-


styrka medel pass

var som bestämt på styrka/medel passet idag och helt ärligt, jag är död. jag kommer antagligen ha fet träningsvärk i rumpan imorgon. men det var skönt ändå. skönt att göra sig av med lite kalorier man har lyckats samla på sig under helgens onyttigheter.
imorgon börjar en ny skolvecka igen. nu är det bara fyra veckor kvar till sportlovet, och det gillar vi ju såklart.

31 januari

godmorgon folket
var skönt med en hemmakväll igår och jag somnde väldigt tidigt, skönt att vara utvilad!
idag kommer min söndag sen ut som en söndag ska göra? det vill säga städa, plugga & träna. har spanskaprov nu i veckan som kommer så ska ta och börja titta igenom det. klockan 16 blir det ett styrka medel pass på friskis och innan dess ska jag hinna damma av en del hyllor i mitt rum. är faktiskt på rätt bra humör idag så det kommer nog gå finfint!

heldag i skhlm

hej igeen.
har varit i skärholmen (som jag sa) hela dagen. åkte in vid halv 1 och var hemma för ungefär en halvtimme sen. blev en hel del kläder, tack mamma och tack min egen plånbok. kände verkligen att jag behövde inhandla en del nytt eftersom det var ett bra tag sen jag verkligen shoppade.
ikväll blir en hemmakväll framför robinsson finalen.


(bild lånad från google)


30 januari

godmorgon
hoppas alla hade den en bra kväll igår? min blev i alla fall lyckad. kvällen spenderades i tullinge hemma hos jens med en del folk. den slutade med att vi beställde en taxi hem eftersom det var sjukt kallt, typ 18 minus? det var i alla fall skönt att få skjuts dörr till dörr.
idag ska jag troligtvis till skärholmen för lite shopping och senare blir det kanske träning. beror på om jag hinner till det sista passet eller inte. we'll see.
hörs senare, puuuss

bytt ögonfärg


my new brown eye
(lite dålig bild, jag vet)


29 januari

heeeej svej
sov som sagt hos hanna i natt, och kom till skolan vid första lektionen som börjarde 9.25. hade den, sen hål och tre timmar senare satt jag på min andra och sista lektion för denna fredag - spanska. blev som sagt inte så mycket lektioner idag på grund av att två lärare var borta men jag klagar inte!
har inte gjort så speciellt mycket sen jag kom hem, bara dushat och skrivit en liten bit på ett skolarbete. senare blir det förhoppningsvis någon slags fest eller så. vet dock inte om jag är så jätte taggad på fest eftersom jag har varit så trött hela dagen men kommer självklart inte banga om det händer nåt :)
kanske ska inviga mina bruna linser ikväll?


28 feburari

heeeejsvej
sitter hemma hos hanna just nu, och ska tillbringa natten här. vi får se om sofi tar sina lata ben och kommer över hon också. bllir godis , chips och läsk framför en film.
c ya laaater

godnatt sveadala

nu är det strax drags för sängen. är trött som bara den. har ingen teknisk psykologi imorgon så får börja 9.30 istället för 8. det gillar vi!
skulle plugga idag, gjort engelskaläxan men nä - jag orkade inte. dåligt av mig? ja. bryr jag mig? nej. det får gå som det går på läxförhöret imorgon. det finns ju faktiskt viktigare saker här i livet.
men nu ska jag sussa. sov gott alla där ute.


ont i benen och en mormor som är bäst.

efter en lektion i skolan, ett benpass på gymmet och en dusch senare sitter jag nu här hemma igen och gör i stort sätt ingenting. vi fick sluta en timme tidagare i skolan än vad som var sagt dvs 11.30, och efter en bit mat i magen blev det som sagt en timme på gymmet med inriktning ben. var jobbigt som fan, och imorgon lär den sköna träningsvärken komma. men det är värt det. jag gillar träningsvärk.
lite senare är det engelskaläxan som måste göras. glosor. inte min favorit, men det funkar.

förresten vill jag bara säga att min mormor är den bästa i världen. hon har tydligen varit här nu under dagen, och på mitt tagentbord låg en lapp där det stod "hej hanna, kräm i kylen. lite bidrag till din ekonomiska situation" så hade hon lagt dit 300 kronor. tack :) krämen hade hon gjort för att jag frågade sist jag var där om hon inte hade gjort någon kräm på senaste (hennes kräm är grym) och det hade hon inte, så därför kokade hon tydligen kräm nu och kom över med det. så snällt!


