igår var det mösspåtagning!

och rektorn meddelande att det endast är 23 skoldagar kvar! helt underbart må jag säga.


sara, jag & cess

                         Sjung om studentens lyckliga dag
                        låtom oss fröjdas i ungdomens vår
                       än klappar hjärtat med friska slag
                       och den ljusnande framtid är vår.
                       Inga stormar än i våra sinnen bo
                   hoppet är vår vän och vi dess löften tro
                        när vi knyta förbund i den lund
                         där de härliga lagrarna gro
                         där de härliga lagrarna gro.
                                          Hurra!


27 april

godmorgon!
snart dags för skola igen, och nu är det bara 5 veckor kvar! helt sjukt. har bara en lektion idag, och sedan blir det att hämta clara. behöver verkligen alla extrapengar jag kan just nu. har precis bokat biljett till peace and love nu också. kommer bli grymt!

resumé över tiden i danmark

dag ett: vi landade redan vid 10 och begav oss då till benjamins lägenhet som vi skulle få låna. det var en mysig 2a med det minsta badrum vi någonsin sett. man fick i princip stå på toaletten för att få plats att duscha, men klaga gör jag inte! vi packade upp våra saker och begav oss ut mot stan. buss till Norreport, och en liten promenad på köpenhamns gator. ett mysigt lunchställe hittade vi, och den bestod av entrecote, gott gott! gick vidare mot den stora shoppinggatan ströget och avsluta dagen på en uteserverig i nyhavn. (världens mysigaste hamn mitt i köpenhamn) middag fick bli tacos i lägenheten och senare kom benjamin, daniel och deras kompis yilmaz över för lite chillkrök. riktigt mysig dag blev det!

  

dag två: åkte in till stan igen, lunch på subway och sedan vidare till museum. guiness rekord museum vilket faktiskt var ganska coolt. många rekord fick man se, och det avslutades i ett slags spökhus. (fråga mig inte varför, det bara var så) vi gick vidare på ströget efter det och dessa dag slutade på en otroligt mysig glassbar. supergott och supermysigt! efter denna dag ute åkte vi hem till lägenheten, fixade snabb middag, fixade oss och sedan var det dags för utgång. daniel och yilmaz kom förbi och vi tig tillsammans bussen ut till köpenhamns uteliv. blev en kväll på "Minibar" som då var mer som än bar, än en club. roligt hade jag även där, och kom inte hem förrän 7 på morgonen.

   

dag tre: i och med att kvällen avlutades sju på morgonen blev det en lång sovmorgon, och en seg start på dagen. blev lite tv-mys, långsam frukost osv till 5-tiden då vi blev upphämtade av daniel och hans kompisar. bakken var nu målet (motsverigheten till tivoli) och det var där resten av dagen spenderades. några öl vid vattnet och sedan en trevlig middag på en restaurang gjorde dagen riktigt bra. efter bakken åkte vi hem och sussa sött.

  

dag fyra: denna dag började med att vi åkte till Christiania, "knarkens stad" typ. det är ett ställe i köpenhamn omringat av murar, och som i princip vill bli ett eget land. de hade egna regler och något som var mer än tillåtet var knark. man ska kunna känna sig fri där inne, är tanken. har aldrig sett någon liknande, och det va riktigt coolt att se. de såldes alla sorters knark man kan tänka sig helt öppet, och 99% av alla som var där satt med en joint eller kaka i handen. helt galet sjukt, men som sagt coolt.
efter christiania åkte vi till uteserveringarna i Nyhavn igen och åt smörrebröd. (dansk tradition) bröd med lax, galet gott :D denna dag slutade med ett förkrök hos en av banjamins kompisar och fortsatte sedan på Club Night Fever, där discomusik spelades. var en riktigt kul och rolig kväll, och direkt från krogen åkte vi till flygplatsen för hemresa.
(tyvärr fick man inte ta kort i Christiana pga alla olagligheter där, så finns inga bilder därifrån :/ )

  

resan i danmark var sjukt jävla rolig och lyckad, och jag ska absolut tillbaka. önskar att vi hade haft fler dagar där så vi hunnit med mer. fast är väldigt nöjd med det vi hann med. saknar redan folket där :(

