ett naturprov och en klippning senare

sådääär ja, nu var även denna skoldag slut. hade ju kemiprov idag och det gick faktiskt bra. det kanske lönar sig att hänga med på lektionera ändå? vi hade dessutom dubbellektion i drama och sociologi.
gick till frissan efter skolan, så nu är håret kortare. igen. hatar egentligen att klippa mig, man blir alltid missnöjd och tycker alltid det blir för kort. tur att extensions finns..
hade velat övningsköra idag men pappa hinner inte, ångest. jaja, nu ska jag sätta mig och längta tills imorrn. utgång


30 september

godmoooorgon.
har precis duschat och käkat frulle. nu ska jag fixa mig sen bär det av till skolan i det kalla vädret. är ju fan 1 minus ute nu?!? och det är inte ens oktober. jaja, efter skolan ska jag klippa mig. skönt.

29 september

godmorgon!
nu drar jag till skolan. projektarbete står på schemat och efter det jobb. hörs sen!

27 september

goddagens
var en kort dag i skolan idag som vanligt på måndagar med bara sociologi och svenska. efter det åkte jag och sara hem till lina, där vi plugga massor mer natur, eller kemi rättare sagt. blev lite okoncentrerade på slutet dock, men sånt händer ;)
ikväll är det futbooooll. fun

 
 


-

frågan jag ställer mig själv dag ut och dag in. varför lever jag?

26 september

heeej :D
har som sagt haft fullt upp ett tag så har inte hunnit blogga men nu är jag back on track.
har under dom här dagarna hunnit med skola, jobb, födeseldagsfirande, lite shopping, körlektion och bokande av gillingebanan. gillinge är bokat den 18 oktober med både riskettan och halkbanan så nuuu jäklar ska körkortet snart tas!
ja, där fick ni en snabb sammanfattning om vad jag gjort de senaste dagarna. imorgon är det måndag igen och har hela veckan inbokad. kemiprov på torsdag. kill me.

25 september

dåligt med bloggande men har verkligen inte hunnit. skriver att ordentligt inlägg imorrn :)

22 september

har varit en riktigt hektiskt dag. allt i skolan handlade om projektarbetet och efter det var slut drog jag och jobba. kom hem, vara hemma i 30 minuter, gjorde en engelska läxa och sen ut och övningskörde. nu äntligen är jag hemma och kan ta det lugnt. är trött men ändå nöjd över att jag hunnit med så mycket idag!
snart är det idol, skånefruar och kungarna av tylösand som gäller. helkväll framför teven alltså.


21 september

godmooorgon!
råkade sova lite extra idag så är fortfarande hemma. men så blir det ibland. man kan inte alltid vara på topp hihi.
idag blire skola från 11.00 till 15.15 och i eftermiddag ska jag intervjua min granne till ett skolarbete. sociologin, närmare bestämt.
jaja nåt roligare än så har jag väl inte att säga. hejsveeeej

futbooolll

nu blir det fotbollsmatch. önska oss lycka till.


20 september

alliansen vann, vilket var det jag ville! sverigedemokraterna kom in i riksdagen, som vågmästare? ska bli spännande att se hur dom löser allt detta!
ska om en stund gå till skolan och min enda lektion idag. har ju egentligen sociologi nu på morgonen också men inte idag. tänkte utnyttja min korta skoldag med att plugga körkortsteori när jag kommer hem. vill haaaa körkort!


snyggt..


19 september

godmorgon och återigen förlåt för dålig uppdatering. har verkligen inte haft varken lust eller ork till att blogga men nu är jag tillbaka igen :)
var på krogen i fredags och igår var jag hos mormor, annars har inte speciellt mycket hänt om jag ska vara ärlig.
strax ska jag ut och övningsköra, och lite senare blir det jobb. hoppas att det kommer mer barn den här gången.
idag är det ju också dags att rösta! rösta för första gången i mitt liv och det gillas! från mitt håll kommer det röstas blått.
nu ska jag kila, kanske skriver senare. puuss

16 september

halloj.
lång dag i skolan var det idag. känner att jag inte är riktigt frisk än. får hoppas att jag blir bättre imorgon då jag kanske ska ut. efter skolan idag gick jag till huddinge trafikskola och bokade in tre stycken 80-minuters lektioner. billigt är det inte. tur att man har så snälla föräldrar (a). har den första lektionen 4 oktober, var uppbokat enda tills dess!
ska snart ner till centrum och äta middag med min syster. mamma och pappa skulle bort ikväll så det blir bara vi två. donken nästa!

castello, rånförsök och idol

då var snart även denna dag över, och detta har verkligen varit en dag med nya upplevelser. började med skola, där en representant från varje parti skulle berätta vad de stog för, mycket intressant. blev speciellt kul när de börja tjaffsa med varandra. efter det gick i alla fall jag, sara och lina till castello för lunch. myspys. skulle till huddinges trafikskola efter det men på väg dit kom det massor med folk springandes och efter åt en polis som ropa "baaaacka" hade alltså varit bankrånförsök och halva huddinge centrum var avspärrat. där stog vi, tre tjejer mitt i centrum och kom ingenstans. lyckat. men lite kul var det ändå.
nu ska jag titta på idol. sen sussa tidigt ikväll.


