klassfoto (driv)


min otroligt snygga klass. smbe08b
detta är såklart inte det riktiga fotot


30 september

då var snart den sista dagen i september 2009 över. herregud vad fort tiden går. snart är det också redan helg. skönt!
hade redovisning idag på samhällskunskapen hela dagen. ganska segt men hellre det än en hel dags matte? hur som helst gick det i alla fall bra, och källkritiken lämnades också in. efter skolan satt jag med hanna på tha donk (även kallat mcdonalds) och väntade på att hennes jobb skulle börja.
nu har jag gjort engelska & spanskaläxan, och snart blir det mer svenska pluggande. mitt nya smeknamn kanske borde bli pluggis-hanna? jaja who knows.
btw, skolfotot idag blev skitfult! tack gud.. du var inte med mig den här gången heller


29 september




hejsan hallå
sen uppdatering, men det får ni stå ut med
dagen i skolan var seg. sista lektionen i svenska innan provet som kommer gå bajs. ni vet upplysningstiden (historia)vi ska få ut texter ur författare från den tiden och ta ut upplysningsdragen i dom. jag fattar ingenting och det kommer bli big fail på mig. men men.
efter skolan åkte jag hem en snabbis och sedan bar det iväg till mitt kära och mycket roliga jobb. tjänade ihop lite cash som jag hoppas få snart, och efter det var det bara hem, käka, byta om och dra på dansträning. mycket stressig tisdag måste jag säga.
ikväll blir det att lägga sig tidigt (?) måste ju få min skönhetssömn inför skolfotot som är imorgon. inte för att man någonsin blir bra på dom, med sitt fejkade leende och överdrivet fixad frisyr/smink! men I will give it a try. kanske ger gud mig lite tur den här gången och gör så jag i alla fall ser någolunda normal ut på fotot. det hemskaste är ju gruppbilden som sedan ska ut i skolkatalogen som vi är fyra skolor som delar på! dvs hela huddinge kommer se mitt fula nylle i den. blääää. nej nu ska jag sluta klaga.
adios och godnatt.


dance


bild från en dansuppvisning för 1,5 år sen.


28 september

hejsan
slutade skolan vid kvart över 1 idag och mötte upp sara efter. jag köpte en tröja och sedan köpte vi lite smågodis (hon köpte kaffe, blä!) och så satte vi oss i sjödalsparken en liten stund. myspys.
har sedan jag kom hem gjort spanskaläxan och skrivit klart källkritiken! blir nästan förvånad över mig själv ibland. men bra känns det och efter middagen ska jag sätta mig och plugga till svenska provet på fredag. har ju liksom fått in pluggkänslan nu. om det ens finns något sånt? troligen inte,men hur som helst när jag väl kommit igång så går det faktiskt ganska bra.
ikväll blir det slapposlappo framför teven och svenska hollywood frur som vanligt. härligt.

 


!

- nu åker jag till skolan som jag älskar så mycket, kommer hem igen vid halv 2 ungefär..

27 september

godmorgon, eller förmiddag kanske..
gårdagen blev lyckad, med tacos, sanning & konsekvens (kortspel), skratt & en del dans. var hos viola ungefär 7 och vid 10 drog vi vidare till huddinge där det var fest. mycket härligt.
idag är det ju söndag vilket betyder jobb och dansträning för min del. kommer röra mig mot kungsholmen (jobbet) vid halv 4 ungefär, och sedan direkt efter tillbaka till huddinge träning. idag har vi ny lärare också vilket betyder ny koreografi, kulkul!
nej nu ska jag sega klart, innan jobbet med mina (&saras) dansbarn. pussen

(bilder från igår kommer senare) 

mot hanna

nu drar jag till hanna för att fixa mig inför ikväll. ha en naaaajs kväll!

