31 mars

hejsan allesammans, igen(?)
har faktiskt ägnat dagen åt både plugg och städning som jag sa. var sjuukt dammit på mitt rum. är nästan förvånad över att jag inte har blivit dammallergiker så mycket damm som det var. men nu är det i alla fall lite bättre. pluggade geografi också, eftersom jag har prov på fredag idag. måste plugga matte också snart.

nu är det den rätte för rosing och despan som gäller. som vanligt. ha en myspys kväll! <3

sista mars & vår!

jag säger bara hejdå vinter, och hej vår! man blev ju sådär lagom glad när man såg att termometern stod på 11 grader när man kom hem från skolan. äntligen. nu får vi bara hoppas hoppas på att våren verkligen är här och att snön inte kommer tillbaka.
skoldagen var som vanligt, inte sådär superkul men mina vänner gör ju dagen där alltså. efter mycket om och men så gjorde jag ekonomiprovet som faktiskt gick bra. jag vet att jag i alla fall kommer klara det.
kvällens planer består av att plugga geografi och matte, men också att börja städa mitt rum tills fredag. egentligen tycker jag inte alls om att städa och jag gör det bara om jag verkligen måste. nu är det ett "verkligen måste" tillfälle. ska ju ha tjejmiddag på fredag och då kan det inte inte inte se ut såhär! får helt enkelt ta fram min städtallang (som inte finns) och börja stäääda.

mina förhoppningar på att få vara ledig imorgon, eller få jobba hemma, dog idag när vi hade kriminologi. nej, vi får inte alls vara lediga utan måste till skolan för att ha mentorstid och lyssna på hur man skriver en rapport, som dom redan har gått egenom minst tre gånger. så det är alltså bara att pallra sig iväg, men en dag mellan 09.45 och 12.00 är ändå inte sååå hemsk.

nej nu ska jag nog sätta igång med plugget. ciaao

veckans planer

hejsan hejsan
kom nyss hem från skolan som bestod av idrott, geografi, matte och spanska. helt okej dag, men hade hellre velat vara hemma och sova bort hela dagen
hela den här veckan är helt fullspeckad känns det som.

måndag: skola, plugga ekonomi
tisdag: skola - ekonomiprov, plugga matte & geografi
onsdag: skola, återträff i min gamla skola med alla 9or, plugga
torsdag: skola, plugga matte & geografi, bli firad av familjen
fredag: skola - geografiprov, matteprov, engelska uppsats. jag 17 år. firande av moi!
lördag: PÅSKLOV!

galen vecka med galet mycket plugg. men, bara att kämpa. snart är det ju ändå fredag.

30 mars

ska strax gå till skolan och min fyra lektioners dag. jag orkar inte...

Beautiful Disaster

       
                                                  en av de bästa låtarna ever

29 mars fortfarande

dagen har mest tillbringats framför datorn och teven. illa, men det behövdes. har precis kommit ut ur en lång skön dusch, och ska snart äta middag som består av kyckling och lite annat. smarrigt eller vad ? ska troligtvis träffa sara för en prommis lite senare också. det behövs, har inte fått prata av mig sen i fredags! OCH ett måste efter maten, börja kolla igenom matten lite. har ju prov på torsdag och ligger väldigt väldigt dåligt till. 
- just nu vill jag bara ha min födelsedag, och påsklov!

29 mars

hejsan hoppsan, hoppas ni inte har glömt att ställa om klockan en timme frammåt.
dagen ska ju som sagt ägnas åt plugg plugg plugg, och kanske en storstädning på mitt rum? det behövs verkligen, men är ju sååå himla tråkigt.
tittade på lite bilder från min mobil, och här kommer bilderna som aldrig las ut.

   
 
bild 1: hanna i en fjäderhatt
bild 2: lisa & lina sovandes på lektion
bild 3: moi & sara - ansiktsmask
bild 4: sara med sin älskling gitarren
bild 5: frida och en viss persons rumpa

kväll 28:de

jaao, då var denna lördag snart över. vill inte ha söndag eftersom jag måste ägna hela söndagen åt plugg.
var ju alltså hos farmor idag, och hur det gick ska vi inte ens prata om. vi hade i alla fall köpt en digitalkamera till henne, så det ska bli kul att se hur en 70-åring hanterar det. efter det har jag bara varit hemma, tittat på robinsson i det totala mörkret. "earth hour, stor del av jorden släcks ner". jo tjena, bara man titta ut genom mitt fönster såg man att tre av fyra hus var tända! men kan ju tänka mig att många, precis som jag, inte tog detta allt för seriöst. men men..

ska nog lägga mig tidigt ikväll, behöver sömn plus har en lång tråkig dag framför mig imorgon som jag behöver energi till! bara en vecka kvar till påsklovet, stå ut! trots mina tre prov, uppsats och läxförhör ska jag fixa nästa vecka, för att sedan njuta av ett 10 dagars långt(?) lov.

