bilder från igår

lina, jenny, lisa, moi, sara, hanna, julia, sofi


sista maj

halloj, har inte uppdaterat förren nu på grund av att solen steker som bara den. har legat ute på altanen hela dagen och solat. lite färg har man väl fått, men jag tror fortfarande jag skulle räknas i kategorin "blekfis"
gårdagen blev hur lyckad som helst. vi började ju hos julia och grillade. satt ute, dunkade musik och åt. det var verkligen hur mycigt som helst, och vädret kunde man ju absolut inte klaga på. efter att vi hade blivit erbjudna sju fester (!) valde vi tillslut att åka till medis. stannade där till 12 ungefär, när jag åkte hem pga lite olika anlendingar. jag hade en riktig toppenkväll!
(bilder från den kommer lite senare)


en bild från min solplats idag,

30 maj

tjenamors
har spenderat hela dagen i stan med lilsis, vilket var väldogt mysigt och väääldigt varmt! gick nästan runt och svettades trost att jag bara hade shorts och linne på mig. fick i alla fall med mig ett par kläder hem, vilket känns bra. har ju inte shoppat på hur länge sen som helst.

kvällen ska tillbringas hemma hos julia till en början. vi tjejer ska grilla och ja, bara ha det som vi brukar. efter får vi se vart vi tar vägen. det blir troligtvis gladö, men you never know.



ellen på hötorget

29 maj

hej bloggen och alla lääääsare
kvällen igår blev supermys och vi fick också sällskap av niklas som kom senare under kvällen. satt mest och tittade på teve, tittade på priser till göteborgresan och snackade allmänt om allting.
idag - vaknade vi ju upp hos sofi, och kom iväg där ifrån ganska snabbt. jag och sara tillbringade förmiddagen i solstolar på min altan, och glassade galet. mycket skönt med sol! efter det har jag mest chillat, och nu kom mamma med min mat = sushi.
ikväll bär det av till sofi igen där vi bara ska umgås vi tjejer och inte göra särksilt mycket. vi sitter säkert ute. najs najs
skriver kanske senare, och jag SKA börja lägga in mer bilder i bloggen! hah

28 maj

då var det torsdag och min sista skoldag för den här veckan. är resursdag imorgon, och baaara sju skoldagar kvar sen. är det underbart eller är det underbart? dagen har precis som de flesta andra dagar såhär mot slutet vartit väldigt lugn. hade avslutning på spanskan och fick veta min slutbetyg, VG. känns helt okej, även om jag vet att jag kunde gjort det bättre. efter spanskan bar det av till tandläkaren för att laga mitt hål,( första hål nånsin) och det gick väl bra. kände mig helt sne av bedövnigen ett bra tag efter, men nu känns det bra. gör bara lite ont.
höjdpunkten för idag måste äl ändå vara mitt engelska nationella resultat som var VG. eftersom jag inte är särskilt bra på engelska kom det som en väldigt glad överaskning och jag känner mig riktigt duktig.

kom hem vid 4 ungefär, fast jag slutade vid halv tre, och jag somnade i soffan på en gång. nu har jag duschat och ska fixa till mig lite innan jag åker till sofi där jag, hon och sara ska ha myspyskväll och sleep-over party. najs att spendera kvällen med sina favorittjejor!

nej nu ska jag fixa till mig lite, skriver nog imorgon för kommer antagligen inte ha tid idag.


!

kom på nu att jag ska till tandläkaren imorgon, varför känns det som att jag kommer glömma det? jag måste komma ihåg det! 10.45@ tandläkaren!

27 maj

hejsvejs
dagen har varit väldigt chill. började kvart i 10 och slutade vid 12. det är så skönt att det är kortare dagar såhär mot slutet!
efter skolan gick jag och sara hem hit och solade i typ en kvart innan solen gick i moln igen, sedan chillade vi bara galet och jag skrev min engelska artikelsak.
har nyss varit och dansat också i ungefär 1,5 timme. det var superkul, speciellt eftersom jag inte har dansat på ett halvår också. vi får se hur det blir med dansen i höst. funderar på att börja dansa i stan, men jag vet inte än. jag kan ju inte säga annat att jag saknar dansen. det har ju ändå varit en "del av mitt liv" i nio år.

just nu sitter jag här med en gul typ hörselpropp och örat fyllt med vätska innanför. jag tror nämligen att jag har fått en mysig vaxpropp. tror också att det beror på att jag topsar mina öron minst varannan dag, och det ska man ju tydligen inte göra. såå ja, nu sitter jag här och hör bara med ett öra. hoppas att den försvinner nu så jag slipper få lock för öronen så fort jag rör på mig.

