28 februari

hejsan bloggen, och alla där ute.
gårdagen blev bra. inget hål i tänderna, och kvällen hos sara var mysig. dock slutade den på ett annat ställe som var mindre mysigt. kom hem tidigt igår, vid strax efter 12 eftersom jag skulle upp tidigt idag. klockan 8 imorse skulle jag lämna min packning hos hanna så dom kunde ta den i bilen upp till sälen. vi åker ju som sagt dit idag och det ska bli jätte kul! ska bli skönt att komma bort från huddinge ett tag också. vi kommer hem 7/3, dvs nästa söndag, så vi blir borta en vecka. vet inte om jag kommer kunna uppdatera sådär jätte mycket eftersom jag inte kommer ha någon dator med mig. dock tar hanna med sig sin så kanske skriver nåt litet därifrån.
bussen går från cityterminalen 13.20 så dåååå åker vi!
ha ett bra lov, för det ska jag ha! ciao

 


27 feb

godmorgon!
är upp med tuppen idag vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att jag somnade vid 10 igår. var skönt att sova och vakna av sig själv och inte av klockan. nu är det sportlov! och det känns så himla skönt, trots att min hårfärgning förstörde början av lovet. har dock visat bild för hanna och sara och dom sa att det såg bra ut så jag får väl lita på dock. dock tycker jag fortfarande att det är för mörkt, för brunt.
hur som hellst, ligger fortfarande i min säng men ska väl snart gå upp och äta frukost med la familia. senare är det tandläkaren som gäller, och packa. åker ju till sälen imorrrn ;) 
ikväll ska jag fira sara som fyller 18 imorgon!


26 februari

hejsan.
fixade ju som ni vet håret idag och det blev som vanligt inte alls som jag hade tänkt mig. mitt hår är nu mer brunt än blont vilket inte var meningen. så ja, där försvann den hårlyckan. är sur som fan på frissören som tydligen inte kunde göra sitt jobb rätt. ber man om att få bli "naturligt blond" lägger man fan inte i en mörkbrun färg. det ser en aning grått ut och som pricken på i:et. så mitt hår är alltså både tråkigt och fult! får väl hoppas att det bleks lite som hon sa annars ska jag göra blonda slingor på det eller nånting! tänke rinte gå runt så här i sommar i alla fall.
och nej ni får ingen bild.

ny hårfärg

imorgon försvinner min utväxt och det känns sjukt skönt! den är tillåmed över tre cm på vissa ställen vilket inte är fint! ska ju som sagt bli mer "naturligt" blond, mer lik min riktiga hårfärg som inte har fått titta fram på fem år! ska också klippa topparna eftersom man ska göra det rätt ofta.
vi får se hur hårfärgen blir, man kan ju aldrig vara riktigt säker. dock sa dom att vi ska göra mörkare slingor än vad jag vill ha eftersom dom ändå kommer blekas, oh då bli mer likt den färg jag faktikst vill ha. så vi får väl se om jag kommer hem med brunt hår! det får vi verkligen inte hoppas ;)

och ja jag vet, jag byter hårfärg ofta ;) bye blondie




25 februari

hejsan kära vänner.
lika fint väder idag igen som gör än glad!
började skolan vid 8 imorse - inte lika kul som vädret dock. den lektionen började med att läraren satte på slutet av hockeymatchen som visades imorse. rätt kul, synd bara att vi förlorade! sista lektionen var idrott och den spenderades i huddinge hallens simbassänger. vi hade intervaller och några tävlingar så nu är jag helt slut.
skulle tränat idag men har mycket plugg tills imorrn så simningen får räcka. ska skriva de tre argumenten till debatten imorgon!
skriver senare, kanske!

