min syster på halloween




ellen som punkare/emo


31 oktober

hejsan igen
jag ska börja berätta om kvällen igår som var den galnaste på länge. började som sagt med middag i stan med mamma och pappa på en irlänsk pub (?). maten var väl sådär. åkte hem och hann vara hemma i kanske 10 minuter innan hanna sa att vi skulle ta nästa tåg hem till jenny för att fixa oss. så utan att hinna packa ner det minsta kom hanna och hämtade mig. det ända jag hade med mig, som jag kunde fixa mig med var ett par skor..
så smink kläder och plattång fick lånas av hanna och jenny.
när klockan började närma sig 10 skulle vi ge oss av till skanstull för - lyssna noga nu... n a t t k l u b b ! det var så sjukt najs, och jag, jenny och hanna hade det hur kul som helst. tog nattbussen hem vid 3, och somnade så sött vid 4 tiden i morse.
galen kväll, and i loved it! det måste vi göra om tjejer. (jenny har bild från igår, så har jag tur kanske jag kan lägga upp den senare)
idag har jag inte gjort någonting alls. var med V och sov till typ 3, eftersom vi var så jävla sega..
snart är det middag hos mormor som gäller, och senare ikväll blir det filmkväll hos hannabanana. skönt att inte festa idag också i alla fall. jag känner verkligen för en chillkväll.

så alltså, bild från igår kanske kommer senare.

 


31 oktober

är helt slut och seg just nu, så det kommer ett inlägg snart när jag har vaknat till liv lite mer..


!

jag har väldigt lätt för att läsa människor, men du. du är den svåraste människa jag någonsin mött. och det gör mig förvirrad.


30 oktober

godenmorgon
filmen igår var faktiskt väldigt kul, och helt klart värd att se.
idag är det fredag och sista vardagen på lovet - väldigt deprimerande! men ser man det på ett positivt sätt så betyder det ju också att julen har närmat sig med en hel vecka, vilket inte är så dumt. de sju veckorna som är kvar i skolan kommer nog gå fort, de brukar de göra i alla fall.
och till dagens planer som inte är särskillt många. ska städa klart det absolut sista på mitt rum, dvs typ damsuga som jag inte orkade göra igår, och sedan blir det väl börja titta på psykologin. bäst att börja plugga ett tag innan har jag märkt.
middagen kommer ätas på en fish 'n chips  resutrang med la familia fick jag veta i morse. alltid trevligt. och några planer för ikväll har jag inte riktigt, men jag hoppas att det händer något skoj.

              
                                        jenny & sara igår efter bion.


biokväll

hejsan igen
ikväll blir det biokväll med sara & jenny efter mycket om och men. vi ska se filmen the ugly truth som jag tror kan vara riktigt rolig. vi får hoppas på det i alla fall. men innan det blir det middag plus intervjua pappa!
skriver väl imorgon eller så om hur jag tyckte filmen var. 

                            


ny header

sådär nu har jag gjort om min blogg lite eftersom den var så tråkig. ska nog ändra lite till men det får jag göra en annan dag.. nu blev den i alla fall lite roligare :)
har förresten nästan städat klart mitt rum, är bara damsugning kvar plus att jag har gjort intervju frågorna till mina föräldrar. måste nästan ge mig själv en guldstjärna för det!

nu har förresten skolfotot kommit, och jag dör vad fult det var. mitt ensamfoto var det värsta jag har sett och jag vägrar låta mamma och pappa sätta upp det på väggen!
såg också att de redigerar fotona. min hy ser ut dom världens finaste dockhy, trots att den inte riktigt ser ut så i verkligheten.

29 oktober

gormorgon
magen gör inte lika ont längre vilket är mycket skönt! så idag kanske jag kan göra lite saker istället för att bara ligga i soffan..
jag ska börja med att städa klart andra halvan av mitt rum, eftersom jag bara gjorde ena igår. efter det ska jag göra intervjufrågor om min uppväxt som jag sen ska ställa till mam&pap när dom kommer hem. det är nämligen en psykologiuppgift vi har fått..
senare ska jag väl börja plugga till psykologiprovet, om jag har tid och ork.


min psykologibok, i dålig bild


äckligt

jor borde bli ompysslad just nu!
tjejveckan har kommit och det gör så ont i magen att jag knappt kan gå. jag hatar det! "neovletta hjälper" helvete heller. "blanda irepn & alvedon, det hjälper" helvete heller igen. "ta en värmekudde, det hjälper" helvete heller en tredje gång. ingenting hjälper. ska man behöva operera om sig till man bara för att få slippa den här extrema smärtan? som sagt, jag borde bli ompysslad just nu, men nej istället ligger jag hemma i min soffa alldeles själv och glor på teve. har just medelat jenny att jag inte kan vara med ikväll, och ska snart ringa farmor också. helvetes jävla äckel tjejvecka!