28 mars, och lite av 27:de

godmorgon sverige
har varit uppe sedan 10, eftersom jag hade tandläkartid kvart i 11. lagom kul att ha det på en lördag morgon men men det var bara att pallra sig upp. ett hål! första gången i mitt liv som jag måste tillbaka för att laga ett hål. annars sa han bara att jag hade jätte fina tänder och att man kunde tro att jag hade haft tandställning, vilket jag då inte har. ett plus för mina tänder allså..

kvällen igår var hur kul som helst. tack jasmine! det var full rörelse hela kvällen med massor av dans och skratt. en jätte härlig kväll med jätte härliga människor. tog sista bussen hem vid kvart i 1, så var hemma i lagom tid denna gång.
(bilder kanske kommer senare)

och till dagens planer: första var ju då tandläkaren. avklarat. om ett litet tag ska jag hem till min farmor och fira henne. hon fyllde ju som sagt 70 för några dagar sen. så jag antar att det blir lika fika och annat där. senare vet jag inte helt klart än vad som händer. kankse bär av till niklas j , med några vänner. men som sagt, inte helt klart än. vi får se vart dagen leder helt enkelt.

nu ska jag nog lägga mig och vila en stund, är sjukt trött efetrsom det inte blev så där jätte mycket sömn inatt. skriver kanske lite senare.

27 mars

yes då var det fredag igen, yeey. och idag är det prick en vecka kvar tills jag fyller 17. lääängtar!
kommer ha en väldigt stressig dag idag, så vet inte om jag hinner skriva mer idag,

- skola 9.05- 16.00
- jobbgrej 16.00-16.45
- möta sofi i centrum
- fixa oss
- åka till jasmine

får se om jag grejer det, men det tror jag nog. nej nu ska jag platta håret och sedan springa iväg till skolan.
ha en bra dag

grattis

GRATTIS BÄSTA FARMOR PÅ 70-ÅRS DAGEN!



26 mars

tjooo
just nu är jag både glad och otroligt stressad. vädret börjar bli bättre igen vilket jag gillar! man blir verkligen gladare av att vädret är bra, och att man faktiskt kan hoppas på en vår snart. stressen är pluggstress! inte nog med att man ska gå över åtta timmar i skolan, man ska sedan sätta sig och plugga som en galning när man kommer hem. med engelska glosor till imorgon, och tre prov nästa vecka har man inget val. meeeen som sagt, det är påsklov sen veckan 15 som jag längtar längtar längtar till! och helgen också. gaaah vill bara vara ledig. skolan dödar mig.
och herregud vad jag bara klagar på mitt plugg, ska sluta med det nu. antar att ni förstår hur jobbigt det är nu när jag berättar det i varannat inlägg.

hursomhelst, dagen var lång, men ändå helt okej. det är tur att jag har mina underbara vänner där, annars hade jag nog seriöst aldrig orkat med. mycket skratt idag som vanligt, i like:)  kvällen kommer som ni säkert förstår bestå av plugg. eller det blir väl som vanligt. jag vill verka vara duktig och säger att jag ska plugga när jag i själva verket inte pluggar mycket alls. så, nu kom den sanningen fram. 

              
                       bild från systers kabaré igår, ellen är hon med gitarr till höger

25 mars, kväll

pluggade på bra idag, kunde väl vart bättre men är ändå stolt över mig själv. när jag skulle sätta mig med matten hittar jag inte boken någonstans. när jag tänkte efter en extra gång är jag nästan 100 på att den är kvar i skolan. smarta hanna, eller vadå? så det blev ingen matte för mig idag, bara eknomomi, spanska, lite ecdl (som för övrigt gick skit) och en snabb titt på engelska glosorna. ska snart lägga mig och läsa lite ur "the woman who walked into doors" som vi måste läsa på engelskan.

kabarén som jag var på, alltså den som min systers klass hade ordnat var väl bra. jag och sara fick nästan panik när vi tänkte på när vi gick i fyran. tänk alla år dom har framför sig och som vi redan har paserat? det märks att man bli äldre, även om jag vet att livet inte precis tar slut imorgon.

imorgon är det lång dag i skolan som gäller. 08.00 - 16.30 BLÄÄ! men snart är det ändå helg, en full planerad helg som ska bli lyckad. nej nu ska jag nog sussa.
godnatt

who's that girl

               

ledig = plugg

godmorgon
var uppe redan vid halv 10 för att dra igång med plugget, vilket jag också gjorde. tittade på sex and the city efter för att få en puas men nu ska jag börja plugga igen. 
senare ska jag till min gamla skola, där nu min syster går. hon ska ha kabaré med klassen, och jag lovade att komma och titta på den. hon och en kompis har tydligen gjort en egen låt, som dom sjunger och spelar gitarr till så det ska bli kul att se. se om min kära syter har någon musikalisk begåvning mohah :D

nej nu ska jag fortsätta vara grym och plugga. ha en bra dag i den kalla luften och den fina solen. pussssisar


vem vet

det tar ett tag. men till slut ser man vem som bryr sig och vem som bara låtsas. man märker vem som skulle stanna kvar oavsett vad, och vem som skulle dra. man märker om man pratar inför döva öron, eller om man pratar med en person som faktiskt är intresserad och bryr sig om vad man har att säga.
livet är för kort för att leka bort. ta vara på dom riktiga vännerna, resten kan dränka sig.