15 september

godmorgon!
mår lite bättre så tänkte försöka pallra mig till skolan. vi ska bara lyssna på en "politiskt föreläsning" så tror nog att jag ska klara av det. jobb ikväll också, får se hur jag gör med det!
skriver när jag kommer hem igen, först vill jag bara säga GRATTIS till min kära vän ida. nu har du bara 1 år kvar till 18 ;)
    
                                                 jag & ida för 2, 3 år sen.

14 september

hej hopp. blev ingen skola idag heller eftersom jag inte har blivit det minsta friskare än igår. ville gå idag, eftersom jag har många lektioner på tisdagar, många viktiga som tex natur men men, hälsan går före.
har inte mycket mer att skriva. ska fortsätta vila nu, och förhoppningsvis bli frisk till imorgon.

13 september

hejsan.
har gått och blivit sjuk. jag har inte tid att vara sjuk. näsan rinner, smaksinnet är borta, nyser och nyser. usch vad hängig jag känner mig. som tur är har jag bara två lektioner på måndagar så jag missade i alla fall inte jätte mycket i skolan. får se om jag går imorgon. måste egentligen, men om jag mår som idag kommer jag väl svimma innan jag ens kommit fram. nä då, men vi får se.
dock har jag utnyttjat denna sjuka dag otroligt bra måste jag säga. har legat med datorn i knät en hel del och gått igenom massa körkortsteori. jag är långt ifrån klar, men i alla fall en bit på väg. måste köpa en teoribok också så jag kan plugga på olika sätt. tror jag lär mig bäst då!
ikväll har vi ju egentligen fotbollsmatch, får se om jag orkar pallra mig dit och heja. troligtvis inte.


12 september

heeeeejj.
blev en riktigt lugn dag/kväll igår, men det kanske jag behövde.
har precis övningskört i någon timme. backa in på parkeringsplatser var dagens ämne höhö. nä men det var i alla fall det jag mest övade och det gick prima! har också skrivit ut en del jobbpapper till jobbet på sportis som börjar idag klockan 4. ska bli kul, kul att se hur det går..
hörs ikväll

11 september

halloooj. hann inte skriva något inlägg igår för jag hade fullt upp hela dagen. skola 8-15.40 och sen direkt upp till sara för att fixa sig. åt en snabb middag på subway och tog 16.47 tåget in mot stan. krångel med bussar och spårvagn, kom fram till grönan vid kvart i 6. kvällens mål var ju självklart att kolla på hoffmaestros spelning. var fullt på grönan så dom som kom lite innan 8 då spelningen börja fick inte komma in. synd för dom hih ;). hoffe var i alla fall sjukt bra och det var absolut värt att stå där i regnet och lyssna på dom! var sjukt mycket folk och blev trampad på tårna minst 20 gånger. stackars mina fötter.
åkte hem en liten stund efter att dom var klara, somna nästa på en gång.
idag blir det en chilldag. ska ut och övningsköra lite snart, kanske plugga lite teori efteråt?


hoffmaestro


9 september

goddagens
skola idag som vanligt, men är endå ganska chill torsdagar med dubbla dramalektioner. kl 19 ska jag iväg på jobbmöte. har ju troligtvis fått ett till jobb nämligen (tack gud). 
är så sjukt mycket snack om allt som har med studenten att göra just nu. dom flesta har väl bokat sina skivor? (vi gjorde ju det redan andra dagen i 3an haha). är massa snack om flak, champagnefrukost osv. känns som det kommer bli ett riktigt roligt år. i alla fall våren då allt drar igång. hela vårterminen är ju i stort sätt en fest. men det är man värd efter 12 år i skolan. studenten är ju liksom slutmålet av allt det här. can't wait!


här var vi, vår första friluftsdag i början av 1an.
vi vann "bästa utklädnad" som ni säkert kan förstå
.
(anledningen till rosa är ju att vi bara är tjejer i klassen) 



8 september

godmorgon folket!
har duschat, käkat frulle och börjat klä på mig. ska strax göra resten av morgonrutinerna. idag är det ju en sån dag utan lektioner som vanligt, men på schemat står introduktion av projektarbete. projektarbetet som vi ska jobba med hela 3an. har lite idéer och tror det kan bli riktigt kul.
efter skolan blir det kanske av till east street för att byta smycke i tungan ;)