robyn - handle me, remix


27 januari

godmorgon!
idag är det skola mellan 9.45 - 12.30 som gäller. kort dag vilket är skönt! efter det blir det träning med hanna, antagligen på gymmet. i like.
skriver senare, hejsvej

26 januari

hejsvej
var ju i skolan idag (såklart) och hade lite långa tråkiga lektioner. har antecknat sju A4a sidor om EU på samhällskunskapen. rekord på anteckningar för min del antar jag. men det är galet svårt så det gäller väl att hänga med och vara "aktiv" antar jag.
efter skolan åkte jag till mitt kära jobb, vilket betyder mer pengar till KOS. måste verkligen spara spara spara nu, så jag kan leva livet där borta hihi. längtar förresten rätt mycket dit, om ni inte förstod det alltså :)
nu ska jag försöka hitta någon slags middag och sedan blir det matteplugg som gäller. jag gillar inte matte B. det är svårt och onödigt. blä.

25 januari

heeeeeej bloggen
kom för en litrn stund sen hem från skolan. har varit en lång dag och den avslutades med ett "möte" om individuella valen som snart ska göras igen. vi fick också reda på lite saker om högskola/universitet. känns sjukt att jag faktiskt kan börja plugga på högskola om redan 1,5 år! jag börjar bli gammal...
nu är det ett medelpass på friskis som står på schemat. träningsvärken har gått över så nu är det bara att köra på igen. kommer bli najs.

   
tre bilder från helgen. helgen var svartvit

24 januari

hejsan
vaknade upp glad men trött, men nu är jag på ett riktigt pisshumör. vet inte riktigt varför men är så i alla fall. kvällen igår blev både lyckad och icke lyckad. den började bra i högdalen och fortsatte mindre bra i tullinge. kom hem vid 2 tiden ungefär, och somnade på en gång.
idag har jag inte gjort så jätte mycket. chillade hela morgonen och åkte till mormor för en fika vid 1. ska fortsätta med mitt chillande resten av kvällen också. har bara en liten läxa att göra..

bilder från igår kanske kommer upp lite senare.

bevis på att jag är en bra syster

titta vad jag hittade bland fotona i min mobil. hade ingen aning om att den fanns där, men min syster har tydligen tagit min mobil (hhrmf) och gjort denna bild. ganska gulligt måste jag säga.


23 januari

hej hopp.
vaknade upp med en viss träningsvärk i axlar, mage och lår. ganska oskönt men skönt ändå. man vet ju att träningen har gett nånting så det känns bra.
idag är det städa som gäller. mitt rum ser värre ut än någonsin så jag måste. och jag tänker inte göra som andra bloggare - lägga ut bild på mitt stökiga rum för ni skulle antagligen få en chock och svimma eller nånting i den stilen. inte okej.
skriver väl senare om det händer nånting interssant.


22 januari

hejsan svejsan
har sprungit fram och tillbaka hela dagen känns det som. var först i skolan sen hos V och sen på friskis och gymmade. jag har nog aldrig insett tidigare hur klen jag är.. alltså, nu pratar vi liksom nada muskler. men men, det kommer väl med tiden. hoppas jag.
och jag tycker det är ganska otroligt att det faktiskt finns en tid, en dag, en plats där jag verkligen ska tatuera mig. och ni kommer få läsa om det ungefär 100 gånger innan skulle jag tro. wihoooo


skulle inte banga på att bli tatuerad av henne!


22 januari

godmoooorgon.
ska strax till skolan, men känner mig lite hängig så får se hur länge jag stannar kvar. senare blir det träning som gäller. hörs later.

!

tatueringstid bokad: 6 april 15.00


21 januari

goooodmorgon
idag är det resursdag vilket betyder ingen skola. skööönt! dagen ska istället spenderas med hanna. vi ska först in till stan och boka tatueringstid vilket kommer bli sjuuuukt najs. efter det ska vi gå och träna. mycket hurtigt av oss måste jag säga.
ikväll måste jag verkligen städa mitt rum. det ser ut som en luffare har varit här och letat efter mat eller nånting. allting ligger på golvet. ganska ofint.