plugga är inte min grej

lika mycket prat, lika lite gjort, som vanligt. inget plugg alls för min del idag, utan får fokusera ordentligt på den biten imorgon istället. har med mig halva skåpet hem känns det som.

samhällsboken

matteboken

engelskaboken (läsboken)
engelskaglosorna
spanskaboken
+ ecdl som finns på datorn.
kul dag jag har framför mig imorgon. jag tror inte jag är gjord för att plugga. jag verkligen hatar det och kommer alltid på andra saker som helt plötsligt är såå mycket viktigare. helt plötsligt är det kul att städa kaninburen, hallå? det är inte kul att städa en kaninbur, det vet alla! men hur som helst så har jag inget val imorgon. ett måste är ett måste som man säger.

ikväll kommer den rätte för rosing, och desperate houseviwes stå på på teven. tisdagar, min enda dag framför teven i stort sett. jag tittar inte på andra program än dessa två för det mesta. jaja, ser fram emot att bara få krypa ner i soffan med en kopp te och njuta av kvällen.

               


24 mars

tjosan,

har varit en ganska så trevlig dag, förutom vädret dåra! hade bara tre lektioner, som var väldigt chill så det var najs. men har haft galet ont i magen större delan av dagen vilket inte är lika najs. får väl hoppas på att det snart går över.
och imorgon gott folk är jag ledig. eller ah, egentligen är dagen till för en kiminologiuppgift, så min dag kommer antagligen bestå av plugg och ett snabbt besök i vår fina stockholms stad.

nej nu ska jag äta lite middag, suushi ska bli gottgott! sen blir det antagligen lite plugg som gäller.

5 sanningar, vad visste ni?

5 sanningar om mig

1. jag kan sjunga, men ska jag visa det måste det var för en hel folksamling och inte bara för några få. dvs jag hatar och tycker det är jätte pinsamt om det är för få.

2. jag har på senaste tiden blivit väldigt flygrädd

3. jag vill ofta veta vad andra tycker innan jag kan fatta ett beslut

4. jag kan inte gå på brunnar (ni vet, A-brunnar ger otur osv) jag får också panik om jag ser någon annan göra det.

5. jag är beroende av min bästa vän, och tror att jag aldrig skulle klara av mitt liv utan henne.


måndag, ny vecka, nya tag

yes då var den nya veckan igång. vecka 13, år 2009. njut ni kommer aldrig mera vara med om måndag vecka 13 2009. så vad har denna dagen gett? mycket skratt som vanligt med mina bästa clasemates. dagen gick lagom snabbt. ett minus är att det är massor(?) med snö igen. när ska den försvinna egentligen ? jag tror vädret gillar att retas. det ger oss fint väder med plusgrader och sol, och när man väl har börjat tro på att våren är på väg då kommer snön. händer väl flera gånger varje år? han insett att man aldrig ska tro att det börjar bli vår, förren det är typ 15 grader och maj?

idag är det i alla fall plugg som gäller. eller ska i alla fall "fin slipa" på min samuppgift jag skrev igår. matten måste jag verkligen börja jobba ordentligt med. ligger sjukt mycket efter i den, men det är ju mitt eget fel. ska bara chilla ett tag först, sen så :D

kanske kankse skriver jag ett litet inlägg senare, men tills dess. ha det muy bien. adios amigos

tidsfördriv

skriv en person

som du skulle offra livet för -  Sara P
som är den smartaste du känner -  Jenny L
som får dig att le när allt känns tungt - Sofi A
som är den omtänksamaste du vet -  Frida L
som är en föredetta bästa vän - Jesper L
som är snygg - Lisa L
som är söt - Julia K
som är osmart - Andreas Ö
riktig vän - S & S
som är din älskling -  Niklaaaaas W
som är den galnaste du vet - Hanna S
som är den konstigaste du känner -  Cassandra B, på ett bra sätt :)
som du kan prata med om allt - Sara P
som är din barndomsvän - Jasmine J
som du saknar - Emelie S
som betyder mest - bästa vän S

.