 


26 september

hejsan bloggen,
gårdagen (kvällen) spenderades hemma hos sara med henne. vi proppa i oss godis plus coca cola och tittade på idol. vi spelade också barngeni i brist på annat och blev ganska besvikna när vi insåg att vi inte kunde alla frågor, utan bara ungefär hälften. men man kan ju inte alltid vara bäst på allt.
idag ska jag lite senare till hanna för att fixa mig + henne, och vara med när sara ska färga hennes hår, och efter det bär det av till vasastan för middag och mys hos viola med tjejerna. får se om kvällen slutar med fest. you never know.


bild från somras


25 september

och det betyder löööööön! tyvärr blir lönen inte hög eftersom den bara är för ungefär 4 timmar från sommarjobbet (haha) men hur som helst, kan jag nu köpa en del saker jag verkligen behöver!
igår åkte jag och hanna hem till cecilia runt halv 11, där det var en del folk. kom hem runt 1 och la mig på en gång. jag brukar normalt inte gå ut sådär på en vardag, men detta var ett undantag eftersom vi börjar 11.50 idag. riktigt nice, och träffade folk man inte sett på ett tag. både kul & irriterande.
idag har jag som sagt bara en lektion, och efter det blir det hem och skriva källanalys. boring, men det måste göras.
kvällen kommer antagligen spenderas hemma eller hos sara med henne, men eftersom jag har blivit bjuden till en del fester idag så får vi se hur kvällen slutar.
nu ska jag fixa mig, c ya later <3

dig.




helt galet bra låt, som jag för första gången hörde när elin spelade upp den.
i just love it.

We all have something that digs at us
At least we dig each other
So when weakness turns my ego up
I know you'll count on the me from yesterday

If I turn into another
Dig me up from under what is covering
The better part of me
Sing this song
Remind me that we'll always have each other
When everything else is gone


24 september

hejsan alla där ute, och inne.. där var jag allt rolig (not)
dagen har i alla fall tillbringats i skolan såklart med psykologi, engelska och idrott. på idrotten hade vi "frilufstliv" vilket betydde att vi var i skogen under hela lektionen och fick bygga upp vindskydd och grejer. ingenting för mig om jag ska vara ärlig, men men det var bara att köra på ändå.
nu sitter jag här, och hoppas att mamma och pappa snart kommer hem så jag kan få middag. är hungrig som bara den.
senare blir det plugg som gäller. det roliga ämnet matematik.
en väldigt trevlig sak är att imorgon har jag bara en lektion vilket är svenska. eftersom min spanska/historia lärare ska vara borta betyder det att jag bara har matte och svenska. mycket härligt, speciellt eftersom det är fredag imorgon också. i like.


ja, en halvskum bild på mig..


23 september

godmorgon
ny dag, nya tag. idag börjar jag 10.30 så håller just nu på att fixa mig för fullt. efter skolan ska jag jobba igen, (extra gång eftersom han som egentligen har den gruppen är sjuk), så det blir lite extra cash för mig. me like. efter det blir det att plugga plugga plugga. känns som vi har hur som helst i skolan just nu fast vi egentligen kanske inte har det. har väl kommit in i min "stressperiod" nu igen. inte kul, men men
skriver kanske senare. den som lever får se. hejsvej <3

så sant så

vi har liksom det där "Det" som alla vill ha
bildbevis:

HAHAHAHA, jag dör!


22 september

vilket äckligt jävla väder det är ute. det märks verkligen att det börjar bli höst. det blåser och regnar jag säger bara usch.
hur som helst, kom i alla fall hem från skolan nyss, och hinner vara hemma i ungefär 45 min innan jag måste gå till bussen. är ju jobbdag idag you know. en vad gör man inte för pengar. fick igår veta att jag får följa med hanna och hennes familj till sälen på sportlovet och om det också ska bli av måste jag verkligen spara pengar. men vi får se hur det går, bra hoppas jag.
efter jobbet har jag dansträning och där emellan måste jag hinna plugga. tisdagar är nog min stressigaste dag..

jag & syster, bulgarien 08


dancing queen?

min första lektion någonsin som danslärare. gud vad gamalt det låter, danslärare men det är ju faktiskt det både jag och sara är. dom flesta är födda runt 02 så jag har alltså 7åringar plus minus. så söta så. och nästa vecka ska vi börja med koreografin också, mina dansbarn kommer bli dom bästa dansarna i världen! hah.

hur som helst hade jag äckligt jobbig dansträning efter sen, med c-gruppen. det här var sista gången vi hade den här läraren så vi fick repa repa repa hela lektionen. nästa vecka får vi en ny lärare och en ny koreografi att lära oss. i love it.

