sista dagen i januari

yes, 31 januari och om  7,5 timme blir det feburari. går ju galet fort alltså :)

hare fjängt omkring hela dagen. började hemma hos sara där vi blev väckta vid 9, och sedan iväg till huddingehallen för att titta på min systers handbollsmatch. svängde förbi hemma en stund efter, och sedan mötte vi sofi. så nu äntligen är jag hemma igen, och ska vara här ett litet tag i alla fall. ska fixa mig och äta middag tillsammans med sara och sofi, innan vi ska bege oss till hanna :) ska bli suuuper kul ikväll. hoppas jag.

jaja, jags kriver mer imorgon om hur min kväll blev. ha det bäst <3

30 januari

halluuu
hinner bara skriva ett kort litet inlägg innan jag måste skyda mig till dansen. det är första träningen sen innan jul och det känns både bra och dåligt. det är inte så kul tid att träna på, men träning behövs ju alltid. att passet är 3 timmar är väl också både bra och dåligt :)
hur som helst, var på etnografiska muséet idag, och det var inte såå kul. skönt att slippa lektioner men för övrigt ganska tråkigt. stanna kvar i stan efter och fick med mig två klädesesplagg från gina. älskar den affären!

kvällen kommer nog tillbringas hemma hos sara framför teven!

ha en bra kväll ciaao<3

text ur en låt


folk bara snackar
utan att tänka efter,
varför i helvete
är det på det sättet?
jag behandlar folk
som jag själv blir behandlad
ger du mig falskhet
så får du detsamma
livet är ett spel
och det gäller att
spela med,
för annars blir du krossad
av tårar och svek.

29/1

idag är en sån dag som man inte vill vara med om. man vill helst slippa den, och alla andra dagar som denna.  skoladagen är lång och tråkig. det enda roliga idag är musiken, men tillåmed den är svår. kommer hem vid 6 och har galet ont i magen. fråga mig inte varför för det vet jag inte. sitter och har det tråkigt och sedan är det mat. middagstiden då allt dåligt händer. mina föräldrar verkar utnyttja den tiden max till att skälla ut mig. varför säger jag bara?
ah jag orkar inte ens lägga ner energi på att beskriva hur arg jag är på min kära mor just nu.

sitter och lyssnar på Justin Nozuka, som gör sjukt bra låtar, och funderar på om jag ska gå och ta mig en kopp te och en apelsin. min hals känns nämligen helt uppsväld och jag får bara inte bli sjuk till helgen. helgen som jag har längtat till hela veckan och som ska tillbringas hemma hos hanna banana.

ska förresten till något museum imorgon med smbe08b + a. det har med vårat tema arbete och göra, och vad muséet heter har jag helt glömt bort. 

     
                                                 Justin Nozuka


utan dina andetag

       

28 januari

god förmiddag (?)

har spenderat 2 timmar i skolan, och nu är jag hemma igen. låter ganska okej va? vi har ju alltså "gemensam ämnestid" på onsdagar vilket brukar leda till att man får planera dagen själv. just nu håller vi på med ett grupparbete inom kulturkrockar (som jag redan har berättat om) och min grupp, plus de flesta andra grupper bestämde sig för att gå hem tidigt. så nu sitter jag här och har nästan hela dagen framför mig. ska ägna mycket tid åt plugg, men också kanske en storstädning på mitt rum ? det behövs verkligen kan jag ju erkänna. ligger kläder över hela golvet, och dammigt som bara den...

hasta luego, <3

pics

         

         
                                 bilder från dansuppvisningen vintern 08

tisdag

tjäääna
haft en bra dag ? min har varit helt okej.
började med dubbellektion i naturkunskap kl åtta i morse, men som tur var kom jag upp och kände mig inte allt för trött. hade kriminologi, där vi kollade på filmer  crash. det är väldigt vad min krim lärare verkar tycka om att kolla på filmer. eller är det så att han inte orkar eller kan planera andra lektioner? jag tror inte någon vet riktigt, men skönt med film är det i alla fall. speciellt eftersom lektionen är ganska lång, 1 h 40 min. hur som helst så åkte jag vid 1, och kolla på hockeymatch mellan sjödal & huddingegymnasiet. huddingegymn vann, men ärligt talat tror jag det beror på att det finns hockeyklasser där, medan sjödal bara har ett hockeylag för skoj skull typ. jag tyckte sjödalspojkarna var duktiga trots att det inte gick såå bra denna gång. :)

ikväll ska jag fortsätta med mitt intensiva pluggande. eller intensiva, är nog det sista man kan kalla det. plugga kanske 10 min igår. muy mal! jaja nu ska jag ta tag i det. eller kanske inte just precis nu. men efter maten :)