 



och grattis V på din födelsedag..


sova, medvetslös?

hanna sa en så jävla smart sak för nån dag sen. "att somna är väldigt fult. man lägger sig ner, blundar och väntar på att bli medvetslös" och det har hon ju så rätt i?!
ni vet väl att man är så nära medvetslös man kan komma under sin djupsömn? ;)

med detta vill jag bara säga, att jag nu tänkte gå och vänta på att bli medvetslös. vi ses imorrn. gottfolk.


just so you know

har blivit lite gles uppdatering nu på senaste, men det beror på att jag har varit upptagen rätt mycket. igår var jag och såg snabba cash och den var faktiskt väldigt bra. bättre än vad jag hade förväntat mig. gick med en del av tjejern, och jag och hanna kom hem igår vid säkert halv 1? not so good, var sådär lagom trött imorse, men gick självklart till skolan ändå. hade bara mentor och sedan en timme psykologi. slutade alltså vid halv 12 och då fick vi till resebyrån för att fixa med priser, rum, avbeställningsskydd osv. känns nästan inte verkligt att vi faktiskt ska åka. men den 14 juli är vi på väg till kos ;) wiho!

20 januari

nej jag är inte död, än. kommer ett inlägg lite senare


-


You were my strength when i was weak


träning på g

hejsan igeen.
hade min första lektion i teknisk psykologi idag, och nej jag tänker inte kommentera det. lite annorlunda en vad jag trodde men det blir säkert bra. är ju bara en 50p kurs, det vill säga en termin så det kan jag nog stå ut med. en del saker vi ska göra verkar intressant, andra inte. vi ska till exempel prata om IQ och göra IQtest(?) vet inte om jag vill göra det asså haha. hur som helst var den andra nya lektionen hälsopedagogik inställd fick vi veta efter att ha suttit och väntat på läraren i 25 min.. kul så fick alltså sluta ungefär en timme tidigare.
efter det gick jag och köpte säsongskort på friskis. allträning, alltså kan jag både gå på pass, gymma och köra spinning i stort sätt när jag vill. är så sjukt taggad. nu ska jag få en fin nytrimmad kropp till sommaren haha. (man kan ju alltid önska) kommer antagligen gå på pass på söndagar eftersom det är då jag har mest tid, och sen gymma efter skolan nån dag i veckan med hannabanana. jag undrar hur det kommer se ut.. jag och gymma haha. nu är ta taggad som fan!

 

18 januari

godmorgon.
skola idag som gäller, med nytt schema som innehåller två nya ämnen i veckan för min del. tekniskt psykologi och hälsopedagogik. detta gör ju mina dagar längre - woho
slutar vid 16.20 idag, så kommer väl hem vid 5! usch
önska mig lycka till på psykologiprovet.

förvirrad

-

fuck dig!


17 januari

godmorgon porgon.
blev ingen middag hos sara igår eftersom hennes lillebror var sjuk. jag fick komma ändå, men kände att jag nog inte behövde mer frånvaro från skolan. så middagen och resten av dagen spenderades hemma i soffan. blev godis och egengjord cola i sodastreemern till robinsson på kvällen. var helt okej faktiskt, att ta det chilllllerill.
och till dagens plander: har egentligen inte så mycket idag förutom plugg. psykologiplugg. som tur är har jag ju redan pluggat lite på det så har bara en del kvar, nice. annars blir det en lugn dag som vanligt. bara jag som älskar söndagar?

16 januari

godmorgon
middagen igår blev jätte mysig. vi åt som sagt på ett tapasställe där det var en liten spanjor som spelade gitarr. han kom fram till vårt bord och bad oss sjunga med, vilket vi självklart gjorde. dock kanske vi inte borde gjort det, för det verkade göra han jätte glad och spelade på med säkert 20 låtar innan han gick vidare. han spelade så mycket att en girtarrsträng gick av, synd :)
åkte i alla fall hem efter en liten promenad runt om i hammarby sjöstad så var väl hemma runt 11 nångång.
idag vet jag inte vad som händer. ska nog inte göra nånting fram tills middagen som kommer ätas hemma hos sara. jag ska bli bjuden på hummer för första gången i mitt liv. hoppas jag gillar det haha. 