nej nu ska jag skriva det sista på min engelska, som är den sista inlämningsuppgiften för den här terminen! NAJS som fanders. puss på er
ps. jag känner mig glad idag :)


bilder från idag


frida och sofi efter orienteringen


sofi (& hanna där bak) avnjuter jordgubbar



26 maj

hejs
hade ju friluftsdag idag så dagen spenderades till en början på långholmen, där vi fick gå en orienteringsrunda med 19 konntroller. vi blev klara efter ungefär 1 timme, så efter det bar det av till stan. käka lunch, = donken. men det förtjänade vi eftersom vi säkert svettats ut flera kilo på grund av den höga värmen. efteråt satt vi på trappan vid hötorget och åt jorfgubbar. mycket mums och mycket trevligt. vid 1 åkte jag och sara hem till henne och här har vi legat ute och glassat hela dagen. man måste ju påbörja brännan nu alltså!
ikväll blir det despan såklart, och dusch. sköööönt!
(bilder från dagen kommer senare)

galen dag.

idag har det vart en dag jag nog kommer komma ihåg ett bra tag till. vill ni läsa om det så läs vidare, annars kan ni hoppa till nästa stycke mihi. började med att jag valde att följa med sara till kallhäll (har aldrig varit där tidigare) för att vara barnvakt åt hennes systerdotter. vi går på promenad och leker i parken och så i över två timmar, och det var hur mysigt som helst. var ju kanske årets varmaste dag också så det skadade ju inte. hur som helst, så bestämde vi oss för att gå hem och äta. en liten bit utanför lägenheten upptäcker jag att min väska är borta. (i den finns allt, busskort, plånbok, nycklar, mobil, ipod mm) jag får självklart råpanik och springer tillbaka den vägen vi har gått. självklart hittar jag inte väskan någonstans. inte nog med att jag inte hittar väskan, hittar jag inte sara heller. så där står jag, utan mobil, utan busskort mitt i kallhäll där jag aldrig har varit förut och vet inte vad jag ska göra. på något sätt lyckas jag hitta tillbaka till lägenheten, efter ett bra tag! och efter ett bra tag till kommer sara flåsandes helt röd i ansiktet och med barnvagnen framför sig. och gissa vad hon hade med sig? jo min väska. min fina älskade väska. hon hade ringt till min mobil flera gånger och tillslut svarade en tant som hade hittat väskan. tack gode gud för att det var en snäll tant och inte nån ungdom som skulle tagit allt som var i den. jag kan inte annat än älska den tanten asså. hon räddade min dag och min framtid dom närmaste dagarna! - alltså, en dag jag nog aldrig kommer glömma. min panik slog nog all panik man kan ha.

för att prata om tidigare idag, så spenderades ungefär 20 minuter i klassrum. först geografi i 10 min, där vi bara skulle lämna in vår hemtenta. sen 10 min i matteklassrummet där vi bara skulle få tillbaka våra resultat på nationella. fick ett klart G på dom, mycket bra av mig.  alltså var skoldagen väldigt kort, och mycket skön!

imorgon är det orientering på långholmen som gäller. skönt att inte va i skolan, oskönt att behöva va där klockan 9.00, men thats life.

25 maj

godmorgon
tog mig en liten extra sovmorgon, dåligt, men jag behövde det. så börjar alltså 10.45 och har bara två lektioner idag. galet skönt. dom här veckorna kommer nog bli väldigt chill eftersom vi är klara med det mesta i dom flesta ämnena.
lite senare ska jag till vårdcentralen, ska kolla mitt öra haha! får lock för örat hela tiden, så imorgon kanske jag kommer med hörselapparat till skolan. nejdå, men ska dit i alla fall och titta.

men nu ska jag fortsätta fixa mig, så hörs vi sen när jag kommer hem vid halv 2 ungefär. <3

                   
                                   bild från tunisien, bara för att ha någon bild att visa.

-

det börjar bli för mycket nu, vill inte, orkar inte

24 maj

halloj
det blev en sen kväll igår, som ni ser i inlägget under. efter mycket om och men hamna vi tillslut vid kvarnbergsplan där det inte var allt för mycket folk men det var trevligt.
i dag ska jag ägna mig åt att städa klart mitt rum, och "finslipa" min hemtenta. jag ska också till huddinge aula och titta på dansuppvisningen, som jag verkligen känner nu att jag saknar! det är ju den som är höjdpunkten i dansandet. visst va träningarna också roliga men inget slår ju uppvisningarna. nej, saknar det galet mycket asså.
så nu ska jag alltså börja fixa mig lite smått inför den, skriver nog senare.

godnatt

då var det dags att sova efter en lång kväll i huddinge. godnatt, vi hörs imorgon  <3


städtime

fick för et tag sen värsta städrycket så nu har jag hållt på och städat mitt rum i ungefär två timmar. förstår ni då hur stökigt och dammigt det var? och jag är inte ens klar än! men är på god väg, och nu ser man i alla fall golvet som i vanliga fall brukar vara täckt med kläder. känner mig riktigt duktig som har ägnat hela dagen åt plugg och städning. det är inte likt mig. så ett plus till mig idag :)
skriver kanske lite senare, bye