28 oktober

godmorgon
äntligen börjar mitt höstlov på riktigt, utan jobb :)
ska ägna dagen åt att städa mitt rum, vilket verkligen verklligen verkligen behövs! ska ta tag i ena halvan först, sen får vi se om jag orkar med andra halvan senare.
i eftermiddag ska jag åka hem till jenny som nyss har flyttat till hammarby sjöstad för att spana in den nya lägenheten. efter det blir det middag på en resturang på söder med tjejerna. myspys.
kvällen kommer skuta hemma hos farmor. eftersom hon bor så nära resturangen tänkte jag att jag lika gärna kan gå upp till henne och passa på att umgås lite med henne.
nej nu ska jag dra igång med städandet av mitt äckliga rum. ciao


27 oktober

hejsan bloggen, och självklart alla andra.
sitter nu andra och sista dagen på jobbet och väntar på att tiden ska gå. snart är det i alla fall lunch, eller aa lite mer än en timme kvar, men då har ju halva dagen gått! härligt.
kom på igår att det faktiskt bara är drygt en månad kvar till första advent. herregud vad tiden går snabbt.
och herregud vad jag älskar julen. det är alltid så himla mysit då, och jag ska se till så vi julpyntar huset trots att vi åker bort över jul. ett hus under jul utan julpynt går ju bara inte..
jaja nu halka jag lite ur spåret kände jag, men jag skriver nog mer när jag kommer hem. måste väl slänge upp en bild då eftersom bloggen börjar bli ganska bildlös. hihi

fika på fåtöljen

hejsan allihopa.
lyckades få ihop en jobbdag på nästan 8 timmar så det är bra!
efter jobbet lagade jag snabbt ihop middag och sedan åkte jag till söder för att fika med några av tjejerna. blev fika på café fåtöljen, mycket mysigt men väldigt dyrt ställe. inte kul för plånboken kan jag ju säga.
ikväll blir det att lägga sig tidigt igen. har ju en jobbdag imorgon också...

26 oktober

godmorgon.
eller dom flesta ligger väl och sover just nu? själv var man uppe med tuppen klockan 7 imorse för att åka till jobbet. lite lagom segt sådär men som vanligt får man tänka på pengarna och målet! utomlandsresa. som kommer bli så grymt!
vet inte riktigt när jag kommer hem idag men runt halv 5, 5 skulle jag tro. ska försöka jobba åtta timmar, vilket jag tror kommer bli lite svårt. är nämligen redan färdig med en sak och det har bara gått två timmar av dagen.. men men we'll see.
nu ska jag fortsätta mitt hard work.. hörs sen

never again

Would have given up my life for you
Guess it's true what they say about love
It's blind
Boy, you lied straight to my face
Looking in my eyes
And I believed you
And all you had to do
Was apologize

You didn't say you're sorry
I don't understand
You don't care that you hurt me
And now I'm half the man
That I used to be when it was you and me
You didn't love me enough
My heart may never mend
And you'll never get to love me, again

Sadness has me at the end of the line
Helpless watched you break this heart of mine
And loneliness only wants you back here with me
Common sense knows that you're not good enough for me
And all you had to do
Was apologize, and mean it


!



When lights go down, I see no reason
For you to cry. We've been through this before
In every time, in every season,
God knows I've tried
So please don't ask for more.

I read your mind, with no intentions
Of being unkind, I wish I could explain
It all takes time, a whole lot of patience
If it's a crime, how come I feel no pain.



