30 juni

heeeejsan.
eclipse var bra, men inte riktigt lika bra som dom andra två. liten besvikelse, men längtar redan till fjörde filmen. (töntvarning på mig?)
var riktigt tungt att gå upp imorse men det gick ändå oväntat bra på jobbet. sov ju bara fyra timmar inatt eftersom jag kom hem vid tre men som sagt, det gick hyfsat ändå. är hur trött som helst nu så ska lägga mig riktigt tidigt, vid 9 kankse?
förresten, nu är det bara två veckor kvar till KOS. helt ofattbart!

                   
                såhär roligt tyckte hanna & lina att det var på jobbet förra veckan. höhö


jobb plus eclipse

god kväll på er.
var en intensiv dag på jobbet, och den flöt på bra. skönt!
har fixat och trixat lite här hemma nu under eftermiddagen och nu ska jag bara ta det lugnt, sova tidigt ikväll och förbereda mig inför imorgon. ska på "twilight movie night" imorgon direkt efter jobbet. då kommer twilight, new moon och sist men inte minst eclipse visas. den har ju prämier imorgon så det kommer blir hur naaajs som helst. dock kommer jag vara sjukt trött på onsdag eftersom eclipse börjar 24.00 imorgon. blir alltså inte alls mycket sömn men det får jag ta!


28 juni

nuuuu drar jag till jobbet. ha en bra dag.


I hate myself for losing you


27 juni

hej folket. (ni som fortfarande läser min blogg trots att den har blivit vääääldigt tråkig)
kanske alltid har varit tråkig förresten?
är i alla fall sjukt seg av någon anledning. beror väl antagligen på att det inte blev särskillt mycket sömn inatt, men vem bryr sig? det är ju sommarlov.
var i stan idag ett tag men köpte ingenting. kan ni tänka er? ingenting. var så seg och trött att jag inte orkade helt enkelt.
imorgon är det jobb igen, sista veckan så får lägga mig tidigt ikväll så jag är pigg och glad då.




























 

            bild från midsommar, när vi hade kommit till landet


26 juni

hejsan folket och återigen ursäkta för min dåliga uppdatering!
var en lång, mysig och galen midsommar igår. började dagen på hågelbyparken med min familj och mormor plus man där vi åt midsommarlunch och sådär. åkte efter det hem till viola där vi skulle äta middag vilket i stort sätt bestod av samma sorts mat som lunchen jag åt. och efter det åkte vi ut till en killes landställe där resten av kvällen spenderades. hände många sjuka saker där borta men orkar faktiskt inte ta upp allt här ;)
idag blir det vila vila vila som gäller. är galet trött, men så ska det väl vara.
(kommer bilder från midsommar senare)


inget internet

har inte haft något internet nu i några dagar men nu är det äntligen igång igen. skriver inlägg imorgon, då det dessutom är midsommar. seee ya then!

22 juni

hejsan. har jobbat idag, som vanligt. har varit riktigt skönt idag eftersom det var så bra väder och alla blir så glada av det. annars har inget speciellt hänt. som jag sa förut, blir min blogg rätt tråkigt just nu eftersom jag bara jobbar och inget annat. pengarna behövs!
idag är det bara 22 dagar kvar till kos, längtar hur mycket som helst!

äckligajävlafittliv

fyfan för allt. hur jävla pissigt ska ett liv kunna bli?
en sak till och jag ger upp. på riktigt.


långsam dag

har som sagt inte gjort ett skit idag. så himla tråkigt. börjar fundera över vad som ska hända på midsommar också.. från början pratade vi om att åka till Utö, tälta och bara ha det allmänt kul men dom planerna finns inte längre. jaja, vi får väl se helt enkelt.
hoppas på att pappa kommer hem snart så jag kan övningsköra. det riktigt bra nu, och teorin har jag dragit igång med också. alltid något? blir förhoppningsvis grillat till middag också. gott.

och till dig, nu ger jag upp. tiderna förändrats, det har detta bevisat. det har du bevisat. 
life is a bitch.
 

20 juni

godmorgon.
vädret börjar bli bättre igen, det gillar vi!
igår blev rummet städat, som jag skrev och sen också eken cup som jag också skrev. hanna följde med dit så vi stog och hejja på tillsammans. höhö. på kvällen kom lina, hanna och sara hit för filmkväll. dock vågade inte sara se den, så det blev alltså jag, lina och hanna som såg filmen. det var en dokumentärliknande film om en mördare, som filmar allt han gjorde med sina offer. rätt äckligt måste jag säga.
idag har jag absolut inga planer. känner inte för att bara sitta hemma, men vet inte vad jag ska göra istället. vi får väl se vart dagen leder...
(och ja, det kommer fler bilder snart)


19 juni

och det är löööördag. skönt som fan, sova ut!
idag är det mission städa mitt rum som gäller. ser ut som en katastrof så måste ta tag i det idag. och då menar jag verkligen storstäda. damsuga, damma, torka av möblerna mm. kommer nog bli rent och fint!
i eftermiddag ska jag antagligen åka till gubbängen, eken cup där min syster spelar. får se hur långt jag har kommit i städningen vid den tiden.
har inga planer för ikväll än så länge, men någonting dyker väl upp.