24 februari

heeejsan,
har ni sett vädret ute idag?! såååå fint, och man får nästan en känsla av att våren är påväg. blir på så bra humör, galet vad en liten(?) sol kan göra :)
behöver väl inte ens skriva att jag var i skolan idag eftersom det börjar bli rätt uttjatat och alla redan vet om det. men det vi gjorde var i alla fall psykologi innan lunch och samhälle efter. vi jobbar med EU och ska tillsammns med två andra klasser representera varsit land om område. jag har danmarks jordbrukspolitik. fråga mig inte varför.. det positiva är ju att det är ganska lätt. hellre jordbruk än finans liksom. vet knappt var finans är! så det har vi jobbat med igår och idag.
kom hem för ett litet tag sen.
egentligen skulle farmor komma hit idag på middag men eftersom min pappa är "sjuk" (läs slö) så orkade han inte, plus att hon antagligen knappt kommer kunna ta sig hit på grund av all dålig komunaltrafik. så jag får helt enkelt ta en chill kväll idag igen. skönt! :)
skriver kanske senare. kan inte ladda upp bild för jag sitter inte vid min data.
puuussss

tandblekning

sådär ja, nu har jag (eller rättare sagt pappa) beställt hem tandblekningsmedel till mig. man får ju tydligen inte göra sånt om man är under 18 (fyller ju om sex veckor!) så fick helt enkelt be pappa ta det på honom. dom ska tydligen komma om 1-3 dagar, så vi får se om jag hinner bleka något innan lovet - tvivlar på det!
men men, det ska bli kul att se om det funkar i alla fall ;)


23 februari

heeeeejsan
har vart i skolan som vanligt och kom precis nu hem från jobbet. känns skönt att ha det klart för denna vecka nu också. ikväll blir det chilla som vanligt, är väldigt trött så det är behövligt.
har egentligen inte så mkt mer att säga just nu. kanske skirver nåt mer lite senare.
hej så länge!

veckans planer

har precis insett att jag har sjukt mycket planerat kommande dagar:
tisdag: skola, jobba
onsdag: skola, farmor kommer över på middag
torsdag: skola, träna med j
fredag: skola, klippa mig/slinga håret
lördag: tandläkaren, packa, fira sara
söndag: SÄLEN!!

har dock börjat få väldigt ont i halsen vilket jag inte alls har tid med just nu! hoppas verkligen att jag inte är på väg att bli förskyld eller så, utan att det snart går över!
nu: MAT!

22 februari

hejsan i kylan!
riktigt kallt ute idag, SL uppmande ju tillåmed folk att stanna hemma idag eftersom tåg/bussar och tunnelbana är inställda eller "kraftigt" försenade. tur att man kan gå till skolan..  tänkte dock ta bussen imorse eftersom termometern stod på -22 grader imorse. stod vid hållplatsen i säkert en kvart och insåg 10 minuter innan jag började att den inte skulle komma. fick alltså småspringa till skolan, och väl framme hade inte ens läraren kommit. han hade tydligen och problem att komma till skolan fick vi veta efter en halvtimme.
hade i alla fall engelska prov, men det orkar jag inte prata om. får säkert G men inte mer. fast är ändå skönt att det är gjort. ett prov mindre är alltid glädjande.
bokade klipp och slingtid hos frissan också. det ska göras på fredag, så då försvinner förhoppningsvis mitt platinablonda hår. skönt att slippa kanten där utväxten börjar - det är ju inte speciellt fint.
resten av dagen ska jag bara chillaaaa. skönt!


bild från google.se


fork out

fick något slags dampryck och satte mig och pluggade i nån timme. kände att det är fan värt det. (ändrar åsikt varannan timme) nu kan jag det mesta till engelskan och det känns bra. ska kolla igenom lite igen när jag lagt mig. G klarar jag säkert på provet imorrn!
annars har det inte hänt speciellt mycket, har förbokat skidor nu till sälen. så nu är allt bokat och klart nu är det bara att fork out (=punga ut med stålarna, en glosa vi har) så är allt fixat. YEEY

(går inte att ladda upp bilder, blogg.se är feeeett med segt!)

