28 fortfarande

sitter och gör absolut ingenting, bara väntar på att en viss sara och en viss niklas (som kom hem idag!) ska bli klara så vi kan åka till andra niklas. ska antagligen bada jacuzzi där, eller bara ha det allmänt kul, som vanligt.
idag har jag inte gjort mycket alls, förutom att jag faktiskt har skrivit nästan hela ideologisaken! känner mig riktigt duktig. så nu behöver jag inte vara så strerssad över veckan i skolan, när jag nästan är klart med det här.

nej nu ska jag fortsätta göra ingenting och hoppas på att tiden ska gå lite fortare. ha en bra kväll, för det ska jag ha!
förresten, kom på att imorgon är det redan mars. snart är jag väl 95 år och väntar på döden...

28 feb

gårdagen blev riktigt lyckad. vi fick mat och dansa rumpan av oss som vanligt. har vi inte så jäkla kul tillsammans brudar? vår fina nyckelpigedräkt blev väldigt uppskattad också. tummen upp för den!

idag ska jag verkligen börja skriva om ideologierna, jag tror jag ska skriva om socialismen. vill inte behöva sitta med allt sista kvällen, utan ska vara riktigt duktig nu och börja tidigare.

              
                                                    vår fina nyckelpigadräkt

              
                    leopard, kanin, katt, nyckelpiga, fjärill, pingvin, katt, kanin, zebra

27 februari

tjenixen.
då var det fredag, och snart snart början skolan. usch!
kvällen ska tillbringas hemma hos julia med tjejerna. ska bli så kul att umgås med alla igen för det var ett väldigt tag sen. vi ska alltså fira hennes födelsedag med maskerad. eller djurtema som det är. som ni nog har förstått ska jag och sara vara en nyckelpiga. bild kommer senare.

ska försöka plugga lite nu innan, börja skriva dom där jäkla ideologierna. boring till tusen men men.

och grattis till moster, vet tyvärr inte riktigt hur mycket du fyller men grattis endå :D

en dag i solen

hejsan hoppsan
var en riktigt mysig dag i stan med mina bästa tjejer. vi gick runt lite här och var och satt ett tag i kungsan när solen stekte som mest. riktigt mysigt och för nån minut kunde man tro att det var riktig vår. vi hittade lite presenter, men annars gick vi mest bara runt och som vanligt pratade om allt mellan himmel och jord. mycket kärlek till er tjejer! eftersom sofi skulle börja jobba vid 4 åkte jag och sara hem, och fixade klart våra vingar. dom är grymma måste jag ju säga. 
jag & mammsen blev bjuda på middag hemma hos sara, så har spenderat kvällen där. nu sitter jag hemma igen och sara ligger i min säng och tittar på film. kalle och chokladfabriken.  fråga mig inte varför hon tittar på den av alla filmer..
nej nu ska jag ckecka runt lite på datan, och sedan tvinga(?) sara att sova. är ju en lång dag som väntar imorgon!
godnatt

          
                                sara och sofi vid kungsträdgården

26 feb

godmorgon.
är ju nästan uppe med tuppen eller vad säger ni? har redan hunnit äta frukost också.
dagen ska spenderas i kära stockholm stad med S & S. ska titta efter present till lilla julia, som jag sa förut ska firas imorgon. sedan ska vi vara så ambitiösa att vi ska sätta oss på ett fik och plugga. vi har en allmänt dum lärare som ger oss ett arbete som ska vara klart på tisdag.
"ja men det är ju bra för då kan ni göra det på lovet" sa han, men vadå är det inte på loven man ska slippa plugg? nej tydligen inte, så det är bara att bita ihop och sätta sig och skriva om ideologier (stavas det så?)
ikväll ska jag och sara försöka fixa klart dom där vingarna,så man slipper stressa över det imorgon.
ha en bra dag, skriver senare <3

globen plus vingar

hejsan svejsan
haft en bra dag? min blev tillslut helt okej. var ju i globen eller nu heter det ju "ericsson globe" men i alla fall, gick runt i lite affärer där. fick ett par skor från stadium, och örhänge till min "flärp" hoppas ni förstår vad jag menar med min flärp i örat.
efter det åkte vi ju och hälsa på mormor och ja, det var väl varken särskilt kul eller tråkigt.

