OM TVÅ DAGAR SMÄLLER DET!

och det kommer bli så sjukt najs


31 mars

hejsan allihopaaa
haft en bra dag? min har faktiskt varit helt okej. började 9.45 och sluta runt 3. stannade kvar i centrum ett tag tills pappa kom och vi handla lite mat.
har hjälpt min syster med henne och hennes kompis blogg precis men annars har jag inte gjort speciellt mycket faktiskt. ska chilla lite och sen läsa lite i engelskaboken. efter imorgon är det LOV! sjukt..

30 mars

tjaba tjena gottfolk
ännu en dag närmare min födelsedag and i like it! EU-provet gick sådär. klara nog g men tvivlar på mer.
efter skolan var det jobb som vanligt och nu sitter jag här helt utmattad. eller inte riktigt, man blir ju pigg bara av att titta ut genom fönstret och se det fina vädret! helt galet najs ju.
har börjat planera möbleringen i mitt hus inför fredag haha. det behövs ju flyttas runt en del så alla ska få plats, men det kommer nog bli suuuuper!

29 mars

halloooj.
har varit en riktigt lång dag idag. skulle börjat 9.10 men eftersom vi fick arbeta på valfri plats gick jag till skolan vid 10.20. sista lektionen slutade 16.20 och då gjorde jag nånting som aldrig hänt förut. jag stanna kvar i skolan med lina och hanna till klockan 18.00 för att plugga samhälle! helt sjukt ju, men jag känner mig duktig som fan nu! ska kolla igenom allt en gång till sen känner jag mig färdigpluggad inför EU-provet. jag känner att det får gå som det går helt enkelt.



jag skrattar idag, kanske gråter jag sen
jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
så jag lever idag,


wiho

en påminelse till alla er:
födelsedag om 6 dagar
tatuering om 9 dagar
kryssning om 10 dagar

KAN FAN INTE VÄNTA! LÄNGTAR!


28 mars

holaaaaaa mina vänner!
blev ju som sagt party igår och det blev rätt najs måste jag säga. är glad att jag inte bara satt hemma en kväll till i alla fall. NU ska jag redan börja tagga till nästa helg och jag hoppas att alla nu vet varför! annars kan jag ju påminna er och säga att JAG FYLLER ÅR OM 6 DAGAR!
idag har jag inte gjort mycket. eller rättare sagt jag har sovit, vakna för en stund sen och har hittils bara ätit frulle. ska snart sätta igång med plugget till EU-provet på tisdag. lite smått ångest över det faktiskt. måste verkligen plugga annars är jag KÖRD!
och sen vill jag säga STORT GRATTIS TILL ELIN som blir 18 idag!


ändrade planer

ska strax dra iväg på fest. blev ändra planer från myskväll till fest men det gillar vi!


adios amigos


JAG FYLLER ÅR OM 1 VECKA..

...ville bara att alla skulle veta det :)


27 mars

godmorgon!
har varit uppe sen ungefär 9 imorose eftersom jag la mig så tidigt igår, redan vid 10. jag var helt död på kvällen. förstår inte riktigt varför men så var det i alla fall. idag ska jag ägna hela dagen åt att städa mitt rum, vilket behövs mer än någonsin. det är så stökigt och äckligt så jag vet inte vad. måste ju ändå ha det städat till nästa helg så kan lika gärna börja nu. jag ska också försöka få in nån timmes plugg.
ikväll blir det troligtvis myskväll med tjejerna.

26 mars

hej boobis
denna dag har varit väldigt seg måste jag säga. började klockan 8 med bokdiskussion och sen fler och fler lektioner. slutade i alla fall 14.20 som tur är.
snart ska jag till farmor och äta middag. hon fyller nämligen år idag (grattis farmor) och ikväll blir det en hemmakväll. känns skönt det. jag behöver vila ut och framför allt ladda inför påsklovet ;)
skriver kanske ikväll, eller så.