26 januari

tjulu

kom precis home efter en lång dag i skolan, eller lång och lång det är nog den kortaste jag har från 9.20 till 14.50 men endå. var och fikade med frida och sofi efter, vilket var väldigt mysigt. älskar verkligen dom där två tjejerna, som man kan prata med allt om trots att vi bara har kännt varann i ett halvår! hurs om helst vi satt där i över en timme, så jag var tvungen att ta en extra chailatte bara för det  :) chailatte i mitt hjärta säger jag bara! så galet gott, och jag tror jag har lyckats smitta sofi med min kärlek till chailatte. hon har nämligen också blivit galen i det... efter det hämtade pappa upp mig och nu sitter jag här. idag ska jag verkligen börja plugga till svenskaprovet som är på torsdag. vi har prov på epik & lyrik, som jag kankse inte tycker är det allra roligaste. känns ganska onödigt att lära sig om hur en dikt är uppbyggd ?! jaja, det är väl bara att nöta in det så jag kan det till torsdag, sen kommer det nog åka ur mitt huvud direkt när jag går ut ur provsalen. men thats life! :)

nu ska jag... plugga. kan man ha tråkigare? aja hoppas ni får en roligare kväll än mig. ciaaao <3

bed of roses

                 

hårfärgning

stackars hår säger jag än en gång. har aldrig varit med om att det har lossnat så mycket hår vid en färgning. stora slingor lossnade och jag var nästan på väg att börja grina. som tur är syns det inte direkt på mitt hår att det har lossnat massor, men endå.  så från och med nu ska jag börja med nya hårregler:
- platta inte varje dag, speciellt inte nu på ett tag
- använd alltid hårinpackning
- färga/blek inte håret på ett långt tag
jag måste hålla det här om jag inte vill sluta som flintis! säger bara en sak, har ni gått mellan blont och brunt i över fyra år, och helt plötsligt får för er att göra en avfärgning och sedan börja slinga det ljust tänk efter en extra gång. ni vill inte göra det, jag lovar!

stackars älskade hår...

söndag 25/1

god morgon sverige
då var det sista dagen för den här veckan idag då. söndagar - dagen som alla brukar tycka är så seg och tråkig. dagen som jag bara älskar just för att den är så seg och för att man kan spendera hela dagen framför dator plus teve. söndag är dagen då man slipper sminka sig, och klä upp sig. man går runt med en toffs mitt på huvudet, dom skönaste mjukiskläderna och är allmänt ful och slapp. väldigt skönt faktsiskt :)

men, idag så kan jag inte spendera hela dagen framför datan eller teven, för vissa söndagar är såklart undantag. idag ska jag försöka ta mig ner till centrum för att köpa slingfärg, och sedan låta sara göra det tråkiga jobbet att slinga.  - jag lider med dig sara! en ny slingning behövs. färgen är inte fin alls. tyvärr har håret nog blivit så slitet som det kan bli men en smäll till får det ta. stackars hår!

        
                                              i fredags hos sooooofi

har ganska tråk liksom

Jag heter: hanna jörfalk
Hur gammal är du? 16, snaaart 17
När fyller du år? 3/4
Jag samlar på: haha inget ?
Gröna eller röda äppeln: gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen?:  sara
Gillar du golf? haha har typ bara spelat minigolf XD
Vilken tid gick du upp idag? öhm, 14.00 typ ?
Har du sovit i din egna säng inatt? haah noo
Har du sovit ensam inatt? nää ?
Har du strumpor på dig nu? nej ha
Hur svarar du i telefon? hallå
Vad ska du göra ikväll? kolla på teve med sara
Vad ska du göra imorgon? slinga håret hoppas jag
Var vill du bo när du blir stor? antingen i sthlms stad eller nåt annat land
Är det okej att gråta? jaa?
När grät du senast? kommer inte ihåg
Vilken årstid tycker du bäst om? sommar
Vad skulle du göra om du vann en miljon? no idea, kommer aldrig hända så
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? nej
Vill du gifta dig? maybe
Vill du ha barn? aa
Är du bra på att laga mat?  haha NEJ
Tror du på ett liv efter döden? vet inte riktigt
Är du morgon eller kvällsmänniska? kvällsmänniska
Vilken ögonfärg har du? blåå
Vilka hårfärger har du haft? svart, blont, brunt
Har du någon gång gråtit dig till sömns? tror så
Är du beroende av något? mina vänner
Senaste låt du hörde?  jag vet inte
Vad gör du på helgerna? dansar, umgås med mina vänner och jaa festar
Brukar du bädda sängen? nope
Har du kysst någon under den senaste veckan? hemligt ;O
Vad var det senaste du sa? "men det slutar om 20 min"
Vem kramande du senast? min syster :)
Saknar du någon nu? njaa
Vem ringde du senast? sara
Var du glad igår? jaa :D
Sminkar du dig? haha ja?

24/1

okej , ska börja berätta om kvällen igår.
kom till sofi vid åtta nångång och var där ett tag med tjejerna innan vi drog till vårberg. där var det full fart och lika roligt som vanligt. sov hemma hos "raaawr, jag skoja". eller sov och sov, sov kanske 10 min totalt av natten.

idag var jag på amazon och käka middag med la familia. trevligt absolut, men jag var alldeles för trött för det! och nu sitter jag här, i stooort duschbehov och väntar på att sara ska komma och på att få ha en lugn lördagskväll framför teven! ska bli naaajs.

freeeedag!

hejdå skola, hej helg!