12 år i skolan

måste plugga, men har ingen ork. detta är det värsta. man väntar till sista sekund och presterar halvbra på provet. man vet att man kunde prestera bättre, om man bara lagt ner lite extra tid på plugget. men jag orkar inte. känner att ett sportlov är väldigt behövligt just nu, även om det också kommer innehålla mycket saker, lite vila. men det är i alla fall ett avbrott från skolan. sista veckan nu är det mycket saker. ett engelskaprov imorgon, en svenskadebatt på tisdag och ett matteprov på fredag. läxor finns också. "gymnasiet är lätt, kom ihåg det" ja, utan alla prov, alla läxor och alla inlämningar skulle det vara lätt. men det är inte så det går till. blir så irriterad på alla som säger att det är lätt. alla som tror att dom vet, fast som egentligen inte har någon aning. skolan är helt enkelt inte min sak. jag är skoltrött. jag orkar ingenting som har med skolan att göra. det som kan glädja mig är att jag bara har 1,5 år kvar. 10 år är redan avklarade..

en annan skrämmande sak. i debatten på tisdag fick jag och hanna tesen"förbjud porren" vi är alltså för det. jag gjorde en sökning på google för att se hur många träffar man får upp om man skriver in ordet porn. det blev hela 154 miljoner träffar. det är helt sjukt! skrev man in porr blev det ca 2 830 000. är också sjukt mycket!

21 februari

hejsan!
var som sagt hemma idag och det behövdes verkligen. skönt skönt.
idag är det plugg som gäller och för hoppningsvis tränaaa. får se om jag kan få med mig nån träningskompis haah ;)
skriver väl senare igen.

OCH GRATTIS JULIA, 18 barre ;)

20 februari,

hejsan igen. har varit helt död idag efter gårdagens festligheter. var en helt galen fest, mycket rolig! kom till lokalen vid åtta, och var där i ungefär sex timmar. var mycket folk och dans. GALET! nu blir jag bara mer taggad till min 18års dag även om den kanske inte blir lika galen som denna.
kom hem idag vid 1 tror jag, och la mig direkt och sov ännu mer (efter en hel natts sömn i en annan säng än min). vaknade vid 4 och kände att jag var tvungen att gå upp. man kan faktiskt inte sova bort hela dagen. så gick upp, satt lite vid datan, hjälpte pappa med maten och kollade samtidigt igenom lite glosor till engelskaprovet på måndag. nu är det snart melodifestivalen som gäller. finns ingen chans att jag orkar gå ut ikväll igen. har by the way lagom mycket ångest över en del saker som hände igår haha, men what's happens i älvsjö, stays in älvsjö som ida sa ;)


sofi, jag, ida, lisa, sara & jenny igår innan folket kom.
(ursäkta mitt utseende på bilden)


20 feb

jag är  d ö d
hörs senare,


19 februari

hola!
har vart i skolan idag som ni nog alla kan förstå. var väl helt okej men NU börjar det roliga!
ska tagga som en galning till julias 18års fest hon ska ha ikväll. lokalfest med gästlista och grejer, riktigt seriöst och riktigt jääävla grymt kommer det bli! ska festa hela natten lång :D yeeeeey!
ska åka till julia vid 6 där hon och lisa är. sen ska vi fixa oss lite och sen bege oss till lokalen. cant wait!


jag säger bara lyssna, och njut!


!

TAGGAR GALET INFÖR IMORRN!



18 februari

hejsan bloggen och ni andra.
skulle börja 8 idag men orkade verkligen inte. dåligt av, i know men ibland blir det så. har dock kommit på att jag är väldigt dålig på att komma på ursäkter när en lärare frågar mig vart jag varit. hoppades på att min lärare inte kände igen mig eftersom jag bara haft honom typ fyra lektioner. tyvärr blev det inte så, utan det första jag fick höra till skolan var just den läraren som sa "hej hanna (ja han visste tydligen tillåmed mitt namn) vart har du varit nu på morgonen?" mitt svar blev "i sängen". jag talade ju i alla fall sanning så lite pluspoäng borde jag väl få.
hur som helst, gick efter skolan runt i lite affärer och bara råkade köpa med mig några fina armband. efter det handla jag mat med pappsen.
nu är det snart mat och sen plugg som gäller. måste få in tid till dusch också innan ikväll, men det ska lösa sig!
imorrn är det fredag också :D i like.