- jag tror jag gillar dig
- jag gillar dig ganska mycket
- jag älskar dig




22 mars

yes, då var man uppe med tuppen, i alla fall i en tonårings underbara liv. att jag är uppe vid 10 är ungefär lika vanligt som att jag lägger mig vid 11 en lördag, dvs det händer ytterst sällan. kommer faktiskt inte ens ihåg sist jag la mig så tidigt, och var uppe så här tidigt. men men, skönt är det!

kan bjuda på dagens to do list:
- städa kaninbur, suuck!
- skriva samuppgift
- duscha
- räkna matte, ännu mer suck.

- och allmänt bara njuta av söndagen, innan en hel skolvecka drar igång.
det possitiva med att gå i skolan, är att tiden går ganska fort, det känns som veckorna bara rinner förbi, och det betyder ju att man går snabbare mot loven. om bara två veckor har vi ett skönt påsklov att se fram emot! men samtidigt längtar jag inte efter veckorna som kommer efter lovet. då drar nationella proven i matte och engelska igång, och "sista spurten" börjar. det är då man ska visa vad man verkligen går för, och lärarna är inte snåla med prov och inlämningar. den jobbigaste tiden i skolan kankse? men samtidigt vet man att det är det absolut sista innan sommarlovet. allt går väl i ett, skolan är jobbig, men tanken på sommarlov gör att man kämpar på, tills sista dagen. 47 dagar kvar i skolan (då räknas såklart alla studiedagar och röda dagar bort), det ska man klara!

21 mars

dålig dålig uppdatering.
kan ju berätta lite kort om vad som hänt de senaste dagarna

torsdag - efter skolan spenderades resten av dagen plus natten hos sofi. anlendingen till detta var mest för att hon inte ville/vågade sova själv när hennes kära mor var i göteborg. vi hade det iaf suuper mysigt, köpte en stor godispåse, och gjorde tacos. och somna helt okej tidigt! plus till oss.

fredag- efter den långa dagen i skolan, åkte jag hem till sofi en snabbis och sedan åkte vi tillsammans hem till mig. fixades oss, och självklart satte på partymusik på högsta volym för att "taggish" gaaalet najs. efter det åkte vi hem till en kille i trehörningen och parta loss. natten till idag spenderades tillslut hos niklas.

idag- sov länge längre, och är ändå helt död. är verkligen sjukt trött, förstår inte varför. ska ta det lugnt hela dagen, och kanske plugga lite om jag orkar. det lär jag väl inte göra men man kan ju i alla fall ha det som mål.  kvällen ska absolut tillbringas framför teven med med familjen och lördagsgodis. som på de gamla goda tiderna, kanske?

         
                                        se så söta vi kan vara. HAHA !

härlig dag

hola,
har faktiskt varit en riktigt härlig dag idag. jag säger bara vår! var ju nästan sex grader ute och solen lös som bara den, det gillar vi. vi börjar alltså gå mot varmare och ljusare tider, som nog de flesta längtar efter.
hade ju som sagt studiedag idag så träffade på jesper ett litet tag i centrum också, och det var kul. har ju inte träffats och bara umgåts med honom på jag vet inte hur länge. så jag, sara och jesper satt där ett tag och snackade nästan, inte riktigt men nästan som förr. man får ju inte glömma att han faktiskt var en av mina bästa kompisar förut!

ska snart sätta mig och plugga, igen. har bara kollat igenom en del av engelskan lite snabbt, men behöver få in dom där jäkla orden i huvudet alltså. jobbigt med glosor, men det behövs. spanskaläxa finns också att göras. suck.
skriver kankse lite senare, annars imorgon. pusspåalla

<3

                
                                ääälska låten

18 mars

godmorgon

filmen igår var väl inte precis något jag hade valt att se, den var ganska tråkig och svår att förstå. men ocxh andra sidan var ju jag den enda av oss som tyckte det så det kanske bara är jag som är lite trögtänkt.

ska strax möta sara på castello för att plugga och fika, myys .

            
                      sofi & jag - tillbaka i de gamla goda fjortistiderna?

17 mars

ojoj, ser ni att det börjar närma sig april ? :D

ska strax börja röra mig mot skolan, som vanligt. har en ganska kort dag idag med från 9.10 till 14.50.  eftersom jag har studiedag imorgon, så tänkte vi passa på att göra något ikväll. och vad annars om inte bio? ska gå med S,S,N,N,H & D. kanske lilla F följer med också, i hope so. blir nog filmen Valkyria, som handlar om att döda hitler? kanske inte just filmen jag hade valt men men nu är vi flera så jag får ge med mig helt enkelt.

skriver antingen när jag kommer hem från skolan, eller efter filmen. who knows.

pluggpluggplugg

man kan ju inte låta bli att älska dessa korta dagar i skolan. fyra lektioner bara, och efter det har man humöret på topp.
och trots att snön fortfarande ligger kvar på marken så kan man nästa börja känna den härliga vårkänslan. det är inte alls lika kallt längre och solen har faktiskt gett med sig och börja lysa lite. det behövs! jag vill ha vår nu nu nu, man blir mycket gladare och piggare av den.

