.

           
                   här har ni då moi nu på nyår  i väntan på att folket ska komma :D


31 december

nyårsafton!
ja då har hela 2008 gått och det har varit ett både bra och dåligt år. mina nyårslöften jag hade hölls inte direkt men annars har det varit väldigt bra faktist.
-började gymnasiet & träffade så mycket nya underbara människor.
det är nog det bästa som hänt det här året. är så sjukt glad över att jag har börjat just i sjödalsgymnasiet, just i smbe08b! det är en riktig superklass och jag ser verkligen fram emot att få gå ända tills studenten i denna klass.
- jag tappade inte kontaken med min bästa vän när vi började gymnasiet.
det var jag jätte orolig för, men nu går vi i parallell klasserna och det är jag sååå glad för. utan henne inget mig!
- jag var i Bulgarien & Japan.
två helt underbara uppleverser som jag inte ångrar. japan var bland det häftigaste jag har varit med om i mitt 16åriga liv.
- fortsatte med dansen, som jag var lite tveksam över.
är också glad över att jag inte sluta. dansen i mitt hjärta alltså. haha nej men det är fortfarande lika kul plus att man får träning. vi får se hur länge jag tänker i dom banorna!

det har hänt väldigt mycket saker det här året och om jag skulle rabbla upp allt skulle jag få sitta här tills imorgon, och det orkar jag inte plus att ni skulle inte orka läsa allt heller.

ikväll ska firas och ha kul. jag berättar mer imorgon, för den här dagen har jag massor att göra innan mina kära vänner kommer hit för middag :D men så länge.

                                    HA ETT RIKTIGT JÄVLA BRA GOTT NYTT ÅR!


                                        
                         bjuder på "happy new year" med våra bästa ABBA

biokväll

hejsan hoppsan.
då var kvällen planerad. det blir bio med några friends och vi ska se Allt flyter. om man ser trailern verkar den faktist rolig så man får väl hoppas på det nu!
har inte hänt så mycket idag, blev lite ändrade planer inför nyår nu i sista stund men men sånt får man ta.. det brukar aldrig bli som man planerat från början , men nyår kommer nog bli super endå :)

nej nu ska jag hoppa in i dushen och fixa mig lite inför the movie night. hare bra <3

         
                                       en bild från imorse, vet inte varför..

30 december

god morgon.
nu sitter jag här, uppe med tuppen som man säger och väntar på att åka till the job. har en tråkig dag framför mig så jag hoppas den går fort, eftersom en desto roligare dag väntar imorgon.
tänk er, när ni vaknar då har jag jobbat kanske tre timmar och gjort något bra av mitt liv medan ni bara har sovit bort de där tre timmarna (måste tänka possitivt) , fast egentligen ska jag inte säga så mycket eftersom jag själv sover ett tag på mornarna. hur som helst, nu gäller det att tänka possitvigt som sagt, cash flow here i come. haha

skriver sen när jag har jobbat klart + handlat mat till imorrn.  iao <3

någonting

              


29 december

hejsan hoppsan i kylan(!)
har preis kommit en från en låång dag på jobbet. jajamensan, jobbar idag och imorgon för att få ihop lite smågrus som alltid kan vara bra att ha. det jobbiga är att det är sjuuukt tråkigt och sjuuukt segt. som idag, fick jag och hanna som jag då jobbar med, göra om ett pappersarbete minst fem gånger. så jäkla jobbigt! men men man får tänka på pengarna.

efter jobbet mötte jag upp sara och ida, och vad vi gjorde det får förbi en hemlis. och nej, vi gjorde inget sånt som ni säkert tror nu. whatever efter det åkte jag och sara till hudd c för att köpa lite saker till nyår . nyår som är i övermorgon :D jippi yey ( haha geek jag är )

nu sitter jag här framför min älskade dator och tråkar... finns inget mer att berätta, så see ya later!

slappaste dagen hittills

hej igen.
idag har jag gjort absolut ingenting. eller okej nåt har jag gjort, jag har nämligen legat i soffan hela dagen. har hunnit med att kolla på två filmer, mamma mia & en utav indiana jones filmerna. den sista filmen var väl mest pappas val av film. har kommit på mig själv med att titta på väldigt mycket filmer nu för tiden. har jag blivit rastlös eller vad är det med mig? bara det här halvåret har jag säkert sett lika många filmer som jag normalt sätt brukar se på mer än ett år. hmm, lite konstigt? jaja, jag får väl hoppas att nästa år inte bara går ut på att titta på film (inte för att det har gjort det det här året men endå)

och by the way, det är bara tre dagar kvar till nyårsafton. jag längtar sjuuukt mycket!

-nej nu ska jag gå och skära grönsaker till middagen. kul verkligen! ciao

28 december

tjohoo

glömde berätta om en ny upplevelse igår. det var nämligen så att jag för första gången var med om att det kom en kontrolant på bussen! men på bussen, liksom snälla har dom inget bättre för sig? okej att dom går runt på tågen där man faktiskt kan planka men på bussen är det ju i princip helt omöjligt. busschaffisarna går ju inte på dom här fejk sms biljetterna längre, och hoppar man på där bak måste man ha jävligt tur för att dom inte ska se än. det jag vill komma fram till är i alla fall att jag tyker det är väldigt onödigt med kontrolanter på bussarna! men har dom inget annat att göra så fine.