nu har jag och sara försökt fixa ihop ett par vingar, för tro det eller ej, vi ska vara en nyckelpiga på fredag när jullan ska firas. yepp, vi ska ha varsin vinge så tillsammans blir vi en stor nyckelpiga. om vingarna kommer lyckas eller inte det får vi se, har bara fixat det röda tyget, klippt ut det i vingformar och klippt ut svarta prickar. hoppas det kommer se okej ut!

kom på nyss att det bara är några få dagar kvar av lovet! jag får ångest över hur snabbt det har gått och över att jag snart sitter i skolbänken igen.  men för varje dag som går, är det en dag närmare sommarlovet. me like

                       
                                                   från stadium, 199 kr


ändrade planer - igen

ändrade planer igen! nu ska vi tydligen dit endå, och innan globen som det sas från början. är väl bara att ställa om sig från att ha trott att man ska ha en lugn hemma dag till att åka ut bland folket.

har precis stekt pannkakor förresten, så lite nytta har jag gjort idag :D

en låt som alltid kommer leva vidare

           

tråkdag

ändrade planer, som vanligt. det blir inget besök hos mormor idag, det blir imorgon istället. och anlendingen till att vi skulle till globen var ju att det låg nära, så det blir inget globen heller. kanske huddinge centrum, men är så trött på det nu så jag vet inte. blir kanske en "sitta hemma dag" igen.

skriver väl igen om det händer något, vilket jag hoppas.
hasta luego

film "gånger" 3

jag måste erkänna att ibland har jag verkligen inget liv. den här dagen var ett bevis på det. jag och sara kom hem hit vid 12 någon gång, och sen dess har vi bara och då menar jag verkligen bara suttit vid teven. vi lyckades se på tre filmer, och minst fyra teveprogram. nina frisk, high school musical 3 och bröderna grimm var de filmer vi lyckades se. vår mat bestod av micromat, rostbröd och frukt. vilken slappodag alltså. för att gottgöra våra kroppar gick vi ut på en snabb promenad nyss. det behövde dom säkerligen!

ska snart krypa i säng så jag är pigg imorgon. ska nämligen till globen för att titta i affärer. blir nog mest fönstershoppa för min del eftersom mina pengar inte finns. suck! efter det ska vi hälsa på mormor min som har opererat höften.
godnatt

                      
                              jag & sara, i våra bästa år?

24 feb

jag säger bara gud vad tiden går fort. det är redan slutet av februari, och snart mars.

gårkvällen vart riktigt mysig, vi satt som sagt och tittade på patrik 1,5 och hade det lagom kul framför den. försöket med att sova tre stycken i en 1,20 säng resulterade i att sara ramla ur sängen och gick och la sig i en annan säng. så det sluta alltså med att jag och sofi låg kvar och sov i saras säng. stackars sara!? det är alltså något ni inte behöver prova. man får inte plats trots att vi låg i hoptryckta som klämda sardiner. haha!

idag ska jag bara chilla som vanligt. sitter just nu framför teven med sara och gör ingenting.

ha en naaajs dag!

när jag har tråkigt, som vanligt

Hur lång är du? ca 170
Vad vill du bli när du bli stor? vet inte riktigt
Vad pluggar du? samhälle beteende
Har du långt hår? haha ganska?
Vilken hårfärg har du? typ orange just nu -_-
Sminkar du dig? jaao
Har du kysst någon idag? nä 
När var du senast med nån kompis? igår
Vem sov du hos senast av dina kompisar? sara
Har du kysst nån kompis? haha ?
Vem har du varit kompis med längst? jasmine jensen
Vem känner dig bäst? sara petersén
Längsta tid du varit osams med en kompis? kommer inte ihåg, brukar inte va osams med mina vänner
Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? nope
Vad hade du på dig idag?  mjukiskläder från topp till tå
Har du bytt om idag? jaa från sovkläderna
Favorittröja? har ingen
Har du gett bort kläder nån gång? vet inte, maybe
Har du ångrat ett klädköp nån gång? haha jaa många!
Har du handlat kläder genom internet? säkert
Vad använder du för skor? uggs, "gympadojer"

movienight

tjaba tjena hallå

då var kvällen planerad. det blir filmkväll med sara, och sofi kanske svänger förbi en stund också. mys mys. vi ska troligtvis titta på patrik 1,5 som absolut är vår humor. you will like it!

träffade på sara en liten stund i hudd c idag när jag var där med syster. hon köpte fyra tröjor på H&M för bara 25 kr. helt otroligt skulle jag vilja säga. men hon hade ju ett rabatt kort också :)
nej nu ska jag få tag på sara så vi kan gå vår dagliga promenad snart. vi har blivit riktigt hurtiga ska ni veta, vi går på promenader nästan varje dag nu för tiden. det brukar vara skönt att få komma ut och bara prata av sig om kvällarna.
puss på er gullungar (haha)


snö

             varför ska det komma så mycket snö nu när det kändes som våren var på väg ?