                    


17 juni

hejsan-
då återstår bara en jobbdag denna vecka, skönt. det har gått riktigt bra med jobbet än så länge.
har inte så mycket att skriva eftersom jag inte gör så mycket mer än jobbar just nu. kommer väl bättre uppdatering till helgen!
just nu längtar jag bara till KOS, grekland..


sist jag var utomlands, gran canaria vintern 09


15 juni

hoooolaaa
har egentligen ingen lust att blogga för tillfället men slänger väl in ett litet inlägg ändå.
hade min första arbetsdag idag och herreguuuuuud. är helt slut nu efteråt. att hålla koll på ett gäng 6åringar en hel dag är ingen lek. min kropp är död och mitt huvud likaså. men det är ändå värt det, man får pengar och man gör något för barnen som dom tycker är kul!
skulle egentligen ha varit på café fåtöljen nu med tjejerna, men jag känner att jag måste vila så jag kommer upp imorgon. ska kolla fotbollen nu.
hörs imorgon, eller någon annan dag. när jag har lust att blogga igen.

14 juni

begravning. begravningen för min älskade gammelmormor hålls idag. vi ska åka till norrköping om en liten stund. hela familjen är fixade. dystra.



vila i frid, älskade gammelmormor


det finns en gräns

det finns ett stopp. har jag kommit dit nu?


13 juni

hejsaaan.
var en rätt chill dag igår som slutade i rönninge på partaj.
idag har jag inte gjort så mycket heller. lite körkortsteori och ja, inget mer tror jag.
ska övningsköra en stund snart sen får vi se vad som händer.

12 juni

har ingen direkt lust att blogga idag. vet inte varför.
skriver imorgon istället.


11 juni

godmorgon. eller god förmiddag.
skulle jobbat idag egentligen men vaknade upp med feber igen. dock inte jätte mycket så det är ju skönt. riktigt skitväder ute idag också så man får ju i alla fall inte ångest av att ligger inne.
men men, skriver kanske senare igen. hejsvej

s i c k

det har inte riktigt sjunkit in i hjärnan ännu att det faktiskt är sommarlov. det är liksom lovet man har väntat på i nästan ett år. lovet som visar att man avslutat ytterliggare ett år i skolan. det här sommarlovet är mitt sista "riktiga" sommarlov. tanken ger mig lite smått ångest, men samtidigt vill jag utnyttja det så bra jag bara kan. jag vill leva fullt ut den här sommaren. 
elva år är avklarade i skolan, ett återstår.ett. kan knappt förstå att det är sant.
dom här två åren i gymnasiet har gått så himla fort. jag har knappt hunnit med att ta vara på tiden känns det som. jaja..
skolan ska jag inte skriva om längre. inte på 10 veckor i alla fall!
NU börjar sommarlovet. 76 dagar av frihet. heeeeeere I cooooome

10 juni

..och det är typ 11 grader och regn. vilken bra start på sommaren! hur som helst, blev en bra avslutning igår och man räknar bort vädret. var ju avslutning i sjödalsparken och sedan fick vi betygen. inget förvånande eftersom jag visste alla betyg innan. dom var bättre än förra året så det är ju alltid något!
satt på snaps efteråt, och sen hem för att fixa sig igen. middag i hammarbysjöstad och fest i segeltorp. var alltså lite överallt igår.
idag ska jag ta det lugnt och i eftermiddag är det studentmottagning för min granne aleksandra som tar studenten idag. hörs seeenaaare.

9 juni

DET ÄR FUCKING SOMMARLOV!
nu drar jag till hammarbysjöstad för att fira med middaaaaaag,
c yaaa


te te te

har precis duschat, man vill ju inte komma för ofräsh imorgon. sitter framför teven nu med en kopp te och hoppas att det ska bidra med friskhet.
vi har en del planer för imorgon så får se om jag hinner uppdatera så mycket. ska vara i solan halv 10, och direkt efter avslutningen blir det snaps eller någon annan uteservering. (därför ber jag nu till gud att det blir bra väder) och middagen kommer spenderas på en takterass i hammarbysjöstad. kommer bli en bra avslutning tror jag. dessutom är det ju min sista skolavslutning, litr sorgligt men skönt på samma gång.
jaja, jag skriver kanske något kort imorgon. godnatt på er


tpl eller vaaaaad

jag orkar inte med mig själv och min otur längre. skolavslutning imorgon och min feber har kommit tillbaka. orkar inte... varför har jag sån otur?! får väl ligga nerbäddad exakt hela kvällen och hoppas på att bli i alla fall lite friskare. jaaaaja, skulle bara säga det.
tyck synd om mig, hej

8 juni

godmorgon.
ska strax gå och möta tjejerna i sjödalsparken en stund innan samhällskunskapen börjar. vädret är ju helt okej okje. gooodi.
skirver sen, byeee