kvällen igår spenderades hos sofi. eller okej, sofis kusins lägenhet som hon får låna nu över jul och nyår. var helt okej vi satt och kollade klart på harry potter (som jag verkligen inte gillar) och sedan satte vi på filmen hey baberiba. haha åt den säger jag bara. det är verkligen min typ av humor! sedan blev vi hämtade runt 1 och fick skjuts hem. skönt.

jag vet inte hur dagen kommer se ut idag. skriver igen när det har hänt ngt

dag i stockholm stad

hola amigos.
kom nyss hem från en helt okej dag i stan. om jag tyckte det var mycket folk  dagen innan jul så var det 10 gånger så mycket nu. helt galet, så fort man gick in i en affär gick man ut igen för man klarade inte av att vara där inne. vi blev så trötta på det så vi gick och satte oss på ett fik. väl där satt vi och prata om hur lika jag och sara är cassandra och jenny. de har varit tajta kompisar precis som vi väldigt länge vilket resulterar i många likheter vad det gäller personligheten. lite småkul faktist.
fick tid att klinka lite på min systers julklapp elgitarren nu innan jag satte mig här. det är ju galet kul. jag önskar bara att jag vore lite bättre så jag kunde spela något annat än "teddybjörnen fredriksson" men men, övning ger färdighet. jag får helt enkelt öva, men min systers julklapp(?) undra om hon går med på det?

ikväll vet vi inte vad som händer, ska kanske hem till sofi och chilla, men vi får se :)

               
                                     bjuder på en hyfsat ful bild på mig & cassandra

                
                                                     jenny & sara - så söta så

e & s

-jag hinner skriva ett litet inlägg innan jag beger mig iväg till stan

vill bara skriva att de här två tjejerna är de bästa som finns. förr var det alltid vi tre men nu när vi börja gymnasiet har vi verkligen glidit ifrån varandra. det är jävligt tråkigt och vi måste se till att det inte blir värre. ni har hjälp mig igenom så sjukt mycket, och jag är så tacksam för allt! jag älskar er tjejer, och utan er skulle jag inte vara den jag är idag. 

                       
                                                         emelie stensröd & sara petersén

27 december

good morning!

idag är det stan som gäller. olyckligtvis blir det inget shopping för mig eftersom jag inte har några pengar kvar. så jag väntar på mitt studiebidrag som kommer första! men det går nog att gå runt i stan bland all rea, utan att shoppa?
jag ska dit med sara, cassandra och jenny så roligt sällskap får man ju i alla fall :) plus i kanten.

igår åka jag,sara och emelie hem till jesper.  jag ger ett stort hjärta till er grabbar som var hos honom. ni är fan helt underbara. hur som helst , där chillade vi galet och sjöng lite singstar. jag och sara vann ju överlägset mot kim och matte *stolta* hahah , skämtesido.

nu ska jag börja fixa mig, inför stan. hasta luego! <3

en vanlig dag

hejsan..
kom hem från kungens kurva med den mobilen jag ville ja, så nu känner jag mig riktigt nöjd. blev inget ikea med mamma, jag orkade inte utan åkte hem istället. väl hemma tog jag det galet lugnt, dvs jag ladda på lite musik på mobilen och titta på teve.

ska strax iväg till sara, och vad som händer ikväll det får den som väntar se...


                                     min nya telefon :D

26 december

kom på att det kankse är idag det är annandag jul ? jag har ingen koll på de där dagarna så det är ingen mening att jag ens försöker.. haha

idag är det ny dag, vilket betyder nya tag. jag ska till kungenskurva snart med familjen och titta på mobil, som jag alltså fick pengar till i julklapp. jag vill ha en Sony Ericsson "någonting" vet inte riktigt vad den heter :)
efter det ska jag antagligen gå runt lite på ikea med mamma, eller åka till saras syster för att hälsa på.

skriver senare. ciao <3

guitar hero & slingor

ja då har annandag jul också gått. har varit en helt okej dag. spelade lite guitar hero med min syster och sara. jag och sara får ju skämmas, vi är verkligen hur dåliga som helst på det. men med lite träning så fixar det sig nog. efter det satt vi i över två timmar med den där slingmössan, eller rättare sagt jag satt och titta på teve medan sara slet med att få ut håret ur de små hålen. tillslut var vi klara och satte i färgen. blont. det blev lite skillnad men inte överdrivet mycket vilket betyder att den oranga/röda nyansen fortfarande finns kvar. men jag får nog vänta lite innan jag slingar igen eftersom mitt hår kommer bli helt förstört annars. man måste ju vara försiktig med sitt älskade hår. (kommer inte från rätt person) hursomhelst, vi gick hem till sara på kvällen och där gjorde vi absolut ingenting. var sjukt segt!

nu ska jag nog ta det lite lugnt, sedan ska jag gå och sova..

           
                               hahah hon ser ju nästan proffsig ut?!

25 december

god morgon
hoppas ni alla hade bra jul igår. och julkänslan som jag har tjatat så mycket om infann sig tillslut. när jag drog upp rullgardinen på morgonen dalade små vita flingor ner. lycka. det måste ha varit för att sara bad en julönskning kvällen innan. sverige tackar sara för det! hihi.

sitter just nu och lyssnar på gyllene tider. finns det några andra låtar som man tänker mer på sommaren än deras låtar ? tror inte det. jag längtar verkligen till sommaren och dess möjligheter. känns lite patetiskt att sitta här och längta till sommaren när det precis har blivit jullov, men för varje dag som går kommer vi ju en dag närmare sommaren. smart va ? det är trots allt bara en termin kvar och om denna termin går lika snabbt som den som nyss var kommer det vara sommar på nolltid. nej nu ska jag inte sitta och prata om sommaren när inte ens alla dessa juldagar är över. men lyssna själva på en låt från gyllene tider så förstår ni vad jag menar!