V-DAGEN

idag är det förresten VÅFFELDAGEN! det firar vi med att ta en omgång tandblekning och sen våfflor! YEEY


25 mars

hej folket!
haft en bra dag? min var hur chill som helst. började halv 10, behövde bara planera en lektion vilket tog 10 min sen var den lektionen slut. efter det hade vi psykologi där vi bara fick tillbaka ett prov (fick VG+) och sen fick vi gå även där. blev lunch och efter engelska. dock var det bokdiskussion då där jag inte behövde vara med så satt alltså och chilla hela den lektionen också. sen blev det idrott och då fick vi göra klassens favorit - multiboll haha!
kom hem för ett tag sen och nu ska jag ta det lite mer lugnt och sen plugga. wiiieee vad duktig jag är.


mitt långa fina håååår. mihi


24 mars

heeeejsan.
har haft fullt upp hela dagen så har inte hunnit skriva, men nu sååå.
dagen började klockan 9.00 med EU-rollspel och det var klart vid 12. då drog jag direkt in till stan och köpte extension och skor. åt också lunch där och njöt av det fina vädret. direrkt efter det åkte jag och jobbade, för att visa att jag "kan jobbet". fick "bästa betyg" så det kan man ju känna sig nöjd med. nu hoppas jag bara att det räcker till sommarjobb också men det tror jag. efter jobbet nu så har jag ätit, pluggat, sytt håret och duschat så NU äntligen kan jag slappna av. häärligt. imorrn börjar jag 8 - inte lika härligt. vet dock inte om man måste gå på den första lektionen, men men vi får se hur jag gör.
btw, längtar tills jag fyller år och ska firas som F A N

 


skola, jobb, plugg

hejsan igen.
har varit riktigt flitig idag måste jag säga. var ju i skolan på dagen, och sen jobb direkt efter. när jag kom hem från jobbet satt jag och plugga nån timme till EUprovet nästa vecka. måste ge mig själv pluspoäng faktiskt. inte varje dag detta händer..
imorgon är det EU-rollspel som gäller och dagen slutar 12. så skönt så. efter det ska jag in till stan och köpa hår och skor haha. är så trött på mitt korta hår som bara måste klippas av hela tiden.
efter det är det jobb som gäller och senare kanske träning. inte konstigt att jag är konstant stressad..


bild från i somras hos julia. vill ha sommar igen nu!


maaaage

japp om nån kollat upp ISB så handlar det om tarmen typ. alla påverkas på olika sätt av detta. vissa kan få "problem med magen" medan jag bara får ont. jag fick det på grund av stressen så det betyder alltså att när jag är stressad kommer jag ha ont i magen, och när jag inte är stressad kommer jag inte känna av det! :)
(för er idioter som inte fattar)


23 mars

godmorgon!
har precis duschat och ätit frulle och ska snart börja fixa mig. idag börjar vi halv 1 och har sen två lektioner. så himla skönt!
slutar vid 3 och sen är det jobb som gäller. jag skirver väl när jag kommer hem från det! adios

22 mars

hejsan mina vänner.
nu är jag äntligen hemma efter det långa och ganska oitressanta skoladagen som ändå flöt på ovanligt fort. vid halv 11 hade jag återbesök på vårdis för svar på proverna jag tog. he hittade bara lite småfel så ska få göra ytterligare några tester men sen är det förhoppningsvis över. de tror att jag har *blablabla* (kommer inte ihåg namnet på det) men det är i alla fall en stress "sjukdom". vet inte om man riktigt kan kalla det sjukdom men det var tydligen 400 tusen svenskar som led av detta. tur att jag inte är den enda! vet inte riktigt vad jag ska göra åt det eftersom det är skolan som är det största stressmomentet och den kan jag ju inte direkt skippa.
strax ska jag skriva en filmanalys till historian och sen blir det väl att ta det lugnt. måste ju bli av med stressen...


bild från i fredags


21 mars

hejsan alla människor.
har varit så seg idag så har inte orkat blogga hehe. var ju först och titta på datorer igår och hittade den perfekta för mig. hoppas verkligen att jag kan få en sån när jag fyller år! efter det var det ju middag och fest i lokal för jasmine och det var sjukt roligt. tack jasmine! var massa trevligt folk och mycket dans som vanligt.
imorrn är det skola igen, men bara två veckor kvar till påsklovet. det kommer bli det bästa lovet i mitt liv ;)


datan jag vill ha


papppa leker cool

jag: när ska vi åka till kungens kurva då?
pappa: asap
jag: va?
pappa: meh, kan du inte förkortingar eller?
jag: nä?
pappa: *suck* det är "as soon as possible"

är det jag som är efter eller borde man kunna den förtkortningen?!