äntligen är denna långa och inte så roliga fredag slut. eller själva tråkfredagen är slut och nu börjar den roliga fredagen. har haft en väldigt lång tråkfredag från kl 9.00 till 16.00 bläää. fredagarna borde vara kortare! om jag blir stadsminister ska jag införa korta fredagar i skolorna!
hur som helst, kvällen ska i alla fall tillbringas med tjejerna vilket ska bli kulkul. vi vet inte exakt än vad som kommer hända men vi har lite småplaner på g.  så lyckad kväll blir det nog.

snaart kommer mamma hem också, nyklipp och allt. ska bli kul att se hur hon ser ut. hennes blonda ruffs är tydligen plattat också så jag ska alltså få se en ny bild av mamma idag. (var inte helt seriös) 

22 januari

hejsan gottfolk.

tog mig en sovmorgon imorse (dåligt hanna!) så kom till skolan runt halv 11. det jobbiga på torsdagar är att vi börjar kl 8.00 och har lektion till 9.20. efter det har vi håltimme ända till 11.00 så det känns så himla onödigt att gå på den lektionen. fast jag måste ju påpeka att det här faktiskt är ända gången jag har skippat den! har alltid varit där annars med de få personer som kommer.  hur som helst, rullade dagen på. har ett gamelt nationellt hörprov i engelskan och gissa vad? fick MVG på den? liksom jag? engelska? jag får inte ihop det , men blev i alla fall sjukt glad. hade musik sista lektionen och vi skulle spela piano. jag får nästan skratta åt mig själv så dålig jag är på det. men man kan ju inte vara bra på allt, eller kunna allt på en gång.

efter skolan var jag hemma hos sara ett tag. sedan har jag inte gjort mycket mer. ska försöka börja plugga lite till svenskprovet som är nästa vecka. har förstått att det är bra att vara ute i god tid!

och imorgon är det fredag. veckan har gått galet snabbt och det är jag glad över. ser verkligen fram emot denna helg :)

              
                  tänkte bara passa på att ladda upp en bild på mina favorittjejer.
                                          detta är ifrån fridas 16års firande.

21 januari

tjaba tjena..
har precis kollat igenom vilka individuella val det finns på min skola, och jag säger bara en sak. det kommer bli sjukt svårt att välja. för att ha en bra grund och komma in på det man vill senare är det bra om man har läst matematik C och engelska C, men hur ska man orka båda? man vill ju ta någonting som verkar kul också. jag funderar på att välja mulitmedia där man får jobba mycket med photoshop och så, men jag vet inte. retorik sa min lärare var en bra kurs och det är ju något man kan ha användning av senare också!  det är sååå svårt. har i och för sig drygt en månad på mig att välja men endå. och hur många poäng ska jag läsa i 2an, och hur många i 3an? det bästa är väl att dela upp det och ta 150 p var. men nää jag blir tokig. vet inte hur jag ska göra! får fundera vidare på det här alltså...

idag har vi inte gjort så mycket. hade introduktion på ett temaarbete vi ska göra mellan kriminologin, svenskan, samhällskunskapen och geografin. just nu känner jag mig bara förvirrad och vet knappt vad jag ska göra. vi ska i alla fall jobba i basgrupperna, och vår basgrupp fick tema barnuppfostran. om jag har förstått det rätt ska vi jämföra den svenska barnuppfostran med en annan kulturs barnuppfostran. vi valde den kurdiska.. varför vet jag inte ?!
fick ha en dramalektion idag också, och det var ganska kul. det var också sammankopplat till det här temaarbetet vi ska jobba med fram till sportlovet. tror jag.  känner mig väääldigt förvirrad.

          
                           har jag inte snyggaste vännerna eller?

så är det

det finns två typar av männiksor. de som har tur i livet, och de med otur. sen finns det jag och sara som har extrem otur i allt och är helt kassa. tack gud. verkligen.

det enda Gud gav oss var humor, och det var med humor han skapade oss också. Tack, än en gång.

tisdag & snö

denna dag började inte bra alls. jag verkligen tvingade mig upp ur sänge, för sent som vanligt så jag fick stressa sönder för att hinna i tid tyill lektionen som skulle börja 09.10. på väg till skolan ringer sofi och säger att det inte är någon lektion. kul! jag var nästan vid skolan då, så det var bara att gå dit och sitta en timme som alla andra och vänta på nästa lektion. bra start på dagen. sedan hade vi lång kriminologi, där vi titta på film (igen) och fick tillbaka våra upssatser eller vad man ska säga. fick vg så kan väl vara ganska nöjd. fortsatte dagen med svenska och samhällskunskap och sedan fick jag äntligen gå hem. sara följde med ett tag och vi satt och prata om allt. som vanligt.

och nu sitter jag här och borde börja plugga, men orkar inte. ska ta tag i det imorgon. det måste jag verkligen göra. har ju sagt åt mig själv att börja anstränga mig mer vad det gäller skolan. vi får se hur det går..