                 
                                         ida & martina igår på resturangen


15 januari

hej folket och hej träningsvärk. har sjukt ont i både armarna och magen efter gårdagens träning, tack nikita! men träningsvärk betyder ju i alla fall att man har fått ut något av träningen så det är väl bra på sitt sätt.
skolan gick bra idag, och snabbt. fick tillbaka ett matteprov och jag tackar gud för resultatet. fick rätt på allt jag hade svarat på vilket inte är likt mig när det gäller matten. blev faktiskt lite glad där ett tag :)
fick sluta tidigare idag eftersom jag inte hade nån spanska sista lektionen så det var skönt också.
ikväll ska vi hem till jenny för att " titta på deras nya lägenhet" i och för sig har jag redan varit där men resten ska få se den för första gången idag haha. efter det ska vi gå och äta på en tapasresturang. mysfaktor!
vi får se vart kvällen bär oss, men antagligen hem eftersom jag känner mig ganska trött.

jag och mamma skulle just ge oss på sodastreemern eller vad det heter. vi tänkte göra lite coca cola och allt gick faktiskt bra tills vi skulle hälla i själva colasmaken. då svämmade hälften över :( men för övrigt tyckte jag att vi gjorde ett bra förstaförsök med sodastreemern!


kära gud...

...nu tycker jag att du kan göra så hanna söderquist blir frisk.


göteborg sommaren 09


ingen rubrik

hejsan allihopa
har haft en riktigt seg dag med sega lektioner. på idrotten var det styrka som stod på schemat så nu är jag helt död. kommer antagligen vakna med världens träningsvärk imorgon - inte kul!
gick hem till sara en kortis efter skolan och pratade om saker, mycket skönt att ha nån som man verkligen kan prata om allt med, det behövde jag...
nu är det plugg som gäller, eller kanske. får se om jag orkar.
hej svej
 

14 januari

godmorgon allaaaa
idag är det som vanligt (?) skola som gäller. börjar 11.00 så det är skönt med en riktigt sovmorgon! dagen slutar 15.30 så lär väl komma hem vid 4. då är det pluggeliplugg som gäller. psykologi, wiiie
jaja, vi hörs later. caio

det vackraste

det vackraste som finns
är att vara någon nära
när månen lyser klart
över skog & mark så underbart

det är en rikedom att få älska
och att älskas



13 januari

hejsan hoppsan.
idag var jag i skolan igen. dock hade vi bara en lektion som var historia i ungefär 1,5 timme sen fick vi gå hem. lunchen blev donken med hanna, sofi, elin och lina och efter det gick jag heeem.
dagen kommer ägnas åt plugg. har ju som sagt psykologiprov på måndag och kom på igår att jag inte har börjat plugga. engelskaläxan måste också göras. annars blir det väl rätt lugnt som vanligt. känns så konstigt nu när man bara har skola, och ingen träning. ena jobbet har ju inte heller dragit igång så just nu blir det väldigt mycket tid över. skönt!
skriver väl senare, om jag komemr på nåt. puuusss

finally

Kos sommar 2010, bokat!
12 tjejer - det kommer bli sjukt grymt


(bild lånad från apollo)


12 januari

det här är så jävla typiskt mig. blir sjuk, får ligga hemma ett tag, sen äntligen frisk och får gå till skolan. sen då händer det alltid nånting som gör att jag ändå inte kan gå till skolan. inte för att skolan är det bästa jag vet, men missar man för mycket blir det alldeles för jobbigt senare! jag har fått tjejvecka, och magen gör så ont så det säkert skulle kännas skönare att få en kniv instucken i den, och nej nu överdriver jag inte. jag hatar den här dagen varje månad!
och ännu bättre, mitt jobb börjar i eftermiddag och jag måste dit. har varit där en gång tidigare med sån här rolig värk och det var bland det värsta jag gjort kan jag ju ta och tala om. men men man får kämpa på ändå... KUL

-

jag vet inte ens om du egentligen bryr dig..


träning

nu blev jag helt plötsligt så sjukt sugen på att träna. för er som inte vet det, så har jag slutat på dansen igen. insåg att jag inte skulle hinna med det nu i vår. istället ska jag börja träna på friskis. satt precis och läste på deras hemsida om priser, olika pass osv och blev galet taggad. dock måste jag vänta till den 25te då pappa får sin lön. mamma och pappa har alltid betalat för min fysiska sida haha, vilket har varit väldigt bra för min del! ett plus är ju nu också att jag får 20% i studentrabatt. ibland är det allt bra att plugga(?) är sååå taggad på att börja träna igen. beach '10 eller vad säger vi?