  
                                                     sommar i småland, 09


dagens två citat

dagens två roligaste citat
 
lisa "är den till för negrar eller"
pappa "två babys i bussen"

ni förstår säkert inte alls vad detta betyder, men det var i alla fall sjukt kul

17 februari

hejsan hoppsan!
var en väldigt seg och onödig dag i skolan idag. började halv 11 med redovisningar på samhällskunskapen och efter lunch var det en film som stod på schemat. ganska seg dag alltså men tillslut var även denna skoldag över. blev hämtad av pappa efter och vi åkte direkt till polisen för att fixa nytt pass. blev sjukt ful, stog och skrattade länge åt mitt kort men men, what to do.
snart är det middag och efter det har jag nog inget annat val än att plugga. yeeey vad kul!


individuella val

sådär, då var jobbet och lite av plugget klart. känns bra, men är fortfarande mycket kvar.
valde för några dagar sen och mina sista individuella val inför trean och det fick bli engelska C och datamusik, två 100-poängs kurser. valde mest engelska C eftersom det kan vara bra sen om jag ska plugga vidare, plus att det ger meritpoäng. datamusik valde jag eftersom jag vill ha ett mer "lätt" ämne som inte kräver så mycket plugg. dessutom är jag ju intresserad av musik så det lär väl inte vara helt fel. vi får väl se om jag får dessa kurser, hoppas på det!



Remember all the things we wanted
Now all our memories, they're haunted
We were always meant to say goodbye
Even with our fists held high
It never would have worked out right, yeah
We were never meant for do or die...

Looking at you makes it harder
But I know that you'll find another
That doesn't always make you wanna cry
It started with the perfect kiss then
We could feel the poison set in
"Perfect" couldn't keep this love alive
You know that I love you so
I love you enough to let you go


time to work

kom hem för ett tag sen, ska snart vidare till jobbet. är så otaggad man kan bli. trött och huvudvärk. massa plugg som inte är gjort. har inte lust eller tid för jobbet idag, men måste såklart i alla fall. det ger pengar. pengar som jag är i stort behov av. dock spraras ju det mesta jag får så det känns som allt bara försvinner. tur att jag vet var, och att jag vet varför. målet med pengarna är ju en galet kul partyresa till kos. (som att ni inte redan har läst om det minst fem gånger..)
jaja, dags att sluta klaga, dags att börja jobba.

när jag blir stor ska jag gifta mig med en rik man så jag slipper jobba.

16 februari

godmooorgon!
hann med allt jag skulle igår utom plugget. (kan bero på att det är så sjukt tråkigt) men men.
idag ska jag till skolan vid 11 och efter skolan är det jobb som vanligt.
skriver väl nån rad efter jobbet. om jag inte är mitt uppe i plugget vill säga. höhö

medelpass

kom hem från skolan för ett litet tag sen och har precis ätit min middag. på schemat nu: TRÄNA.
hörs

15 februari

godmorgon allaaaa.
idag har vi en rejäl sovmorgon, ända fram tills 12.20! egentligen börjar vi 9.00 men eftersom en lärare skulle vara borta så blev det alltså senare. trots detta ställde jag klockan på 8.40 eftersom jag har en del att göra nu på morgonen. har redan duschat och ska börja fixa mig. efter det ska en läxa göras som jag totalt glömt bort under helgen. halv 12 ska jag möta hanna, och vi ska skriva om en debatt innan lektionerna börjar. mycket duktigt!
skolan slutar sedan 16.20 och efter det blir det träning. måste också börja plugga till engelskaprovet ikväll. har alltså rätt mycket att göra idag, men det gillar jag.
c ya later - och en "dagens outfit" hahaha. pöströja och jeans. I like