har snöat idag också. kul verligen. nu när man äntligen började hoppas på att våren skulle komma smygande då, då passar det bra för snön att komma.  jag vill ha vår!

gaah

jag tror mina föräldrar kommer bli sura på mig snart. varför säger jag inte. jag kommer avlida inom kort!

måndag - ny vecka

jaa det är ny vecka igen. och var som vanligt i skolan idag. fick tvinga mig själv upp i morse och efter ett lite för långt tag snoozande gick jag upp. klarade skoldagen bra, och efter gick jag med sara och sofi till castello (ofcourse) och fikade.
var hemma hos sara en liten stund efter och nu har jag kommit hem. är inte mycket plugg den här veckan vilket känns väldigt skönt.

ska äta pannkakor till middag det idag. det ni, finns det nåt bättre? nope inte bättre än pappas pannkakor i alla fall :D

                                

får man inte flashbacks från när man var liten? tänker så himla mycket på gamla minnen när jag hör den här. och finns det något bättre än Disney låtar ? :D

söndag söndag

halloj.
har varit en lugn och skön dag. sov över 12 timmar inatt vilket verkligen behövdes! och att bara vara hemma och titta på teve var också otroligt skönt. jag kan inte komma på sist jag var hemma med bara familjen en helg, utan att vara sjuk då alltså. men men , sånna dagar kan också behövas ibland!

har som sagt inte gjort nångonting idag, bara suttit vid datan, duschat, suttit mer vid datan och teven. snart kommer nog sara skulle jag tro, men innan ska jag gå och köpa godis. blev galet sugen på det nu haha.

ge mig gooodis! och där med basta. tack och adjö


comviq

alla säger att comviq är det bästa abonemanget man kan ha i sin lur, och jag måste väl hålla med delvis. men ibland säger jag bara screw that! som idag tex.
- jag hade inte fått nåt sms på ca 2 timmar, helt plötsligt kommer 21 sms samtidigt! och jag vet att de inte va folk som skicka dom exakt samtidigt. 5 av smsen var ett exakt likadana, de har alltså skickats mer än en gång av samma person. 
- sara kan inte smsa till mig överhuvud taget, men till dom flesta andra?
- sofi får leveransrapporter på sina sms, men ingen som hon har skickat dom till ha fått dom. + att jag kan inte skicka sms till henne.
ibland suger comviq alltså. även om smsen är gratis, så är det ju bra om man faktiskt kan skicka dom. annars är det ingen vits med comviq. täckning har man ju inte nånstans heller...

förutom det här fullständigt älskar jag comviq

17 januari

hejsan svejsan
igårkväll-
började med att vi åkte hem till sofis kompis och hade det lite smått kul sådär. efter det tog jag och sara oss vidare till en annan kompis där det var väldigt chill och skönt att bara vara. kom hem lite för sent, 4. men men så går det när nattbussarna inte går och man måste knalla hem.

idag-
kom mormor och hämtade oss kl halv 10. (jag sov alltså bara fyra timmar i natt) för att vi skulle till min gamelmormor som alltså fyller 93 år idag. grattis! åkte till norrköping och var där ett tag med en del släktingar jag inte träffat på år. lite kul att se alla igen men tyvärr var det inte många som kände igen mig. haha. hur mycket har jag förändrats under dom senaste åren egentligen ? måste ha förändrats en del! hur som helst där fikade vi och umgicks, och sedan åkte vi hem. så nu sitter jag alltså här hemma och är så trött att jag inte vet var jag ska ta vägen, trots att jag sov under bilresan hem.

blir en kväll hemma, framför teven, med familjen, som på den gamla goda tiden (?)

             
                                                              jag & sara igår

              

16 januari forts

hejsan alla glada människor.
kom nyss hem efter att ha umgåts med lite vänner efter skolan. var en väldigt seg dag i skolan, men det kan man ju förstå eftersom dagen är ganska lång. lämnade i alla fall in mitt och lisas geografiarbete som jag hoppas får bra betyg. det kändes bra i alla fall.

ikväll ska jag till tullinge eftersom min älskade vän sofi lyckades ta med oss till nån kompis till henne. får hoppas på att det blir kul, men det blir det nog.  skirver nog inget mer idag, utan hör av mig imorgon igen. om jag hinner, ska nämligen till min gamelmormor i Norrköping och fira hennes 93:dje år. men ska försöka.
ha en bra kväll <3

                            
en låt som sara har lovat att sjunga på min begravning i framtiden haha :)

16 januari

tjolahopp.

bestämde mig för att ta en liten extra sovmorgon idag, så jag börjar halv 11 ungefär. har tyvärr varit vaken sen 7 imorse ändå eftersom det egentligen var då jag skulle upp. men men nu sitter jag är nyduschad och påklädd, ska snart börja fixa håret..