                  

23/2

goodmorning, eller god förmiddag kankse man säger vid den här tiden ?

filmen igår var helt okej, som jag sa innan så brukar ju böckerna vara bättre och det gällde då också  för denna film. men det var bra i alla fall.

idag är jag barnvakt, om man nu kan kalla sig det när man är med sin snart 11 åriga syster. vi ska faktiskt göra något utav dagen och gå ner till centrum. mamma var så generös att hon gav oss pengar till lunch på donken, plus pengar till att hyra en film. så det blir tjockismat och latdag framför film kan man säga.

nej nu ska jag städa kaninburen och sedan göra mig iodrning inför centrum. tänk vad skönt att vara en kanin och få allt serverat. hon behöver ju inte ens fixa mat själv utan det kommer upplagt i en skål. jag funderar på att bli en kanin i mitt nästa liv...

söndag = bio

då var det söndag, och prick en vecka kvar av lovet. känns nästan deprimerande att det är så lite kvar. i och för sig är ju lovet bara en vecka plus två dagar men ändå.
ikväll blir det bio med sara och sofi. vi ska titta på i taket lyser stjärnorna som jag har hört både bra och dåliga saker om. vi får se om filmen är lika bra som boken, tyvärr brukar det ju inte vara så men man vet aldrig.



skriver senare ikväll igen, om jag har något att säga alltså.
nu ska jag bara chilla galet hela dagen innan det är dags att träffa tjejerna. mitt mål med detta lov är ju att sova sova sova,  vila vila vila. så det ska jag verkligen leva upp till!


21/22 feb

hallojsan

min dag blev inte alls som jag trodde. inte för att jag hade planer eller så men endå. det här som jag sa innan att det va skönt att vakna tidigt så man har hela dagen framför sig det tar jag tillbaka. gick och la mig igen vid 12 och vakna halv 2. tummen upp för den, inte. kände mig helt seg hela dagen, men tillslut kom jag ut endå. inte till sofi dock, som planerna var först utan till någon randomfest i älvsjö. vart väl kaos kan man säga, och vi drog ganska tidigt. så nu sitter jag här och ska alldeles strax sova.

tittade på patrik 1,5 idag och den var galet kul. ett måste om man inte har sett den!

nej nu ska jag börja fixa mig inför natten, och sedan sova länge länge. godnatt

lördag 21/2

god morgon

jag uppe vid 9 på en lördag, vad säger ni om det då ? har till och med varit vaken sedan 8.00 då klockan ringde. var tvungen att gå upp så tidigt för att sofi skulle jobba halv 10. men det känns skönt endå, att inte ha sovit bort hela dagen.

idag ska jag träffa min kära vän sara, och ikväll blir det kankse tjejmiddag hos sofi, som ju fyllde 17 för några dagar sen.

idag åker också niklas till kanarieöarna! orättvist att han får åka till 25 graders solställe medan det snöar och är kallt här.
-kommer sakna dig i alla fall!

                          OCH sötnosen julia fyller 17 idag också, så grattis till dig :D 

                   

fredag, nu börjar lovet!

det är fredag, det är lov och endå är jag inte på bra humör. jag vet inte varför...

kändes verkligen som vår idag. solen sken och det var inte såå mycket snö. hade det bara varit några grader varmare hade det helt klart varit en början på våren, men icke sa nicke. vädret envisas med att vara kallt in i sista stund. ibland har jag bara lust att flytta till ett land där det är varmt året runt. hatar att behöva gå runt med flera lager kläder bara för kylan!

annars var det en skön dag idag. jag säger bara sofi och hanna vilka sköna människor. har skrattat mig igenom hela dagen med dom två.
började med simning och sedan var det egentligen matte, men som sagt vi är tjejer och behöver lång tid att fixa oss på, så det blev ingen matte för min del. efter det var det lång lunch och sedan en kort engelska lektion. naturprov som gick som jag förväntade mig. inte särskilt bra men har jag tur får jag g i alla fall. geografi lektionen gick bara ut på att prata och vi fick sluta 20 min tidigare, skönt skönt!  så ja, det var en bättre fredag än vanlig!

ikväll vet jag inte vad som händer, ska antagligen vara med N men det går inte så bra att komma överens om någon tid (haha). ska i alla fall träffa sofi in mot småtimmarna, och dela av mig av den senaste informationen. nejdå, men sofi lär bli mitt sovsällskap under natten. ta det inte på fel sätt nu!


