektioner vilket är spanska, svenska och samhällskunskap..  efter skolan blir det fika med ida som snart åker iväg till usa, i will miss you!
ses senare. ciao

in i det sista

hej igen.
har preis varit och ätit på delitalia eller vad det nu heter, pizza. inte världens godaste direkt men det funkar.
har precis insett att jag måste göra något slags pluggschema eller liknande den här sista veckan. har ju rapportinlämning, bokredovisning och matteprov, tre ganska "tunga" saker.
rapporten och bokredovisningen ska in på onsdag så imorgon får alltså fokus ligga på det. matteprovet är på fredag vilket betyder att jag har onsdag och torsdag på mig att plugga till det. blä, får ångest bara jag tänker på det..
men som tur är är det ju avslutning på fredag vilket betyder ledighet i ungefär två veckor. väldigt skönt!


ungefär såhär känner jag inför den här sista skolveckan


14 december

hejsan hoppsan.
var en väldigt kort skoldag idag på bara två lektioner - engelska och matte.
mycket skönt fast har lite smått panik över matteprov som är på fredag, fredag som dessutom är avslutningsdagen! prov ända in i det sista..
efter skolan gick jag, hanna och sara och sola. kan ju inte gå runt och se ut som ett lik hehe
dagen ska ägnas åt att "finslipa" min rapport som annars äntligen är klar nu! annars blir det nog en rätt chill dag.


13/12

då var man tillbaka från solningen utan att bli röd som en kräfta! mycket skönt var det, och nästa solning blir igen om några dagar, får se om jag kan få med mig sara eller hanna till solsängarna snart (?!)
ska försöka skriva klart hela rapporten idag, annars får det bli imorgon. we'll see.

                      
                                   haha jag & sara för länge länge sen..


13 december

och det är tredje advent och lucia!
dagen har hittils ägnats åt rapportskrivande. är inne på sista delen som är analysen just nu, sen är det i stort sätt klar. skönt att få den överstökad i alla fall.
senare ska jag i väg och sola så jag får lite förfärg till gran canaria. kommer väl antagligen se ut som en kräfta efteråt men jag får hoppas på det bästa.




godnatt

hej igen.
efter att ha sovit i soffan, ätit god middag och äntligen tagit på mig andra kläder än sovtröjan, gick jag hem till hanna vid halv 7. var riktigt mysigt attt gå dit medan snön föll så fint ner på marken. snö kan göra än glad? satt i alla fall där med tjejerna tills klockan var 10, och en del skulle vidare på fest. jag orkade verkligen inte. jag var helt enkelt för trött och för otaggad, så jag fick skjuts hem med elin. skönt!
nu ska jag sova, har en lång pluggdag framför mig imorgon. jag säger bara ett ord, rapporten...
godnatt alla söta människor. vi ses imorrn.

12 december

godmorgon, eller kanske gor förmiddag?
gårdagens kväll blev riktigt lyckad med festande på nattklubben/krogen pilot. var där med hanna, sara, sara, lina, julia och jenny. mycket roligt!
dagen ska spenderas i soffan, chilla chilla chilla! och ikväll ska jag i alla fall börja hos hanna. vi får se vart kvällen leder..

11 december

hej alla där ute
idag var det luciafirnade i min skola som jag planerat att gå och titta på, dock blev det ändrade planer när en viss person pratade hela natten så jag somna vid två :) kändes inte speciellt lockande att gå upp vid halv 7 då för att titta på lucia när det inte ens var något tvång. så jag gick alltså till historian, provet - det gick okej. inte jätte bra men inte hemskt heller. efter det var det svenska och spanska.
middagen kommer ätas på någon resturang här i huddinge med min och saras familj. eller rättare sagt jag, sara, våra småsyskon och våra mammor. myspys.
senare kommer det bära av till julia, och hur kvällen kommer sluta - det vet bara gud.


två veckor kvar

hej igeeen
nu är det bara två veckor kvar till julafton, och tills jag alltså åker till Gran Canaria. kommer bli najs, och ska bli skönt att komma bort lite, bort från kylan, bort från all skit.
idag har inte så mycket hänt, varit i skolan och planerat helgen litegrann. kommer nog bli grym helg! i alla fall om den blir som planerat. kan bara inte bestämma mig om jag ska sitta hemma och titta på idolfinalen imorgon eller dra ut, we'll see.
ska strax plugga det sista på historian, sedan får ni önska mig lycka till på provet imorgon.

