31 augusti

hallojsan.
började dagen lite lagom sent genom att hela klassen kom till skolan eftersom vi skulle ha psykologilektion, men vad händer? jo läraren dyker inte upp. så detta blir alltså en håltimme första lektionen. dagen fortsatte med engelska och matte, sedan var detn slut för min del. slutar ju som sagt 13.15 på måndagr vilket är väldigt skönt!
efter skolan gjorde jag lite saker, och nu sitter jag här. har matteläxa som jag funderar på att göra, men det får nog bli efter maten. annars händer inte speciellt mycket idag.
en bra sak är i alla fall att jag inte har haft lika mycket träningsvärk efter gårdagens dansträning som jag hade efter förra. det måste ju betyda framsteg! härligt.


30 augusti

sista söndagen i augusti. snart är det september vilket betyder höst. deprimerande. 
igår var det middag hos lisa, (efter kräftskivan) och det var super mysigt. tyvärr fick jag och sara åka hem efter det, när de andra drog på fest eftersom sara blev plötsligt sjuk. det visade sig senare att hon hade fått magkatarr. så var hemma vid 11 ungefär igår, skönt att komma hem tidigt men lite tråkigt eftersom jag hade förväntat mig en lång festkväll. men men, det finns fler helger.
ikväll är det dans som gäller. matteläxa var också inplanerad att göras idag och den är gjord. plus till mig för det!
annars ska jag ägna dagen åt att bara ta det lugnt, jag har ju en hel skolvecka framför mig.

               
                                        sötisarna bild på julia och lisa från igår.

 


kräftis

årets kräftskiva som kanske inte går till på samma sätt som de flesta andras. vi har nämligen varje år kräftskiva med grannarna, och det är det säkert fler som har, men skillnaden är att vi stänger av vägen och dukar upp långbord mitt på gatan, sen är hela vägen inbjuden och man får komma om man vill. vi sitter alltså bokstavligen på vägen (fast på stolar såklart) och äter våra älskade kräftor. brukar vara ganska mysigt faktiskt, speciellt eftersom alla grannar här står ganska nära varandra. när kvällen går över såhär mot småtimmarna och alla barnen har lagt sig, ser man alla 40+ are sitta där ute, med sin 40+are musik på högsta volym. man ser att en del har fått i sig lite för mycket av det goda, så en hel del dans bjuds det också på. det kan bli liite för mycket, men samtidigt blir man glad av att se hur trevligt och kul de vuxna/gamla faktiskt har.
gatans höjdpunkt varje år - kräftskivan, som man aldrig vill missa.
haha, min väg är bättre och har roligare än din. suck it bitch

              


29 augusti

dagens schema:

- åka till **** och göra lite ärenden.
- åka till huddinge centrum för att köpa hårfärg
- färga håret
- fixa mig
- ha kräftskiva
- till lisa för födelsedagsfirande

stressig dag, med två middagar. men det kommer nog bli helt okej. 

                
                          bild på mig och lisa som äntligen är en av oss 17åringar


28 augusti

sådärja, äntligen (?) kommer mitt inlägg om idag.
måste först bara säga att min blogg måste kommit upp åp blogg.se eller nånting eftersom mina besökare höjdes med det dubbla på bara några minuter, men det är trevligt det :)
dagen har i alla fall varit helt okej. har min längsta skoldag idag som består av fyra lektioner, men man ska inte klaga.
som ni kanske märker är jag för ovanlighetens skull hemma nu en fredag kväll, men det är för att jag har insett att man inte ska eller kan festa varje helg. så det blir en lugn kväll nu, sen imorgon får det bli party. då ska vi ju fira lisa så det är ju ganska självklart att det blir party då.
imorgon har jag dessutom hundra andra saker jag måste fixa, så kommer springa runt som en galning lite här och var.
nej, detta får ta och räcka för nu, skriver imorrn igen. godnatt


oj vad kul man kan ha i skolan :)

i'm alive

skriver bara nu för att säga att jag lever. det "riktiga" inlägget kommer alldeles strax :)

psykologi

jag har hittat ämnet som kommer bli mitt favoritämne i höst. psykologi. det verkar sjukt intressant och bara jag såg innehållsförteckningen i min psykologibok ville jag läsa hela boken. trodde aldrig jag skulle säga det, men så är det. nu har jag insett anlendingen till varför jag går smbe. i like. hoppas att det når upp till mina förväntningar nu, men enligt hans planering lät det superbra. haha, kan knappt förstå att jag pratar såhär bra om ett ämne..
nej nu ska jag strax krypa i säng, börjar 8 imorgon = inte kul. men och andra sidan är det ju fredag så man ska inte klaga.