hur som helst, idag ska jag fortsätta vara den där "pluggisen" (i gymnasiet har du inget val, du måste plugga) och plugga vidare till engelskan. känns bra att vara ute i god tid, eftersom provet är på torsdag och jag började plugga redan igår. guldstjärna till mig som inte brukar vara så smart när det gäller plugget.

nej nu ska jag chilla galet innan jag ska ta tag i plugget :D <3

16 mars

godmorgon
sitter här nästan klar för att gå till skolan. kortaste dagen i veckan idag, 9.20 till 14.50 skönt skönt!
plis att plugga engelska när jag kommer hem sen, började plugga lite igår och det känns i alla fall som att jag kan en del. bra det, men nu ska jag fixa håret och sedan gå och möta sofi.
ha en bra dag, ciao <3

15 mars

gårdagen blev helt okej. kaos som vanligt ett tag där, men när vi väl bestämde oss för att åka till frida blev det lyckat. tittade på melodifestivalen och fyfan för låten som vann säger jag bara! det är pinsamt av sverige att skicka vidare en operalåt. men men, åkte hem ganska tidigt, vid kvart över 11.

idag har jag faktiskt tagit mig tid att skriva en geografitext och läst en text till samhället, så nu är det bara att plugga engelska kvar. har ju engelskaprov på torsdag.. men nu är det ju bara tre veckor kvar till nästa lov :D hoppas dom veckorna går snabbt!

                             btw, en månad med niklas idag, big loove

inget liv

jag har verkligen lärt mig på den senaste tiden att alla människor inte tänker och lever som jag. varje människa har sin egen livsstil och syn på vad man ska leva upp till. för alla är det inte en självklarhet att rtex ringa tillbaka om man har lovat. alla sätter alltid sig själv som mittpunkten, sig själv i centrum. man lever för att kunna göra sitt eget liv så bra som möjligt, och resten spelar inte så stor roll. självklart vill man att de i sin omgivning som familj och vänner också ska må bra, men säger en kompis att den har ont i magen så lägger man inte ner så mycket energi på att tycka synd om henne eller honom. däremot om man själv har ont i magen lägger man ner onödigt mycket energi på det, och går runt och tjatar om det ända tills det är över. man säger det gärna flera gånger så folk ska känna ett medlidande.
jag tar vissa saker för givet. jag tror att en människa ska göra precis som jag och tänka precis som jag, eftersom jag gör det? men så är det verkligen inte. de saker som jag tror är självklart att andra människor ska göra, gör de inte. de värdesätter inte samma saker som jag lika högt. 

men hur mycket man än tänker på att alla är olika, och har olika tankesätt kommer man alltid tycka sitt eget är bäst. man kommer alltid ha sig själv i centrum, man kommer alltid vilja att andra ska tänka som än själv och man kommer alltid bli irriterad när folk tänker i helt andra banor. men så är livet, och det är helt enkelt något man måste börja leva med. alla tänker olika, thats life 

 

what hurts the most

       

14 mars

en dag närmare döden, en dag närmare min 17de födelsedag. woho, nu är det bara 2 veckor och 6 dagar kvar :D
som jag trodde gjorde jag ingenting igårkväll. gick och mötte sara och snacka skit ett tag, sedan hem igen. ovanligt tråkig fredag måste jag säga. 
idag blir det chillchill, och kankse lite plugg, men känner jag mig själv rätt blir det inte det. kvällen kommer i alla fall tillbringas hos frida med mina sötaste tjejer. där blir det nog melodifestivalen och film.
skriver nog lite senare, eftersom jag antagligen inte kommer ha mycket att göra idag.

                 

fredag den 13de

yes, då var det fredag den 13de igen, precis som förra månaden. har inte hänt såå mycket olyckligheter idag.. dagen tillbringades såklart i skolan, fast med endast två lektioner istället för fem. inställd matte och naturkunskap gjorde att vi kunde jobba självständigt med geografin på håltimmen och slippa geografilektionen. så det var alltså en dag med  bara idrott och engelska (som vi fick sluta tidigare)
efter skolan gick jag och hanna upp till sara ett tag innan vi åkte till hennes jobb, där jag skulle prova att vara med idag. har varit där ända tills nu, nu när jag sitter här hemma framför datorn.

har absolut ingen aning om vad som ska hända ikväll,  planerna blev ju som vanligt ändrade.. kommer antagligen sluta med att jag sitter hemma och gör ingenting, eller kankse träffar min räddare i nöden - sara.

nej men nu ska jag hjälpa pappa med maten, skriver kankse senare .