20 mars

godmorgon alla solstrålar där ute. (smörar inte)
är faktiskt riktigt glad idag. solen lyser ju och det är hela sex grader ute. woho!
kvällen igår blev lyckad. vi firade fredrik som fyllt 18 så det var naaaaajs. idag hoppas jag att pappa vill åka med mig till kungenskurva så vi kan titta på en ny dator till mig som jag ska få i 18års present. (fyller ju år om bara två veckor!) och sen blir det träning om jag hinner. kockan 6 ska jag vara i en lokal där det ska ätas middag och sen fest för att fira min barndomsvän jasmine som också fyller 18. alla fyller verkligen 18 nu. jag undrar hur många 18års fester man kommer ha varit på totalt när detta år är slut. antar att det kommer bli en hel del. men det är kuuuuul!
(lägger in bilder från igår när det kommer upp några från facebook)

yeey

skoaln gick bra och nu är det äntligen helg ingen som kommer vara fylld med 18års firanden.
ikväll bär det av till fredrik. hörs imorrn. pusss

19 mars

godmorgon!
idag är det fredag och jag ska strax kila till skolan. hörs efter!

18 mars

hejsan svejsan.
är på lite bättre humör idag som tur är.
dagen började med prov i teknisk psykologi och det gick åt helvete, däremot gick psykologiprovet bättre. känns skönt att i alla fall ett prov gick bra. dagen flöt på som vanligt och slutade med ett boxpass på idrotten.
var också på vårdcentralen idag eftersom dom ville titta på mina brännmärken på halsen igen men dom sa att det såg fint ut. dock kommer jag antagligen ha märken kvar i ca 6 månader! why liksom? gud hatar mig.
idag hade jag inget plugg vilket är älskvärt! så ska bara koppla bort all stress ikväll och chillerilla ordentligt.
imorrn är det för hoppningsvis fest, annars är det ju 18års firande av jasmine på lördag också ;)


minnen från när petter uträdde på HC i sälen


!

jag orkar inte mer. det har blivit för mycket.
- jag vill inte mer!
bort.


..

jag vet att jag inte uppdaterat men det är för jag måste PLUGGA HELA FUCKING KVÄLLEN! jag hatar skolan jag hatar skolan jag hatar skolan.
kul med två feta IG:N imorrn..... SUCK


17 mars

godmorgon!
idag känns det verkligen som jag har vaknat på rätt sida. är glad och pigg.
läste till och med ut min bok imorse när jag hade vaknat, och nu tänkte jag skriva klart om boken. YEEY
vi börjar 10.30 idag och slutar nog runt 15.00. vi ska jobba med EU hela dagen och det behövder jag. vi ska nämligen ha rollspel om det nästa vecka och jag har inte kommit något vart alls.
jaja, vi hörs senare. puss

fyller förresten 18 om 17 dagar ;)


två random bilder


somnade på soffan och vaknade av att min handled såg ut såhär. den andra såg ungefär likadan ut. undrar vad som hände mig när jag sov ?!


detta är resultatet av en 190 graders plattång på halsen. det såg mycket värre ut tidigare.. och att bränna sig på halsen är inget jag rekomenderar. gjorde ont som fan
(nej jag håller inte på med självbestraffning av något slag)


16 mars

hejsan hoppsan
ännu en solig dag och det gör än ju såååå glad.
var hos läkaren på morognen för en del prover på grund av min mage. dom sög ut 5 rör med blod fårn armen haha. typ första gången jag gör det tror jag. hur som helst gick det bra och efter var det skola som gällde. spanska, svenska och matte var de ämnen som stog och schemat. har vanligvis samhällskunskap också men läraren var sjuk så vi fick gå hem och jag klaga inte!
snart är det jobb som gäller, eller ah om två timmar. tjäna lite extra cash till krtssningen. YEEY
skriver senare. bye

KRYSSNING BOKAT

japp, då ska jag på kryssning 7-8 på påsklovet tillsammans med julia och linda. kommer bli AWESOME!