gårdagen gick väl bra. vi pratade ju för niorna om sambeteende programmet och det var mer folk där än vad jag trodde. kulkul att många är intresserade över att gå det programmet jag går. kanske bara för att just JAG gå där? :) nej det där var bara ett av mina torra skämt.

idag har jag en lång dag framför mig.

matte
engelska
naturkunskap
geografi

sedan slutar dagen kl 16.00.  men men jag får väl plågas igenom den här dagen också. det är ju trots allt fredag.härliga fredag!

my day

hejsan svejsan. igen
var ju i stan idag med sara,sofi, lisa och jenny. det var riktigt mys måste jag säga. åkte in efter att ha skrivit klart geografin med lisa. mycket duktigt av oss! köpte inte så mycket i stan eftersom jag nu är inne i ekonomisk kris. haha nej men, jag köpte bara en tubkjol från gina (99kr), en nedsatt mascara (59kr)och dag och natt kräm från oliv (159kr) så jaa jag kan ju känna mig riktigt nöjd.
kom hem och har försökt plugga lite spanska, gick väl sådär men men. klarar nog läxförhöret okej imorgon.

by the way, imorgon ska jag vara kvar i skolan och berätta om programmet jag går för de nybliva ettorna, dvs de som går i nian nu. vet inte riktigt om det ska bli kul eller inte, men men jag gillar ju programmet så då passar det nog bra att jag berättar om det! :)

nej nu ska jag gå och... jag vet inte vad men nånting :) PUSS på er


men ja

i helgen ska jag och sara skälla ut D sådetså!


14 januari

tjenixen :)
har precis kommit ut ur duschen och väntar på att lisa ska komma hit. vi har ju som sagt resursdag och då tänkte jag och lisa vara extra duktiga och plugga. jag hoppas att det i alla fall blir lite roligare att plugga nu när man är två, än att sitta själv på en ledig dag och nöta in glosor, eller skriva texter som ska lämnas in. efter det ska vi alltså in till fina stockholms stad och knalla runt där ett tag. har knappt några pengar så det blir nog inte stora köp för min del, men det är alltid kul att bara gå runt och glo också. nu ska jag försöka fixa mig litegrann innan lisut är här :D ciao <3

one day of my life

hallu :)
har varit en helt okej dag, och provet gick också helt okej :) det märks att vår lärare inte orkar lägga ner särskillt mycket tid på proven eftersom han gör de korta och lätta. en fråga var exakt likadan som på förra provet. och inte nog med det sa han innan "jag vill inte ha mer prov att rätta just nu, så provet är litet och jag vill ha korta svar" öhh okej? man kände sig ju nästan tvungen att skriva så lite som möjligt vilket ofta inte ger bra betyg alls. så jag körde på ändå och fick ihop fem A4 till fyra frågor :)
Imorgon är vi lediga, eller har resursdag så det ska bli super skönt. tyvärr måste jag och lisa plugga ändå, men men man gör det för betygens skull. vi ska skriva klart en analys om ett geografiarbete. På dagen ska jag troligtvis in till stan med sara och sofi och vad som händer där det fårvi se.                                                                                                     
               är man kompisar så har man likadana saker. så är det bara :)

13 januari

god morgon sverige
snart har halva januari gott kom jag just på :O det går ju bara för fort alltså!

sitter här och är redo för att gå till skolan. det är första gången på länge jag inte behöver stressa ihjäl mig och sen småspringa till skolan.  natten var riktigt jobbig, jag vakande flera gånger pga tjejproblem. skulle för tillfället inte banga på att va kille! men men idag ser min dag ut såhär:
Naturkunskap A - första lektionen(!)
Kriminologi A - PROV sista lektionen innan B kursen startar
Svenska A
Samhällskunskap A (gillar inte den lektionen)

sedan slutar dagen 14.50 skönt!
jag får hoppas att det går okej på krim provet och jag får hoppas att provet är ungefär som det förra. bara "tänka själv" frågor!

nej men nu ska jag börja röra mig, ha en bra dag, adios <3

kriminologi ?

det är lite halvt tråkigt sådär när man vet att man måste plugga till ett prov, men inte vet vad det är man ska plugga på. vi har krinimologiprov imorgon, och jag har råkat ut för just det här. vad f*n ska jag plugga på ? vi har inte haft någon lektion där han berättar vad som kommer på provet och vi har heller ingen krimbok som man kan plugga ur. jag har frågat många i min klass och absolut ingen vet vad som kommer. vi har fått instuderingsfrågor, i september! vi har alltså samma instuderingsfrågor till det här provet som till förra, och till det förra behövdes de inte ens. provet handlade inte alls om samma saker som de där frågorna på pappret. så vad gör man? jo man gör ingenting, utan hoppas bara på det bästa. det här är det sista vi ska göra på den här kursen, sen får vi betyg och börjar läsa kriminologi B fördjupning.

imorgon har jag min första lektion i Naturkunskap A som jag nu ska läsa den här terminen, och jag hoppas hoppas att det kommer gå bra. (naturämnena var mina värsta i grundskolan)