& grattis till lisa som fyller 17 idag
godnatt

27 augusti

godmorgon på er.
har precis duschat och ätit frukost. ska bara fixa mig innan jag ska rulla iväg mot skolan som börjar 11.00 idag. mycket skönt det! har idag min första psykologilektion så det ska bli kul att se hur det är. har inte speciellt höga förväntningar med tanke på vilken lärare jag ska ha i det ämnet, men men chill blir där säkert i alla fall. idag är min senaste dag, slutar 15.30 men det gör inte mycket alls, eftersom jag börjar sent och ändå bara har tre lektioner. den sista är idrott och det brukar ju inte vara speciellt jobbigt. härliga schema!

nej men nu ska jag göra mig iordning, skriver väl senare ikväll kanske. pussss

26 augusti

hejsan hoppsan.  hoppas alla har haft en bra dag, min har i alla fall varit okej.
hade lite samhällskunskap på morgonen och en timme efter lunch ängnades åt att berätta om skolan för en av de nya smbeklasserna. "de små ettorna". efter det blev det hemgång.
nu har jag precis gjort fruktsallad med melon, kiwi, banan och persika som jag och min familj ska äta. mums på det! vi ska tydligen titta på en film tillsammans, fråga mig inte varför..
imorgon är det torsdag, en dag närmare helg och då blir det stan efter skolan av en viss anledning.



25 augusti

den andra dagen i skolan avklarad. vi blev introduserade i spanska, svenska och samhällskunskap. det fick mig att inse att jag  verkligen har ett år skolan framför mig. att se planeringen gjorde mig stressad. men jag ska ta en dag i taget, så klarar jag säkert av det här. det första danspasset i tisgruppen är också precis avklarat. trots min otroliga träningsvärk i magen klarade jag det riktigt bra, men det märks att jag inte har tränat på ett tag. ser ut att bli väldigt många danser för min del på dansuppviningen sen. kulkul.
nu efter en skön dusch är det dags att måla naglarna. sommarrosa. jag vägrar låta hösten komma redan, så en fin rosa färg får det bli. det är ju trots allt nästan sommarvärme fortfarande.


denna bild har ni säkert redan sett, men den är i alla fall från danuppviningen hösten 08.

håkan!


!

- jag har märkt att jag nog är beroende av coca cola
- jag har också märkt att huddinge centrum ska uppgradera sig lite med nya affärer, vilket verkligen behövs! nu fattas bara en butik, gina tricot.

varför jag skrev detta inlägg får bli en gåta som aldrig blir besvarad

24 augusti

halloj bloggen.
första dagen i skolan avklarad, och jag måste säga att det ändå inte kändes så hemskt. visst hade jag väl gärna haft lite längre lov, men skolan är inte så farlig. jag kommer väl antagligen inte säga det här om några veckor när det riktiga pluggandet kommer igång men men. har tillochmed gjort matteläxan som vi fick idag tills på fredag *stolt*. ni vet ju, jag ska vara flitiga hanna det här året. känns bra det.
efter skolan träffade jag emelie och sara och vi tog en fika på castello. vi firade att skolan hade börjat, eller snarare att vi överlevt den första skoldagen. nejdå, men det var trevligt att fika med dom tjejerna. inte varje dag man gör det.
ikväll blir det nog att ta det lugnt, man har ju skolan imorgon.

!

att allt kan förändras över en så liten sak.
misstag är något alla gör.

23 augusti

18års festen igår var riktigt rolig med mycket skönt folk. blev en del del dans och annat skoj.
dagen idag har varit riktigt seg, kom hem vid 1 nångång och har typ sovit sen dess. ikväll är det dans som gäller. första dansträningen på ett halvår för mig. vi får se hur det går ?! kommer nog bli riktigt kul i alla fall trots att jag är så trött.
och imorgon är detta 10 veckors långa sommarlov slut. skolan börjar igen - allvaret. men som ni vet ska jag ju verkligen försöka ta tag i skolan nu, och prestera bättre än hittils. fast och andra sidan säger jag alltid det innan en ny termin börjar.


sara och kims mamma igår


jag, emelie och ida igår


kim, viktor och amal

22 augusti

blev en riktigt trevlig middag igår, som slutade med att pappa kom och hämtade mig plus några till vid halv 12 ungefär. var ju betämt sedan innan att jag skulle hem rätt tidigt, så det var skönt. en del av tjejerna drog vidare till olika ställen, men som sagt hemgång blev det för min del. ganska ovanligt för att vara mig(!)
idag har det varit en chilldag. sov nästan 10 timmar vilket behövdes. ikväll blir det först kräftor som ska ätas tillsammans med mamma och pappa, sedan bär det av till emelie där jag ska fixa mig, troligtvis! kvällen kommer sedan spenderas hemma hos kim som ska ha sin 18års fest, så det kommer nog bli naajs.