20 september

hola
var ju på middag hos ida igår, och det var mysigt. dock var det några riktigt tråkiga tjejer där som mest verkade rädda för mig och sara(?) förstår inte riktigt varför men vem vet, vi kanske verkar väldigt farliga utåt? haha! hur som helst så fick hon ett armband och en hudkräm av oss, hoppas du gillade det ida. efter middagen kom lite folk, och jag åkte hem vid 12. 
idag ska jag fixa klart det sista inför danslektionerna jag och sara ska ha. första dagen på jobbet ;) får hoppas att det går bra. är lite nervös men det ordnar sig säkert. senare ikväll blir det också dansträning för min del. me like.


ida igår


sara & jag igår


så fula så vi blir snygga


i gotta feeling


kvällens partylåt, helt klart!


19 september

godmorgon
dagens planer är ungefär. chilla chilla chilla och ikväll fira ida. gud vad det låter som jag bara slappar hela tiden här i bloggen men så är det faktiskt inte. inte alltid i alla fall.
ikväll blir det som sagt middag och firande av ida. lilltjejen(?) har ju fyllt 16 hela år. vi får se om det blir party efter det. egentligen skulle jag nog behöva ta det lugnt eftersom jag som sagt fortfarande är sjuk, men vadå, det är ju bara lördag en dag i veckan ;)
jag skriver väl senare om dte händer nåt intressant i mitt annars ganska ointressanta liv tihi

(äntligen har min mobil velat sammarbeta med mig, så nu kommer bilderna från "klättringen" i förrgår)


brudar brudar brudar


niclas & julia


så kan jag ju slänga in en bild på lisa också som jag hittade
i min mobil nu :)


alltså 18 september

ja, och nu kommer inlägget för idag. har ju självklart (!?) vart i skolan idag, och haft roliga lektioner som matte, historia och annat.. hur som helst, mådde jag inte specillet bra mot slutet (är ju fortfarande förkyld) så fick gå lite tidigare från spanskan som alltså var sista lektionen. gjorde ett ärende i centrum och sedan har jag bara legat i soffan och slöat. har vart sjukt trött idag :/
ikväll ska jag ta det lugnt, ni vet ju, en kväll hemma, en kväll ute. så idag blir hemmakvällen. skönt det, det behövs.

18 september

äääntligen fredag :D
men nu ska jag sova lite, så skriver inlägg senare :)

17 september

och friluftsdag. vi hade valt klättring men så fort vi kom till stupet vi skulle klättra upp för ångrade vi oss. "det här är berg för elitklättrare" var det första ledaren sa, och det gjorde ju inte saken bättre. här kom man, hade klättrat nån gång tidigare och ska nu klättra upp för ett berg som var brant som en vägg - inget vidare. så efter vi hade ätit upp vår lilla matsäck (med vi menar jag, jag och tjejerna)- och utan att ens ha rört det där berget, gick vi en bra bit och tog bussen hem till hanna där vi tittade på film.
åkte hem vid 4 och skulle pluggat, men ja, ska inte ens ta upp hur det har gått.
snart är det idol som gäller, och efter det ska jag nog lägga mig. är väldans trött, och börjar dessutom 8 imorgon, så tidig sovtime är det som gäller.

(har tagit bilder från idag, men som vanligt, som ni säkert vet, fuckar min mobil. bilderna läggs upp såfort min mobil vill sammarbeta med mig igen) 

            
                   (lånar bild från julia sålänge, så ni har nåt kul att titta på)


16 september

hejsan hoppsan
gick till skolan idag eftersom det känns som att man missar för mycket om man inte går. i och för sig var det väl ganska onödigt eftersom vi bara hade lite psykologi där vi gick igenom saker vi redan gjort, och sen såg en film men men. efter skolan åkte jag och sara direkt till stan där vi mötte upp min farmor och gick till eaststreet för att få lite onformation om när vi ska tatuera oss sen. mycket kul, och jag vill tatuera mig nu nu nu! hur som helst, efter det åkte vi hem till farmor och åt middag, och nu sitter jag här hemma.
ska titta lite på idol och läsa lite spanska kanske? usch vad tråkigt, men det behövs. jja
c ya <3

15 september

japp, då ligger man hemma igen i soffan och försöker bli frisk. jag verkligen hatar att vara sjuk. man missar så troligt mycket i skolan, och får ångest över det. nej, nu måste jag ta det lugnt. senare har jag jobb också som jag verkligen måste till, och ännnu senare dansträning som jag också verkligen måste till. usch fy blä. jaja, jag får väl helt enkelt knarka alvedon och ta mig till jobbet ändå.