plugget är igång!

heeejsan igen.
då var den första skoldagen för denna termin avklarad. jag måste säga att lärarna inte är speciellt villiga på att inte ge oss massa prov och läxor nu i början. har ett psykologiprov på måndag och ett helt gammalt nationellt prov i engelska att göra tills torsdag. plugget är igång, and i love it.
förutom det gick det bra. var kul att träffa alla igen också.
tänkte börja lite smått med det där nationella snart, men annars blir det nog en rätt lugn eftermiddag/kväll. är ju inte van att klockan står på 07.30 som den gjorde imorse. har ju i stort sätt kunnat gå upp när jag vill nu i nästan tre veckor, så är alltså väldigt trött. men that's life.


en liten bild från helgen bara


11 januari

godmorgon
idag är det skola som gäller för min och säkert alla andras del också?
kom i alla fall upp i tid, plus till mig. blir skolan mellan 9.10- 13.15, helt okej faktiskt.
skriver senare. adioooos

10 januari

guten morgen
hoppas alla hade en bra kväll igår för det hade jag. var ju som sagt hos lina. vi blev bjudna på middag och sen blev det massa dans och skratt som vanligt. härligt!
idag vet jag inte vad som händer, men ska väl antagligen ta det rätt lugnt. imorgon börjar ju skolan för min del, så får se till att komma i säng tidigt ikväll.


den mest spelade låten igår?


kväll

åker strax till liiina. äntligen får jag göra nått annat än att sitta hemma. hörs


9 januari

godmorgon!
kan ju börja med att säga att min kväll igår var riktigt jävla seg. satt hemma och gjorde absolut ingenting (precis som jag har fått göra dom senaste tre dagarna) 
nej nu lämnar vi det, och går över till idag. jag funderar på att städa mitt rum litegrann eftersom det verkligen behövs, igen. problemet är ju bara att det är sååå tråkigt. eller, när jag tänker efter så finns det en sak man ännu mindre vill göra - plugga. när man måste plugga blir tillåmed städa roligt. undra om jag ska vänta tills jag har nåt prov, så jag vill städa frivilligt? nej, tror inte det kommer funka i längden, tyvärr. ska nog börja städa upp lite idag i alla fall. 
senare ska lina ha sitt födelsedagsfirande, typ tre veckor för sent men vad gör det? jag vill veeeerkligen komma så jag hoppas att magen blir lite lite bättre tills ikväll. eller nä, jag skiter nog i magen och kommer vilket som. jag behöver komma ut ur huset och träffa lite vänner känner jag! 

      
                             bild från i somras, småland. vill ha sommar nu!


rubrik?

hej allihopa
antar att ni förväntasnfullt har väntat på svar från min tid på sjukan idag. eller inte
jag vet inte om man ska säga att det gick bra eller dåligt. dom hittade inget fel - bra, men det betyder ju också att jag inte har fått någon förklaring till min konstiga magvärk - dåligt. nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vänta och se om det går över? har väl egentligen inget annat alternativ.
p.s fick denna gång "bara" sitta och vänta i lite över två timmar. det gick ju i alla fall snabbare än vanligt!


bild på mig och sara från 08, i brist på andra bilder.


8 januari

blev ingen skola idag heller, magen gör ännu ondare så ska in på sjukan vid 12. pappa kommer och hämtar mig och följer med. jag ber till gud att det inte är något farligt!
skriver väl senare, kommerantagligen få sitta där ett bra tag som man brukar.

ny termin, ny start

fredag imorgon. det blir min första skoldag på denna vårtermin. det kommer bli en tuff termin. jag kommer ha fler lektioner vilket också såklart kommer leda till längre dagar. nationella proven ska göras. "dom stora, ganska skrämmande proven som är så viktiga" det betyder att jag kommer ha mycket press på mig. men precis som alla andra 21 terminer jag har haft i skolan, så får jag se till att fixa det. på ett eller annat sätt.
jag gillar vårterminen mer an höstterminen. det är fler lov, och vem gillar inte loven? dessutom går man mot ljusare tider vilket ofta gör än på bättre humör. ett riktigt plus i vår är ju självklart att jag fyller 18. det kan man nog glädjas åt ett bra tag. jag har en del planer för våren också, tll exempel kommer jag kanske åka upp med hannas familj till sälen en vecka. det kommer bli kul.
jaja, som jag sa - jag får se till att fixa den här terminen också, det är ju trots allt min näst sista vårtermin i skolan.