                                                 
                                                 gyllene tider - ett av sveriges bästa band?

julaftons kväll

jaa då var denna julafton över. nöjd, inte nöjd? jag vet inte. den var väl som alla andra jular. jag fick bl.a pengar till en mobil, pyjamasen jag önskade mig, en parfym plus lite andra småsaker. så det var helt okej julklappar i alla fall. har också fått sjukt mycket god jul sms av mina gulliga kompisar :)

ska strax möta sara och gå på en "julpromenad". bränna bort lite av denna julmat man proppat i sig kankse?

jag skriver mer imorgon. då ska jag slinga håret, och byta julklapp med sara...
hej så länge :D

-

                         
                    
                                                                          julaftonkläderna

GOD JUL

                                              bjuder på en jullåt :D
                                     

24 december

woho nu är det 24 december och jag tror alla vet vad det innebär. julafton. tjohej :D
kl 14.00 kommer en taxi som skjutsar oss till mormor min där vi ska fira jul tillsammans med lite släktingar. ska bli riktigt mysigt. skriver kanske lite senare hur det var, om jag hinner. men sålänge

                    GOD JUL ALLA SÖTA MÄNNISKOR DÄR UTE!


                                 

shopping + film

halloj
har precis kommit hem. idag var jag som sagt i stan med sara,lisa,jullan och cassandra. hände en del roligheter där som var ganska pinsamma och som därför inte är något jag vill dela med mig av. jag säger bara mannen som spelar gitarr och sjunger på drottninggatan! right jullan? hur som helst, jag handla klart julklapparna och så köpte jag en tröja till mig själv också. det är man ju värd efter en hel dags julklapps letning i stan en dag som denna. det var sjukt mycket folk där, så jag antar att jag inte är den enda som är ute efter julklappar nu dagen innan julafton.

efter det gick jag och sara på bio, vi såg twiligt som vi hade planerat. och nu gott folk kommer min kommentar om den: det var en av de bästa filmerna jag sett på länge. jag brukar inte gilla overkliga filmer men den här var sjukt bra. en film som verkligen alla borde se!

nu ska jag gå och sussa för att orka med morgondagen :D godnatt

            

dan före dopparedan

jaa då var det den 23 december, och endast en dag kvar till julafton. mitt tjat om julkänsla har inte förbättrats, alltså det finns ingen julkänsla över huvud taget.

idag ska jag åka in till stan med sara för att shoppa lite. där ska vi nog möta cassandra och jenny också. lite senare blir det troligen bio med brudaarna. twilight (stavas det så?) är det vi ska se. jag har hört mycket bra saker som den filmen så det ska bli kul att själv se den.

jag kankse skriver ett litet inlägg senare när jag kommer hem. ha det bra så länge. adios

22 december forts

jaa då har väl halva dagen gått ungefär. har inte gjort mycket alls idag. sjöng singstar ett litet tag med min syster för ett tag sen. det är alltid lika roligt, även om min syster vinner de flesta av gångerna.

fick ett samtal av min vän hannas chef idag om att få börja jobba där hon jobbar. han sa att jag plus alla andra som vill jobba där ska ses i januari och få veta lite mer om det. jobbet går upp på att vara ledare till barngrupper, som ska få prova på olika sporter och sådär, och eftersom jag har gått på lite allt möjligt som gymnastik, fotboll och dans så får jag väl hoppas att jag passar bra där. men som sagt det är ju inget klart än.

ikväll ska jag äta middag på amazonas (tror det heter så) med min familia. mysigt!

             alltså hon gör den här låten så himla bra, plus älskar filmen
                                  

22 december

hejsan hoppsan
har preis tittat klart på en film med min syster. idag skulle jag egentligen ha åkt till skärholmen och handlat lite saker både till mig och till lite andra folk men min planer blev ändrade i morse, dels pga att mina föräldrar inte har fört över pengar till mitt konto än och dels för att jag känner mig ganska trött.. så detta får bli en vilodag. ganska skönt nu innan jul faktist, att bara ta det lugnt.
får se om jag kankse träffar sara lite senare, och kanske emelie.. i dont know yet. vi får se vart dagen leder..

lilljul

tjaba tjena hallå.
nu har tjejerna precis dragit från mig och vår lilla förjul. var väldigt mysigt måste jag säga, och mina vänner är nog dom underbaraste som finns! tackar gud för att jag fick börja i samma klass/skola som dom! de kom hit vid fem, och vi fika och titta självklart på sunes jul. haha det är nog en en av de roligaste filmerna som gjorts, i alla fall i sverige. efter det dela vi ut de små julklapparna och jag fick jennys paket, som bestod av ett jätte fint armband. tack jenny! 

just nu sitter jag och väntar på att bli magsjuk. eller rättare sagt jag ber till gud att jag inte blir det. är nämligen så att min kära vän sara som jag har umgåtts väldigt mycket med har blivit det, så nu ber jag som sagt till gud att jag inte ska bli det. inte nu precis innan jul i alla fall!  magsjuk är nog det värsta man kan vara...
jaja nu ska jag sätta mig framför teven innan jag ska gå och sova. god natt världen

   

jul ?

