30 mars

nu blir det stan med jasmine, sen jobb!
hej

bedövning och bokning

sitter här med bedövning i halva käften vilket känns lite skumt. besökte nyss doktor tandläkare och fick ett hål lagat. sista gången jag slipper betala, fan för att bli gammal...
nu har vi även bokat flyget till danmark. gratis lägenhet får vi låna, och billigt flyg har vi hittat. fan vad underbart! blir en trip till köpenhamn 19-23 april, fuuuun!
ne nu ska jag dö i soffan, c ya


29 mars

finns bara ett ord som kan beskriva mitt mående just nu. skit.
var på årets första studentskiva igår. kul som bara den hade jag, tyvärr mår man som man förtjänar idag. dags att gå nu, en lektion i natur. inte så farligt.
vi hörs sen, puuss

26 mars

blogghumör? nej inte direkt. skriver imorgon istället.


hejdååå

nu drar jag på feeekkkkee,
puss


25 mars

hej på er
då var denna skolvecka äntligen över. den har faktiskt varit rätt jobbig med redovisningar osv, men nu äre helg! och inte nog med det, det är ju även våffeldagen! självklart blir det därför våfflor till middag, gaaaaaaalet gott! ikväll ska vi fira ante, så börjar där sen får vi se hur resten av kvällen blir.


24 mars

godmorgon!
dags för en ny skoldag. hade ju resursdag igår, men fick ändå ägna en stund av den till skolarbete.
idag är det i alla fall skola 11.05-16.00 så en rätt sen dag alltså. kommer dock stanna kvar en stund efter det också för att göra klart ett engelskaarbete.
måste förbi lite affärer också och ringa nordea. herregud,fullt upp idag alltså!
vi hörs sen gottisar


out of reach

Knew the signs
Wasn't right
I was stupid for a while
Swept away by you
And I now feel like a fool
So confused
My heart's bruised
Was I ever loved by you?


Out of reach, so far
I never had your heart
Out of reach,
Couldn't see
We were never
Meant to be


22 mars

då var även denna skoldag över. hade i princip bara en lektion eftersom lärare är sjuka osv, så ska inte klaga. dock satt jag kvar och gjorde ett engelskaarbete så man slipper göra det hemma. duktig flicka.
btw, märkt vädret ute? helt underbart! sol och hela 11 grader!! nu känns det verkligen som att våren är på väg. fast det ska man väl inte säga högt, då lär det börja snöa igen.
dessutom såg jag när jag kom hem att klänningen jag beställt till studenten har kommit :D den såg faktiskt riktigt bra ut, så är 99% säker på att det blir den till studenten! man vet ju aldrig om man hittar nåt ännu bättre!


21 mars

hej på er!
kryssningen med släkten blev faktiskt roligare än jag trodde, och precis som det brukar göra hände det sjuka grejer även denna gång. men men.
kom hem vid 6 igår. var trött som fan, kollade tv och somna sen så sött i min säng.
skulle egetligen till skolan idag, men efter att ha insett att jag endast har en lektion på 45 minuter blev valet att stanna hemma inte så svårt. ska dessutom hämta clara idag, så skönt att kunna koppla av lite hemma innan.
nej, nu ska jag platta håret och sen sy jennys hårförlägning hah.
puuss


19 mars

hej på er!
vart en bra kväll igår, dock en mindre bra morgon/förmiddag. huvudet dunkar, har precis tryckt i mig min andra alvedon för dagen och sitter nu och hoppas på under.
idag är det dags för kryssning. mormor har fyllt 70 så en stor del av släkten ska åka med cinderella. båten går 18.00 från slussen ikväll så ska åka in mot stan om drygt två timmar. tror att det blir en trevlig kväll faktiskt.


18 mars

och det är fucking fredaaaaag :D
gaaalet skönt och efterlängtat. denna skolvecka har faktiskt känts ovanligt lång..
hur som helst, skolprat orkar jag inte med utan kan berätta om fortsättningen på min fredag istället.
om en stund kommer jasmine hit och ska äta middag med oss. tacos står på matschemat och det är ju aldrig fel. efter det bär det av till viola för att föra lite med resten av tjejerna och sist men inte minst blir det utgång på troligtvis Gaudi. tror att denna kväll kommer bli riktigt bra :D
hörs senare
ps. ska försöka lägga in någon bild snart

16 - En ful bild på dig själv

haha, seriöst. titta bara på den. ful som fan!