7 januari

det blev inte bättre. magen gör fortfarande ont, och nu har också halsen börjat krångla. gör ont i nedre delen av magen, någon som vet vad det kan bero på? gjort det i nästan tre dagar nu.. börjar känns lite sådär faktiskt.
så detta betyder alltså no school for me today. hade faktiskt velat gå idag, men kände att det är bättre att stanna hemma. lite tråkigt att missa första skoldagen - inte för att något speciellt skulle hända idag med ändå.
jaja, ska vila magen nu. vi hörs sen.


sjuk?!

mår inte bra just nu. i kroppen alltså.
känner mig smått yr och har magont.
bajs på det!
hoppas jag blir bättre tills imorgon.


6 januari

heeeejsan
idag har det varit fullt upp hela dagen. kom hem vif halv 1 efter att ha varit hos V och direkt efter mig kom sara hit. vi började fixa iordning lite innan resten av tjejerna kom hit för planering av resa! vi planerade i ungefär tre timmar om allt från hotell, pengar och taxfree hihi. mycket skoj och jag blir bara mer och mer taggad för varje dag!
nu ska jag ta det lugnt, njuta av den sista dagen på jullovet kanske. imorgon drar ju skolan igång igen, vardagen. vet inte riktigt om jag känner mig redo för att börja riktigt än men jag har ju inte direkt något val.

mot HC

heeeejsan
tänkte bara dra lite snabbt om vad som händer idag. ska pallra mig ner till centrum om ungefär en timme där jag ska möta sara. vi ska fika och så behöver jag inhandla en del saker. var länge sen jag köpte nånting känns det som! efter det blir det solning. det är helt sjukt hur fort färg kan försvinna. den måste påbättras rejält nu. har kommit på att jag hatar att vara blek haha.
men men höörs later ;) 

     
                                         bild från gran canaria, värmen!


5 januari

och det betyder att det står HANNA i kalendern. ja, jag har namnsdag idag. inte för att det kanske spelar så stor roll men det har jag i alla fall.
skriver lite senare om dagens planer. adios

hard work work

hejsan igen
blev en 6 timmars jobbdag, vilket i alla fall betyder lite pengar. gäller ju att verkligen spara spara spara nu i vår så jag får pengar till resan i sommar, pengar till tatuering och så vill man ju ha lite smågrus till sommaren också. men jag är på god väg! har redan sparat ihop mer än målat för hösten så det är alltid något.


4 januari

godmorgon!
kom för ett litet tag sen till jobbet. måste tjäna lite extra caaaaash.
skriver när jag kommer hem igen. typ vid 5 (?)
pusss


be mine


så sjukt bra dom gör den


och ja, du har rätt - jag är inte ett dugg speciell. jag är precis som alla andra.


3 januari

godmorgon
idag är det faktiskt bara tre månader kvar tills jag fyller 18, den ni! (var bara tvungen att säga det)
några planer för idag finns i stort sätt inte. ska träffa sara lite senare det är allt jag vet.
skriver väl lite senare när det har hänt något mer intressant i mitt liv. ciao

vad jag kommer minnas

vad jag kommer minnas från 2009:

- smålandsresan med tjejerna under sommaren. tänk att vi kunde bli så tajta efter bara ett år. den var sjukt mysig och vi alla kom varandra ännu närmare.  
- jag började andra året på gymnasiet. & gick klart första året. första året gick så snabbt, men det var nog ett av dom roligaste åren i mitt liv.
- en del personer jag träffade. en del personer kommer alltid finnas kvar i mitt minne. en del personer som jag tappat kontkaten med, men som betydde väldigt mycket under en tid.
- julafton. vilket var väldigt speciellt. spenderades som ni alla vet mestadels på ett flygplan.
- en fest jag var på. jag minns att jag aldrig har känt mig lyckligare än just vid det tillfället. just då hade jag allt jag önskade.
självklart finns det otroligt mycket andra saker som har varit helt fantastiska under 2009 som jag också kommer minnas. 2009 var ett av dom bästa åren på länge, trots att det ibland har varit väldigt rörigt.
nu ser jag fram emot 2010 så galet mycket. detta är året jag kommer fylla 18, jag blir vuxen enligt lag. jag kommer ha mitt sista riktiga sommarlov. jag kommer tatuera mig som jag så länge velat, och jag kommer åka på en resa som nog aldrig kommer glömmas. jag känner på mig att det kommer bli riktigt bra!