känner hur lussebulls doften börjar komma smygandes in på mitt rum. nybakade lussebullar, som luktar så otroligt gott och som smakar underbart när de fortfarnde är lite varma, och nyss uttagna ur ugnen. jul jul jul känsla. eller? tittar man ut ser det inte ut att vara jul om tre dagar. visst solen lyser så det är inte deppväder, men utan snö, ingen jul. vad hände med den fina snön som kom under november? det finns inte ett spår av den kvar nu. det har det inte funnits på länge. den försvann lika fort som den kom. att mamma har pyntat fram massa tomtar och röda ljus hjälper väl än att få fram lite julkänsla, men utan gran är det inte mycket. granen som alltid pyntas nogrant och försiktigt. som lyser upp vardagen och julen. nej om det ska bli någon riktig jul så får snön ta att komma, granen måste köpas och den härliga juldoften måste städningt finnas i hemmet. då kära människor, då är det jul. en riktig jul med en riktig julkänsla!
ge mig!

helt underbar låt, har ingenting med julen att göra men what ever

fjärde advent

god morgon.
idag är det söndag och bara tre dagar kvar till julafton. jag känner mig som ett litet barn som förväntansfullt räknar dagarna. egentligen vet jag inte varför jag är så ivrig över att få just julafton.

idag ska jag med tjejerna fira lilljul. alla kommer hit och vi ska dricka glögg och fika med lussebullar, knäck mm. ska bli sååå mysigt, även om det känns som att vi är 50 åriga kärringar som inte har något bättre för oss haha.  istället för att köpa en julkapp till alla har vi löst det så att alla köper en julklapp för runt 50 kr. sedan lägger vi ner alla i en säck och man får ta var sin. perfekt lösning eller hur ?

         

20 december

tjolahopp
gårdagen va faktiskt helt okej. julavslutningen bestod av att alla smbe lärare sjöng lite julsånger och bjöd oss på fika. kankse inte världens bästa avslutningn men lite kul var den endå. efter det träffade jag och sara emelie och vi åkte in till stan för att julshoppa lite. blev några julklappar men har fortfarande en del kvar. för vilka pengar ska jag kunna köpa dom ? katastrof när det gäller mina pengar just nu!
hur som helst tillbringades kvällen hemma hos adam med lite friends. riktigt chill var det.

idag vaknade vi av att cassandras mobil ringde. tack jenny för den väckningen :) hihi nej då. efter frukost gick jag och lisa till huddinge centrum för att köpa hårfärg. vi har nämligen bestämt oss för att få lite ljusare hår. tyvärr verkar det inte finnas någon bestämd förklaring på hur man ska gå från mörkt brunett till hyfsat ljust hår. jag har pratat med fyra olika personer om det här, två frissörer och två experditer och alla fyra säger helt olika saker. vem ska man tro på liksom ? det slutade med att vi köpte en avfärgning och en askblond toning. efter avfärgningen såg både jag och lisa ut som två morötter med knalloranget hår. det var riktigt hemskt måste jag säga. efter toningen är håret i alla fall lite bättre men det lutar fortfarande mycket åt det röda/orange hållet. jag ska nog slinga blonda slingor innan nyår, för så här vill jag inte gå runt!

ikväll får vi se vad som händer. ska antagligen vara med sara och emelie i alla fall. som på den gamla goda tiden..

  
           smbe lärarna när dom sjöng julssånger på avslutningen
  
                           cecilia & sara vid fikat på avslutningen

19 december

gof morgon sverige!
idag är det julavslutning :D är så himla glad. vi ska ha vanliga lektioner fram till 11, så vi kommer ha idrott nu på morgonen, fast snäll som vår idrottslärare är sa han att vi inte behövde vara ombytta dvs det blir ingen aktiv lektion! efter det har vi egentligen matte som börjar 10.40 men vår mattelärare ( + vi elever) tyckte inte att det var någon idé att ha matte så kort tid så vi har alltså bara idrott utan idrott idag :D sedan är det avslutning, och då ska vi ha den med alla 6 smbe klasser, alltså från ettan till trean.

jag skriver mer när jag kommer hem, ciao <3

18 december

hallu
kom nyss hem efter att ha varit ute med sara ett tag. är sjukt lycklig över att skolan slutar imorgon.
idag har dagen varit jaa, inte så speciell. vanlig dag i skolan och efter det var jag med sara hela dagen... vi skulle titta på sagan om de två tornen eftersom vi har fått någon sorts tanke om att vi ska se om alla dom filmerna. tyvärr var ljudet på filmen helt fuckat så vi bytte film och titta på djävluen och jag som faktist var ganska bra.
jaa annars har det inte hänt mkt idag , var och kollade på en förställnig som de på min gamla skola har varje jul. lite småkul sådär :)

  

  
   alla var lagom trötta på sam lektionen idag. haha skön klass man går i!

kväll

god kväll alla
vart nyss och jobbade. eller aa nyss och nyss, kom hem för typ 1,5 timme sen. men allt gick bra där i alla fall förutom att det var galet segt. som tur var var detta sista gången jag jobbade där på kvällarna, så ja det slipper jag ju i fortsättningen. får väl söka något annat antar jag. när jag kom hem var fafar min här. lite halvt trevligt att träffa honom, annars ses vi bara när någon fyller år eller när vi ska fira lilljul så det brukar bli ungefär tre gånger om året, men jaa nu ville han komma hit så.
nu ska jag titta på sista delen av dödsdomen som går på teve nu :) sov gott