                                                                                                                                        

lång (tråkig) dag

har varit en lång och seg dag. började 8.00 slutarde 16.30 blää! sitter just nu och har panik över provet imorgon som kommer gå hur dåligt som helst. jag är inte gjord för att kunna naturkunskap helt enkelt. jag kommer ha den tråkigaste kvällen i mitt liv, eftersom jag kommer få sitta och plugga mitt hat-ämne flera timmar. men jag ska klara provet, i alla fall okej.
imorgon ska vi simma med klassen också, eller rättare sagt livrädda. är inte så jätte taggad på det men men, jag har inget att säga till om det så livräddning nästa!

vill bara ha helg, och sedan ett långt(?) skönt sportlov. 


                          
                                                     foto taget 98 på mig och syster

(du hade rätt pappa, bilden kom ut på bloggen)


18/2

jaa vad ska man skriva idag då ?
hade krim redovisning idag som inte var allt för seriös och som gick helt okej. vi satt i små grupper och berätta om var sitt ämne inom kulturkrockar. jag hade ju då barnuppfostran som faktist visade sig vara ganka intressant! vi delade ut enkäter där en av frågar va "om du skulle ta med dig en person av motsatt kön hem, för att sova över vart skulle han/hon få sova?"  alternativen var 1. i samma rum/säng 2. i ett annat rum 3. inte alls. av det svenska hade nästan alla svarat i samma rum/säng medan av de utlädska var det ingen som hade svarat i samma rum/säng. fick också ut av den ekäten att det faktiskt förekommer en del våld i hemmet, då man som barn har "gjort något fel" helt sjukt tycker jag.  men men, sånt är livet.

ska passa på att skryta lite också. fick nämligen tillbaka mitt svenskaprov igår om epik och lyrik och gissa vad, MVG på det! mitt första mvg i gymnasiet så nu kan jag känna mig lite stolt i alla fall.  nu hoppas jag bara att naturprovet går bra på fredag, så kan jag njuta fullt ut av sportlovet nästa vecka.

nej nu ska jag chilla lite vid datan, sedan blir det mat och plugg. suck!

ge upp, kvinna!

madonna, är det inte den mest patetiska personen som finns? hon är över 50 bast och dansar som att hon vore 20.  hon står halvnaken i sina videos och leker sexig. fyfan säger jag bara. tänk på din ålder kvinna! stackars hennes barn som får se sin mamma sådär. jag skulle skämmas ihjäl om jag var dom! hennes tid var över för flera år sen. synd att hon inte har märkt det själv än..

        
               

plugg och plugg

hejsan hoppsan.

har varit en ganska lugn dag (som vanligt?). var hemma hos sara ett litet tag efter skolan, annars har jag inte gjort så mycket. ska snart börja plugga natur, väntar bara på att pappa ska komma hem så han kan hjälpa mig.  jag förstår inte varför, men natur är verkligen det svåraste ämnet. är det svårt eller är det bara jag som är allmänt dum? det kan nog diskuteras ett bra tag.

btw, det gick bra på UM och jag har ätit sushi till middag, vad säger du nu då niklas? maha :D

17 feb

godmorgon sverige.

ska strax gå till skolan som slutar 14.50 idag. skönt skönt. vi har lyckats få ett schema när vi slutar tidigt i början av veckan och sent i slutet. lite jobbigt på ett sätt eftersom man oftast är tröttast i slutet men men jag ska inte klaga på det.
ska UM idag också, så vi får se vad dom säger...

skriver sen när jag kommer hem. adios <3

..