12 januari

tjohoo gotfolk
haft en bra dag? jag har i alla fall haft en helt okej dag hittils.  hade ingen idrott så fick börja kvar i 11 och sedan ha tre lektioner. inte för jobbig dag alltså.
kommer väl plugga lite idag, men annars ska jag bara ta det lugnt :D
 så, det blev ett kort inlägg men inget speciellt har ju hänt så.. see you later <3

Gavin DeGraw

                                            

blondie

                             ibland saknar man det blonda ruffset 
 
                               

söndag 11/1

god morgon.
har nyss vaknat efter en natt med allt för lite sömn. somnade vid halv 5 och blev väckt av syster min som kom in till mig vid halv 12. hade kunnat sova ett bra tag till, men och andra sidan hade hela dagen varit borta när jag vaknade.

det blev kul igår. som det alltid blir när man som minst anar det. vi var hemma hos en kompis med en del folk, och hade det trevligt. tur att min kväll inte slutade med att jag satt hemma och ruttna, för det är nog det värsta som finns. speciellt när man verkligen känner att man vill dra någonstans, bort. slutar kvällen hemma då, då är man så gott som död hela kvällen.
idag ska jag plugga krimiologi, men först ska jag åka över till sara med papput och lämna en dator till dom :)

see ya <3

.

nu skriver jag det här bara för niklas ska läsa det. HEJ NIKLAS, du är jätte söt :D så nu sa jag det också :D PUSS

inget att göra?

sitter här hemma och gör ingenting. kom nyss hit med sara efter att ha varit hos henne och ätit middag och så. hon och min lillsis spelar guitar hero som vanligt medan jag sitter här som vanligt. alltså är allt som vanligt?! verkar bli en jävligt seg kväll så ja jag kan väl inte göra annat än längta till nästa helg. får hoppas att det händer mer då, än den här otroligt icke händelserika helgen.
imorgon är det plugg som gäller. har nämligen krim prov på tisdag.

aah nu har jag absolut inget mer att säga så goodbye everybody.

sammanfattning

har försökt skriva både igår kväll när jag kom hem och imorse men bloggjävlen har ju inte funkat! så nu äntligen kan jag dela med mig av mitt liv igen. haha

kväll 9 januari
den var helt sjuk. hade ingen aning om vad jag/vi skulle göra, så det börjar med att jag, lisa och sara åker till stan och där möter upp jullan, cassandra och jenny.  vad skulle vi göra? ingen visste så vi gick till donken vid kungsan och satt där med var sin glass. hade det lite allmänt trevligt, och pratade om allt mellan himmel och jord. efter det visste vi inte vad vi skulle göra så vi kom på den briljanta idén att leka burken. ni vet det där man alltid gjorde när man var liten. så vi sex 16-åriga tjejer springer runt på norrmalmstorg och leker burken, (inte seriöst) till några belgier kom fram om ville ha tips om bra klubbar här i stockholm. gå mot stureplan vad allt vi sa, och sedan insåg vi att vi inte kunde vara så töntiga att leka burken längre. så vi gick en lång promenad runt halva stockholm kändes det som. mycket trevligt och mycket kallt. kom hem runt ett någongång efter att ha stått ute och pratat med sara ett bra tag.

idag 10 januari
har det inte hänt något speciellt hittils. vaknade halv 12 och åt halvsovande frukost. tog en dusch och försökte logga in på bloggen minst 20 gånger, vilket inte lyckdes förren nu. ska lite senare hem till sara och umgås lite med henne och några släktningar till henne(?) och vad som händer ikväll. vet jag inte, ovanligt va? haha

              
                     vi tog en sån här cool bild på mig,lisa,cassen, jenny och jullan
               (jätte oseriös, bara ett driv med fjortis killarna som alltid tar sånna här)

              

              

smart vän?

hanna- asså vi får typ åka upp i ett höghus och hoppa från taket för att våra liv ska bli roligare
lisa - jaa, då kommer det vara roligt i några sekunder, sen HAR vi inget liv längre.
hanna - du är så smart
lisa - jag vet, kalla mig "the brain head lisa"

antingen är hon smart, eller så är det jag som är dum ?


friday

tjaba tjena.
fredag idag and I love it! finns det något bättre än fredagar när man vet att man har en hel helg framför sig? nej det tror jag inte.
det här var min sista fredag i ettan jag slutar 2 också, för nästa vecka drar annt schema igång, och jag kommer sluta fyra på fredagar. lite halvt segt sådär, men det är ju trots allt bara en termin jag måste stå ut med det :)
körde boxning på gympan och fy satan vad jobbigt det var, mycket värre än vad jag trodde. eller så är det jag som är allmänt otränad. kul var det i alla fall. så vad säger ni, mig som boxare nästa eller? njaa får nog fundera lite mer på det dfär, tror inte riktigt jag har en boxares kropp haha.

vad som händer under resten av dagen/kvällen vet jag inte, men ska väl försöka hitta på något med tjejerna.