17 december

halloj
idag är det precis en vecka kvar till jul. så himla underbart! jag längtar verkligen, eftersom det alltid brukar vara så mysigt på julen. allt julpynt och snön som ligger utanför. det här med snön är väl något jag mest önskar kommer ske för just nu ser det inte ut som att det kommer hända. tyvärr.
i julklapp önskar jag mig:
pengar - så jag kan köpa den mobil jag vill ha
nytt terminskort - eftersom jag inte får något från skolan
en pyjamas - har hittat en jätte söt på H&M
tungpiercing - tillstånd alltså. kommer väl aldrig hända men kan alltid önska. mammis säger att det räcker med navlen...

idag var det väldigt segt i skolan. vi hade först mentor sen en pyttekort lektion där vi fick tillbaka vår myten och engelska provet. jag kan ju verkligen slappna av nu på lovet eftersom jag fick vg - på engelska provet , där jag verkligen trodde att det skulle bli ig. på myten fick jag och sofi det högsta man kunde få g+ *stolta*
efter det hade vi lång håltimme och sedan kriminologi i två timmar där han snacka om droger.

grattis till lina som fyller 16 år idag också :D

nu ska jag åka iväg och jobba, ciao <3

en liten fundering

jag har insett att alla männiksor är så otroligt olika. jag tror inte ens att jag förstår mig på hälften av dem. hur kan de finnas männiksor som njuter av att trycka ner andra? hur kan de vara så starka att de ens klarar av de? tycker det att det är kul att se andra människor kränkas och förnedras så totalt att de inte vet vart de ska ta vägen? och när man väl gjort något, räcker inte det då? måste man ständigt forsätta plåga den andra männiksan om och om igen.
det finns männiksor som inte har lätt att gå vidare. de finns dom som kommer ha med sig saker livet ut. saker som de egentligen vill ska bort. bort från hjärnan och bort från världen. vem tänker på dom? absolut ingen.
-den här världen är sorglig


tisdag 16de

hejsan alla fans.
okej det där var ett skämt!
har precis kommit hem från skolan. just nu känns skolan nästa underbar. började vid 9, då vi hade geografi. läraren gick bara egenom provet vi hade för kankse fem veckor sen (?) under denna lektion. jag fick ett g på provet. skönt! efter det hade vi kriminologi där vi tittade på en film och sedan diskuterade lite. efter det var dagen slut! så himla skönt. egentligen har vi svenska nu, men där har vi bokredovisningar och då är det bara 1/3 av klassen som är med idag. alltså fick resten gå hem. hur underbart är inte det? den här veckan kommer vara så chill så det finns inte. känns nästan onödigt att ens behöva gå till skolan den här veckan. ta inte det där sista som att jag tänker skolka för det kommer jag inte göra. det skulle aldrig falla mig in. nästan i alla fall...

den här eftermiddagen kommer jag ägna min tid åt att göra spanska läxan som är lite glosor plus regeln för adjektiv eller något sånt, så den blir nog klar snabbt. och efter det ska jag bara ta de lugnt. guuud så härligt!

    
                en väldigt seriös bild på moi och sara i somras

15 december

tjaba tjena hallå

skulle precis forsätta skriva på min och sofis myt nu som ska lämnas in i morgon, när jag såg att den är borta. jag skickade den till min hotmail så antingen har jag raderat det av en slump eller så har jag inte fått den av någon anledning. jag hoppas att jag inte är så klantig att jag har råkat ut för det första alternativet! hur som helst betyder detta att jag måste skriva om precis allt.. och vi som hade börjat så bra.

idag hade vi ju som sagt bara tre lektioner. engelska med prov gick väl inte så jätte bra. jag suger verkligen på läsförståelsen i engelskan så nu får jag väl böna och be att jag får ett g på provet. mattelektionen var inget speciellt alls, det var ungefär en lektion på 10 min där vår lärare tyckte att vi skulle prata om livet. när alla började prata om annat med varandra gav hon upp och lät oss gå. så alltså en 10 minuters mattelektion utan matte. sitter inte helt fel!

efter skolan åkte jag med sofi till sta för att handla julklappar. HA HA säger jag bara. det gick åt helvete. jag lyckades endast köpa en liten ynka julklapp åt mammsen. men det är ju alltid något. bra början som man säger.

nej nu ska jag börja om på myten och sedan ska jag nog sätta mig framför teven och bara ta det lugnt. bye

tredje advent

kom på nyss att det faktist är 3dje advent idag. herregud sart är det alltså jul. och det är bara en vecka kvar i skolan! så jäkla skönt så det inte är sant. måste verkligen börja köpa julklappar nu. har faktist inte köpt en ända än! men jag får se till att göra det i veckan..

imorgon har vi ingen idrott så det betyder att vi börjar 11.15. snacka om skönt! sofi kommer förbi nån gång efter 10 imorgon för en speciell aneldning. hennes liv tänker jag inte gå in på nu men så är det i alla fall :) sedan har jag bara tre lektioner.
engelska
matte
spanska
och på engelska har jag ett prov som väntar.. hoppas det går bra!

nu ska jag titta klart på wallander. sov gott alla :)

dansuppvisning dag 3

god morgon.