24 april

hej på er kära vänner!
nu, eller igår kom jag hem från några underbara dagar i Danmark. kommer berätta senare lite mer exakt om vad vi gjorde, är alldeles för trött för det just nu.
men ville bara säga att vi är hemma, och vi är hela. danmark var sjukt jävla kul och jag kommer garanterat åka tillbaka!


tjejerna på kungens torg i danmark

danmark 19-23/4

hejsan.
kom hem med lite kläder plus ett par skor från stan, fast jag sa till mig själv att jag inte fick shoppa! är ju så otroligt svårt att låta bli när man hittar massa söta sommargrejer.
nu har jag precis städat kaninburen ochs ka strax hoppa in i duschen. packa det sista inför danmark och sedan åka över till julia för övernattning. bilen går väl runt 06.15 mot arlanda imorgon. planet mot köpenhamn lyfter 08.40. är så sjukt jävla taggad och jag är säker på att det kommer bli hur kul som helst!
lär inte blogga något när jag är där, men man ska aldrig säga aldrig.
kommer hem 23 igen, så uppdaterar då igen :)
puuusss på er

18 april

- nu blir det att åka in till den kära staden för shopping med syster.
puss

slingoooooor

resultatet av slingorna i utväxten:


17 april

och syster blir tonåring! nyss var hon liten lillskit på 5 år, nu är hon 13. är nästan lite avundsjuk eftersom hon utan tvekan har sjukt roliga tonår framför sig. men grattis till dig i alla fall!
var för en stund sen iväg och tittade på golv med mam&pap. nu ligger jag och dör i soffan. borde väl gå ut i solen, men funderar på att ta en trip till solarieöarna senare istället höhö. 

                          
                                                 igår, ute i solen på snaps


16 april

hej på er!
bästa och varmaste dagen hittils i år? tror nästan det. underbar var den i alla fall, och har satt på snaps i två timmar med brudarna. solen lös och öl + vin satt finfint!
efter det åkte jag med till sara så hon kunde slinga min utväxt. blev faktiskt bra! :) 
inte nog med det, ska dessutom äta grillat till middag, kan det bli bättre?

                                
                                        


essä + mango

hej på er. var verkligen huuuur bra väder som helst idag, över 13 grader wiho!
och dessutom är det bara en dag kvar till lovet nu!
har precis skrivit klart essän som ska lämnas in imorgon. vettefan hur den blev, men hoppas jag förstod uppgiften rätt. känns i alla fall otroligt bra att den är överstökad nu. en sak mindre i skolan!
sitter nu och äter på en mango, galet god frukt det där.


14 april

godmorgon på er!
härlig dag, solen skiner!
idag är det dags för skola, (kom inte upp till skolan igår hehe) och börjar inte förrän 13.20. så otroligt skönt! egentligen börjar jag ju 11, men läraren bestämde sig för att åka till Cuba vilket ger oss ledigt, klagar inte för fem öre!
när jag kommer hem måste jag göra essän som ska in imorgon, kuuuuuuul.. hörs sen


jag & lina när vi presenterade "klassens"


13 april

ja, då var studentskivan över. den vart riktigt lyckad, och jag blev utsedd till "klassens bitch". dock var det bra motivering så tar inte illa upp haha. känns lite sorgligt att skivan är över, men nu är det studenten som väntar!
ingen skola idag för min del, men jobb.
jaja, skriver mer imorrn & lägger in bilder. puuss

12 april

till en början vill jag bara säga grattis till min kära far som fyller år idag. vilken tur att du finns, annars hade ju inte jag funnits liksom :D höhö

idag är det i alla fall en av dagarna med stort D. nämligen min klass, smbe08b's studentskiva! har precis duschat och ska om nån timme åka över till lina för att fixa mig. vi + sofi ska till lokalen tidigare och fixa litegrann.
kommer bli aaaaaaaawesome skiva!
så alla som läser detta, PURE IKVÄLL! 22.00, ses där!