23 maj

tjenis
kan ju berätta om min väldigt (o)händelserika kväll igår! åkte till sofi på kvällen och vi tjocka oss med hemmagjorda hamburgare. efter det begav vi oss till huddinge centrum och mötte upp H&S, vad vi gjorde där vet ingen.
idag ska jag skriva klart min hemtenta hade jag tänkt, och senare har jag absolut ingen aning om vad som händer.  vill hitta på något kul ikväll, så vi får väl hoppas att det finns nånting (vilket jag tvivlar på)
om jag fortfarande hade dansat hade jag den här helgen haft fullt upp med dansuppvisningar. känns faktiskit lite tomt just nu, och veta att alla andra som dansar kvar kommer ha en suuperkul helg, en sån helg som jag har upplev 17 gånger i och för sig eftersom jag har art med på 17 uppvisningar. men men, imorgon blir det till att titta på uppvisningen i alla fall. första gången jag kommer sitta i publiken, och inte stå på scenen!

       
härliga dansbilder från uppvisningar

22 maj

goddagens
började faktiskt på min natur/geografi hemtenta imorse, och är snart klar. känns bra att ha börjat på den, så jag inte sitter kvällen innan och inte vet vad jag ska skriva. under tiden jag skrev kom pappa in på mitt rum och började prata om en ny teve som jag skulle få. och han avslutade med att säga "nu åker vi" jag fattade ingenting, men tydligen skulle vi iväg och köpa en ny teve till mig. så nu sitter den så fint på väggen, min nya finlux 32''. vi köpte också ett sånt där fäste så man kan sätta upp den på väggen, och vrida runt den, så nu kan jag titta på teve från nästan överallt i mitt rum. så det har ju inte precis vart en helt fel fredag om jag säger så.

vad som händer senare vet jag inte, men ska nog träffa S&S. vad vi gör får väl ödet bestämma, höhö.

                    
                                                  sån här teve har jag fått idag :)

-

-jag får ont i magen varje gång jag tänker på dig

singstar hela kvällen, nästan

tänkte sumera min kväll lite, eftersom jag ändå inte har något bättre för mig -_-
fick lite grillad mat som papap gjort, och satt framför teven med mamma och syster när den avnjöts. efter det blev det ganska mycket zappande mellan olika kanaler, till mamma hittade "så ska det låta" så det satt vi och tittade på. efter det kom mamma på den briljanta idén att sjunga singstar som även sara kom och joina oss på. så det har sjungits förfullt på övervåningen i mitt hus hela kvällen. grabbarna där nere kunde ju sitta och njuta av sin öl, medan vi hade det kul där uppe. hihi synd för dom! nejdå , dom hade det säkert också kul. det slutade med en liten prommis, eftersom jag följde sara hem en bit på vägen.

nu - sitter jag här och känner mig inte ett dugg trött trots att klockan är halv 1. hmm, jag får ju verkligen inte vända på dygnet nu! det är ju faktiskt inte ett långt lov,utan bara två extra lediga dagar. ja, jag får nog lägga mig nu i alla fall och vänta på att john blund ska ta över. så..
godnatt folket, sussa sött.

             
                       han med glajjorna är typ jag när jag sjunger, hell yeah!

gubb(?)kväll

kylskåpet är fullt av öl, grillen står på och rocken strömmar ut ur högtalarna där nere. vad är det tecken på? jo en fet jävla grabbkväll, men 40+ are. själv sitter man här uppe på sitt rum, och vill helst inte går ner och se hur ett par 40+ are kan vara minst lika pinsamma som ett gäng tonåringar. det ser verkligen ut att bli en kul kväll för min del. nooot. jag måste ut ur huset efter maten, annars kommer jag väl bli galen eller något.  maten ja, som jag kommer få äta med dom! jag tror jag sätter mig på mitt rum och äter istället. är man 17 år och tjej har man liksom inte så mycket gemensat med en 40+ man, eller gubbe som dom faktiskt börjar bli. nej, det måste bli utgång ikväll. jag hoppas att sara kan träffa mig.
eller nån - rädda mig!


21 maj

godmorgon
sorry att jag inte uppdatera igår, men hade fullt upp hela dagen.
igår - började det med krimprov som gick helt okej, eftersom det var fem timmar kvar tills nästa prov skulle vara så gick jag sofi och hanna hem till mig. tittade på Mamma Mia, som är sååå bra och efter ett tag var det alltså dags att röra sig mot skolan igen för prov i datakunskap. klarade dom hyfsat bra, och klarar också kursen vilket känns väldigt bra.
efter det provet var slut, umgicks jag lite med sara och på kvällen åkte vi plus emelie till heron city för att titta på bio. det blev 17 again, som var ganska bra. gillar man Zac Afron borde man absolut se den!
idag ska jag strax åka till sundby stallet, (säger man så?) för att titta på elins tävling. jag ska också få träffa hennes pojkvän(?) från tyskland som kom till sverige igår. ska bli super kul att få träffa honom, men såklart kul att se på lilla elins tävling också mihi.

nej, nu måste jag kila, ska ta bussen som går om ungefär 40 min. adios.