12 mars

godmorgon
längsta dagen idag, från 8till halv 5. USCH. men men , man får tänka positivt. imorgon är det fredag. tjoho!

skrivrer när jag kommer hem, ha det bäst

.

det ända ni gör dag ut och dag in är att klaga. hoppas ni är jävligt nöjda med vad ni gör.
- jag hatar det mer än allt.

kort skoldag

det blev som jag trodde, en kort dag i skolan. slutade vid kvart över 10 men valde att stanna ett tag för att jobba med naturkunskpen. kom hem vid 1, och har pluggat geografi. plus till mig som faktiskt har pluggat! ska nog räkna lite rolig matte efter maten också, vilket verkligen behövs.
och nu är det bara tvååå dagar kvar till helgen. tyvärr ganska långa skoldagar men ändå.

nu ska jag fortsätta med att göra ingenting, ciao

welcome to my life

 

Do you ever feel like breaking down?
Do you ever feel out of place?
Like somehow you just don't belong
And no one understands you

Do you ever want to run away?
Do you lock yourself in your room?
With the radio on turned up so loud
That no one hears you screaming

No you don't know what it's like
When nothing feels alright
You don't know what it's like
To be like me

11 mars.

hejsan hoppsan
sitter här och är klar för att gå till skolan som börjar 09.45. det roliga är att idag kommer jag knappt behöva vara i skolan alls. jag ahr mentorstid 945 - 10.15 och efter det kommer vi nog bara behöva va där ett tag. vi ska nämligen jobba själva med ett våldsbrott och vart man jobbar spelar ingen roll, alltså kan jag lika gärna gå hem och jobba. så så kommer det nog bli för mig. jag kommer troligtvis inte ha en lång dag i skolan alls, vilket är skönt. istället har jag sagt till mig själv att ta tag i plugget, alltså jag ska använda dagen till nödvändligt plugg. inte kul, men det behövs för att inte halka efter.
nej nu ska jag bara sitta och chilla ett tag, och sedan gå med mina skor mot skolan. ha en bra dag. <3

10 mars forts

hejsan hoppsan i stugan
var en helt okej dag, lite seg men mina vänner gör ju dagarna gaaalet kul.
följde med sara i snöstormen in till kära stockholm stad endast för att köpa en foundation, vilket kändes lite onödigt, men hon muta med fika och då kan man ju inte säga nej. tog oss i alla fall tillslut hem och nu sitter jag här. borde plugga men orkar inte, som vanligt. gymnasiet dödar mig även om det går sakta! kommer säkert ha fått en överdos i stress innan jag ens börjar 3an..

kvällen ska tillbringas framför teven. den rätte för rosing kl 8. jag vet det är patetiskt, men det är just därför det är så kul att titta på. man skrattar nästan åt dom, men sen kommer mitt älsklingsprogram despan eller desperate housewives som det också kan kallas. me like!

nej nu ska jag fortsätta va cool och surfa runt på internet och prata med niklas som har otroligt dålig musiksmak har jag upptäckt :) 

10 mars

hej ni
ska strax börja röra mig mot skolan. fick börja 10 idag istället för 8 för att läraren skulle vabba eller hur det nu stavas antar jag :) skönt skönt
blir en ganska kort dag idag, har bara fyra lektioner och slutar 14.50, efter ska jag troligtvis in till stan med sara en snabbis.

nej nu måste jag fixa mig klart, skriver senare.

inget plugg

halluu
har inte pluggat idag, om jag ska vara ärlig. men det kommer, efter maten när jag får ny energi. har bara legat i soffan, vilat. jag vet inte vad det är med mig men jag är jämt trött nu för tiden känns det som. jag måste verkligen komma igång med tränandet igen. men jag tror det får bli efter sommaren, då kan jag och sara bli träningskompisar, woho :) nej, det där lät löjligt, men vi har planer på att börja träna ordentligt i höst. det ser jag fram emot.

nu ska jag titta på AFV, roligaste programmet som finns och sedan ska jag hjälpa pappa med maten. kyckling, wookade grönsaker och nudlar, gott gott. ciao <3

9 mars

tjenixen, kom precis hem efter att ha varit i skolan i 1,5 timme. var ju bara där för att skriva uppsats, så nu är jag ledig resten av dagen. eller ledig och ledig, jag ska försöka ta tag i plugget. geografi och matte. kan det bli roligare ? känns i alla fall skönt att jag har hela dagen på mig.

     
                                 ger inte upp hoppet om att det snart ska bli sommar!

lasagne, mums

åt precis middag, lasagne - det som pappa gör bäst. säg vad ni vill, men hans lasagne slår allt. hur som helst, blev irriterad som vanligt eftersom middagen verkar vara den tid då man berättar allt fel. eller rättare sagt jag får höra allt fel jag har gjort, så jag tappa matlusten och gick. som vanligt, ungefär.

och idag gjorde jag faktiskt en del av det som jag skulle, tyvärr inte riktigt allt. men jag städa buren, skrev klart am uppgiften, skrev jobb ansökan och har i alla fall tänkt lite på vad jag kan skriva imorgon. så jag ger mig själv ett plus för att jag inte bara lät dagen försvinna utan att få något gjort. 