masker på stan

idag var jag alltså i stan med lina, till en början. vi letade efter masker att ha på skivan, eftersom det är som ett litet tema till vår klass. provade masker och stog och skrattade och fotade, tills vi blev tillsagda att man faktiskt inte får fota inne på buttericks. to bad.
pkte hem och häll på med medaljer till skivan i 4 timmar. helt gaaalet, har nog ont i hela kroppen nu efteråt.
big brother äre som gäller nu, sen måste jag läsa booook.
godnatt på er, sen

                             
                                     


10 april

godmorgon på er!
har varit en riktigt lugn helg vilket jag behövde.
igår, började det med att jag tog med mig jasmine och tittade på systers handbollmatch. efter den åkte vi hem och förberedde för släktkalaset som skulle vara. mamma hade fått den briljnata idén om att vi skulle ha tre tårtor, eftersom vi var tre som firades. ja why not? gott vare!
fick mestadels pengar i present. både svenska men också danska (!) super bra!
idag ska jag in till den kära staden för att handla en mask till skivan. hela klassen ska ha det för att representera vår klass liksoooom. efter det blire medaljpyssel hos mig med lina.


8 april

fredag och jag valde att stanna hemma från skolan idag.
halsen har krånglat i snart en vecka utan att bli bättre, och att vara sjuk på sin egen studentskiva skulle vara en mardröm. därför kände jag för att stanna hemma, vila och inte riskera att bli sämre. hela helgen kommer också bestå utav vila, förutom släktfika och lite umgänge med kompisar. skönt skönt!
tagga till tisdag är det ju som gäller!


titta vad härligt! hitta dess fina blommor för några dagar sen och fick en aning vårkänslor!

7 april

skola skola skola. känns som denna skolvecka varit otroligt lång och ganska tråkig.
igår var jag i skolan ända till klockan 8 på kvällen. smbekväll, då projektarbeterna skulle redovisas. det roligaste med kvällen var att min grupp vann pris. kategori bästa uthållighet. känns riktigt bra faktiskt, lite stolt kan man vara.
imorgon är det äntligen fredag. så himla skönt. har längtat lääääänge efter denna dag. dock börjar jag 8 vilket är mindre roligt, men det är väl bara att släpa sig upp.
blir för övrigt en lugn helg för min del. har ju studentskiva på tisdag som det gäller att vara pigg och utvilad till.


bild på mig, hanna & julia från i måndags


5 april

hej på er.
har mått ganska obra idag om jag ska vara ärlig. blev lite för mycket av det goda igår, men roligt hade jag verkligen. nästa gång är det min klass tur att ha skiva. bara 1 vecka kvar!
vaknade vid halv 12 imorse och gick till skolan vid 1. debatt stog på schemat och vad ska man säga. hela gruppen var lagom bakis, det säger väl en del.
nu ska jag tare lugnt hela kvällen, så jag orkar med resten av veckaaaaan.
dessa två fina berlocker från Thomas Sabo fick jag i födelsedagspresent:



4 april

vet inte varför. har bara inte haft lust att skriva i denna lilla blogg, men nu är jag på bättre blogghumör hihi.
kom nyss hem från skolan, och ska om en stund gå ner till bussen. ska hämta clara idag som de flesta måndagar. efter det blir det studentskiva. andra smbe klassen på Rose. jag är inte ett dugg taggad just nu men jag hoppas att det kommer.
är fortfarande helt död efter firandet av mig i lördags. tack till alla er som var med och firade, ni gjorde verkligen allt superbra! ska lite senare berätta om presenterna från kompisar och familjen. är faktiskt riktigt nöjd

nu när jag kom hem väntade en glad överaskning i brevlådan. paketet från H&M hade kommit med två klädesplagg som jag väntat på så länge. uuuunderbart. nu är jag gladglad!
(klicka på plaggen för att se dom större)

                                 


3 april

och så blev man 19!

3 bilder från förkröket i måndags






1 april

lurat någon idag? det har i alla fall inte jaaag, snäll som jag är höhö.
1 april betyder alltid att min födeseldag är nära. två dagar kvar och imorgon ska jag firas av mina vänner. blir middag här hemma sen utgång.
har därför precis städat mitt rum litegrann och snart blir det att åka iväg och handla mat. mat för 19 personen ska köpas, fuuuun!
hör av mig senare idag eller imorrn. puuss på er

RSS 2.0