(vet inte ens varför jag lägger ut en sån här extremt ful bild,
skämmer ju bara ut mig själv haha )


17 mars

hej på er.
sovmorgon till 13.20 idag, eftersom jag skickade in en svenskauppgift som vi egentligen skulle jobbat med idag. det betyder ju alltså att jag slapp gå på den lektionen och därför börjar jag så sent som 13.20 idag.
då undrar ju ni säkert vad jag gör uppe nu? har faktiskt varit uppe ett tag. redan hunnit äta frulle och duscha. tänkte göra klart religionen innan jag går till skolan idag och kanske läsa lite ur en bok vi ska läsa. pluggmorgon helt enkelt.
har bara religion och sociologi sen, sköööönt!
vi hörs ikväll.. puususs

15 - En person som du vill vara med

er vill jag vara med föralltid!


16 mars

godmorgon på er!
idag är det skola igen. (var hemma igår för kände mig lite hängig, ont i halsen osv)
blir att finslipa på projektrapporten som ska in idag, och sen åka till frihamnen för en intervju i organisationsteorti. vid 3 ska jag åka och hämta clara så kommer inte hem förrän ikväll.
vi hörs senare gottfolk!

14 - En bild som påminner dig om gamla tider

jag,cess & sara 2007


13 - Du och någon klasskompis

nikita, jag & hanna


14 mars

hej på er!
äntligen har det fina vädret börjat titta fram igen. wiho.
besökte um på morgonen och sen var det dags för skola. tre lektioner som gick hyfsat snabbt. skulle egentligen åkte och hämtat lilltjejen idag men eftersom hennes syster var sjuk så behövde jag inte det, vilket betyder mer ledighet och pluggtid för mig. för en gång skull känner jag att jag inte ligger efter i skolan. har precis gjort klart textbearbetningen i svenska C och snart ska också religionen göras klart. dock är det två böcker jag måste läsa, men det får jag ta tag i lite senare. i'm feeling gooood! 

13 mars

och det är tre veckor kvar till min födelsedag

alla säger att födelsedagarna blir tråkigare med åren men jag måste säga att jag är lika spänd på min födelsedag varje år. lääängtar!
igår var jag hemma hela dagen. tittade på melodifestivalen på kvällen och nej, jag anser inte att rätt låt gick vidare. eric saade är bara otroligt fjantig och låten var inte ens bra. men men, what to do.

idag har jag städat lite här hemma och faktiskt pluggat. religion i mitt hjärta eller vadå. ska lite senare hem till lina eller jenny och fixa lite saker inför studentskivan som är om 1 månad. will be fun!


12 - En bild på din vardag

en bild på min skola som är min vardag, dock bara i 11 veckor till!


12 mars

hej på er!
är så himla fint väder ute idag. hela 5 grader och sol! det gillar vi ju skrapt.
kvällen igår spenderades på gaudi nattklubb med några av tjejer men lite förkrök hos sara innan.
fick inviga min nya snygga kavaj också :)
idag blir det chillapilla hela dagen och ikväll är det min tur att laga middagen. blir egengjord klyftpotatis och oxfilé. helt stöööört gott ju!
vi hörs senare, puusss


10 mars

godmorgon!
dags för ännu en skoldag, såklart.
svenska, religion och sociologi står på schemat innan jag får gå heeeeem.
skriver när jag kommer hem sen igen, ciaaao

11 - En person du kan berätta allt för

får bli en bild på min vän jasmine, som jag känt sedan dag 1 i mitt liv
där har vi en sann vän ska jag säga er!


8 mars

hej på er! visst va mössan snygg?
skola idag såklart. dubbellektion i naturkunskap med tema genus. lina trodde att vi skulle prata genetik men istället prata vi om finkar. blåfink som lina sa, innan hon kom på att hon menade blåmes. ibland är faktiskt naturlektionerna roliga.
fick studentkläderna jag har beställt idag också. en absolut student tröja, trosor och strumpor hade jag beställt och det ska användas på flaket! det märks verkligen att slutet av 12års skola närmar sig. endast 11 veckor återstår och fan så underbart men fan så läskigt.


studentmössa + champagneglas






10 - Någon du tycker är väldigt snäll

min fina vän emelie, vill aldrig någon nåt illa!