present

det ända som hittills har varit positivt med den här dagen var att mamma hade köpt "allahjärtansdag" presenter. jag fick ett par hjärtformade örhängen som faktiskt var fina, och en 500-lapp som jag tydligen skulle köpa skor för. nu sitter jag och funderar över vad för par skor jag ska köpa. känns inte så meningsfullt att köpa vinterskor när vintern ändå snart är över (förhoppningsvis). så det får väl bli ett par vårskor, men då är ju frågan vad för vårskor? tygskor? mer pumpsaktigt? ingen aning. får helt enkelt bege mig till stan någon dag snart och kolla skor! helt okej sådär.

all the things we talked about, you know they stay on my mind.

I miss it, I really do..





14 februari

halloj.
uppe med tuppen idag är jag. inte så konstigt eftersom jag la mig rätt tidigt igår. skööönt! har insett att det faktiskt är väldigt skönt att bara ta det lugnt och sova ordentligt på helgerna. fast så blir det ju inte nästa helg när julia ska ha sin 18års fest som kommer bli grymt i guess!
idag är det allahjärtansdag som man som singel hatar. eller antar att jag inte är den enda i alla fall. denna dag förra året kommer jag väldigt väl ihåg. den spenderades först på fest och sedan med killen som dagen efter skulle bli min pojkvän. var faktiskt ganska kul när man tänker tillbaka..
hur som helst, ska jag glömma att det är alla hjärtans dag, ska gå och träna idag oh göra lite andra småsaker tror jag.
och idag är det prick två veckor kvar till jag & hanna åker till lindvallen
- och prick fem månader kvar till KOS! längtar


some say that time changes

jag har insett att jag måste glömma allt som vart. jag måste se framåt, inte tänka så mycket. allt med dig blir bara jobbigt. jag är rädd för att träffa dig, men ändå är det det jag vill mest. jag vet inte vad jag ska göra. hur jag ska göra. hjälp mig.

13 februari

godmorgon
haft en bra natt? hihi.
somnade tidigt igår, var helt slut. vet dock inte varför. var hemma vid 10 ungefär och vid 11 sov jag. skönt att vara utvilad idag!
finns inte så mycket planer för idag. ska bara köpa ett par skidglasögon till sälen. wiho. provade nyss också det nya understället som mammis köpte igår. nu är jag snart fullt redo att bege mig till dom snöiga bergen i sälen :)
annars blir det nog en rätt lugn dag och kväll. skööönt.

och nu en fråga som ni måste svara på!
ska jag fortsätta vara platinablond, eller ska jag göra slingor som gör mitt hår mer "naturligt"?!? behöver hjälp!


12 februari

hejsan bloggen. och alla där ute.
var i skolan idag, såklart (?). började 09.25 och slutarde 14.20. fick dessutom sluta lite tidigare plus att jag tog mig frihet att skippa matten, så blev inte så mycket lektionstid för mig idag.
gick i alla fall hem efter och har i stort sätt bara suttit vid min dator sen dess. finns inte speciellt mycket annat att göra känner jag. snart kommer nog mamma hem, då blir det middag och sedan ska jag ta mina lata ben och åka till sofi, som förövrigt fyller 18 år idag! ska vara där ett litet tag innan hon drar på krogen. själv är jag ju bara 17 ynka år så får ju inte gå på krogen än. *snyft* bara sju veckor kvar dock!


den första bilden som togs på mig och sofi, 10 dagar efter att vi träffats för första gången.
augusti 2008 <3