15 mars

halllooj
idag har vi resursdag men hade uppsatsskrivning i tre timmar, så var i skolan klockan 9 imorse. skrev om skönhetsidealet, och det blev en uppsats på sex sidor. helt okej sådär. nu är jag alltså ledig för resten av dagen men har mycket att göra ändå. ska strax sätta mig och plugga psykologi, och teknisk psykologi och klockan 5 är det frissan som gäller. dom ska få lägga in lite blonda slingor eftersom mitt hår blev mörkare än jag ville ha det. men skriver väl lite senare igen. heeej så länge


jävligt vacker bild, från igår


14 mars

MEEEN TJAA!
var som sagt hos aleksandra igår som fyllt 18 och det var kul. vi blev bjudna på smörgåstårta, chokladrutor och massa olika drycker. trevligt som bara den! kom hem rätt tidigt dock eftersom pappa kunde hämta oss. hade velat stanna längre men man gör man när man kan få skjuts liksom.
idag har jag inte gjort så mycket, mest suttit med datorn framför teven men också pluggat lite teknisk psykologi och läst igenom artikeln till uppsatsen imorgon. känns bra, men lite mer behövs nog pluggas. tänkte bland annat läsa lite i vingklippt ängel som snart är utläst. jag är allt duktigt ibland måste jag ju erkänna. not.
ikväll är det bio som gäller, alice i underlandet 3D. me like.
(bilder kommer upp senare)

13 mars

solen skiner även denna dag och det är ju roligt. hoppas våren drar igång på riktigt snart, det är ju faktiskt ändå mitten av mars nu.
gårdagens kväll blev lyckad. den var roligare än vad jag hade trott att den skulle bli. trevligt folk och mycket dans som vanligt! det gillar vi!
och till dagens planer: ska snart hoppa in i duschen och sedan plugga lite. senare ikväll ska jag till aleksandras 18års fest! woho. c ya later.

12 mars

hejsan alllaaa där ute.
nu sitter jag här med en kopp te och bara njuter. jag njuter av att historiaprovet gick bra, jag njuter av att hela denna skolovecka redan är slut och jag njuter av det fina vädret som gör mig så glad. livet är bra nu. just idag.
jag kom till och med upp till första lektionen som började klockan 8 idag, och igår! är nog första veckan jag kommer upp vid 8 båda dagarna. im a good girl!
nu ska jag koppla av lite och sen börja plugga till nästa prov. det är fredag, jag vet, man ska inte plugga på fredagar men jag känner att jag måste. nästa vecka kommer vara helt galen med en uppsats, två prov, tre (minst) läxor så det är bara att dra igång nu känner jag. hurtigt? JA! ska nog läsa artikeln till svenskauppsatsen och börja plugga in lite teknisk psykologi.
fick ett fnatt igår, och kom på hur otroligt lat jag är. varför pluggar jag inte mer? varför anstränger jag mig inte det minsta? mina betyg är inte bäst, dom är inte ens bra. men bara jag försöker kan dom bli bra, nästa tillåmed jätte bra. så nu ska jag se till att fixa proven. jag får ta en vecka i taget, så nu ska jag fokusera på psykologin och tekniska psykologin. i can do it!

 
bild från sälen.


bleker tänderna

ja, då var min tandblekningsdebut igång. har precis satt in gel i tandskenan och stoppat in den i munnen. har ingen aning om hur resultatet kommer bli, men det syns troligtvis inte förrän efter några gånger. man ska ju upprepa det här flera gånger, jag har 30gångers paket. vi får hoppas att man ser någon skillnad efter några gånger i alla fall! vore ju lite synd annars faktiskt. men, we'll see.


såhär ser det ut,
ps. min överläpp ser fet ut för jag var tvungen att "dra upp" den så man skulle se tandskenan
pps. man ska egentligen klippa bort flikarna som sticker ut, men jag valde att inte göra det ;)


11 mars

hej som vanligt.
pallrade vid upp tidigt imorse och kom till skolan vid 8 trots att jag skulle ha en lång håltimme efter den lektionen. kände mig riktigt duktig faktiskt. plus att jag var inte ens speciellt trött eftersom jag la mig tidigt igår. skönt som fan. hade lektioner till halv 4, alltså en riktigt lång dag i skolan idag. satte mig och pluggade historia direkt när jag kom hem och det känns bra nu. känns som jag kan det mesta till provet imorgon. ska snart äta middag hoppas jag och sen plugga lite till. hööööörs


nu vill jag ha sommar!