                   
                             jag & sara i tunisien, helt okej brun var man där!


10 december

ny dag, nya tag.
börjar klockan 11.00 med psykologi så behöver i alla fall inte stressa. har sedan bara tre lektioner och slutar 15.30. blir en pluggdag idag igen, för har jag lite kvar att få in i huvudet av historian.
skriver mer sen. hej


natti

hej igen. tredje inlägget idag, rekord haha
idag höll jag mina plugg löften både när det gällde historian och rapporten, känns bra. annars har jag inte gjort speciellt mycket idag, mest tagit det lugnt och slappat.
ska strax lägga mig, sov sött att söta


önskelista

sitter och försöker komma på julklappar jag önskar mig. eftersom vi ska bort över jul så har vi i familjen sagt att vi inte ska köpa speciellt mycket till varandra så nu försöker jag alltså komma på små och inte allt för dyra julklappar. en sak som jag vill ha är en sån där mjukisdress ni vet? tvärr kostade den ända snygga jag hittade över tusen kronor så det är väl ganksa kört med den julklappen haha.
dessutom sa mamma att dom redan hade köpt till mig och min syster när jag mailade länken med den fina mjukisdressen till henne. jag undrar vad det kan vara! det är ju nästan löjligt att man blir lika nyfiken nu, som när man var fem år på vad man ska få. men that's life ;)

än så länge ser min önskelista ut så här:
- värmeskydd till håret (behövs eftersom jag plattar så mycket)
- bruna linser (myyyyycket fint!)
- piercingsmycke till naveln (var så länge sen jag köpte något nytt)
- pengar till resa
- pengar till tatuering
(som ska göras i april, can't wait)


9 december

buon giorno (god morgon på itailenska)
idag är jag ledig, eller rättare sagt, vi ska jobba med rapporten och får göra det på valfritt ställe. eftersom jag har den hemma, jobbar jag såklart hemma. tänkte försöka få det mesta klart i den idag, så jag kan skriva analysen i helgen. historia måste också pluggas idag, engelskaboken måste läsas. så detta blir alltså en pluggdag!


borde plugga...

NU äntligen är sista jobbet över. fick en ask med Geisha ckoklad av en av dom små tjejerna, och det var så gulligt hihi. nu måste jag sätta mig med historiaboken eftersom jag inte har pluggat nån historia alls än, mycket dåligt av mig, men jag kan ju inte hjälpa att det vi läser om nu är väldigt ointressant. jag säger bara Napoleon och den industriella revolutionen. ysch.
jaja, inte mkt att göra. klockan 21.00 är det såklart despan som gäller ;)


8 december

hejsvej
kom nyss hem från skolan efter en ganska onödig dag. det ända intressanta med dagen var intervjuen med en pyskolog som jag, lisa och lina gjorde till våra rapporter.
nu ska jag sätta mig och skriva på just rapporten. ska skriva om psykoanalysen, eller det psykodynamiska perspektivet som boken så fint beskriver det. kommer bli en kort skrivstund eftersom jag snart måste ta mig till jobbet, sista jobbdagen innan jul. skönt!
hörs senare. adios

shoppingdag

hej igen!
blev lite ändrade planer idag. skulle ju egentligen bara vara hemma, men när jenny smsade imorse och frågade om jag ville med in till stan för shopping kunde jag inte låta bli. så jag, jenny, hanna och sara var alltså där i ungefär fyra timmar. köpte den första julklappen och troligen den ända eftersom jag nu är helt pank. råkade köpa en tröja och lite armband till mig själv, så nu finns inte så mycket pengar kvar på kontot.. hm, får se hur jag löser det pengaproblemet!
tog även en fika på bellmans och middag inne på kungshallen som blev sushi. mycket gott ;)
har inte planer för resten av kvällen, blir väl chillerill framför teven.