2-0

blev det till oss i matchen ikväll. bra jobbat tjejer!
är sjukt trött. har ju lagt mig sent den senaste veckan men nu är jag riktigt trött. kan bero på mindre sömn natten till idag. imorgon är det en frivillig engelskalektion (skippar den) och sen en samhällslektion vid halv 2. tror jag går på bara den alltså, vi ska få reda på betyget plus att jag måste lämna in massa böcker så måste till skolan imorgon vilket som.
natti natti


7 juni

ont i magen. vet inte. varför? hur? förvirrad.
aja, ska tänka på annat nu. nu!
har varit hos sara en stund. snackat massa skit. är trött som fan. ska nog sova lite nu. det behövs. komma bort från verkligheten ett tag kanske? det får bli så. 
har ju match ikväll också. otaggad. det kanske löser sig.
godnatt, eller god eftermiddag.

ps. jag önskar jag kunde berätta allt för dig, men det går inte. jag kan inte.

valpis

var ju som sagt hos mormor tidigare och här kommer bilder på deras lilla valp.
så söt, jag smälter

   

6 juni . sveriges nationaldag

ja idag hissas den svenska flaggan. det gillar vi, och nej jag är inte rasist.
vi åkte hem till mormor och hennes man vid 12tiden för att titta på deras nya hund. det var den sötaste lilla sak jag någonsin sett och det kommer bilder lite senare. efteråt åkte vi och handla mat och nu äntligen är jag hemma. ska mest ta det lugnt nu, hjälpa till med maten och sen blire att övningsköra troligtvis.


jag & sara igår hemma hos julia


äckelfeber

har fått feber igen... men skiter fan i det. ska till julia snart där vi ska grilla och så. efteråt blir det troligtvis fest (om jag nu orkar det..)
ha en bra kväällll


5 juni

godmorgon.
fick nog bara ett litet feberryck igår för mår mycket bättre idag som tur är!
ska strax in till stan med la familia och bara knata runt.
skriver senare. puss

ändrade planer

blir inget snaps för mig, har fått feber :( kan man ha mer otur?!


vad ska man ha för rubrik?

åååhhh vad jag vill ta studenten! började nästan grina för jag längtar så mycket när jag såg alla 3or springa ut. SJUKT!
efter jag och sara deppat ett tag över att vi har ett helt år kvar köpte jag mat och vi satte oss i sjödalsparken ett tag. var ju rätt kallt idag?! fick sen egtt samtal från andreas som tog körkort idag, så han kom och hämta mig så åkte vi runt ett bra tag. bland annat till gömmarn, himla mys där ju. hade nästan glömt hur mysigt det är där!
blev sen hemskjutsad och övningskörde själv ett tag. går bättre och bättre.
snart blir det middag och ikväll blir det snaps med flicksen. myspys.

4 juni

godmorgon.
här sitter man, uppe med tuppen och med ett hyfsat bra humör.
klockan 12.36 är det utspring i min skola, så ska dit och kolla. töntig tid förresten, 12.36.. men men, ska i alla fall dit. innan blir det väl städa mitt rum, eller gå ut i solen. har inte riktigt bestämt mig än.
hörs.


-


3 juni

god eftermiddag.
var ledig idag så har spenderas exakt hela dagen vid långsjön tillsammans med tjejerna. lite färg här och var har man fått men jag måste ju erkänna att jag är långt ifrån brun. får väl sola lite solarium också ;)
imorgon tar 3orna i min skola studenten - jaaag vill ooocksååå! man längtar ju som bara den när man ser dom. ska i alla fall titta¨på utspringet imorgon. säga farväl till 3orna, och inse att vi är de älsta i höst. höhö
har inga planer för ikväll. blir väl soffan som vanligt I guess.


onödig dag.. igen

feting onödig dag. gick till skolan, var där i 10 minuter, gick hem. fick ett G-VG på rapporten, hon kunde inte bestämma sig, och därför är mitt betyg i samhällskunskap inte heller bestämt. får väl hoppas att hon är på bra humör när hon sätter det så det blir ett VG. fick också veta att det blir ett MVG i psykologi B. helt okej sådär vaaa ;) blir ändå bättre betyg än vad jag trodde. var nästan säker på att jag skulle gå ut med bara g:n men verkar inte bli så :)
nej nu ska jag fortsätta göra ingenting. adios

2 juni

gooodmorgon!
vaknade av mig själv idag för ett tag sen, alltså inte av väckarklocka. mycket skööönt. har ätit frulle och duschat och ska väl snart börja fixa mig. ska i stort sätt bara få tillbaka konfliktrapporten idag, sen blire att färga håret på hannabanana.
skriver later. pyyss


sjukt vacker bild. höhö


try

It's a hard thing, faking a smile when you feel like your are falling apart inside


1 juni

det är SOMMAR!! eller i alla fall den första riktiga sommarmånaden på året. och skolan slutar om åtta dagar. 
idag har vi bara en lektion igen, samhällskunskap och den börjar vid halv två. blir inte mycket lektioner såhär mot slutet, men det tackar jag bara för.  
funderar på om jag ska gå ut och sola lite, we'll see


RSS 2.0