och grattis till lilla ida som fyller 16 år idag :D <3


14 september

är sjuk, jobbigt. orkar inte vara sjuk nu
bara det inte blir värre så är det väl lugnt. ni vet, går man på sjödalsgymnasiet i smbe har man inte tid att vara sjuk, eftersom det är plugg som gäller i stort sätt hela tiden. 

idag var jag på vårdcentralen. skulle kolla en sak, men det såg tydligen bra ut. efter det förberedda jag och sara våra danslektioner vi ska ha för småbarn. det betyder alltså pengar vilket jag är i stort behov av just nu. imorgon börjar mitt andra jobb med hanna som är typ "lekledare" för ännu massa småbarn som ska få prova på alla aktiviteter. i will be a rich woman! eller inte, mina pengar ska sparas till utomlandsresan nästan sommar med tjejerna.
snart börjar "svenska hollywood fruar" som jag inte får missa. verkar ju vara det mest patetiska program som någonsin har gjorts. HAHA säger jag bara.

 


dansdansdans

då va träningen över, och oj vad den behövdes! eftersom vår dans är "fotbollsinspirerad" blir det väldigt mycket sprut, jogg och annat sånt vilket jag tycker är sjuuukt jobbigt. men man känner sig ändå lika bra efter träningspasset så det är värt det.
ska lägga mig tidigt och börja läsa boken om jag kunde drömma som är den första twilight boken. jag läser inte frivilligt, det är en skoluppgift. får hoppas att den är så bra som alla säger!

13 september

hola
gårdagen blev ganska speciell med en början här i huddinge, en fortsättning i enskede och ett avslut i huddinge igen. vi åkte alltså fram och tillbaka mest under hela kvällen.
och för en gång skulle gjorde jag det jag sa att jag skulle göra igår också. jag städade mitt rum! satt tillochmed och skrubbade golvet, vilket jag aldrig trodde att jag skulle göra. men nu är det i alla fall rent och fint, och jag kan äntligen andas i mitt rum utan att få in flera damtussar i munnen, (okej nu överdrev jag lite)

idag har jag sovit ut - suttit vid teven & duschat. det är ungefär allt jag har gjort idag. lite senare ska vi ut på resturang och fira morfar som fyller år, och ännu senare har jag ju dansträning.  får se om jag är med på den, vaknade nämligen av att jag var helt täppt i näsan och kände mig ganska hängig. bara jag INTE blir sjuk nu. jag har inte tid att vara sjuk nu. fast det har man väl kanske aldrig..

(blev inga bilder tagna från igår, tyvärr)


fick bli den här bilden, tagen för nästan exakt 2 år sen.
alla har vi någongång varit fjortisar..

 


12 septmeber

godmorgon.
vaknade för inte så länge sen, efter att äntligen ha fått sova ut. blir ju aldrig att man får sova "klart" när man går i skolan eftersom man måste upp ganska tidigt men idag så.
så bara för att jag är pigg och vaknade på rätt sida (=jag är glad) så ska jag städa mitt rum vilket jag bara kan om jag är på bra humör. som vanligt ser det ut som en luffare har bott här så nu måste det fixas till.
skriver nog senare, om kvällen kanske (?) we'll see :)

11 september

då var det fredag igen och ännu en vecka i skolan har gått. snart börjar plugget på allvar med alla prov och inlämningar. dock hade jag idag ett delprov i matte, och jag hoppas det gick bra. känns som att antligen var allt rätt eller så var allt fel. kan ha gått hur som helst. slutade i alla fall dagen 14.20 så var hemma ganska tidigt.
ikväll blir det att ta det lugnt som gäller. är nästan förvånad själv över att jag har blivit en sån hemmänniska, men imorgon blir det ju utgång och har insett att man inte orkar/ska festa två dagar i rad. så det blir nog en kväll framför teven och idol. myspys.

btw, kommer fortfarande ihåg när flygplaneten åkte in i world trade center, och vi satt och prata om det i skolan på morgonsamlingen. ganska otroligt att jag kommer ihåg det eftersom det var ett väldans bra tag sen det hände!