f e j k

måste bara säga en sak. jag har insett hur sjukt uteseendefixerade folk är. (mig inräknat) om jag då ska ta mig själv om exempel. jag bleker mitt hår ungefär varannan månad för att jag tycker min riktiga hårfärg är ful. alltså - fejk. jag plattar mitt hår varje dag för att jag tycker att mitt halvvågiga hår är fult. alltså - fejk. jag noppar ögonbrynen för att inte gå runt med två buskar i ansiktet. alltså - fejk. jag har nu börjar använda bruna linser för att jag är så trött på min vanliga ögonfärg, dvs blå. alltså - fejk. varje dag sminkar jag mig för att få mer markanta ögon, mer framhävande kindben och finare hy. alltså - fejk. jag har några gånger testat läppglans som ska göra läpparna större genom att svullna. alltså - fejk. jag solar solarium för att få en finare färg nu på vintern. alltså - fejk.
satt och och tänkte på detta idag och insåg hur sjukt det egentligen är. jag menar absolut inte att man ska sluta fixa sig, sluta bry sig om sig själv, men det här är liksom bara en del exempel som jag gör. andra gör mycket mer. det är stört!


11 februari

hejsan
har egentligen inte så mycket att berätta men tänkte skriva lite ändå. skolan började 8.00 så var där 10 minuter innan (duktigt). kommer knappt ihåg sist jag var vid skolan vid 8 och det beror på att lärarna har varit borta eller att vi haft eget arbete. det sved en hel del att stiga upp så tidigt men jag hade inte dirket nåt val. var allmänt trött och småirriterad ända tills dagen slutade vid 15.30. är förresten det fortfarande. som grädden på moset fick jag också ont i huvudet vid lunch, och lunchen var jätte äcklig så fick äta fil... har inte varit min dag idag känner jag! dessutom har jag druckit cola dom senaste 10 dagarna och ätit godis och nutellamackor så kommer väl bli tjock snart eller nåt. måste sluta småäta! ska i alla fall träna bort lite fläsk imorgon med sara, skönt det!
annars hade jag väl inte så mycket mer att säga. fredag imorgon. nice!
hörs senare, kanske.

dyrt att åka skidor

satt precis och tittade på priser på liftkort med mera i sälen, lindvallen på sportlovet dit jag troligtvis ska med hanna och hennes familj. fy faaaan vad dyrt det är! varför ska det kosta så mycket att göra roliga saker, saker som gör att livet ändå är helt okej?! fattar icke! men men, ska göra allt för att kunna åka med, för vill verkligen. får hoppas på att mina föräldrar kan bidra med en del eftersom jag måste spara alla mina pengar till resan i sommar. jaja, på nåt sätt ska jag lösa detta, för jag ska till lindvallen på sportlovet!


it's ok


10 januari

godmorgon
var ju som sagt romme igår och det var kul, dock lite kallt. tog tyvärr inga bilder, men en del andra gjorde så vi får väl se om några bilder kommer ut eller inte. var samling 06.15 vid skolan och åtta bussar åkte 07.30 mot romme. var helt slut när jag kom hem vid halv 8 på kvällen. efter en halvtimme kom sofi och vi la oss direkt i min säng och tittade på drömkåken som förövrigt är galet kul. vid 10 kunde jag inte hålla ögonen öppna längre utan somnade så sött i min säng brevid en ganska pigg sofi. (förlåt sofi hihi)
vaknade imorse klockan 8 av att hon skulle till läkaren, så sa hejdå och somnade sedan om. nu är jag vaken igen och ska in till stan med hanna vid 1. lite senare kommer resten av tjejerna in också. vi är ju som sagt lediga idag eftersom vi har resursdag. skönt!
hörs senare. adios.
(allt är inte bra)


bild på mig och syster sommaren 08 i bulgarien. då jag var brunett hih


9 februari

halloj.
är hemma nu efter en hel dag i romme. var skitkul!
snart kommer sofi hit så ska vi ha lite tisdagsmys! är ju lediga från skolan imorgon också, skönt.
hörs senare. <3

vackert


8 februari

kanske borde skriva ett inlägg om vad som händer i mitt liv just nu och inte bara att jag är deppig.
helgen blev lite annorulunda än planerat. den blev inte så rolig som jag trott men försökte ändå göra det bästa utav det. var hemma fredag kväll och hos viola med en del folk på lördags kväll. igår var jag bara hemma hela dagen utom när jag och min familj gick ner till centrum och åt middag.
idag har jag bara varit i skolan. är ju långa dagar på måndagar, 9.10-16.20. efter det mötte jag upp pappa på coop och så köpte vi matsäck till imorgon då jag ska till romme med skolan! kommer nog bli kul. en glimt av glädje kanske kommer spridas inom mig och det behöver jag just nu.