-

du lovade mig saker, som du inte höll.
 vad är det då för mening att lova?

<3

här kommer ett helt random inlägg men,
vill bara tacka alla underbara vänner som alltid ställer upp, ni behövs verkligen. jag älskar er.

-


 så fin

sleepy

vaknade upp , och kom på mig själv att ha sovit i soffan nästan två timmar. det måste seriöst vara något fel på mig så mycket som jag sover hela tiden. nu är jag hur seg som helst, vill bara krypa ner i sängen och vakna upp imorgon. tyvärr går ju inte det, men önska kan man alltid.
väntar på pappa som ska få äran att hjälpa mig med ECDL, som är datakunskap om det är någon som inte har förstått det. eftersom han är aningens bättre på datorer än mig så ska ha få hjälpa mig. det vet han inte om än, men det ska han få när han kommer hem. fram tills dess ska jag, chilla - orkar ju typ inget annat..


19 maj

hejsvej
mattenationella idag gick sämre än det första tyvärr. men ett g klarar jag nog i alla fall. efter nationella fick man gå hem, men jag och sara valde att åka till papaps jobb för att äta lunch. om jag är hemma själv så blir det lätt så att jag skippar att äta eftersom jag varken kan eller orkar laga mat till mig själv, så därför åkte vi dit och fick i oss god pastasallad.
nu är det plugg som gäller. kriminologi och ECDL, fy för det. men men det är bara att ta sig i kragen och sätta igång. det är ju trots allt snart sommarlov.

18 maj

har flängt fram och tillbaka hela dagen känns det som. började såklart med skola där jag fick två bra besked. VG på både geografi och spanska kursprovet vilket är mycket bra gjort av mig.  efter skolan blev det en tripp till synsam för att kolla synen så jag kan få börja övningsköra. hade sämre syn på vänser öga men det var i alla fall tillräckligt bra för att slippa glasögon. tur det, för jag ser ut som jag vet inte vad i glasögon!
efter det tog vi en tripp till mammas jobb för att spana in en lokal, varför får ni veta senare. och nu äntligen sitter jag här hemma, och måste sätta igång med pluggandet. mattenationellt prov imorgon, kriminologi och ECDL prov på onsdag. wonderful, i really love school! not.
hanna försöker tvinga med mig ut på en joggingrunda lite senare. är så sjukt otaggad på det just nu när jag vet att jag måste plugga sönder, OCH när det regnar ute! men men, antar att jag inte har något val. så lite senare blir det nog en runda i spåret.
skriver kanske senare. adios

bokmänniska?

måste plugga. orkar inte. som vanligt. det är sjuuukt segt just nu. jag ligger i sängen och vet att jag måste plugga till kriminologiprovet på onsdag. usch usch usch. jag tror jag ska göra det efter maten, då jag har fått ny energi. nu försöker jag läsa en bok som min mamma tyckte jag skulle läsa. det jobbiga är att jag absolut inte är någon bokmänniska, men jag kankse ska bli det. då blir jag ju i alla fall mer "smartstämplad" än tagen som en dum blondin. who knows, om en vecka kankse det ända jag gör är att läsa böcker? nä, det händer nog inte.
jaja ska fortsätta ligga i sängen oh försöka läsa.. skriver kankse senare. tjo

söndag 17 maj

godmorgon allaaaaa
det blev visst ingen uppdatering igår, men jag glömde totalt bort det på förmiddagen och på eftermiddagen hann jag inte. men men, jag kan berätta om kvällen igår:
började ju då med att jag vakna hos sofi vid 8 (hon skulle på tärning) så var hemma vid halv 10 ungefär. sov bort typ två timmar på förmiddagen och resten av tiden spenderades framför teven. vid 3 kom hanna, och sedan mötte vi upp sara, sofi och elin. vi gick och handla + lagade mat och hade det suuupermys! vid halv 9 drog vi vidare på partaj, där det fanns både många igenkända och icke igenkända ansikten. kul kul.

              
                                                      sara & jag igår, haha lagom fina

till sofi!