fotboll + idol

har just tittat på fotbollsmatchen mellan sverige och malta. och ja, jag älskar att titta på fotboll för er som inte visste det. var ju nära att vi inte ens vann matchen, vi vann bara pga ett självmål! illa sverige, men bra att dte blev seger i alla fall. klockan 9 börjar idol som jag måste se, missade programmet igår så måste se idag :)


9 september

tjenis
sitter här och lyssnar på lite musik. äälska musik!
hade en rätt så lång dag i skolan idag, med svenska historia och psykologi. såg den tråkigaste filmen jag nångonsin sett på psykologin som handlade om hypnoser och var inspelad på 80-talet eller nånting, gammal var den i alla fall! efter skolan låg jag mest och dega i soffan, och nu sitter jag här. ska kolla igenom matten lite grann så jag kan det till mitt första matte B prov jag har på fredag. hoppas det går bra på det!
senare ikväll ska jag nog möta sara för en prommis, det var ett tag sen! 






































                                                                                                                               lite random bild sådär,

dagens

"säg inte att livet är för kort, det är det längsta du någonsin kommer vara med om"


-

And I will walk on water
And you will catch me if I fall
And I will get lost into your eyes
And everything will be alright
And everything will be alright

I know you didn't bring me out here to drown
So why am I ten feet under and upside down
Barely surviving has become my purpose
Cause I'm so used to living underneath the surface


euw ?

min skola brukar ha ganska bra mat, men ibland undrar man vad dom som lagar maten tänker med. titta bara på det här:

bara jag som tycker att det faktiskt ser ut som bajs?
jag tyckte det såg så äckligt ut att jag inte ens kunde ta den här maten, utan fick ta fil!


8 september

dagens goda gärning: jag och sofi hjälpe en tant med rulator ner för en backe. detta borde gud belöna mig för!

och till dagens "vad har jag gjort": inte så svårt att gissa? skolan såklart.. har haft spanska, svenska och samhällskunskap där vi pratar om barnkonventionen som jag faktiskt tycker är ganska intressant. jag är ju fortfarande barn (fast räknas faktiskt som vuxen om 7 månder när jag fyller 18 enligt den), så nu får jag äntligen reda på mina rättigheter osv. tex att barn har rätten att få ha ett privatliv, och att föräldrarna är barnens rättighet! den ni!
och dagens "att göra": som egentligen bara består av en pyskologiläxa och dansträning. annars ska jag mest ta det lugnt och vila. (en rättighet som barn också har, vila, leka och fritid!) så idag ska jag alltså passa på att vila och leka lite :) kanske inte leka, men men.
ibland är det allt bra att gå i skolan och lära sig såhär viktiga saker som mina rättigheter :)


7 september

goddagens
den här dagen har varit väldigt chill, slutar ju 13.15 så man ska inte klaga. gick hem och låg i soffan i ungefär två timmar utan att göra nånting, förutom att titta på teve alltså. efter det åkte jag, pappa och min syster och köpte nya fiskar till vårt akvarium (haha) det var faktiskt min idé eftersom jag såg att nästan alla är borta, helt enkelt döda. så lite nya fiskar blev det, och på vägen hem köpte vi mat på loffes.
efter maten gjorde jag det otroliga - pluggade matte, vilket betyder att jag nu har gjort allting som behövs inför provet på fredag! mycket skönt.

(hade tänkt att lägga in en bild på hur vår skolmat såg ut idag, men eftersom min mobil fuckar som vanligt så lägger jag ut den någon annan dag kanske)

svininfluensan

jag måste bara ta upp det här med svininfluensan. alltså visst att den KAN vara farlig och man KAN dö, men jag tycker att det har blivit väldigt överdrivet. i fredags såg jag i skolan att dom hade satt upp lappar om där det står hur man skyddar sig mot den tex "tvätta händerna ofta, nys i armvecket" osv, idag såg jag också att de har satt upp dom lapparna på varenda toalettdörr! och idag när jag kom till matsalen såg jag nåt ännu mer överdrivet. man skulle tvätta händerna med nåt rengöringsgel innan man tog mat!? alltså varför? det är ju inte precis så man pillar med händerna i maten. jag hörde även på radion idag att apoteket har sålt lika mycket alcogel på två månder som det sålde under hela 2008, och att lagret nu är slut. såg också att de säljer alcogel på pressbyrån nu helt plötsligt. jag undrar inte om allt det här är bara för att skrämma upp folk, för än så länge så har bara en människa i sverige dött, och den var ju tydligen inte frisk sen innan! - själv är jag inte det minsta rädd över denna influensa eftersom den inte är så farlig som alla säger.. och jag tycker att det är helt onödigt att skrämma upp folk så här mycket!

minne


6 september

jag kan bara beskriva den här dagen med två ord. galet seg. kom hem vid 1 ungefär och har nästan sovit från dess fram tills nu. snart är det dansträning som gäller, vi får se hur den går. ibland är det faktiskt ganska segt att ha träningen på söndagskvällar, men men det får man stå ut med för det är ju trots allt väldigt kul.