& grattis mormor på födelsedagen <3

svarta natt

GODNATT SVERIGE!
nu ska fröken deppig gå och sova.  
vi ses

never again

Sadness has me at the end of the line
Helpless watched you break this heart of mine


varning för deppinlägg

jag har överlevt ett dygn till. bland alla känslor, alla tankar, har jag överlevt.
 just nu känns det som ingenting är bra. jag vill bara krypa ner under mitt täcke och stanna där tills livet är roligt igen. jag vill gå i ide och vakna av att någon väcker mig och säger att "nu är allt bra, nu mår du bra igen" men jag vet att det inte går. jag är "den där glada tjejen" och det är väl det jag måste leva upp till, trots att jag bara vill vara tvärtemot. allt är emot mig just nu. jag är förvirrad, och jag vet inte vad som händer eller vad jag ska göra. jag går bara runt och tänker för mycket och undrar. jag undrar vad som kommer hända, hur allt kommer bli. jag vet att det alltid går upp och ner, men just nu är jag i nedförsbacken av bergochdalbanan, och den backen verkar aldrig ta slut.
ps. hur många tårar har en människa?























-

jag är förvirrad. jag mår så jävla dåligt, men ändå inte. jag vet inte vad som kommer hända, hur allt kommer bli, men på nåt sätt känns det som att det kommer bli bra. på ett eller annat sätt. det här var väl meningen. det var ödet, som du kallade det. ett halvår är en lång tid, och du har lärt mig mycket. du har gjort mig både starkare och större. jag är glad för det. samtidigt som jag är ledsen. så sjukt ledsen. jag kände mig lämnad kvar, bortvald. men jag vet att det inte var så du menade. du gjorde det bästa för din skull, och för min. och jag ser upp till dig, det gör jag. trots en del saker som gjorde mig så ledsen så ser jag up till dig. du har viljan. viljan att lyckas och att få det bra. viljan som många saknar. som jag saknar.
jag gav tillbaka allt jag fick ifrån dig. jag fick och jag gav. jag gjorde mitt bästa. mitt bästa för att få dig att tycka om mig och bry dig om mig, och jag tror jag lyckades.
du är en av världens bästa människor, och jag är glad att jag träffade dig.
jag ser ljust på framtiden, eller jag ska göra det. när saknaden och sorgen har gått över då ska jag göra mitt bästa för att se allt positivt.
jag finns här för dig, och jag glömmer dig aldrig,
V


.

hejdå. jag orkar inte mer


ett spanskaprov mindre

tillbaka från skolan och spanskaprovet och med mig hem fick jag en godispåse. provet gick bättre än väntat vilket känns skönt! kommer lätt klara gränsen i alla fall!
nu är det ingenting som står på schemat, vilket känns bra. känns som man alltid har saker att göra men nu ska jag bara slappna av och tycka synd om mig själv och min mage.
blir som sagt ett hemmakväll, (därför jag köpte med mig en godispåse) och det känns skönt. har ingen ork till nånting just nu känns det som.


5 februari

nu kommer ett lite mer "seriöst" inlägg. jag har ju fått tillbaka mina magsmärtor som jag hade för ca tre veckor sen, så jag måste antagligen inte på akuten igen och sitta där halva dagen.. dock blir det inte idag. idag måste jag gå till skolan vid 1 och skriva spanskaprovet. känns sådär men orkar inte få nåt restprov.
kommer i alla fall bli en hemmakväll för min del. är både trött och vill inte gå ut just nu med min jobbiga maaage.
skriver väl kanske senare om jag har nåt intressant att berätta.


nu låter jag som en fjortis, men jag saknar mitt gamla hår. det va långt, tjockt och oslitet! (och fin färg)
obs! bilden är två år gammal.