-jag älskar min mamma
& pappa
- hela min familj


25 oktober

halloj
blev visst inget inlägg igår, men dagen var inte speciellt händelserik ändå, så ni inte har inte missat något i mitt intressanta liv. kvällen spenderades hemma hos någon kille som fyllde 18. var helt okej, med både folk man kände men också många nya ansikten. kom hem vid 2 någongång tror jag. har ingen riktig koll på det faktiskt.
idag har jag fixat lite här hemma nu på morgonen, typ städat den mysiga kaninburen och sådär. snart ska jag iväg till mina småbarn och lära dom dansa ;) efter det har jag ju som vanligt träning själv. är egentligen alldeles för trött för det men I have no choise. (stavning?)
skönt att veta att det inte är någon skola imorgon också. istället ska jag ju spendera dagen på pappas jobb, så jag tjänar lite pengar, vilket jag behöver!



mina kära vänner ida&sara igår, fråga mig inte vad dom har gjort.


23 oktober

halloj
släpade mig upp tidigt i morse för att ta mig till matteprovet klockan 8, och har jag tur så klarade jag det. kändes helt okej med man vet aldrig.
gick hem direkt efter eftersom jag fortfarande känner mig rätt hängig så jag har i stort sätt bara sovit sen jag kom hem. skönt skönt.
och idag börjar äntligen höstlovet. vet inte riktigt vad som händer på lovet förutom att jag ska jobba måndag/tisdag. behöver ju pengar till resan nästa sommar.

inget plugg

halloj..
var ju meningen att jag skulle plugga den sista matten idag, har jag gjort det? nej. har legat i soffan hela dagen (är ju sjuk som ni vet) förutom när jag lagade gröt och duschade, så har inte blivit något mattepluggande för min del. så ja, nu kommer det antagligen bli ett stort fett IG på mitt prov men men that's life.
ps. är sjukt sugen på julmust just nu, men måste se till att inte proppa i mig så mycket onyttigt. har nämligen börjat gå upp i vikt. japp det är sant, smala hanna går upp i vikt.. hah 

22 oktober

och man vaknar upp med huvudvärk och feber. ingen hög feber dock vilket är skönt! så idag blir alltså en hemma dag. passar väl ganska bra eftersom jag måste finslipa min krönika och plugga lite mer matte. vilken härlig torsdag va?!


21 oktober

hola!
hoppas alla har haft en bra dag, min har varit seg som bara den
börjar med ett utvecklingssamtal klockan 10.00 och dom är lika oseriösa varje gång. min mentor verkar inte ha speciellt mycket att säga så istället sitter hon och prata om teve program och liknande. vet inte riktigt om jag tycker det är helt okej att ens mentor inte tar upp ens skolgång under utvecklingssamtalen? eller nu ljög jag, först 30 sekunderna ägnade hon ju åt att fråga "hur går det i skolan?" när jag hade sagt "bra" då, började hon prata om annat. men men, det är i alla fall gjort nu.
efter det hade vi itroduktion om en rapport vi ska skriva resten av terminen på samhällskunskapen med ämnen som svenska, psykologi och matte som också ingår på ett hörn. verkar väldigt rörigt men jag borde väl få ihop någonting tillslut. det handlar om sociala frågor, och att man ska fördjupa sig på en. jag valde bulimi och tror att det faktiskt kan bli ganska intressant att läsa om.
när jag kom hem, vid halv 3 la jag mig direkt i soffan och somnade.. fattar inte varför jag är så galet trött hela tiden. snart blir det mattepluggande, eftersom jag som sagt har prov på fredag.
jaja, hörs tomorrow!

                      
                            söker man på bulimi på google kommer denna bild upp,
                 det är hemskt, och jag önskar att jag kunde förstå hur dessa människor tänker


20 oktober

tjenis. inte förrän nu har jag tid att skriva ett litet inlägg.
ni vet ju hur stressiga mina tisdagar brukar vara, skola, jobb, träning och "skriva en krönika" där emellan. sen fick man ju inte missa despan heller. har stressat runt som en idiot idag känns det som, men nu är denna dag över. skönt det.
imorgon är det redan onsdag vilket betyder att det snaart är helg. längtar som bara den. något som jag längtar mindre till är matteprovet på fredag. känns som jag ligger väldigt dåligt till så imorgon måste jag verkligen ta tag i den. plugga plugga plugga matte matte matte. satan vad tråkigt, men man vill ju inte ha ett fett IG på provet så vad gör man inte..
nej nu ska jag krypa i sängs. har en lång dag framför mig imorgon.
godnatt

ja, jag tror alltid det värsta

jag och mamma hade en diskussion om resan hem från Gran Canaria som alltså är på nyår.

jag - men tänk om planet blir nerskjutet av en massa raketer? (vi flyger ju ändå på nyår)
mamma - vadå, tror du att en liten raket kan skjuta ner ett flygplan?
jag - ja?
mamma - du får  hem från spanien!

sedan gav hon mig världens suck och gick härifrån.