10 mars

hejsan alla där ute. (och inne)
pallrade mig till skolan idag vid kvart i 10 och hade mentorstid, föreläsning från 3orna och sedan filmen "flickan från ovan" på schemat. var alltså en rätt chill dag vilket vi såklart gillar! dock fick jag gå tidigare från filmen eftersom jag hade läkartid vid 2. vi pratade om min mage och nu ska jag få göra massa olika tester. får se om de visa nånting - jag hoppas det! orkar inte gå runt och ha ont i magen hela tiden. fick i alla fall ny tid den 22 mars och innan dess ska testerna ha gjorts.
nu är det plugga som gäller, och sen ska jag chillaaaa. ses!

-

om fyra veckor prick är jag tatuerad vid just den här tidpunkten.


9 mars

hej igen.
har varit på UM, i skolan, på UM och sen jobbet. riktigt stressig dag det vill säga! nu är jag i alla fall hemma men kan inte koppla av än. har plugg som måste göras. historiaprov på fredag om första världskriget och mellankrigstiden. lagom segt men ganska lätt ändå. senare blire dusch och teve. desperate housewifes har ju börjat igen. i like.




& hanna, bästa vän. -Jag finns här. alltid.


8 mars

hejsan bloggen. ska väl börja blogga ordentligt nu igen efter "sälenuppehållet"
första dagen i skolan på 10 dagar och ja, vad ska man säga. det var inte kul nånstans. som tur är är det ju bara fyra veckor kvar till nästa lov och jag längtar redan. då fyller jag 18, och ska också tatuera mig. can't wait. hur som helst, var i skolan till halv 5 eftersom jag slutar då och efter det gick jag till lindex, köpte två leggings och sedan gick jag till coop för att handla med pappa. gick också förbi frissan en snabbis och fick ny tid på måndag. håret blev mörkare än jag ville så ska lägga i lite blonda slingor. suck, vad jag håller på. jag vet jag vet.
har också fått hem tandblekningen som jag tänkte prova idag, men har inte hunnit så det får bli en annan dag. ska titta på svenska hollywoodfruar klockan 9, och sedan blir det att läsa svenska boken. 
c yaaaaa


bild från HC i sälen, när petter spelade. han var grym!


some pictures from SÄLEN








varning för långt inlägg (sälen!)

tänkte ta och berätta om den här veckan i sälen, så här kommer det.