       

16 februari

tjolahopp
haft en bra dag? min har varit heeelt okej. har ju som ni kanske vet inte så lång dag på måndagar så det är skönt. på geografin gjorde vi ingenting eftersom så många va sjuka, och hon inte ville börja med något nytt då. matten gjorde vi inte heller särksillt mycket, eftersom vi precis har haft prov inte inte har börjat med något nytt än, och på spanskan tittade vi bara på film. låter lagom najs va?
fick tillbaka spanska provet vilket var en VG och matten som var ett G. känns skönt att veta att man klarade det. nu är det bara nästa prov att se fram emot som är naturkunskaps prov. inte mitt starka ämne precis, men det ska nog gå.

nej nu ska jag äta lite mellis ( jag vet att jag typ är den enda som fortfarande gör det) och sen ska jag väl... ingen aning :)
ha en bra daaag <3

15 feb

tjeeeeeenixen
sitter hemma hos NILLEWALLE och gör ingenting. eller han spelar tevespel och jag sitter vid datan

var hos tilly igår och shakea rumpa med dom andra sötisarna som var där. efter det drog jag alltså till niiiiiiiiklas. vi kollade på mirrors som jag inte rekomenderar. det var sjukt läskig och jag lär aldrig våga titta in i en spegel igen.

          

"rubrik"

har typ suttit vid datorn hela dagen, förutom när jag städade rummet. japp ni såg rätt, jag städade det. eller i alla fall det som var på golvet, så jag får väl känna mig halvnöjd.
 sitter och tuggar på några godisbitar från påsen jag hade med mig till kungsberget. känner att jag måste sluta småäta så mycket, speciellt nu när jag har slutat träna. men på tal om att träna så har jag lovat mig själv att komma igång snart igen. man måste träna, så är det bara!
nej nu ska jag hoppa in i duschen, och sedan börja fixa mig inför ikväll.
ha en bra dag/kväll <3

i miss

- jag saknar det tjejer. smbe08A/B ni är dom absolut bästa

               


14 feb

alla hjärtans dag idag, så vad ska man göra? själv ska jag på 17års fest ikväll hos tillypilly.

gårdagen var helt okej. vi tittade på film och jaa gjorde inte särskilt mycket. gud vad jag har blivit lugn på helgerna?! känns som att jag inte gör annat än sitter hemma hos folk och kollar på film eller bara chillar, fast det är i och för sig väldigt skönt. som jag har sagt förut, det känns som man har kommit ur det där "vara ute fredag & lördag varje kväll" och har börjat vara mer hemma hos folk. skönt skönt!

har börjat rensa garderoben lite, och ska fortsätta med det idag. damsugas på mitt rum behövs också. detta får alltså bli en städdag vilket är väldigt ovanligt för att vara mig.

nej, nu ska jag sätta på musik på högsta volym och börja använda min städ skills, mitt rum ska bli rent!

                

fredag den 13:de

halloj
fredag den 13:de idag, otursdag eller turdag? konstigt nog brukar detta var min och saras turdag. men vi är ju lite udda så det kanske inte är så konstigt.

började 9.05 och slutade 14.45. väldigt skönt eftersom jag brukar sluta 16.00 annars. var helt störd dag med sofi. man kan nog inte umgås med en roligare person än henne. mycket kärlek till henne!

och vad som händer ikväll, hmm hem till niklas antagligen.

förresten, har slutat på dansen nu som jag var så velig till. nu är det klart. ingen mer dans för mig. känns tråkigt men endå ganska skönt.

kungsberget

               ska börja med att säga GRATTIS till min älskade vän sofi som fyller 17 idag

idag har alltså jag plus några 100 till från min skola varit på kungesberget. det var sjuuukt kul. bussarna gick vid kvart i 7 och vi var framma runt halv 10. hämtade ut skidorna och tjoho ut i backen. åkte till ungefär kvart över 3 då det fick vara nog. var helt slut och hade lite lagom ont i fötterna, eller rättare sagt hela kroppen. kom tillbaka till skolan vid 7 och då var pappa där och hämta upp mig :)

nu har jag precis duschat och känner mig lite fräshare än när jag precis hade kommit hem. ska komma i säng i tid ikväll, som jag faktiskt har lyckats med varje dag den här veckan. har kommit i säng runt 10, halv 11 varje dag, vilket har kännts skönt!

               
                                                         sara & jag i kungsberget

                

ron pope

          

onsdag - 2 dagar kvar i skolan!

haaaallu
har precis kommit hem (som vanligt?) från skolan. var en ganska chill dag som vanligt på onsdagar. gjorde klart vårat arbete om kulturkrockar som vi ska redovisa nästa onsdag, så det känns skönt.
satt som vanligt ett tag på castello efter skolan med dom två S:en dvs sofi & sara vilket var myyyyys :)

ska snart iväg på infomötet i huddingehallen, så jag skirver väl mer imorgon om hur det var.