Gran Canaria

ja då var äntligen julresan bokad. det ska bli en tripp till en liten ort som heter Puerto Rico och ligger på Gran Canaria. galet najs. vi kommer åka på julafton, och komma hem på dagen på nyår. självklart missar jag inte en nyårsfest här i kalla sverige, utan kommer hem lagom till det hah.

 

18 oktober

och sista dagen på denna vecka. söndagar betyder ju jobb och träning för min del, så ska alltså om ett tag börja fixa mig inför det. annars händer inget speciellt idag. ska väl bara ladda inför den här sista veckan i skolan innan höstlovet börjar. kanske lägga mig i soffan ett tag och glo på teve?
har inget mer att säga, kanske skriver senare. <3

boring night

tjena mittbena.
antar att dom flesta har det lite roligare än vad jag har just nu. har suttit hemma framför teven ikväll med, och har insett att det är för jävla tråkigt. i och för sig valde jag det själv, och jag behövde verkligen vila upp mig, men nu i efterhand hade jag faktiskt inte bangat på fest. jaja gjort är gjort, och jag får väl tagga till nästa helg, då vi tjejer måste festa! fira att det är höstlov kanske?
tänk att för prick ett år sen skulle jag snart åka till japan. snacka om att jag aldrig någonsin kommer ångra den resan, och tillbaka ska vi. nästa år, kommer bli grymt!
och idag har jag förresten kollat på resor nu till jul. mamma och pappa pratar ju om att de vill åka någonstans, så jag kollade runt lite. azorerna kanske? we'll see.
btw, fick med mig en jacka, halsduk och mössa hem från stan idag. & tack mamma, för att du är så snäll och betalar ibland. det blir min plånbok glad av!


ganska skum/ful bild från idag.
vet inte varför jag lägger in den egentligen
kanske för att ni ska få skratta. i don't know.


17 oktober

godmorgon alla sööööta och fula
var en riktigt skön kväll igår hemma hos hanna, men maaaassor av godis och chips. tur för mig att jag inte äter chips för då hade jag väl antagligen rullat hem på grund av extremt svullande. hur som helst kom jag i alla fall hem innan 12! två minuter innan faktiskt, och det var länge sen jag kom hem så tidigt på en helg. i och för sig var det väldigt skönt.
idag ska det åkas till vår kära huvudstad för att leta efter en del grejer. behöver bland annat en ny jacka, och hårinpackning så vi får väl se om jag hittar något. i hope so. 
skriver väl när jag kommer hem igen. adios <3 


16 oktober

och det är redan fredag igen! har sagt det förut och jag säger det igen, tiden går äckligt galet sjukt fort! nu är det bara en enda vecka kvar till höstlovet också, mycket skönt!
har varit en ganska seg men endå helt okej dag i skolan. börjar ju 8, vilket INTE är kul på en fredag men jag var duktig som vanligt och gick upp så jag befann mig i skolan 07.52. usch blir ju deprimerad bara jag skriver ner klockslaget, men nu är det ju i alla fall över för den här veckan hihi.
ikväll blir det myspys kväll med tjejerna hemma hos hanna. vi ska äta oss tjocka av godis och titta på film. i like it!


har visat bilden förut, men gör det igen på mina snygga tjejer ;)


15 oktober




hejsan svejsan
haft en bra dag? min har vart helt okej. borjade dock med att jag kom till skolan vid 11, eftersom jag börjar då, och det visar sig att jag inte har någon lektion. så där satt hela klassen och hade ingenting att gör i två timmar tills nästa lektion börade somvar engelskaprov. ganska segt att komma till skolan, och sen få veta att man kunde legat kvar hemma i den sköna sängen ett tag till, men men sånt är livet. engelskaprovet gick i alla fall bra (hoppas jag), det kändes helt okej i alla fall. slutade efter provet, och åkte hem till hanna där i chillade med godis, film och en liten sovstund tills klockan var ungefär 6 då jag gick hem.
nu är det ännu mer chillerill som gäller, ska snart hoppa in i duschen och sedan krypa ner i soffan framför teven.
hörs imorgon. pusspusss
ps. känner mig faktiskt glad idag, har gjort det hela dagen.