 


här var det jävligt blont


5 september

halloj
har mest tagit det lugnt hela dagen. beställt mjukiskläder där det står sjödalsgymnasiet på, finfint! man ska ju vara stolt över sin skola mihi.
ikväll blir det resturang med mam, pap&sis. förhoppningsvis blir det party efter det, är galet festsugen.
men som vanligt får vi se vart kvällen leder. som man kan säga, den som lever får se!


tokyo!

då var det klart. mina kusiner ska bo kvar i japan och även flytta till Tokyo, vilket betyder att jag och min familj troligtvis kommer åka dit igen i vår. jag älkar japan och speciellt tokyo, så att få komma dit igen skulle vara hur kul som helst!

  


..


oh no,

jag känner att jag börjar bli sjuk. huvudet dunkar och hela ansiktet börjar bli varmt. snälla, ge mig inte svininfluensan nu! jag har inte tid för att vara sjuk nu, och speciellt inte sjuk med svininfluensan.
bajs på det här!


lite gamal bild på mig - i brist på annat..


4 september

och det är fredag gottfolk. kan det bli bättre? ännu en vecka i skolan avklarad, och den har gått riktigt bra. om veckorns aska gå såhär snabbt kommer det snart vara jul. och snart min 18de fördelsedag. haha igår var det faktiskt bara sju månader kvar. snart blir det till att börja räkna ner dagarna. nejdå, så jobbig är jag inte.
pratade med farmor igår, så snart ska jag gå och beställa tid för tatuering. jag längatar så sjukt mycket till min fina tatuering är på plats. men ja, det är ett tag kvar tills den görs också..

ikväll blir det troligen bio med tjejerna, skulle ju egentligen kanske gått på grönan och sett håkan, men det är ju inte världens bästa väder, även om det har blivit bättre nu på eftermiddagen. så ja, det blir nog bio.
nej, nu har jag inte mer att säga så hör väl av mig lite senare. puss&kram

3 september

halloj.
började dagen med psykologi - håltimme - och sedan idrott. var alltså en dag med bara två lektioner så det var skönt. efter skolan mötte jag upp sara och ida för en fika. var endå ett tag sen man såg ida så det var härligt att träffa henne igen. vi satt och småpratade och hade det trevligt&kul som vanligt.
nu har jag spenderat lite tid med spanskaboken, glosor. inte det roligaste, men har fått in dom flesta i huvudet nu i alla fall. har också kollat igenom matten som vi hade tills imorgon.
imorgon är det fredag, och den här veckan har ju gått sjukt fort. får se vad som händer imorgon. ska kanske gå och se håkan hellström på gröna lund men vi får se.


bild på mig och ida förra året när vi fira hennes födelsedag


2 september

då var det september igen då.
idag ska jag inte ha några lektioner utan åka till stan för en "litterär rundvandring" som min lärare sa. vi har blivit uppdelade tre och tre i klassen och sedan har vi fått varsin staty som vi ska prata om. jag och min grupp fick Per-Anders Fogelström och min första tanke var "vem fan är det?" senare fick jag veta att det var han som skrivit Mina drömmars stad som jag en gång försökte läsa i 9an när vi var tvungna. det gick inte så bra eftersom jag tyckte boken va så sjukt tråkig plus att det var gammelsvenska så jag forstod ju bara hälften. inte bra! hur som helst ska alltså jag och två till stå och prata om honom som staty, så vill ni se mig idag, leta upp statyn och hör mig prata om en guide. eller gör helst inte det...
efter det ska jag med hanna på jobbmöte, är nämligen så att jag kanske ska jobba med hanna som typ ledare för småbarn som ska få prova på olika aktiviteter. men vi får se hur det blir med det.
skriver kanske lite senare när jag har tid. pusssen

RSS 2.0