(ingen bild blir det idag heller, för som vanligt när det inte finns nån bild så har det inte tagits nån ny på den senaste tiden)

21 augusti

hejsan hoppsan, (förlåt igen för dålig uppdatering)
har inte hänt speciellt mycket på senaste tiden, har mest varit hemma och hos sara. ikväll är det firande av cassandra som gäller. det blir middag och så. troligtvis ingen fest för min del efteråt, ska ju på 18års fest imorgon och det kan man ju inte vara för trött för. men det blir nog kul ikväll ändå. kul att träffa tjejerna igen också.
nej, nu ska jag fixa min klart, skriver antagligen imorgon igen. c ya <3

18 augusti

godmorgon
dålig uppdatering eftersom inget speciellt har hänt under dom senaste dagarna. har bara varit hemma och slappat, försöker njuta av de sista dagarna va mitt sommarlov. idag ser dagen ut precis som de andra. slappodag. jag ska föröska städa mitt rum lite också, vilket verkligen behövs. så alltså - dagens mål: slappa, slappa och städa. great.

!

vilka jävla idioter det finns i den här världen.

15 augusti

hejsan svejsan

har varit en sväng i centrum, och sitter nu hemma och funderar över kläder till kvällen.

kvällen ska börja hemma hos lisa med tjejerna, för att sedan svänga förbi kungsträdgården och the voice. efter det blir det förhoppningsvis fest, men det vet man aldrig.
nej nu ska jag fortsätta fundera över kläder, och senare bege mig mot sara. pussssss


-

världens bästa:



( ja han tvingade mig att göra det här inlägget)

-

what can you say? it's a wild world.

13 augusti

halloj,
idag har det inte hänt speciellt mycket. åkte med min syster till pappas jobb BARA för att äta lunch. (varken jag eller min syster är särskilt begåvade när det gäller matlagning) och efter det begav jag mig hem till sara, för att ligga i hennes soffa och inte göra ett skit. vi gick ner till centrum för att köpa glass men insåg redan efter två steg utanför dörren att det var alldeles för kallt så det fick bli godis istället. efter halva påsen var uppäten och sara skulle åka till stan fick jag åka tillbaka till pappas jobb så jag kunde få skjuts hem för det var ju så kallt och jävligt ute. så det var vad jag gjorde.
nu sitter jag bara här hemma och gör som vanligt ingenting.

imorgon är det jobb som gäller. lite extra pengar dör man inte av, så worktime på mig. vi får se hur det går med det här "gå upp klockan 7" eftersom jag inte har behövt göra det på några veckor. men det går säkert bra.

bra/dåligt

den senaste timmen har det hänt en bra sak och en dålig.
det dåliga - min mobil som jag precis har hämtat ut från lagning gick sönder IGEN. jag blir galen. nu går det inte att smsa så jag har fått byta tillbaka till min gamla mobil IGEN. får damp.

den bra saken - är att min gamla danslärare smsade mig idag och frågade om jag ville börja i den mest avancerad dansgruppen (c-gruppen) till höst, och jag tackade ja. jag hade som mål när jag var liten att dansa i 10 år innan jag slutade. tyvärr slutade jag i julas när jag var uppe i mitt 9onde år, så tar jag den här chansen så har jag klarat mitt mål. 10 år som dansare.

12 augusti

en dag mindre av sommarlovet, en dag närmare skola. gaah!
vet inte riktigt vad som händer idag faktiskt, men ska väl kanske till stan en sväng eller så. vi får se. annars har jag inte mycket mer och säga, skriver väl lite senare när nånting har hänt.
hasta luego

-

                                           
hade bara lust att lägga ut en bild från kräftskivan på sara, cecilia, mig och jenny :)

11 augusti

det fina sommarvädret jag pratade om förut är helt borta. istället för värme och sol vräker det ner regn och är inte mer än 17 grader ute. äckelväder. det ska ju tydligen vara såhär resten av veckan enligt prognoser. kul slut på sommaren. men men, finns inget jag kan göra åt det.
idag är jag mitt uppe i en ren chilldag. har bestämt mig för att vara hemma hela dagen och inte göra någonting. skönt det.

och om filmen igår - den var bra, men alla roliga skämt hade man ju redan sett på trailern så det var lite fail.

biokväll

ikväll blir det bio med hanna och sara. vi ska se sommaren med göran som verkar riktigt rolig. alla som har sett den säger också att den är grymt bra och rolig och helt klart värd att se, så nu får vi se om jag säger samma sak om den. så alltså. bio på sergel 20.50 - me like!