7 december

hola
idag är jag som sagt ledig vilket är väldigt skönt! ska mest ta det lugnt idag tror jag, det behövs. dock måste historiaboken öppnas och läsas lite i. har ju prov på fredag om 1800-talet (?). det är inte speciellt intressant men men, det är bara att plugga och hoppas på det bästa.
ja, finns inte så mycket mer att säga just nu. skriver lite senare igen.


söndag kväll

hejsan igen.
föreställningarna idag gick mycket bättre än dom igår, förutom en fet miss som jag gjorde. men men som jag sa igår, sånt händer. självklart köpte vi föreställningen på dvd, så det ska bli väldigt kul att få se lite senare när den kommer.
en lite tråkig sak är att nu är ju dansen över. eller det är rättaresagt ett "juluppehåll" i ungefär 1,5 månad. kommer kännas tomt nu när både jobben och träningarna är över. men en positiv sak är att nu kan jag ju ägna mer tid åt plugg. som att det kommer hända..
en väldigt skön sak är att imorgon har vi resurdag vilket betyder ledighet! det kan jag behöva efter den här intensiva helgen! känns skönt att i alla fall få sova ut en dag till och vila upp mig. mycket trevligt!
nu ska jag duscha, och sedan slänga mig i soffan.

     

(mer bilder från uppvisningen kommer senare)

 


6 december

godmorgon allihopa
idag är det andra advent och den sista uppvisningsdagen. som vanligt säger jag att tiden går så himla fort. det är redan andra advent och det känns helt sjukt, men såklart mysigt!
nu på morgonen ska jag fixa lite på mitt rum och sedan packa alla danskläder, och fixa mat innan jag ska åka till huddinge aula igen. det är föreställningar på samma tider och samma plats som igår ;)
skriver senare när jag kommer hem igen.
pusss


the show must go on... tomorrow

uppvisningen idag gick helt okej. självklart gör man ibland lite småmissar men vad gör det. imorgon är det två nya föreställningar som väntar, och sedan är dansen över för det här året.
nu ska jag gå och lägga mig i soffan igen och sedan sova tidigt. är helt slut efter allt idag!

5 december

godmorgon, är jag inte uppe med tuppeeeeen? yes I am.
idag är det alltså uppvisning och det ska bli riktigt kul. det lite mindre kul är väl att mina grupper (jag också alltså) inte kan danserna speciellt bra. igår på genrepet ropades det ut i mikrofonen "Och nu ska den mest avancerapde gruppen, c-gruppen dansa" det blev ju ett toltal fiasko där alla glömde bort delar och jag vet inte vad. som tur är ska vi repa ett tag innan föreställnigarna idag så förhoppningsvis går det bättre. eller det måste gå bättre!
har en föreställning klockan 14.00 och en 16.30. det är i huddinge aula så kom dit och titta om ni inte har något bättre för er ;)
nu innan ska jag mest fixa iordning massa saker dvs stryka kläder (tråkigt), duscha, fixa mat och sånt där.
see you tonight. ha en rolig dag ;)


dansuppvisning julen 08, (jag är den i mitten med brunt hår)


4 december

hejsan
fredag idag och det är jätte skönt. nu är det bara tå veckor kvar till jullovet!
har varit i skolan idag (såklart?) och kom till och med upp till första lektionen som börjar 8 och är matte. blä! hade sedan historia och avslutade dagen med en diktanalys på svenskan. har egentligen spanska nu, men vi håller inte på med något viktigt och jag kände för att gå hem och vila inför ikväll. det är ju nälmligen genrep då. mycket kul måste jag säga! kommer väl ha det från halv 5 till halv 9 ungefär. är ju ganska mycket man ska repa..
så ikväll blir det alltså ingen utgång för min del, måste ju vila upp mig inför helgen ;)

!