5 feb

blir ingen skola idag. min mage gör ont ont ont.

benpass

hallu (igen)
var som sagt på gymmet idag med sara där vi också träffade jasmine. vi körde ben så nu är jag så trött i dom att jag knappt kan gå. blev som tur var upphämtad efter, annars hade jag väl inte kommit hem haha.
kom hem, hoppa in i duschen och sedan fick jag äran att laga mat. blev avancerade tortelini och ostsås. muuuums. nu ska jag försöka titta igenom lite mer på spanska eftersom jag har prov imorgon. sedan blir det att lägga sig tidigt. börjar ju åtta imorgon! fy.


i will look back at these days with a big smile

     


4 februari

godmorgon alla fans.  nej skoja bara:)
sitter hemma nu efter att ha övernattningsfest hos viktor. eller aa, ingen fest direkt utan bara övernattning :) i alla fall var jag tvungen att åka där ifrån vid 8 så jag åkte alltså hem nu innan skolan börjar. tänkte ge mig själv lite extra ledigt och gå dit till engelskan efter lunch. skööönt!
efter skolan blir det träna gym med sara. blev nämligen ingenting igår eftersom jag har sjukt ont i magen. 
c ya later

3 februari

godmorgon!
vaknade en hel timme innan väckarklockan skulle ringa och var pigg. låg kvar och drog mig tills klockan ringde ocg sen var det upp och hoppa. behöver inte gå hemifrån förrän om en timme så nu kan jag ta det riktigt lugnt. brukar ju behöva stressa en del vanligvis eftersom jag på nåt sätt tror att saker tar kortare tid än vad de gör. men men, skönt att kunna ta det lugnt idag i alla fall.
skolan börjar 10.30 med psykologi. efter det ska vi se någon film på engelskan och sedan blir det gymmet för min del. har inte tränat sen söndags så känner att det nog är dags nu.
skriver väl senare, (om jag inte sitter och pluggar spanska då)

two beds and a coffee machine


då tiden var som bäst


min tråkiga dag

hejsan. har inte hänt nåt speciellt idag, har mest bara vart seg, trött och hungrig. sov mig igenom jobbet (nä inte riktigt, men hade inte bangat) och efter det blev det pizza på kebabtorget. låter ganska olågiskt men sant.
har mest bara legat i sängen sen jag kom hem. är som sagt sjukt seg idag, vet dock inte riktigt varför.
ikväll är det paradise hotel finalen, och visste ni det inte redan så vet ni det nu. jag tittar på varenda avsnitt.

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
du förtjänar det


2 februari

gooooodmorgon.
skola idag från 9.30-15.00 och efter det blir det jobb 16.00-15.30. hörs efter det!
(oj vilket roligt inlägg det här blev)

1 februari

hejsan
hade en annorlunda dag idag som bestod av resursdag på förmiddagen och livskunskapsdag på eftermiddagen. dock var vi inte lediga på förmiddagen utan hade samhällskunskap klockan 9. ganska segt eftersom de flesta andra klasser var lediga men jag gick ändå. det visade sig att många tänkte som jag, dvs att det var lagom segt så det resulterade i att vi endast var åtta stycken på förmiddagen. när jag såg det, kände jag mig riktigt duktig som faktiskt var en av dom få som gick dit.
senare fick vi gå på en föreläsning om stress och tro det eller ej men det sas faktiskt en del smarta saker där.
slutade dagen vid 15.00 och gick då till vårt kära donken med några av tjejerna.
nu har jag suttit och skrivit lite på en "rapport" som vi har på tekniska psykologin och snart är det dags för spanskaplugg. är inte övertaggad men det funkar ändå.

och förresten, det är redan februari. tiden går för fort! (fast det skulle ju inte skada om de närmaste två månaderna gick ännu fortare, vi snackar ju liksom om min födelsedag)


denna bild togs förra året under våren. snart ser det ut såhär på träden igen :)


RSS 2.0