åker hem till sofi snart och ska spendera kvällen plus natten där tillsammans med henne och sara. skirver nog imorrn.
c ya bitches


14 maj

tjenamors
dagen har faktiskt gått riktigt bra trots att det är den längsta och mest plågsamma skoldagen av alla. började med spanska muntligt kursprov, som gick hmm jag vet inte. satt mest och fkumma kändes det som, men hon sa i alla fall att det gick bra. efter några lektioner hade vi svenska där vi skulle svara på frågor till boken tristan och isolde, som gick bra. det sista som hände var musikprovet, och tro det eller ej gottfolk, jag fick G. inte ett stort fult IG utan ett mycket fint G. tacka gud för det. känner mig faktiskt ganska stolt över mig själv som klarade allt idag hyfsat bra trots min stora ångest.
efter skolan grattade jag och tjejerna oss själva genom att äta glass på donken. det var vi värda!
ett stort plus är att jag inte har något plugg tills imorrn, så idag kan jag chilla galet vilket jag verkligen behöver med tanke på hur mycket jag faktiskt pluggade igår. lucky me.

och nu har jag kommit på det negativa med att vara tonåring. humöret går upp och ner hela hela tiden vilket verkligen kan vara jobbigt. man vet aldrig om man kommer vakna upp glad eller helt enkelt icke glad. trots att inget speciellt har hänt så kan man ändå känna sig deppig och nere? vaaarför? det är sjukt jobbigt! och fyfan vad jag hör om mycket skitsnack nu för tiden. jag trodde folk mognade lite när dom började på gymnasiet, men tydligen inte. skitsnacket bara flödar ur alla söta 16/17åringars munnar. fy för det!

nej, nu ska jag sitta och lata framför teven. vem vet jag kanske lägger på mig några kilo genom att sita där. tråkigt det i så fall måste jag säga. hejsvej

-

jag hatar allt jag hatar allt jag hatar allt jag hatar allt jag hatar allt jag hatar allt
jag hatar allt och jag orkar inte det här

mycket plugg

har inte alls pluggat så mycket som jag borde, men det tar ju sån jäklans tid att läsa den där boken. inte nog med att den är tråkig, den är på gammelsvenska också. i varannan mening står det ack och ty vilket är väldigt irriterande. hur som helst så har jag läst en bit men har fortfarande halva kvar. usch.
har kollat igenom spanskan också, eftersom jag har spanska muntligt kursprov imrogon, vilket måste gå bra! jag vill ju ha högt betyg i spanska och jag vet att jag kan, bara jag vill. så nu jävlar, ska jag snacka spanska så det ryker. (eller inte)
just nu, vill jag bara ha sommarlov, det vore underbart.

            
                         bulgarien sommaren 08, vill utomlands igeeeeen. nu!


13 maj

tjaba tjena
började halv 9 med nationella, vilket gick bättre än förväntat. mycket skönt! nu är det alltså bara en del av matten i nationella kvar, sen är allt klart. alla nationella över, och man kan börja njuta av livet igen ? haha nejdå, men nästa tisdag är det sista delen.
förövrigt så hade vi bara en kort natur/geografi uppgift att göra idag, som var klar runt halv 2. så nu sitter jag här och ska snart dra igång med plugget. eller läsandet kankse man ska säga. usch vad mycket plugg det är just nu. det gör mig extremt stressad! men men istället för att bara prata om det kanske jag borde göra något åt saken, så se you later, pluggtime på g.

sovdags?

tittade precis på min älskade favoritserie despan (såklart). funderar på att snart ta och krypa i säng så man är pigg imorgon när det är nationella i matte. usch, jag är så otaggad på nationella så det finns inte. matte är ett av de ämnena som jag gillar minst, så det känns ju inte så kul. nej, matte är inte mig grej helt enkelt.
har lite smått panik också över musikprovet på torsdag. jag kan verkligen inte sånt där om noter. jag kan ingenting som har med piano att göra överhuvudtaget vilket är lite sorgligt eftersom minst halva provet kommer vara om massa pianosaker. men men, får väl nöta in resten imorgon, har ju faktiskt pluggat lite idag även om det var svårt.

och som vanligt blir min inlägg mycket längre än vad jag har tänkt mig, så ska nog sluta skriva nu och börja läsa tristan och isolde boken istället. kul för mig, nooot.
godnatt på er. vi hörs imorgon.

12 maj

hejsvej
då var denna skoldag också över, väääldigt skönt! är ju inte alls många dagar kvar, 15 stycken kankse? galet skönt är det i alla fall. det sega är att det är väldigt mycket såhär mot slutet. massor av prov och inlämningar.
- onsdag: nationella prov i matte del 1
- torsdag: musikprov, boken "tristan och Isolde" ska vara utläst.
fredag har jag som tur är ingenting.
detta betyder alltså att jag måste gå igenom matten, plugga musik och läsa bok idag. yeey vilken rolig eftermiddag jag kommer ha. klockan 9 är i alla fall paxad för tevetittande! och halvtimmen innan för dusch. så alltså med mina tidsplaner kan jag plugga fram till 20.30. låter lagom lockande... nej, får se hur det blir med det.
nu måste jag köra igång med musiken. skriver kankse senare.