                                                        
             tänker på sommaren när jag hör denna låt, ge mig sommar!

dagens "att göra lista"

ändrade planer, som vanligt
ska ägna dagen åt behövande(?) saker istället. 
 
- skriva klart en sam uppgift
- skriva en jobbansökan
- städa kaninburen
- göra ett upplägg för uppsatsen som ska skrivas imorgon
- städa mitt rum

detta är saker som behövs göras, och som jag ska försöka göra idag. har ju bara slappat hela helgen så jag förtjänar att får göra lite tråkiga och jobbiga saker idag. haha .
har ju resursdag imorgon, men jag måste som sagt till skolan i alla fall för att skriva uppsatsen. sedan ska jag ägna resten av dagen till plugg, speciellt matte. hur ska jag orka? jaja, resursdagarna är ju trots allt till för plugg, så jag får väl utnyttja dagen så som den faktiskt ska användas.

nej nu ska jag äta lunch, våfflor mums, sedan börja min "tråkiga dag" så jag har det överstökat :)

8 mars

förlåt för dålig uppdatering!
hur som helst kan jag ju berätta om igår; var hemma hos niklas typ hela dagen, men vid 8 ungefär blev jag hämtad av sara och hennes familj för att åka till henne och titta på film. var helt död eftersom jag inte hade sovit särskilt mycket den natten plus att mitt halsonda började komma tillbaka. inte bra! vill kunna gå normalt i skolan nästa vecka, faktiskt!

idag fick jag veta nu när jag vakna att vi kasnke ska till mormor om typ en timme, och lunchen skulle tydligen ätas på MAX, fattar inte varför? men men, annars kommer jag väl mest ta det lugnt idag. vill ju som sagt inte vara sjuk nästa vecka också!

btw, blev riktigt lyckats hos sofi i fredags, och jag säger det igen. - jag älskar mina tjejer!

nej, nu ska jag hoppa in i duschen, skriver kankse lite senare.

fortfarnde 5 mars

tjenixen.
har inte gjort särskilt mycket idag, heller. mest suttit framför teven och dens tråkiga teveprogram som går på dagarna. vill bara att det ska bli imorgon, okej det där lät lite wierd, men jag vill ha fredag. ska ju som sagt troligtvis gå till skolan imorgon, och sedan är det ett försenat födelsedagsfirande som väntar. vi ska nämligen fira sofi som fyllde 17 den 12:de imorgon med middag och galet tjejsnack som vanligt. ska bli suuuperkul. hoppas på att jag mår prima imorgon kväll också, även om jag egentligen inte tror att det kommer vara så.

just nu väntar jag på att la familia ska komma hem, så att pappa kan börja laga maten. känner verkligen att min matlust börjar komma tillbaka nu efter flera dagar utan. har varit hungrig nästan hela dagen, hur man nu ska se på det haha.  

nej nu ska jag fortsätta med att bli frisk, och jag ska fortsätta titta på teve.

5 mars

godmogron
vaknade imorse och kände mig mycket bättre. febern är nog borta helt och huvudet känns inte lika tungt längre. tyvärr krånglar halsen fortfarande men det börjar bli bättre där också, hoppas jag. får se om jag åker till vårdcentralen ikväll eller inte, troligtvis inte eftersom jag mår bättre. och jag får räkna med skola imorgon, men det är nästan så jag ser fram emot det. att ha varit hemma i fyra dagar utan att träffa någon är inte kul. okej jag träffade tjejerna en liten stund igår men hann knappt prata med dom. så skola imorrn, tjoho.

idag ska jag bara ta det lugnt, precis som jag har gjort de andra dagarna den här veckan. ska vila upp mig ordentlig, så jag verkligen kan gå till skolan imorrn. 
ha en bra dag, <3

tråkigt till tusen

jag känner mig lite som en gamal tant. jag orkar gå upp från soffan ett tag sen blir kroppen så slut att jag måste lägga mig och vila igen. jag kanske har åldrats i förtid ? eller så har det såklart med min sjuka kropp att göra. mamma tyckte att jag skulle åka till vårdcentralen idag, för att se så det inte är halsfluss eller något annat tråkigt. and probably i have to do that, i guess.
jaja, blir många inlägg idag eftersom jag är så extremt uttråkad. har ju varit "instängd" här i snart fyra dagar, och det blir inte kul i längden om jag ska vara ärlig.

btw, tittade ju nyss på filmen love actually och vad säger mer än denna bild?! finns det något sötare?