hejdå gottfolk :D

älska

                                          

kväll

sitter här nyduschad med en kopp söderte. just nu känns livet underbart. själva pluggandet har inte dragit igång än, vilket gör att man för tillfället bara kan njuta av att kunna slappa sönder. så skönt så!

nästa vecka börjar allt igen. proven & läxorna. det är då man måste bestämma sig för om man verkligen vill satsa och om man i så fall ska satsa gärnet eller bara halvvägs. vill man nå toppbetygen måste man lägga ner väldigt mycket av sin fria tid till plugg, och verkligen bestämma sig att det är det man vill. jag ska satsa. i alla fall så mycket jag orkar. plugg är inte min starka sida, och har aldrig varit. men jag ska försöka. man vill lyckas. alla människor vill lyckas. och gör man sitt allra bästa ska man känna sig nöjd. - det är vad jag vill. om det kommer gå, det vet jag inte. men att ha ett mål det är nog bland det bästa man kan ha, när det gäller skolan.

8 januari

hejsan hoppsan.
sitter och gör absolut ingenting. dagen rullade på som vanligt vilket var riktigt skönt. eller allt va skönt uom vår 2 timmars sam lektion vi har. usch vad den är tråkig!
har inte så mycket att säga faktist.. men aa kankse skriver lite senare :)


jag är ingen bra människa

japp det är jag nog. för nu har jag lovat mig själv och mina föräldrar att städa den mysiga kaninburen i tre dagar utan att det har blivit av. jag måste seriöst skärpa mig. jag går bara runt och latar mig. jag hoppas att jag kan skylla på att jag är mitt uppe i tonåren och att man då är väldigt lat av sig? men jag måste ju erkänna att jag hatar allt som har med städning att göra. som diskning, damsugning, tvättning. BLÄ säger jag bara! jag kommer behöva anlita en städerska när jag flyttar hemifrån för annars kommer mitt boende se ut som ett bombnedslag. eller så får jag hoppas på det bästa, att jag kommer ändras totalt när det gäller sånt här och får ett jätte fint och rent hem :) det andra alternativet låter bäst.

haha fråga mig inte varför jag skrev det här. men nu vet ni i alla fall en till sak om mig. jag hatar städning.

7 januari

jaa då var första skoldagen på denna termin över. vi pratade mest om iliaden, och tittade på filmen Troja tillsammans med den andra smbe klassen. sedan var det hemgång som gällde. var alltså en ganska lugn och helt okej dag. kul att träffa alla var det också :)

hur dagen kommer forstätta med jag inte, men jag ska väl mest ta det lugnt antar jag.
hare braaa <3

2008 - igen

har lite tråkigt, och hittade denna lista över 2008 som jag lika gärna kan fylla i :)

- gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? jajamensan, det gjorde jag
- höll du några av dina nyårslöften? nae, jag hade inga seriösa nyårslöften förra året.
- blev någon av dina vänner förälder iår? nope
- dog någon som stod dig nära? nej
- vilka länder besökte du? bulgarien, japan (mellanlanda i finland)
- är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009? nja är ganska nöjd, men visst en del saker
- vilket datum från 2008 kommer du alltid att minnas? 20 augusti, då börja gymnasiet(!)
- största misstaget? hemligt
- har du varit sjuk eller skadat dig? nej inget annat förutom att jag har vart försyld ofta haha
- bästa köpet? kommer inte ihåg
- vad spenderade du mest pengar på? antar att det blev kläder
- gjorde någonting dig riktigt lycklig? jag blev riktigt lycklig när jag lärde känna alla underbara vänner i skolan.
- vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008? alla som spelats på radion haha
- var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? jag var nog lite gladare
- vad önskar du att du gjort mer? tagit vara på alla roliga stunder jag haft
- vad önskar du att du gjort mindre? vet inte?
- hur tillbringade du julen? hemma hos mormor, men några släktningar
- något du önskade dig och fick? jaa en ny telfon.
- något du önskade dig men inte fick? tillstånd att pierca tungan haha
- vad gjorde du på din födelsedag? är inte säker, men jag tror sara kom hit och vi gjorde s.ka tårtor. haha

seg dag

som jag trodde har jag inte gjort någonting alls idag. var tröttare än vanligt, (antagligen pg.a att jag inte sov mycket) så jag sov faktiskt lite i soffan nyss haha. det är ju bland det bästa när man ligger och tittar på teve och känner hur ögonlocken bara blir tyngre och tyngre. att då bara blunda och låta sig förflyttas till en annan värld är sååå skönt. visst lät jag lite poetisk där?
mer snö har det också kommit idag. men det ser jag som något possitivt. ska det vara så här kallt så får det faktist vara snö också, annars är det ingen mening med denna kyla!

sitter och tittar på lite bilder från när jag och sara plus min familj var i tunisien sommaren 07. ta mig tillbaka säger jag bara.