12 maj

ska strax kila väg till skolan som börjar 9.10. har en dag på bara 4 lektioner så det är skönt. hörs när jag kommer hem. ciao <3

sofi sofi sofi - en bästavän

                     

jag vet inte

det är helt sjukt hur snabbt saker kan ändras. för två månader sen mådde jag hur bra som helst. jag gick runt och var lycklig hela tiden. jag var glad. men allt det här var innan allt skit hände. allt kom samtidigt. allt tog slut, jag blev ovän med en vän som betyder mycket, en annan vän svek mig. min farfar blev sjuk. bråk efter bråk med mina föräldrar och skolan ska jag inte ens tala om. allt kom på en gång. allt. trots detta försöker man visa sig glad. man försöker tänka på annat och se framåt. men hela tiden kommer dom tankarna man inte vill tänka tillbaka. kvällarna. det är dom värsta tiderna just nu. man ligger vaken flera timmar, bara på grund av dom här tankarna som aldrig vill ge sig. och nej, jag tycker inte synd om mig själv och jag vill inte att andra ska göra det heller. men helt ärligt. jag vet inte vad jag ska göra längre.  

11 maj

tjenixen
finns inte mycket alls att säga om dagen. har orienterat, fått veta saker om nationella provet i matte, har pratat om biotoper och jobbat om tapas. det är ungefär det jag har gjort idag. en väldig blandning alltså. jusste, fick också veta idag att jag har musikprov på torsdag. great, kommer gå pissdåligt.
min kväll kommer alltså gå ut på att plugga och titta på teve, istället för att springa som var planerat. usch vad dåligt det går med träningen. jaja, ska försöka få det bättre.

                 
                                 slängde in en till bild från valborg, lagom hungriga?

10 maj

kan berätta lite kort om kvällen igår, som var den mest hädelserika med ändå mest händelselösa kvällen på länge.
började med att vi åkte hem till adam och var där knappt en timme innan vi bestämde oss för att träffa lite annat folk. vi åkte till huddinge och där kan ni aldrig gissa vem vi träffa. hugo från den rätte för rosing. han stanna till med bilen vid oss och fråga vad vi skulle göra ikväll mm. jag dog nästan för en sekund där alltså. hugo hugo, världens hottie eller vadå? hur som helst tog vi bussen till myrängen. tyvärr gick vi av vid fel station så vi hamna på en väg mitt i skogen (?) och visste inte vad vi skulle göra eftersom vi inte fick tag på någon. så där satt vi, 4 tjejer och visste inte vad vi skulle göra. som tur var kom n och d och hämta oss så vi kunde åka hem till niklas. skönt det i alla fall. där slutade kvällen innan vi begav oss hemmåt. väldigt arga och irriterade på grund av en del anlendingar.
så där har ni min kväll, vi åkte runt mycket men gjorde liksom inget. kvällen var så misslyckad så den blev rolig.

idag har jag träffat alla mina nya singelvänner. vad hemskt det låter, men det är som att det är en tid just nu när alla blir singlar igen. vi satt och deppade med glass i centrum tills det började regna, kan det bli mer deprimerande? i dont think so! vad som händer senare , hm middag och sedan kankse jag ska träffa emelie en liten stund.

btw, idag är det prick en månad kvar tills det blir sommarlov. galet najs!

-

farfar 1933-2009
vila i frid
<3


                                                   

ikväll ska jag... ?

lite smått panik. kvällen börjar närma sig och vi vet inte vad vi ska göra. har lite olika alternativ men inget passar på ett eller annart sätt. antar att det här kommer bli en ganska spontan kväll, där vad som helst ska hända. antingen kommer den suga, eller så blir den lyckad. just nu har jag ingen jävla aning.
ska i alla fall träffa tjejerna, och vi booorde ju hitta något. något litet i alla fall. nä, som sagt panik nu alltså!

ska börja fixa mig lite smått nu, eller typ platta håret eftersom jag ändå inte har något bättre för mig.
skriver senare ikväll eller imorgon. adios

-

i miss you every day, and that really kills me..

9 maj

gårdagen spenderades hemma i soffan, framför teven. redan vid 10 höll jag på att somna, så det var väl tur att jag inte gjorde något annat så trött som jag var.

och hur dagen kommer se ut idag, jag ska strax åka en snabbis till centrum för att lämna ett par dansskor till en kompis. behöver ju inte dom längre nu när jag inte dansar, så.. hur som helst ska jag städa mitt rum lite också. det ser verkligen förjävligt ut med kläder på hela golvet. så det är mitt mål idag, städa rummet. det är väl en typisk "städardag", eftersom det inte är särskillt fint väder ute.

ikväll vet jag inte vad som händer, men vill verkligen göra nånting! har vart hemma alldeles för många helger nu.

8 maj

hallu
kan beskriva min dag med två ord. lång och tråkig. det började med orientering som jag verkligen hatar! finns inget värre, och jag är verkligen inte gjord för att gå runt i skogen. ännu bättre var ju att jag hade min vita skor, som såg ut att vara en del av skogen när allt var klart, usch fy & blä. fortsatte med massa boring lektioner, och slutade runt 3. skönt det i alla fall, eftersom jag egentligen slutar 4. inte nog med min tråkiga dag så har jag haft ont i magen i stort sätt hela dagen. den där jääävla tjejveckan alltså. jag knarkar både alvedon och ipreen men det hjälper ju knappt.