14 oktober

och resursdag för min del, vilket betyder pluggdag hemma. hae dock inte så mycket plugg vilket är skönt. engelskaprov imorgon, men inte speciellt svårt. så idag får alltså bli en slappodag.
farmor plus en av mina kusiner kommer över senare. ska bli kul att träffa min kusin, var nog över ett år sen jag såg henne sist. annars har jag som sagt inga speciella planer för idag. mest chill!

det finaste jag fått

fick detta från en av mina bästa vänner idag. hon kom, som ni kan läsa, in i mitt liv för nästan exakt 1 år sen, och idag vet jag inte vad jag skulle göra utan henne.
hanna söderquist

Love letter 101
- For all the things I didn´t say
I write this letter for you, to give back, because you all have given me so much. This is my love declaration, my love letter, from me to you, for all the things I didn´t say.
One year ago quite exact, my life changed drastically. A new place, new school, you. You my darlings, my beloved ones. I´m sorry my mouth can´t keep up with my spinning head long enough to tell you this in personal, though my armor might just fall, and the tears would break my voice into pieces. But hopefully I can keep these feelings in the form of desperate sentences in my head just long enough to get it down on paper.
The story of my life, many friends has passed me by, and many have left me behind. Is it me? Maybe. But of one thing I am certain, you, I won´t let go. You´re a big chapter in my life story, and if I would ever write my memoirs, it would probably be a book about you. You came in the worst of times, and flipped my life right around. And before I could blink the worst of times became the best of times. And I swear, my honeys, in my life story, you´re forever legends.
I´m still in the writing process when it comes to the chapter in my life that´s about you, and please, may it never end. This time has been wonderful, cheers to many more years my beloved. And as for the rest, the rest is still unwritten.

Personal love letter
Hanna Jörfalk
My friend, my fiancée, my beloved, my precious. You and I are very much alike, we don´t let people in to close, though what would happen if we got hurt? You´re an amazing and incredibly strong person, keep on rockin´ honey, nothing can ever bring you down, and if you fall I´m always there to catch you.

12 oktober

orkar egentligen inte skriva något inlägg idag så det får bli imorgon istället, håll ut!

11 oktober

gårdagen spenderades som jag sa hemma hos sara. jag fick äran att göra laxrullar med färskost ovh pepparrot (stavning?), vilket blev mycket uppskattat av mina kära vänner. kanske borde satsa på en karriär som kock i framtiden? eller inte. hur som helst blev middagen lyckad, och det var super kul. inte helt svårt att få kul när man umgås med 19 übersköna tjejer. efter middag plus efterrätt åkte vi till jesper som fyller 18 år idag, för att fira honom. var kul, förutom att det fanns några dryga fjortisar, men bortsätt från som var allt bra. åkte glamorös taxi hem vid 2, och somna så sött i min säng på en gång.
idag är det som vanligt jobb och träning som gäller. ska börja röra mig mot kungsholmen vid halv 4 ungefär.. orkar inte, vill inte, men måste. måste tänka positivt. ikväll ska jag lägga mig tidigt. så jag får sova sova sova.

(bilderna från igår finns på saras kamera, så så fort dom laddas in kommer några bilder in här på bloggen)

fields of gold


10 oktober

och snart har redan halva oktober gått.
idag ska sara firas, med också jesper som fyller 18 imorgon.
ska snart hoppa in i duschen och sedan blir det hem till sara för att hjälpa till att fixa inför ikväll när hon ska ha tjejmiddag. kommer nog bli riktigt lyckat. 20 tjejer på en middag? kommer nog bli galet thihi.
efter ska vi som sagt till jesper där han har 18års fest.
men nu ska jag fixa mig, hörs nog imorrn.

 
hanna & ? har kul.  (sara som man)


-

att något som är så bra, kan falla så snabbt..