10 augusti

goodmorning.
hoppas allt är bra med er, för här är det prima.
insåg nyss att det är prick två veckor kvar tills skolan börjar nu, vilket börjar ge mig lite ångest. nu gäller det att börja om igen. få tillbaka alla vanor och rutiner. gå upp - gå till skolan - hem och plugga - sova, och sedan börjar allt om igen. men det här året har jag verkligen bestämt mig för att ta skolan på allvar. jag "lekte bort" ettan. jag pluggade inte mycket alls, vilket inte precis gav mig de bästa betygen man kan ha. (hälften g, hälften vg) nu ska jag satsa, plugga så mycket som behövs. jag vet att jag kan bättre. ett plus är dessutom att jag kommer ha ett helt okej schema. tre lektioner per dag, sovmornar och hemgångar ganska tidigt är inte helt fel. det ända jag möjligtvis skulle vilja ändra på är att ha lite längre luncher.  


(klicka på det för att förstora, och räkna bort svenska som andraspråk vilket jag inte har)



!

jag tycker synd om min lilal homie hanna som ligger hemma och är sjuk.
här kommer i alla fall, två bilder- vi bjuder på oss själva!
krya på dig gööööllis


 

-

you never know what you got, until you lose it.

9 augusti

sol, värme och blå himmel. det är så vi vill ha den svenska sommaren, och det är så vi får den några få dagar varje år. idag är en sån dag. man kan ligga ute i solstolen i max en kvart innan man måste gå in och svalka sig. det är skönt, fast nästan på gränsen till för varmt. fast jag ska inte klaga, verkligen inte. jag älskar det här vadret!
senare idag kommer sara och hennes familj på middag. det blir grillat. mums på det!

skriver kankse lite senare, we'll see :)

nattbloggning

kom precis hem efter att ha varit hos hanna med en del av tjejerna. det blev "bröllopsduellen" och "(?)" kommer inte ihåg vad den andra heter, men filmkväll blev det i alla fall. nu är det sovtime som gäller vilket verkligen behövs efter min ganska korta sömn inatt. ska bli såå skönt.
godnatt på er, vi hörs imorgon.

bilder från kräftskivan






8 augusti

kräftskiva, prat, skratt & dans som senare gick över till mycket fler folk och fest. jag hade en riktigt kul och lyckad kväll igår. fast det är ju i och för sig inte så ovanligt att man har kul med dessa tjejer.
idag ska bli en ren slappodag. finns fest ikväll, men efter "2dagariradsfest" vet jag inte om kroppen orkar. men man ska aldrig säga aldrig, jag får helt enkelt se vad som blir av.

jag har bilder från igår, men som vanligt segar min mobil och det går inte att ladda in bilderna på datorn just nu, så det kommer senare. :)

uttråkad

känner mig sjukt uttråkad just nu. sitter bara och väntar på att tiden ska gå, så jag kan börja fixa mig och sedan åka till julia.  vill ha kväll nu.
give it to me!

7 augusti

godmorgon, eller god förmiddag kankse man säger vid den här tiden.
från stan igår fick jag med min en paljettklänning eller vad man ska kalla det från Zara. paljetter är ju tillbaka nu, så det är bara att köra. kvällen spenderades i det nyainköpta plagget hemma hos martin. blev ett helt okej partaj med mycket dans och glada människor. me like.
och till dagens planer. det blir kräftskiva hos jullan ikväll och sedan blir det även party där. kommer säkert bli galet kul, precis som det brukar.


partytime




6 augusti

hejsan bloggen, och självklart alla andra!
nu var det riktigt länge sen jag skrev sist, men som ni vet beror ju det på att jag har varit på lisas land, och innan det, campat med saras familj i några dagar.
det var hur skönt som helst att vara där och bara kunna slappna av. vi gick runt med mjukiskläder, osminkade och allmänt fula hela dagarna och det var så skönt. vi badade, lagade middag, cyklade, spelade kubb, badminton, fotboll, tittade på teve (paradise hotel) och så mycket mer. en super härlig vecka med super härliga människor, helt klart värt det!
kom hem igår vid 4 tiden, och fick då träffa mina kusiner en sista gång innan dom idag åkte tillbaka till japan. var myspys, men blev inte så mycket att umgås eftersom jag hade fullt upp att ladda in de 273 bilder som togs, och packa upp det nödvändigaste. somnade vid 1, precis som alla andra dagar där borta i småland.

idag har jag mest tagit det lugnt. åkte och hämtade min mobil som jag lämnade in på lagning för ett tag sen, så nu får jag hoppas att den håller lite längre än sist i alla fall. senare idag kommer jag åka in till stan, civilisationen (som jag varit ifrån de senaste 10 dagarna) och titta på lite kläder och annat. middagen kommer spenderas på mongolisk resturang med familjen och jag säger bara MUMS!
ikväll är det fest inplanerat, så vi hoppas på att den blir riktigt lyckad.

(bilder från småland kommer senare)

                                     

här var veckans låt uder smålandveckan, haha!

RSS 2.0