9 - Någon i din släkt

en bild på min söta nyblivna tonårskusin


7 mars

okej, har inte hunnit ta kort på min fina mössa än så jag lovar er bilder imorgon istället. woho :)
idag åkte jag direkt hem efter skolan för att lämna mössan/glaset och äta lite snabbt. direkt efter det var det bara att knalla tillbaka till centrum och ta bussen till tyresö. barnvaken hanna var i farten, och det gick faktiskt riktigt bra. fick träffa hennes fröknar och titta runt lite på fritids. efter det åkte vi hem och spelade lite spel. jag må vara världens bästa barnbakt! (hoppas jag)
är trött som fan, ska ta en kopp te och ligga i soffan resten av kvällen. imorron väntar en dag full av plugg.

nu har studentmössan kommit!!!

och den är så jääääävla snygg!
nu ska jag iväg och jobba, visar bild på mössan när jag kommer hem igen!

en kavaj, väska och mini-mascara rikare

var som sagt i centrum och köpte den där kavajen jag såg för några dagar sen. en mörkblå, vilket jag inte har. jätte snygg var den faktiskt! dock tror jag att det får räcka med kavajer nu på ett tag. har ju lyckats samla på mig 6 stycken på mindre än 1 år så nu får jag ta det lite lugnt.
jag hittade också en väska. var absolut inte meningen att en väska skulle inhandlas men jag kunde inte stå emot. har velat ha en brun nu ett tag så nu slog jag till. mini-mascara för endast 10 kr fick också följa med hem. perfekt att ha med sig ut liksoooooom.


här har vi skönheten, som det dessutom var 100 kr rabatt på. vilket kap!


8 - En person som du saknar

får bli en bild på julia & lisa som för rillfället befinner sig i thailand.


6 mars

och nu börjar nedräkningen till min födelsedag. endast fyra veckor kvar!

blev en lite sväng till hellströms igår med sara och viola. dock var det för mycket folk och inga sittplatser så stannade bara en liten stund.
idag blir det att ta det lugnt, men också en sväng ner till centrum. gick aldrig dit igår så tänkte passa på idag. ikväll blir det kanske en sväng till gymmet också med emelie. beror på när hon slutar sitt kära jobb.
vi hörs seeenare, pöss

5 mars

godmorgon på er!
dom flesta sover väl fortfarande? själv var man i alla fall uppe redan vid 10 så både frukost, dusch och städa rummet har jag hunnit med. är inte riktigt klar med rummet men nästan.
idag blir det chill på dagen. ska kanske ner till centrum en sväng och inhandla en snygg kavaj jag hitta där igår.
vid 3 åker vi över till kusinerna på middag. blir myspys det.
skriver när jag kommer hem igen, pöööösss

7 - En bild som du aldrig lagt upp

en bild på syster & mig i Tokyo, Ginza 2010


6 - En bild på du och en vän du inte varit med på länge

ida bebi, vi måse ses snart!


4 mars

hej på er!
kryssningen var galet kul, precis som dom brukar. man vet aldrig vad man ska vänta sig och varje gång händer nya sjuka saker. även denna gång gjorde det såklart det, underbart! vill nästan åka kryssning på nästa lov också hihi. passa på när man är ung liksom.
idag kom jag tillslut upp ur sängen och åkte till jobbet. tog faktiskt sovmorgon ända till 7.30. var lite segt att gå upp men gick tillslut. några kronor rikare, lite energi fattigare.
blir nog en lugn kväll hemma tror jag. har inte så mycket energi till annat faktiskt...


hemma från kryssningen

skriver mer om det imorrn,


2 mars

hejsan på er.
blev inget jobb idag på grund av olika saker, men det kändes faktiskt bäst så. kunde sova ut imorse och kommer antagligen orka mycket mer ikväll/natt då. känns bra det.
har precis ätit lite lunch och duschat. ska fixa mig och packa det sista innan jag beger mig in till stan för middag med emelie. båten ikväll går 19.30. är så sjukt taggad, och detta kommer bli så jävla kul!
vi hörs imorrn, gottfolk!

.

är på så troligt dåligt humör av olika anledningar. irriterad på ganska många olika människor som aldrig lär sig ta sitt ansvar. ne fuck det här
ska tänka på morgondagen istället då det är dags för kryssning. kommer nog bli galet kul tror jag.

5 - En gammal bild på dig själv

bild från 2007


1 mars

hejsan hoppsan.
sitter på jobbet just nu, otroligt roligt. som tur är jobbar lina här med mig vilket gör allt betydligt roligare.
hann inte blogga idag, har fullt upp med jobb och sedan middag och plugg hos jenny. kan man ha mer effektiv dag eller. tror inte deeeet.
c yaaa. lägger upp dagens bild också

RSS 2.0