 OCH inte nog med det, jag har absolut inget kul att se fram emot den här helgen! jag har säkert smsat halva min kontaktlista om vad som händer i helgen, och svaren blir alltid "jag vet inte" eller "jag ska ut på krogen". själv sitter man här, 17 år och får inte ens gå ut på krogen. det suger ju. det första jag ska göra när fyller 18 är att dra ut och klubba, och tatuera mig. det ska bli najs!

det här blev helt klart ett emoinlägg, men det får ni stå ut med.
c ya later

7 maj

dagen började med nationella i engelska klockan halv 9, och var klart vid 11. det gick varken bra eller dåligt. hoppas det blir g i alla fall.  efter det bestämde jag, hanna och sofi oss för att åka till hanna och titta på film. och ett plus till oss var att istället för att köpa godis köpte vi morötter, gurka och jordgubbar plus dipp vilket blev både gott och nyttigt. årets första jordgubbar, mums.
kvällen har avslutats med källbrinkskolans vårsoaré, där min systeryster var med. lilla sofi var så snäll och följde med dit också.

        

        

what did you know?

5 saker du kankse inte visste om mig?

1.
jag har en svart kanin som heter krut, och massa fiskar
2. när jag var liten samlade jag på allt möjligt som tex, glasspinnar, studsbollar, toarullar & snäckskal
3. jag går bara skolan för att det är ett måste. utan skola, inget jobb. hatar skolan
4. jag älskar tatueringar & piercingar, om jag fick skulle jag ha minst en piercing till!
5. mina mål med livet är att få en stor familj, vara lycklig och ha sett nästan hela världen.

6 maj

goddagens
kom till skolan vid kvart i 10, och gick där ifrån vid runt 12. sjukt kort och sjukt skön skoldag. eftersom vi hade hela dagen kvar bestämde vi oss (jag, sofi, hanna & elin) att ta en liten tripp in till stan för shopping. så där har jag alltså tillbringat resten av dagen fram tills nu. köpte en söt vit klänning från gina, och två par trosor. (kommer kankse bild på klänningen senare) sen tog mina pengar typ slut :( usch, får leva på typ 50 kronor resten av månaden, lyckat.

senare vet jag inte vad som händer, som vanligt (?). har ju som sagt inget plugg den här veckan så det blir väl chilla som gäller. och kanske stressa upp mig lite inför sista delen av engelska nationella som är imorgon. läs&hör det som jag är absolut bäst på.

               

nattinatti

jag vet inte vad som har hänt med mig, men det känns som att jag bara blir tröttare tidigare för varje dag som går. höll på att somna framför teven, och det är ju ett tecken på trötthet? i 8an, 9an la jag mig aldrig före 12, men nu.. jag tror inte jag har lagt mig efter 12 en enda kväll, vilket är väldigt skönt!
räknade just ut att jag kan sova nästan 10 timmar inatt eftersom jag kan ställa klockan på 8.00. börjar ju 9.45, men ska duscha och så innan så därför ställer jag den på nästan 2 timmar innan skolan börjar. skööönt men sovmorgon, om man nu kan kalla kl 8 för sovmorgon?
whatever, godnatt på er. sleep well

you know it

jag har en vän. eller jag hade åtminstone en vän som betydde väldigt mycket för mig. även om vi inte sågs så ofta så fanns vi alltid där för varandra. ända sen vi var små, hade vi våra "sova över" gånger, och vi gjorde allt knas som går att göra. när vi väl sågs så hade vi så sjukt roligt, det gick inte en sekund då det var dåligt.  men nu? vi glider allt mer ifrån varandra, och jag kan helt ärligt säga att jag är så rädd för det. jag tror inte folk förstår våran vänskap. folk förstår inte hur bra vi faktiskt känner varandra.  du är en trygghet i mitt liv, en vän jag alltid har kunnat vända mig till. och det är något jag vill ha kvar. det här sista som hände, alltså förlåt för att jag överreagerade. det var fel av mig, men jag hoppas du förstår mig också. vi sa från vaggen till graven, och tro fan inte att jag tänker ge upp det!


typ 1993

5 maj

är det meningen att maj ska vara kallare än april? jag hoppas verkligen inte att det blir så. idag var det ju i alla fall galet kallt, och regnigt.  usch fy blä. dagen flöt i alla fall på hyfsat snabbt och bra. den här veckan är också extra skön (precis som förra) eftersom vi inte har något plugg alls. helt underbart måste jag säga.
ikväll blir det mest chilla som gäller. får se om jag svänger förbi hanna en stund, annars blir det "framför teven kväll" det är ju despan, you know?