-

ångest ångest ångest
hatar


3 december

3 december och jag fyller 17 år och 8 månader idag. bara 4 månader kvar..

idag blir en lite udda skoldag. börjar nämligen inte förrän halv 3 och har då en lektion till halv 4. mycket skönt! så nu på förmidaggen tänkte jag ägna mig åt lite andra saker, som tex städa kaninburen, duscha och läsa lite i engelskaboken. det gäller ju att utnyttja tiden.. hehe
senare ikväll ska jag troligtvis slinga mammas hår. förut var hon helt emot sånt, men jag fick tillslut slinga det i våras. nu kom och själv till mig och frågade om jag inte kunde slinga det igen haha. börjar man färga/slinga håret blir man fast!


jag och cessan i somras <3


bloggen

har insett att bloggen verkligen är som en dagbok för mig. här kan jag verkligen skriva av mig, även om jag egetligen skulle vilja få med mer men det går inte eftersom en del läser det jag varje dag sitter och skriver. den är ett sätt för mig att minnas det som varit, både bra och dåliga saker. jag kan se tillbaka på bloggen och se under vilka perioder jag verkligen mådde dåligt men också när jag mådde riktigt bra. jag märker det på mitt skrivande. på mina små korta texter med kursiv stil som oftast betyder något speciellt. den får mig att minnas varenda dag, varenda litet speciellt tillfälle. men ibland vill jag inte läsa det som stått. jag vill gå vidare med livet och inte se det som varit. jag kan bli deprimerad.
jag läste för ett tag sen mina inlägg tidigare i år, då jag var som mest ledsen. det fick på något sätt mig att komma tillbaka till alla hemska tankar och hemska minnen som jag bara vill glömma. jag ville inte läsa mer, men kunde ändå inte låta bli.
ändå är jag glad att jag varje dag har suttit och skrivit ner mina handlingar, tankar och känslor. framför allt har jag skrivit ner mina handlingar. jag skriver inte så mycket om känslor och tankar eftersom jag är en sån person som hellre stänger allt inne, som inte visar hur jag egentligen mår.
jag har många gånger suttit och skrivit långa texter som jag sen raderat precis innan jag skulle publiera dom. vill inte att människor ska komma allt för nära på mitt liv. negativt.
hur som helst, bloggen är bra. den är bra för mig.
om den är bra för er, det vet jag inte. men jusst nu är inte det det viktigaste ändå...


mat plus skola - igen

kom för ett tag sen hem från skolan och har inte gjort något speciellt sen dess. om en timme ska jag möta hanna för middag på käraste donken, och efter det ska jag upp till skolan igen. vi ska prata för dom som går i 9an nu om hur det är på sjödal, och framförallt hur smbe är. som tur är får vi en biocheck för besväret så då är det värt det haha..
skriver kanske senare igen

2 december

godmorgon
gick upp vid 9 och tittade på termometern. -8 grader! fy, usch blä. man märker verkligen att det har blivit december, temperaturen liksom slog om direkt. men det hör väl till i guess.
börjar skolan 10.30 idag och slutar troligtvis vid 4. ska ha fyra timmars historialektion fick jag reda på igår. kul. men nu ska jag fixa mig och sedan möta hanna innan skolan.
hörs sen <3

.

ibland orkar man inte
ibland vill man inte
inte det här i alla fall
take me away


24 dagar kvar

som alla vet är det ju som sagt första december idag och det gillar vi! mysmånaden har börjat, och nedräknigen till julafton likaså :)
blev en kort dag i skolan idag med bara spanska och svenska. har egentligen samhällskunskap nu men vi fick jobba med rapporten på valfri plats och eftersom jag har allt mitt arbete hemma valde jag alltså att gå hem ;) tänka snart köra igång lite med den, och sen är det jobb som gäller.
efter jobbet måste jag stressa hem för att sen gå och titta på min syster som ska spela gitarr typ, och efter det träning. alltså ovanligt stressig tisdag men vad gör det. har ju typ ändå inget plugg så

förra året när vi tjejer firade lilljul


1 DECEMBER

sådär då var man nyduschad och påklädd och ska snart fixa håret plus smink innan jag ska rulla iväg till skolan. börjar 09.30 och slutar 14.00 idag så det är en rätt kort och skön dag!
efter skolan blir det jobb osv som vanligt, men jag skriver mer då.

förresten, 1 DECEMBER IDAG! det gillar vi

RSS 2.0