& imorgon kära gottfolk ska jag till Kungsberget för att åka skidor. ska bli super kul och jag tror det är sex bussar som kommer gå med bara folk från min skola. bussen avgår från storängshallen vid halv 7 vilket betyder att jag kommer behöva gå upp senast halv 6. hur ska jag orka? som tur är ska jag sova hos sara som bor mycket närmare så det är bra. slipper gå upp så tidigt som jag hade behövt annars plus att det blir inte lika långt att gå med "packningen". 

                 
                                                           kungsberget  

backstreet boys - minnen

sitter och lyssnar på backstreet boys(!) har aldrig riktigt gillat dom, men det ger så mycket minnen från när man var liten. fick lyssna på dom vare sig jag ville eller inte när jag var mindre eftersom det var saras stora idoler, så ja det är en del låtar man kan rätt så bra nu alltså.

imorgon kommer bli en lång dag. ska möta elin och sofi vid 9 för att gå till UM. efter det är det skola fram till ungefär 16.00 och sedan vid halv 6 ska jag på ett möte om det där jobbet jag har berättat om förut. det är något slags infomöte så vi får se hur det verkar och så. om jag får jobbet det får gud avgöra. nejdå, men det får jag väl veta lite senare :)

-det här kankse ni inte visste om mig
jag har känt sara sen jag var 2 år, och vi blev "bästisar" sommaren till fyran. vi har aldrig någonsin bråkat. lite coolt va ?

10 feb

kanske världens segaste dag i skolan idag. började vid 9.10 och hade naturkunskap. efter det har jagt vanligtvis kriminologi i ungefär 2 timmar men eftersom vi blev klara med uppgiften så snabbt fick vi gå tidigare. sedan var det lunch och svenska. på svenskan har vi bokprat och eftersom jag hade det förra veckan hade jag alltså håltimme idag. min håltimme var en håltimme på tre timmar. kändes lite lagom värdelöst, för att sedan ha en lektion där vi bara tittade på film. sjukt segt var det. visst det kan vara skönht med håltimme men inte i 3 timmar mitt på dagen när man bara väntar på att få gå hem.

lekte lite med sara efter skolan. vad gjorde vi ? pratade om livet som vanligt. eller kanske ska jag säga killar? när man pratar om livet betyder det att man uingefär till 80% pratar killar, och de 20 % som är över till annat, som tex skola och kompisar.

nu ska jag hoppa in i duschen, sedan lär jag väl sätta mig framför min kära dator igen.  seeee ya

måndag

tjaba tjena
har varit en ganska vanlig dag. har ju som sagt ganska korta måndagar och den här måndagen gick som vanligt snabbt och helt okej. hade matteprov som jaa, det gick väl okej. varken bra eller dåligt.  på den långa spanskalektionen kolla vi bara på film så det var ganska skönt det med. gick till castello (såklart) med sofi, frida och elin efter skolan, och som tur var hade de fått in dom goda chailattarna igen. tummen upp för det. satt där ett bra tag innan sara kom och vi två drog hem till mig. vi gjorde absolut ingenting.
har varit duktig nu på kvällen och gått till statoil och handla frulle till imorrn plus städat kanin buren. så ikväll har jag alltså gjort en del nytta. *stolt*

nej nu ska jag chilla galet innan jag ska sova. har inget mer plugg den här veckan :)

          
                                               älskade chailatte :)

god natt

har precis fixat ordning mig inför natten. eller kankse avfixat mig? tagit bort det smink som var kvar, och av med dagens klädsel, på med den stora t-shirten. ska försöka sova tidigt, eftersom jag har fått allt för lite sömn under den här helgen. förut såg jag helgerna som då man kan sova ut, men jag har ångrat mig. nu för tiden sover jag nästan mindre på helgerna än under vardagarna. måste bli ändring på det.

nej nu ska jag röra mig mot sängen, så jag orkar upp imorgon. börjar 9.20. godnatt


justin nozuka

             

8 feburari

uppps , dålig uppdatering. kan ju ta kort vad som har hänt under helgen.

fredag
tillbringades då hemma hos Niklas med lite roliga männiksor. vi kollade på film och några spelade guitarhero. så det var helt enkelt bara en ren chillkväll. skönt skönt!

lördag
vaknade hemma hos niklas med folket, och var galet trött. kom hem vid 3 ungefär och sov ett tag. var halvt vaken när sara kom förbi vid halv 5, och sedan börja vi fixa oss. stack iväg på en lokalfest som var helt okej :) men som vanligt blev det bråk. fönster krossades, folk blödde och polis kom. som tur var hade jag dragit ett litet tag innan så jag såg inget, fick bara veta av sara som ringde strax efter.

söndag
vaknade hemma hos en annan niklas (haha) och jaa, vi gjorde väl inget speciellt idag. glodde på teven, det var väl allt.
nu sitter jag här och ska när som helst börja plugga matte. kan man ha roligare?