8 oktober

hejsan svejsan
har inte hänt något speciellt idag, skola som vanligt för att sedan gå hem. har inte hunnit plugga nånting än, men ska göra det strax. sen får ni önska mig lycka till imorgon på historiaprovet.
imorgon fyller min bebi sara hela 17 år också thihi :)


7 oktober - fortfarande

halloj
det som stod på schemat idag var historia. vi fick tydligen plugga till provet på fredag och sen fick vi se en långtråkig film om kungafamiljen i frankrike under upplysningstiden dvs 1700-talet. kanske inte det mest intressanta jag har sett om man säger så men men.
gick upp till sara med hanna en stund efter skolan och jag hade tänkt att visa världens roligaste bild därifrån men som vanligt när jag vill lägga in bilder funkar det inte :/
när jag kom hem satte jag mig (som jag sa förut) direkt med näsan i historia boken och pluggade i nästan en timme. pluspoäng till mig igen :) snart blir det middag, och efter det ytterliggare lite plugg. kul kväll..
pusselipuss
(den roliga bilden kommer garanterat läggas ut senare)

7 oktober

-mot skolan, och vidare

japp då var det strax dags att gå till skolan. får se vad som händer idag. som ni vet har jag ju inte schemalagda lektioner på onsdagar, så alltid lika spännande att se vad man ska göra. not.
jaja skriver väl när jag kommer hem, om jag inte sitter med näsan i historiaboken då.

6 oktober

hejsan hoppsan.
då var skolan och jobbet över, och nu är det bara träningen kvar innan jag äntligen kan slappna av och få en ledig stund idag.
fick förövrigt min lön igår, så firade det genom att köpa ett par jeansleggings och stoppa undan hela 200 kronor till mitt sparande till resan nästa sommar. men 200 kronor är ju alltid 200 kronor, räcker i alla fall till en middag där borta i grekland.
som jag sa, är det alltså dansträning som gäller om ungefär 45 min, så snart ska jag åkte dit. senare kanske min sötnos har tid att träffa mig, man vet aldrig.
haaaaaa det bra adios <3


min & lisas hand thihi


worktime

nu ska jag och mitt fläsk röra mig mot jobbet.. får tänka på pengarna!


5 oktober

hejsan hoppsan. haft en bra dag ?
min har vart helt okej faktiskt. började vid 9, och slutade kvart över 1, ganska najs. det ända som inte var speciellt kul var delprovet i matte som vi hade. jag vet inte hur det gick, kan ha gått helt okej, kan ha gått helt förjävligt. den som väntar får se - vi får förhoppningsvis tillbaka dom på fredag.
efter skolan gick jag upp till sara en stund, och sedan hem. nu har jag suttit och pluggat historia i över en timme till provet på fredag. pluspoäng till mig. känner mig faktiskt riktigt nöjd.
senare ikväll blir det tevetittande och läsande i svenskaboken som ska vara klar nästa vecka. har ju faktiskt halva boken kvar dvs 200 sidor. uschusch, men det ska gå.

och det där jag sa om att ni får se bilder från i lördags. glöm det säger jag bara. dom är galet fula, så det finns ingen chans att dom kommer ut här :)

idag är det förresten ett år sen prick som jag började blogga! grattis till mig


ser ganska najs ut va ?
ska kanske till ett sånt här ställe i jul, i like!


4 oktober

tjenamors
gårdagen spenderades hemma, med familj plus farmor som kom på besök. och kvällen hemma hos julia, med en del folk, mycket trevligt och kul - som vanligt. kom hem lagom tid, vid 20 över 1 ungefär.
idag är det jobb och träning som gäller. har försökt plugga lite matte, och ska snart sätta mig igen med det. har ju ett delprov i det imorgon. kommer antagligen gå skit, men får väl alla fall försöka.
nej nu ska fortsätta göra nada, sen åka iväg till jobbet.
ps. vilket fint väder det är ute. 10 grader & spöregn ?

(bilder från igår kommer nog senare)

2 oktober

redan oktober, och redan helg. det går så galet fort.
idag var det svenska prov och det gick väl helt okej, tror jag. eller hoppas jag rättare sagt. sedan sega dagen på med andra lektioner som historia, spanska och matte. insåg att jag har sjukt mycket att ta igen i matten, trots att jag har jobbat på varenda lektion.. så detta kommer bli en plugg-helg. brukar låta så, men brukar sälla bli så.
hur som helst, ikväll blir det chillerill, eftersom en kväll hemma, en kväll ute you know.

så är det

hej jag heter hanna och kommer misslyckas totalt på mitt svenskaprov imorgon. men egentligen gör det inget, jag bryr mig ändå inte om vilka upplysningsdrag det finns ur texterna som skrevs under upplysningstiden...


-


RSS 2.0