kvällen igår blev väl både lyckad och totalt misslyckad. cassandra lagade nudlar och små vårullar till mig så det var väldigt mysigt. tack lilla cassandra! och efter det drog vi plus sara hem till nån kompis till cassandra. där stanna vi ett tag sen börja vår oturskväll. lördag den 13:de det måste vara bestämt som min otursdag alltså. missar bussar, missar tåg kommer fel. nej usch. inget jag vill göra om!
idag är det dansuppvisning dag 3. det är bara vi som dansar olika danslijner som har uppvsining med andra sorters dansgrupper som tex hiphop, magdans, barndans mm. egentligen tycker jag att det skulle ah räckt med förra helgen som dansuppvisning men visst , en till dag skadar väl inte precis. vi har en föreställning kl 14.00 och en 16.00  så har ni inget att göra kan ni ju alltid komma och titta i huddinge aulan!

en tråkig sak som hände igår var att min älskade dator gick sönder! så nu får jag sitta inne på pappas, och goood vilken gamal msn det är på denna dator. typ den första msn som fanns.

nu ska jag sätta mig och plugga in englska glosor som vi ska kunna på provet tills imorrn, önska mig lycka till!
ciao amigos

partykväll på lördagar

god kvall alla. eller kankse god eftermiddag.
ska strax börja röra mig mot rönninge/salem och cassandras hus. vi ska käka lite middag innan sara kommer då vi ska bege oss mot någon kompis till cassandra. blir väl lite halvparty där antar jag!
idag har inte inte städat , mycket dåligt av mig! men däremot har jag gått egenom lite engelska så lite nytta har jag i alla fall gjort idag.

nu ska jag försöka övertala pappa att skjutsa mig vilket jag tror inte kommer funka, tyvärr
ciaco

älskade lördag, eller?

godmorgon mamma, godmorgon släkten, godmorgon sverige & godmorgon  världen!
 
först måste jag bara säga att jag tycker det var så bäst att kevin vann idol. han var helt klart den som sjöng bäst under den här idolgången eller vad man ska säga. och snacka om att han lyckas bra. han kommer till sverige för ca ett år sedan och nu vinner han svenska idol. han måste va sååå lycklig. och det är han värd!

idag ska jag åka och titta på cassandra och jennys handbollsmatch. kankse inte stannar hela tiden ut men det får vi ta som det kommer. efter det måste jag direkt hem och plugga. har då engelska prov på måndag plus en myt som måste lämnas in tisdag morgon. jag ska föröska städa upp lite på mitt rum också för just nu , eller okej ganska ofta ser det för jävligt ut. kläder överallt. men det är nog för jag är så lat. får fösöka bättra mig på det!

nu ska jag fixa mig innan sara och hennes pappa hämtar upp mig för skjuts till handbollsmatchen. ha en riktigt nice dag!

       
                      kevin som var en värdig vinnare av idol


lugg?


                         nyklippt, ser typ ut som jag kollar i kors med whatever..

fredag (!) 12 december

äntligen fredag, så himla skönt. jag simmade faktist inte idag med klassen. eftersom jag ska ha en extra dansuppvisning på söndag är mitt största mål just nu att bli frisk! ellert åtminstone så frisk att jag kan vara med på uppvisningen. efter simmningen hade vi bara 2 lektioner så jag valde att stanna kvar på dom. matte och geografi. dagen gick ganska fort och efter det gick jag och klippte mig vilket verkligen behövdes! så nu är det gjort och som vanligt efter en klippning känns det som man har fått väldigt kort hår. funderar på att köpa hårfärlängning?!
ikväll ska jag i alla fall till lisut med brudsen. vi ska kolla på idol finalen.allihop kände att vi behövde ta det lugnt så vad är bättre än en myskväll med tjejerna framför teven? nada!
ha en bra kväll kära medborgare :D

skooola

har varit hemma nu ett tag. ecdl tentorna gick faktist över förväntan. jag trodde att det skulle gå skit eftersom att jag inte har pluggat särskilt mycket men jag klarade g på allihop. nästan så jag fick vg på en av de också. kan känna mig riktigt stolt nu! nu är det bara ett engelskaprov och en bokredovisning kvar sen är det looov. så sjutk skönt.
imorgon ska vi åka och simma med klassen. kanske inte är så smart av mig att åka med eftersom jag inte mår så bra, men har hört att det tydligen behövs för att få ett bra betyg. så jag får väl pallra mig upp imorrn och åka till simhallen... tänk vad man får stå ut med mycket för att få hyfsade betyg, helt sjukt egentligen. hälsan borde endå gå först men så kan man inte tänka när det gäller den kära skolan. nej gud vad jag klagar. jag älskar skolan (?)
ha det braaao

11 december

har självklart brutit ut en riktig förskylning i min kropp. lagom kul nu precis innan jul. är alltså hemma idag, men måste gå till skolan lite senare för att vara med på en redovisning och skriva ett ecdl prov. det är det värsta med att vara sjuk. man lyckas alltid bli det vid fel tillfälle, så man har liksom inte tid att vara sjuk. jag skulle vilja ligga nerbäddad i soffan hela dagen men nejdå, jag måste till skolan. med feber och allt! jaja, sånt får man väl stå ut med antar jag.
har precis kollat på dagboken (som den heter på svenska) . det är en av de bästa filmerna jag vet, och har ni inte sett den så måste ni verkligen göra det!
nej nu ska jag gå och göra en kopp te, sedan krypa ner i soffan igen.
ciao <3