7 september

halloj. skola från 8-15.15. gör en rätt seg faktiskt. fast var lite kul ändå, jag och sara fick spela in i studion på datamusiken. lät förjävligt men var kul.
sitter och tittar igenom priser/bokningar/regler mm till det här med körkortet. att övningsköra är ju det billigaste av alla dess delar. ska boka in gillingebanan här i veckan tänkte jag men nu när jag såg priserna får vi nog se hur det går med det. riskettan del 1- 625 kr. riskettan del 2- 1725 kr. tror dom att jag är rik?! körlektion på huddinges trafikskola 40 minuter- 430 kr. känns som att det här kommer bli ett dyrt år för mig. och jag som ville spara pengar :( jaja, vi får se vad som händer.
ska ta det lite lugnt nu, köpte med mig sushi hem till middag så gott gott.


kom änglar


<3


6 september

blev en riktigt kort skoldag med endast en lektion! kom till skolan vid 9 som vanligt och fick veta att min sociologilärare var sjuk. så fick sitta och vänta i över en timme på att svenskan skulle börja, och efter det var dagen slut. man borde har flera såna här härliga skoldagar tycker jag. lite prat om strindberg och sen hemgång. me like.
satt ett tag i huddinge centrum med lina och cassandra innan jag begav mig hemmåt. hoppas på att jag kan övningsköra lite när pappa kommer hem och ikväll är det fotboll som gäller. får se om jag kan vara med eller inte, har nämligen en sjuk fot :( men det löser sig.
nu ska jag fortsätta titta på när dom lagar lammhjärna på teven. hejsvej


5 september

hejsan alla männiksor.
kvällen igår hos viola vart riktigt lyckad. kom mycket roligt folk och blev kulkul! tack för den kvällen viola.
idag har jag inte gjort ett skit. kom hem vid 4 inatt och blev väckt av pappa vid 12 eftersom han började spika. hatar att bli väckt på morgonen men det blev jag i alla fall. detta resulterade i att jag sov halva dagen i soffan, och resten av halvan låg jag också i soffan men titta på teve.
har nyss tagit tag i att duscha och laddat in bilder från igår på datorn. klockan 9 börjar filmen dumpad som jag tänkte titta på.
imorrn börjar en ny skolvecka, dags att ladda krafter med mycket sömn inatt.
puuss

     
bilder från igår, emelie, sara, lisa & frida

snart

strax kommer ett inlägg om gårdagen/dagen. håååålll ut ;)

4 september

godmorgon allihopa.
har varit dåligt med bloggande men hann verkligen inte igår.
i torsdags åkte jag hem till farmor efter skolan för att äta middag med henne. var myspys. blev bjuden på lax och massa annat mumsigt.
igår var det ju skola som vanligt, slutade 20 i 4. åkte hem, fixade mig och begav mig mot julia vid 6. vi tjejer bakade egen pizza och tittade på fotbollskvalet. dock diskuterade vi mer politik, så vi missade målen.. känns som att man bara under några månader har gått från barn till vuxen. jag trodde aldrig att jag, som 18åring skulle sitta och prata politik med mina vänner. och jag måste erkänna att det är ganska intressant att få höra hur dom resonerar om valet osv. kom hem ganska tidigt och la mig dirr. skööönt!
idag har jag redan hunnit städa hela övervåningen och ska snart åka med mam&pap till kungenskurva. måste köpa nya skor! fick nyss sms av viola att kvällen kommer spenderas hos henne också. kommer nog bli bra :)

                                
                                                bilder från skolan, jenny, julia, ilaf

                                       
                                              och en snygg bild på lina från igår
(hihi)


2 september

orkar inte blogga idag. skriver imorrn istället.

mobilen har kommit!

var en kort och chill skoldag.
träffa mamma i stan efter och åkte med henne till huddinge centrum. där hämta jag ut min nya mobil och köpte lite underkläder. försöker få in allting i mobilen nu, vilket tar ett jävla tag. är inte van vid touchmobil så bara att skriva på den tar låååång tid. men nöjd är jag. riktigt nöjd. den är så fin och liten. har precis förstått hur man laddar på musik på den, så nu finns det i alla fall lite mer än de som fanns från början. yeeey. 

btw var med på nyheterna nu. SKÄMMS SOM FAN! 

1 september

godmooorgon!
har precis duschat och ska nu börja fixa mig. idag blire snack om studentskivan på schemat men också en liten "utflykt" till strindbergsmuséet. inget mer än det, så det är skönt.
annars vet jag inte vad som händer. kanske ska försöka få pappa att övningsköra med mig.
hejsveeej


RSS 2.0