                
                                                      bild från lokalfesten

6 feburari

hola
kom precis hem, efter en lååång dag i skolan och efter att ha varit en snabbis hos sara. just nu väntar jag på att få äta och sedan ska jag möta friiiiida. kvällen kommer antagligen tillbringas hos en av alla dessa niklas vi har träffat på den senaste tiden.

långt inlägg va ? har tyvärr inget mer att skriva just nu :) hejsålänge

         
                  slängde in en bild på fridolf, även kallad frida

jobbig fredag

är fortfarande sjuk. min hosta vägrar gå över. känns inte helt kul när det snart är helg. (är ju faktist bara en dag kvar i skolan innan helg).  hoppas att den snart kan ge sig, så man slipper gå rut och äckelhosta hela tiden.
var nyss ute på en promenad som vi har börjat få som vana. det är skönt att bara gå ut och gå någon timme med sin bästa kompis. det är då man verkligen kan ta upp precis allting, vilket är skönt. prata om dagen och om helgen(?) finns alltid nyheter att dela med sig av.

och i morgon är det som sagt fredag. och ärligt talat har det nog blivit min "hatdag" har sjukt jobbigt schema till och börja med.
-idrott
-matte
-lunch
-engelska
-naturkunskap
-geografi
 och klockan 16.00 är dagen slut. det suger verkligen att gå så länge på fredagar men men vad kan man göra åt saken? efter det får jag bokstavligt talat springa hem för att hinna äta och byta om innan jag ska till dansen som börjar 17.30 och slutar 20.30. om dansen hade legat på en annan tid och dag hade det varit okej men just nu känns det helt värdelöst. och ska jag vara helt ärlig så har jag börjat tröttna på dansen. den är inte alls lika kul och givande som för bara några år sedan. har endå dansat snart 9 år, och nångång känner man att det räcker. jag har kommit till det stadiet nu, när jag känner att jag mycket hellre gör annat än gå på danslektionerna. jag ska försöka gå klart den här terminen men just nu har jag verkligen ingen som helst lust. vi får väl se hur det blir lite senare. slutar jag med dansen ska jag börja träna gym eller något helt klart! för hålla igång det är jätte viktigt.

         
                                      uppvisningen 08 - egen koreografi

5 feburari

min morgon började på värsta sätt genom att försova mig. det händer absolut aldrig när man faktist "kan" försova sig. men just sånna dagar som idag, när dagen börjar med prov eller som i nian när vi skulle till gymnasiemässan, då passar det bra att försova sig. jag verklgen sprang upp och mamma fick göra min frukost medan jag sprang runt som en galning och försökte fixa mig. kom i alla fall i tid, och provet gick helt okej. känns skölnt att ytterliggare ett prov är över. nästa prov att se fram emot är matteprovet som är på måndag.

efter skolan gick jag, sara och sofi hem till sara och färga sofis hår. det blev bra. vi bakade också en kladdkaka så duktiga dom vi är. den blev riktigt smaskens och nu känner jag mig som en köttbulle :)

tog lite bilder som jag tänkte lägga ut här, men min mobil har seriösa problem och det tar en himlatid innan man kan ladda in bilderna, så det kommer senare. hej så länge!

                      

godnatt

har pluggat lite spanska, och tittat på filmen ett öga rött som vi egentligen skulle läst till imorgon, men som jag verkligen inte orkade läsa. nu är det sängen som väntar och en god natts sömn innan klockan ringer imorgon 06.30. börjar nämligen kl 08.00 med spanska prov. som jag sa innan. håll tummarna för mig, det behöver jag.

vill bara ha helg just nu.

godnatt mamma, godnatt pappa, godnatt syster & godnatt hela världen. vi ses imorrn.