     soluppgång i sahara      

6 januari

halloj.
kväll 5 januari
kvällen igår slutade faktiskt lyckat, vilket jag inte trodde i början av kvällen. jag satt hemma och gjorde absolut ingenting innan jag gick och mötte lite vänner. kände att jag verkligen behövde få umgås med lite folk så det var ju en bra början. på väg hem får jag sms av en vän som frågar om inte jag och sara kan titta förbi hos en kille här i närheten. vi tänkte att aa vi kunde väl titta förbi, men inte stanna länge. kom dit vid halv 12, och gick hem långt in på natten. det visade sig vara riktigt kul där och speciellt eftersom alla var så sociala. så det blev att vi var där ett tag, ett ganska långt tag. så att det blev en bra avslutning på lovet, det är det ingen tvekan om.  min önskan att vända tillbaka dygnet gjorde inte det här lättar precis, men eftersom vi ställde klockan på 10 i morse, och somna runt 4 så borde det inte va nåt problem att somna ikväll. ska ju vara i skolan imorgon 10.15

hur dagen kommer se ut vet jag inte, men det kommer nog inte hända särskilt mycket. ska väl försöka njuta av den sista dagen innan allt slit kommer igång igen. att början skolan imorgon känns både bra och dåligt...

5 januari

Namnsdag: Hanna, Hannele

HANNA är ett grekiskt namn som betyder nåd eller benådad. I Sverige har det använts sedan 1500-talets slut. Modenamn på 1990-talet. Närbesläktade namn är t.ex. Hannele, Hanny.

jaa grattis till mig på min namnsdag då :) jag fick ett par mjukisar och en skiva som man instalerar på datorn, där man lär sig det mesta om att köra bil . alltså en nybörjarkurs (?) som säkert passar utmärkt till mig. haha.
ställde klockan i morse för att försöka vända tillbaka dygnet. jag lyckas alltid vända upp och ner på dygnet under loven så jag är vaken långt in på natten och sover bort halva dagen. men nu är alltså målet att vända tillbaka det innan skolan börjar på onsdag.

dagen kommer väl antagligen vara lika seg som resten av dagarna på det här lovet. ska till morfar på middag. som sara sa "har ni släkthelg eller?" aa det verkar så, för tre dagar sen var farfar plus fru här, igår var vi hos farmor och idag ska vi till morfar. det blir ju inget annat än släkthelg. fattas bara att vi ska äta hos mormor, men det gjorde vi ju ändå på julen så.

jaja, nu ska jag gå och göra ingenting ett tag innan vi åker iväg. have a nice day <3

söndag kväll

tjululu
upptäckte att det är den kallase kvällen hittils på detta år, eller nej under denna vinter. just nu -14 brr.  hoppas att det inte blir ännu kallare för som sagt nu när det är nytt år och allt vill man ju att det ska bli vår fort :)

jaja, har precis kommit hem från farmor där vi åt och lite sånt. ikväll vet jag inte vad som händer. allt är rörigt men det kanske blir så att jag träffar sara, cassandra och jenny. vi får se :) 


                         
                                                            ja, ögon. kanske

söndag

god morgon.
nu är det bara tre dagar kvar till skolan börjar. det ska bli kul att träffa alla igen, för har ju inte träffat alla på lovet. plus att när vårterminen börjar betyder det att vi börjar gå mot ljusare tider, och vi har ett långt skönt sommarlov framför oss.

idag vet jag inte vad som händer. känner att jag vill ut, ut någonstans och göra någonting. har varit inne och inte gjort ett skit sen nyår vilket kan bli lite tråkigt i längden... lite senare ska jag i alla fall på middag hos farmor,och det är ju alltid något.

                      en låt som jag och sara lyssna sönder igår.

                          

3 januari

hejsan gott folk.
dagen har varit väldigt lugn, och det enda som hänt här hemma är att jag har slingat håret. blev ljusare och bättre än vad det var innan! upptäckte efter att jag tappar galet mycket hår så nu får jag väl be till gud att jag inte blir flintis, och låta bli att färga igen på ett tag.
jag och sara lagade faktist middagen idag (!) typ första gången på väääldigt länge!

ikväll vet jag inte vad som händer, ska i alla fall vara med lilla sara. blir väl en prommis eller något sådant!
ciao <3

2 januari

hola !
har inte gjort ett dugg idag, vilket betyder att det inte finns något att berätta!
imorrn ska jag troligtvis slinga håret vilket verkligen behövs!

1 januari 2009

nyårsafton -
var heeelt galet. började med middag med linn, ida, sara och emelie. mysmys! efter det runt halv 9 drog vill till älsklingsvännerna i vårberg där vi tillbringade resten av tiden på 2008 plus det första 14 (?) timmarna på 2009. var helt galet där med mycket roligheter. kom i säng vid 6 men somnade runt halv 9. vaknade av min kära vän sara vid 2 och bestämmde mig för att åka hem. eller aa hem till mitt andra hem kanske. jag åkte hem till sara, och sov! kände mig verkligen social där alltså, men var helt död efter party kvällen/natten.
nu sitter jag här hemma, och sara kom precis hit. vad vi ska göra ikväll vet jag inte men det blir helt klart en hemma kväll!

bilder från nyår kommer lite senare

RSS 2.0