nej nu ska jag äta, innan jag svälter. pusssss

prommistime

har faktiskt pluggat lite, men ska göra klart inlämningen imorgon. kan ju nästan känna mig lite stolt som faktiskt gjorde den. snart ska jag möta sara, som vanligt. känns skönt att kunna ta en prommis på kvällarna, speciellt när man bara har varit hemma hela dagen. nej, ska titta klart på färjan nu, sen blir det utgång. ciao

regn = tevetittande

första gången det regnar på hela april plus maj(?) det var i alla fall jätte länge sen det regnade, vilket har vart galet skönt. fick höra att det här har varit den varmaste april på jag vet inte hur länge, men länge var det! och det kan jag förstå, har ju varit upp mot 20 grader flera gånger.
hur som helst, det blev ingen spanska för min del.. mår inte så bra, och regnet gör ju inte det bättre. har spenderat hela dagen framför teven, och det ska jag nog fortsätta med ett tag till tror jag. sen blir det plugg, BLÄ!

det sköna är att det bara är 6 veckor kvar till sommarlovet, men just nu längtar jag inte ens. usch

4 maj

godmorgon.
vaknade upp och mådde illa och hade ont i huvudet. så det var bara att somna om och låta bli skolan idag. eftersom jag ändå bara skulle ha 2 lektioner och sedan lång håltimme innan sista lektionen gör det inte så mycket att jag är borta. om jag orkar ska jag gå på sista lektionen, vilket är spanska. den börjar halv 2 tror jag, så jag har i alla fall lite tid att vila upp mig.

vad som händer annars idag är väl plugg. måste skriva en samuppgift tills imorrn. seegt som bara den.

om någon nu skulle undra hur jag mår annars (förtom mitt huvudonda osv) så mår jag som innan. jag är förvirrad och splittrad. ena sekunden mår jag prima och andra vill jag bara lägga mig ner och gråta. riktigt jobbigt faktiskt .. men jag hoppas att det blir bättre, ni vet ju. tiden läker alla sår, eller?

-

imorgon är det ny vecka igen, vilket betyder nya tag. jag ska göra det till det bästa möjliga, även om det kommer bli svårt. I'm gonna be strong!

3 maj

halloj
hann inte skriva så mycket igår. träffade ju niklas efter jag hade vart i kungenskurva och sedan mötte jag sofi. kvällen spenderades först ute med emelie, sara och sofi. vi satt i parken och pratade om allt och inget, vilket verkligen behövdes. det har ju hänt sjukt mycket saker under den senaste tiden. både bra och dåliga.
jag vet att många kommer fråga så därför säger jag det här istället, så slipper ni fråga. jag och niklas är inte tillsammans längre, men vi är vänner. så thats it, finns inget mer ni behöver veta.
och, tack för nästan 3 underbara månader niklas, det betydde mycket!

vad som händer senare vet jag inte.måste egentligen plugga men orkar inte just nu. blir nog resturang ikväll med familjen och efter det hoppas jag få träffa sara ett tag. få prata av mig ännu mera. det behövs när man är förvirrad tro mig.
jag skriver kanske lite senare, hejs


2 maj

har nyss varit i kungenskurva med la familia. var varmt och jobbigt. orkade egentligen inte, men ville inte bara va hemma hela dagen.
vad som händer resten av dagen får vi se. ska i alla fall träffa N, och jag kan bara hoppas på hur det kommer gå. senare kommer i alla fall sofi hit och äter med oss.

för övrig har jag bara en sak att säga till en speciell människa, som vet vem du är
- du är en äcklig och pinsam människa som inte har något liv. lämna mig ifred för du gör ingenting bättre!

just listen

                      
   

Here I am on the phone again and...
Awkward silences on the other end
I used to know the sound of a smile in your voice
But right now  all I feel  is the pain of fighting starting up again

All the things we talk about
You know they stay on my mind, on my mind
All the things we laugh about
they'll bring us through it every time,
After time, after time


Some say that time changes,
best friends can become strangers
But I don't want that, no not for you
If you just stay with me we can make it through
So here we are again the same old argument
Now I'm wondering if things will ever change
When will you laugh again,
laugh like you did back when
We'd make noise 'til 3 am,
And the neighbors would complain

All the things we talk about
You know they stay on my mind, on my mind
All the things we laugh about
they'll bring us through it every time,
After time, after time



1 maj

man kan kort sammanfatta mitt valborg som att det sög. eller, det började väl bra men grillning och glada miner, men slutade med att vi bara satt i en lägenhet och inte gjorde så mycket mer än att lyssna på musik. självklart gick vi förbi trehörningens brasa där det kom hur mycket folk som helst. fattar inte hur alla kunde åka dit när det ändå inte hände något där? jaja, kom i alla fall hem vid 1, så det blev inte så sent.
vad som händer idag vet jag inte. känner som vanligt inte för att göra någonting alls..

               
                                     bild på alex & sara vid middagen igår

-

jag orkar snart inte mer

RSS 2.0