                  

4/3

det blev inte lång tid i skolan idag. varken kroppen eller huvudet orkade, så jag gick hem efter ungefär 40 minuter. min svenskalärare sa att jag skulle skriva uppsatsen senare, när jag mådde bättre så det tackar jag för!

nu ska jag krypa ner i soffan och titta på love actually som börjar strax.
hoppas ni får en bättre och friskare dag än mig. adios

4 mars - sjuk - uppsats

fortfarande feber, fortfarande känns det som halsen ska brännas sönder vilken sekund som heslt. ändå sitter jag här klar för att gå till skolan. jag vet inte varför jag gör det. jag borde stanna hemma och bli något friskare innan jag går till skolan, men känner att det kommer bli för mycket press sen om jag gör det. jag måste skriva uppsatsen, utan några förberedelser. det känns jobbigast, jag vet inte hur eller vad jag ska skriva. jag lär ju inte kunna tänka klart med mitt huvud som bultar av huvudvärken heller. men jag får försöka. går det inte så går det inte. det måste finnas tid att skriva den någon annan gång.


-just nu vill jag bara bli frisk

3/3

hejsan folket
sitter hemma, gör ingenting. är fortfarande sjuk, även om det börjar bli bättre. har inte lika mycket feber idag och känner mig lite piggare. tyvärr bränner halsen lika mycket idag som igår. halstabletterna pappa köpte igår hjälper inte, inte teet heller.
ska skriva klart texten om socialism idag eftersom den skulle lämnas in. får se om jag mailar den till läraren eller hur det blir. och imorgon är det uppsats i tre timmar som gäller, måste skriva den. vill inte missa allt för mycket i skolan.

förresten, jag fyller år om prick en månad. 17 hela år, tjoho jag längtar :D

sjuk - ingen dröm precis

sjuk. feber. man ligger i soffan med duntäcket på sig och känner hur man börjar kallsvettas. av med täcket, och plötsligt får man känslan av att ha hamnat i en igloo, man börjar frysa. på med täcket igen, och allt börjar om, och sedan fortsättar det så tills febern är över. ont i halsen. man tvingar sig själv att inte svälja, för att låta bli att känna det onda, men man lyckas aldrig. man sväljer och sväljer och får lika ont i halsen varje gång.inget hjälper? man proppar i sig alvedon för att huvudvärken ska gå över och för att få ett litet hopp om att febern kanske ska gå ner någon grad. och man tar slut på en hel nässpraysflaska för att kunna andas normalt genom näsan, för att ta bort det täppta. att ögonen klibbar igen när man vaknar finns inget att göra åt, man får bara försöka pressa upp ögonen och se lite halvbra dom första minuterna.
nej, jag gillar inte vara sjuk, och det är just i denna situation jag är. man vill bara somna om och vakna upp frisk. man känner inte för att göra nånting alls, utan halvligger i soffan och tycker synd om sig själv. men men thats life, en vanlig förskylning i en vanlig människas liv. jag överlever, så jag ska inte klaga. ändå kan jag inte låta bli. jag hatar att va sjuk. så är det bara.

bara för bra

           

sjuk?

sitter just nu med en kopp te och försöker dämpa halsontet (säger man så?) förstår inte vad som har hänt med mig, känns som jag alltid blir sjuk nu för tiden. lagom jobbigt sådär. hade jag gått i grundskolan hade det i alla fall varit mer okej att vara borta från skolan men nu missar man alleldes för mycket när man är borta. plus att man måste se till att vara närvarande minst 80% för annars får man inte studiebidraget som jag är i stort behov av just nu! det suger att va sjuk! så med detta gnäll bestämmer jag nu att jag inte ska bli sjuk, utan hålla mig frisk. amen.

1 mars

tjolahopp

ska väl börja med att berätta om gårdagen, eller kvällen igår rättare sagt.
träffade tillslut segisarna sara och niklas och vi åkte alltså hem till andra niklas där sofi, niklas och daniel var. vi bada jacuzzi, och gjorde lite annat skoj innan jag sara och niklas skulle börja röra oss hem till mig. självklart missar vi sista bussen, alltså vi ser när den åker iväg så vi fick gå ända från trehörningen och hem. väl hemma satte vi på en film och sedan sussa vi så sött.

vaknade runt halv 12 idag tror jag, och höll på att dö av hunger. vi körde en "patrik isaksson frukost" (eftersom grabbarna brukar ha disco frukost) så det blev en riktigt najs frukost. efter det har vi bara chillat hela dagen, sara drog vid 2 kanske, och niklas drog precis

imorgon börjar skolan och jag har lite smått ångest över det. orkar inte, vill inte, men måste endå. ska intala mig själv att kämpa mig igenom de veckor som är kvar, för trots allt är det inte sååå långt kvar (om man ser det från den positiva sidan) bara ungefär 12 veckor. tror jag

nej nu ska jag ta och njuta av de sista timmarna på lovet, ha det brao <3

RSS 2.0