söndag 28/2:
sätter oss på bussen mot sälen vid 13.20. bussen var lite utav ett skämt. vi fick en extrabuss vilket resulterade i en buss utan lampor, AC som stod på 10 grader, toalett som endast fick användas i nödfall, ingen teve, inget bagageutrymme utan ett släp efter bussen, inget eluttag osv. vi kom fram vid 7, halv 8 tiden och hittade tillslut vår stuga/lägenhet/radhus. (vet inte vad jag ska kalla det men fint var det) somnade sött i våra sängar rätt tidigt.
måndag 1/3: första dagen och vi vaknar upp till solljus. ut i backen åker vi efter frukost och det var underbart. vårt boende låg 20 meter från liftarna så det var ju helt okej om man säger så. åkte lite, åt lite lunch och åkte lite till. hem och fixade oss och sedan satt vi på afterskin en liten stund. blev inbjudna till "värmlaningarnas" stuga i tandådalen så vid 9tiden liftade vi dit. var trevligt och mysigt och taxi hem vid 1 tog vi.
tisdag 2/3: valde att sova ut och drog ut i backarna efter lunch om jag inte minns helt fel. var lika soligt och fint även denna dag och livet lekte ett tag. kvällen blev tidigt isäng och det var skönt.
onsdag 3/3: åkte skidor som vanligt och kvällen spenderades på en resturang. det var show där, med sex personer som dansade och sjöng och var hur bra som helst. även denna kväll somnade vi ganska tidigt i våra sköna sängar.
torsdag 4/3: fick bli en skidlös dag, i alla fall för min del. vi gick och satte oss på skiloge mot en vägg i solen och drack varm choklad och te i säkert över två timmar, mycket mysigt. solen ville verkligen vara med oss denna vecka och det tackar vi för! kvällen spenderades i värmlängingarnas stuga igen. vart fest och det var riktigt kul. lyckades dock ramla ner för deras trappa som var brantare än en svart backe, och halare än en isig svart backe så knät blev lite smått förstört. blått, svullet och sårigt men det är smällar man får ta.
fredag 5/3: gav oss ut i backen och efter tre åk insåg jag att mitt knä inte riktigt gillade mitt åkande. det gjorde sjukt ont så efter vi hade ätit lunch i toppstugan (dvs högst upp av alla backar) åkte tillbaka till vårt hem och vilade. knät hade nu blivit en aning blåare, en aning svullnare och en aning ondare. denna kväll blev den roligaste under hela veckan. vi åkte till högfjället och var på nattklubben HC, tillsammans med värmläningarna och såklart massa annat folk. petter spelade och det var grymt. vi utnyttjade bardisken ordentligt kan jag säga! (som dansgolv alltså) och sedan blev det efterfest i tandådalen med värmläningarna igen. dock blev det mer sovfest för min del eftersom jag somnade direkt när jag kom dit. musslyckat i know. blev väckt vid fyra av att hanna drog mig i benet och sa att taxichaffuören stod i hallen, lagom skumt?! men så var det.
lördag 6/3: detta var ju alltså vår sista dag i sälen. jag sov ut ordenligt efter gårdagens festligheter, skönt. vi skulle egenligen badat i den nybyggda badanläggningen som låg 100 meter från oss, men varken jag eller hanna orkade. tror heller inte att det skulle varit speciellt bra för mitt knä. så det fick bli en slappodag. hanna åkte ut i backen nån timme men som sagt var mitt knä inte riktigt med mig. värmläningarna ville att vi skulle komma till dom på kvällen igen, men eftersom vi inte hade råd att lägga ut mer taxipengar och eftersom vi var tvungna att gå upp tidigt idag blev det inte så. vi hade istället en lugn hemmakväll framför teven. packade ihop våra saker gjorde vi också.
söndag 7/3: idag alltså. vi ställde klockan på 8 och packade ihop det sista. klockan 09.45 gick bussen hem och som tur var fick vi i alla fall en lite mer modern buss, lite. kom hem nu för ungefär en timme sen.

JAG VILL TILLBAKA TILL SÄLEN! det var så sjukt roligt och jag kommer sakna backarna, solen och folket som faaaaan. nu är man tillbaka till vardagen, skolan. yeey. roligt.

kommer självklart upp bilder, men senare. bjuder så länge på en bild på mitt knä. titta och njut.



3 mars

- och jag fyller år om prick en månad. galet.
hur som helst, här har vi det muy bien. sol och några få minusgrader. dock blåser det en del vilket inte är speciellt skönt. man kan knappt åka upp till toppen på grund av blåsten, men man ska inte klaga.
var uppe vid backarna när liftarna öppnade dvs vid 9 imorse - hurtigt. var väldigt skönt att åka i backarna när de var nypistade. btw, vi bor 20 meter ifrån liftarna;)  snart blir det lunch och sen tror jag vi ska ta nån powernap. tänkte gå till afterskin lite senare och till nån slags sportbar som finns här.
tog med kameran upp till backen idag också och tog lite härliga foton. dock får ni se dom på söndag då jag kommer hem eftersom min kamera inte är installerad på hannas lilla dator :)
ska försöka njuta av dagarna här, trots att det hänt en del mindre roliga saker. jag är förjävla dum ibland. men men, ska njuta maximalt.
c ya laaater. ciao

2 mars

hoooola sveadala.
vi lever och har haft en riktigt bra början på denna resa. åkte skidor hela förmiddagen igår och på kvällen åkte vi till tandådalen till våra värmlandsa kompisar på lite fest. var myspys. taxi hem tog vi vid halv 1.
idag ska vi åka igen fast på eftermiddagen. senare ska vi till nån kaffestuga typ.
hörs later. pusss

RSS 2.0