4 feburari

oj vad alla var ivriga att läsa om min dag innan jag ens har hunnit skriva något :)

började skolan 09.45 med klassråd. var väl inte ett allt för seriöst klassråd, som vanligt. fick min frånvarorapport som såg ganska okej ut. hade bara två oanmälda lektioner frånvarande och det var ju mina två sovmornar, som inte ska hända igen :) hur som helst så såg vi en film efter. den heter När mörkret faller och vad väldigt gripande. den handlar om tre olika situationer, bla om hedersmord. den var sjukt bra och sjukt sorglig. man blir så himla arg när man ser sånt här med hedersmord och liknande. förstår inte hur man överhuvud taget skulle klara av att mörda sitt barn för något man inte ens är säker på att hon/han gjort? ibland är man glad över att man lever i sverige med den svenska kulturen.

jobbade lite med vårat grupparbete efter, men gick ganska snabbt hem. eller nä jag gick till castello och fick världens äckligaste chailatte som jag bytte ut mot en cola istället. dom hade tydligen slut på något pulver dom brukar ha i så dom hade gjort den på något annat sätt. USCH!

ska strax sätta mig och plugga klart spanskan, som jag hoppas kommer gå bra imorgon. hoppas på ett VG eller helst MVG- kanske? får se hur det går. håll tummarna för mig :) 

                                      
                               

.

jag fyller år om prick två månader :D

världens mest onödiga dag

livskunskapsdag. så sjukt onödigt. satt och lyssna i nästan 2 timmar på en kille som snacka om databeroende, och efter det hade vi diskussion. så jäklans tråkigt. och efterosm jag själv inte spelar nåt dataspel så var det inte det minsta intressant. jag skulle stannat hemma. försökt bli frisk, istället för att tvinga mig upp vid 7 och pallra mig iväg i den -11 kalla morgonen. jaja, finns inget jag kan göra nu i efterhand. bara ångra mig totalt.

                                      

kväll

sitter och tittar på familjen annurlunda som går på teve just nu. det handlar om olika familjer med många barn. en av familjerna har 10 barn, hur orkar dom ? och stackars barn. inte få någon ensam tid med sin mamma eller pappa.

har inte pluggat någonting idag som jag borde ha gjort, men imorgon ska jag ha en riktig pluggdag. eftersom vi har livskunskapsdag imorgon slutar vi tidgare än vi skulle gjort annars. livskunskapsdagen ska handla om databeroende, mest om olika dataspel tror jag. det kommer börja med en föreläsning i typ 2 timmar i huddinge aulan. jag hoppas att det åtminstone kommer vara lite intressant så det känns värt att man gått dit. ska nämligen vara där 08.15, vilket betyder att jag måste typ typ halv 8. jaja , känns skönt med lite schemabrytande dagar i alla fall.

nej nu ska jag titta klart på programmet, och gå och lägga mig tidigt ikväll. måste ju bli frisk

!

jag kommer snart hosta upp mina lungor. BLÄ


försöka bli frisk

sitter hemma, är sjuk, igen. förstår inte vad som har hänt med mig den senaste tiden. blir sjuk jätte ofta. jobbigt jobbigt. ska snart hoppa in i duschen och sedan ska jag i väg till skolan i alla fall. måste nämligen dit för att hämta böcker så jag kan plugga. tjoho, till och med när man är sjuk måste man plugga. livet är ju nästan för underbart ibland.

just nu skulle det sitta fin med lov. men lovet är inte förren om tre veckor. ska jag stå ut ? japp självklart. bara att kämpa sig igenom dessa tre veckor innan härligt sportlov kommer.

nej nu ska jag som sagt hoppa in i duschen, skriver nog senare. adios <3

collide

       

1 feburari

tjolahopp
haft en bra dag ? min har väl varit hel okej. väldigt chill som mina söndagr brukar vara. kvällen igår var suuper! hade nästan inte kunnat bli bättre. träffade brudarna vid 7 ungefär, och runt 9 kom lite annat folk. mycket trevligt. sov hos nillewalle inatt (igen). hans hus har blivit som något slags helghotell, och det är ju alltid bra? hur som helst, jag och sara åkte till det kända "GP" och åt oss tjocka på deras mat. riktigt gott var det och vi blev nog mätta för hela dagen på det där.

nu sitter jag här vid datan som vanligt, och sara vid teven (guitarhero) som vanligt. så här hemma är allt precis som det brukar :)

                        
                                                       har ni någonsin sett finare bilder?

RSS 2.0