                                     

kväll

hejsan allihopa.
just nu vill jag bara ha jullov. jag längtar så jag kan dö efter det. nu när snart en hel termin har gått känner man att man verkligen behöver ett break. är så sjukt trött på skolan just nu. visst, det funkar man nu räcker det för ett tag.
jag råkar ha en väldigt underlig men rolig krimlärare. idag när vi hade haft värsta serious talk om brottslingar så sa han helt plötsligt " och nu tänkte jag dela med mig av lite julklappstips" haha ? liksom vad har det med mord att göra? ingen vet, men det gav oss i alla fall ett dolt litet skratt. annas har dagen varit som vanligt ungefär. vi kollade på en film idag på kriminologin, elelr egentligen kankse det var en dokumentär, om två tjejer som sitter inne på livstid i fängelse. man fick se hur de hade det, och hur de tänkte om livet mm. var faktist en ganska intressant film tycker jag. vad den heter vet jag inte.
efter skolan gick jag och beställde klipptid sedan hem. känner att jag börjar bli lite risig ( som typ alla mina vänner också är), och nu när jag tog tempen såg jag att jag har feber. får se hur det blir med skolan imorrn då..
nej nu ska jag föröska plugga lite ecdl till provet imorrn, som jag verkligen måste gå på!
byyye

onsdag 10/12

jaha ny dag igen. ska strax börja röra mig mot skolan. ska nog ha mest kriminologi idag, och nån timmes geografi sen är det hemgång som gäller. våra onsdagar har inga schemalagda lektioner utan vi har någonting som heter gemensam ämnestid från 10.15-16.00. där får lärarne lägga in lektioner om de tycker att de behöver det, så ja våra onsdagar brukar vara ganska chill. :)
efter skolan ka jag direkt gå och beställa klipptid till mig och min syster. jag behöver VERKLIGEN klippa mig !
efter det är det jobb som gäller. inte kul alls, men nyttigt för min ekonomi...


.

ibland verkar allt gå emot än
-skolan
-föräldrar
-vänner
JAG HATAR DET HÄR

9 december

goddagens
kom nyss hem från att ha varit i skolan, och sedan varit och fikat med sara. matteprovet gick väl helt okej hoppas jag! kunde inte riktigt allt men en del i alla fall. jag och sofi har börjar skriva en egen myt på svenska nu också. den är jävligt bra måste jag erkänna. (not)
ikväll är det ingen dans heller vilket känns ganska konstigt, så istället blir det en plugg kväll för mig. måste plugga ecdl eftersom jag har prov på torsdag..

nu när jag kom hem såg jag att mamma har julpyntat en hel del, riktigt mysigt! det är ju faktist bara drygt två veckor kvar till jul nu. gaad jag måste köpa julklappar! får kankse se till att försöka göra det i helgen.
ha en bra dag <3
    
             

allt

ja då var det snart kväll, och dålig som jag är har jag inte pluggat mycket alls. mest bara gått igenom matten som kommer på provet. jag har kommit fram till att jag hatar att plugga, och att jag är sjukt dålig på det! vet inte varför. man borde ju ha fått in en helt okej studieteknik nu när det ändå har gått 9,5 år i skolan. men nej, jag tror inte jag har lyckats än. får fortsätta försöka komma på ett sätt som funkar bra för mig. när den dagen nu kommer....

en sak som jag har funderat på en del är varför föräldrar är så väldigt lättirriterade. minsta lilla fel man gör och dom dampar totalt. föräldrar borde veta att man faktist försöker så gott man kan att vara den "perfekta lilla dottern" men det är inte alltid så lätt. inte när man bara får massa skit tillbaka. visst jag erkänner att jag inte hjälper till mycket hemma, men har dom tänkt på vad det kan bero på? I don't think so! om man nångång fick höra något positivt och inte bara massa gnäll då hade nog stämningen hemma hos mig varit mycket bättre. tänk på det nu kära föräldrar när ni läser det här. för jag vet att ni gör det...

8 december

tjenixen
resursdag idag! väldigt skönt att vara ledig. måste i och för sig plugga eftersom jag ahr matte prov imorgon, men det löser sig hoppas jag. ska lite senare träffa sara över en fika, så hon kan visa mig vad som kommer på matte provet.
sedan får vi se vad som händer resten av dagen.
ciao <3

7 december

god kväll
dagen har varit superkul, och väääldigt jobbig. det är svårt att tro att man kan bli så slut av att dansa, men jag kan ju tala om att de här helgerna med dansuppvisnungarna är bland dom tröttaste helgerna jag har i mitt liv. man är helt slut efter 7 timmars dansdag.
idag gick det i alla fall helt okej, och vi fick väldigt mycket beröm för våran egen koreografi. vi hade gjorde nästan hela i bara modern dans, så den var i alla fall lite annurlunda jämfört mot de flesta danser på uppvisningarn. rikitgt kul, och jag hoppas att vi får göra en egen nästa termin också.
nu efter har jag bara suttit vid tv:n och degat. ska titta på en film som börjar nu. välkomen till familjen. vi får se hur den är. sedan ska jag gå och lägga mig. måste vara pigg till imorgon och min härliga plugg dag.

  

   

dansuppvisning dag 2

god morgon sverige
är sjukt trött idag. var ju hemma hos jullan igår och ja där kan man väl säga att det var drag. men kul var det !
har ju som sagt dansuppvisning idag med, så jag får hoppas att jag piggnar till lite tills dess. idag kommer också mina kära vänner och tittar så då måste man ju va på topp (haha)
ikväll ska jag inte göra någonting har jag bestämt mig för. jag har resursdag imorgon så egentligen kan jag göra nästan vad som helst ikväll men nä, jag måste vila.
vi hörs ikväll , have a nice day

   
            en bild från "spöknummret" på uppvisningen igår

dansuppvisning dag 1

god morgon allesammans.
genrepet igår funkade super bra, så nu kan jag bara hoppas att uppvisningen går lika bra.
efter följde sara med mig hem och vi tittade på fröken sverige, som ja, var en ganska speciell film. kan kankse vara kul att se om man inte har något för sig.
idag ska vi samlas 12.15 för att träna extra på ett nummer. spöknummer. det är ett av de roligaste nummren jag har varit med om under mina drygt 8 år som dansare! super kul och väldigt spexat. sedan är det då dansuppvisningarna sm är kl 14.00 och 16.30.
ikväll ska vi vara hemma hos julia, och ha det lite skoj. vi är ganska många från klassen som ska vara där så det är jätte kul, kankse lära känna dom en aning bättre? inte helt fel i alla fall.
nej nu ska jag vänta klart på att få hoppa in i duschen , sen jäävlar är det dans som gäller.
ha en lika kul lördag som jag kommer ! <3


fredag, skola, genrep

idag är det freeeedag! så jäkla härligt.
börjar skolan kl 09.05 idag så jag ska strax börja röra mig ner mot centrum för att möta sofi innan vi går till skolan. har bara tre lektioner idag också, så det är väldigt skönt.
efter skolan ska jag iväg på genrep. 16-30-20.30 . snacka om att jag har längtat till denna dansuppvisning alltså!
ikväll kankse vi ska hem till cassandra och kolla på film, vi får se hur mycket klockan blir.
jaja , jag tror inte jag hinner skriva mer idag, men ha en bra fredag
<3

4 december

halloj
kom nyss ut ur en varm skön dusch, som nog är bland det bästa som finns efter ett träningspass i danssalen. vi har ju egen träning på torsdagar där vi övar vår egen koreografi och om jag får säga det själv så är den faktist ganska bra!
skolan flöt på som vanligt idag med. fick tillbaka ett spanska prov, och för att skryta lite fick jag 0,5 p från MVG. lite surt att vara så nära men min spanskalärare sa att jag skulle fixa det på nästa prov. så ja, det får man väl hoppas.
efter skolan mötte jag pappa för att gå på en handledarskurs inför körkortet som jag förhoppningsvis kommer ta om några år. det var ganska segt att sitta där i 3,5 timme och lyssna på en som bara pratar och pratar. men lärorikt var det allt!
så ja, det är därför jag skriver det här inlägget så pass sent. jag ahr helt enkelt inte varit hemma sedan halv 8 imorse!
ska strax gå och lägga mig, det är ju genrep imorrn så man måste vara pigg.
godnatt gottfolk

     
                                      schteeek i skolan - frida & lina

3 december

3 december... julen börjar närma sig :D härligt härligt. nu får bara snön komma tillbaka, för snö är ett måste på julafton!
idag har dagen bara rullat på som vanligt.  haft lite sega lektioner. fick tillbaka mitt krim-prov jag gjorde för ett tag sen. VG- , så det kan man väl känna sig nöjd med? efter skolan mötte jag sara och vi gick och köpte lite saker till dansuppvisningen ( som faktist är om bara 3 dagar :D ), och sedan gick vi till vårt favoritfik castello. därifrån fick jag rusa upp till sara för att låna kläder och sedan rusa ner till dansen för att hinna i tid. men med mina superben ( HAHA) hann jag perfekt i tid.
skulle egentligen ha skrivit en uppsats om mänskliga rättigheter nu, men eftersom hon jag jobbar med inte har skickat den än får jag väl göra det snart...
ha en bra kväll alla människor. puss

.

du föds, du dör. resten är upp till dig

tisdag

kom nyss hem från la skola. har inte hänt särskilt mkt idag faktist. och ingen dans är det ikväll heller. det får bli en riktig plugg eftermiddag alltså, vilket kan behövas.
byye

I love dance

sitter och bara tar det lugnt. hade ju extra dansträning för ett tag sen, vilket gick helt okej. var bara lite jobbigt med typ 50 stycken personer  i en ganska liten danssal samtidigt. kommer bli en hel del dans den här veckan!

måndag: extra dansträning 17.45-19.00
tisdag: -
onsdag:
extra dansträning 16.30- 17.45
torsdag: egen dansträning med tjejerna 20.45-21.45
fredag: genrep inför dansuppvisningen 16.30-20.00
lördag: dansuppvisning 12.00- 18.00
söndag: dansuppvisning 13.00- 18.00

söndag 14/12: dansuppvisning 13.30-17.30


                                                   dansuppvisning vår 08

1 december

gaaah, det är 1 december, kan ni förstå ? nu är det bara en månad kvar till nyår och 24 dagar kvar till jul wiihuu! tre veckor kvar i skolan. känns så underbart skönt.
vaknade vid kvart över 7 idag för att jag egentligen skulle gå till skolan, sedan gick jag ner och tittade lite på adventskalendern. vad var det för skit egentligen ? jag säger bara en sak. när jag var liten var det mycket bättre julkalendrar än nu. vem kommer inte tex ihåg pelle svanslös eller mysteriet på greveholm ? det var tider det. ( haha låter som att jag typ är 40 år )
tyvärr kunde jag inte gå till skolan och dess skvaller idag , eftersom jag inte kände mig riktigt på topp. så nu sitter jag istället här framför datan med en kopp te. ska faktiskt använda dagen till plugg, så ni inte tror något annat :) sedan ahr jag ju extra träning på dansen ikväll.
ni får ha en sköön dag, och fram med ljusstakarna man har i fönsteren om ni inte redan har gjort det ! :)
pyss


RSS 2.0