segis dag

hej igen.
har ganska tråkigt så kan ju lika gärna skriva ett inlägg. inte för att jag har något speciellt att skriva om men ändå...
har i alla fall chillat hela dagen och får se vad som händer ikväll. känner inte för att göra nånting så det blir väl något i den stilen antar jag. kanske träffar jag sara ett tag, kanske inte. who knows


en bild från första dagen på gran canaria


inga kommentarer på den bilden, jag säger bara en sak. tonfisk!


2 januari

godagens
hoppas ni hade en bra första dag på det nya året igår. själv chillade jag bara hela dagen och gjorde faktiskt inte ett skit! åkte till V och sussa så gott i en ny stor säng.
idag vet jag inte vad som händer men det blir väl rätt lugn dag idag igen. blev erbjuden att gå på bio med la familia men kände inte för det.

snart kommer lite bilder från nyår också ;)

lista över 2009

hade en sån här lista över 2008 så nu sätter jag väl in en för 2009 också

- gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? smakade musslor och såg en kackelacka. var också på krogen/nattklubb för första gången!
- höll du några av dina nyårslöften? yes det gjorde jag
- blev någon av dina vänner förälder iår? haha nej
- dog någon som stod dig nära? ja, tyvärr :/
- vilka länder besökte du? gran canaria blev det ju till slut
- är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? nej 2010 kommer bli bäst
- vilket datum från 2009 kommer du alltid att minnas? många..
- största misstaget? vet inte faktiskt?
- har du varit sjuk eller skadat dig? nej då, bara lite förkylningar
- bästa köpet? ingen aning
- vad spenderade du mest pengar på? antagligen var det allt sparande, till i somras och nu till resan 
- gjorde någonting dig riktigt lycklig? vissa personer
- vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? alla festlåtar som spelas på våra galna partyn
- var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? det har varit ett blandat år, många känslor.
- vad önskar du att du gjort mer? varit lite snällare kanske ;) 
- vad önskar du att du gjort mindre? ingenting
- hur tillbringade du julen? snabb jullunch hos mormor, och resten på ett flygplan.
- något du önskade dig och fick? önskade mig inte så mycket, men pengar och bruna linser ;) 
- något du önskade dig men inte fick? nej
- vad gjorde du på din födelsedag? jag hade party här hemma

1 januari 2010

godmorgon allihopa!
nu är ni väl väldigt spända på hur mitt liv har sett ut den senaste vecka? (eller inte) det tänkte jag i alla fall berätta lite kort om ;)

gran canaria - ja det vet ni ju, att jag var där. det var mysigt och vi solade och badade varje dag. dock var det väldigt kallt i poolen så det blev bara massa "dopp" och inte mycket bad bad liksom. skönt var det, varmt, soligt men saknade alla mina vänner här hemma väldigt mycket. jag tror jag är i det där stadiet då det inte är kul att vara med familjen 24 timmar om dygnet i en vecka, så redan första dagen var jag tvungen att logga in på facebook så jag fick prata med mina kära vänner. som tur var hade jag inte missat nånting här hemma sa hanna, så det var ju bra. men det var ändå väldigt skönt att komma bort. få glömma alla problem här hemma, allt plugg i skolan, helt enkelt få glömma min vardag för ett tag. ett plus var ju också att man fick lite fin färg såhär när man annars är blekare än blekast!
resan fick mig att längta ännu mer till i sommar när vi tjejer ska utomlands..

         

nyårsafton
- planet landade i tid (som tur var) och jag kom hem till huset vid fem ungefär. då kom hanna och sara hit och vi fixade oss till nyår som skulle börja med middag hemma hos lina. det blev jätte mysig middag med mina favorittjejer (vissa saknades, vi tänkte på er och tyckte synd om dig lisa som fick spendera nyår på ett flygplan) och vi hade jätte kul. blev en hel del dans och babbel också innan vi begav oss till en fest där resten av kvällen/natten spenderades. hemgång blev det vid halv 3 ungefär, då hade jag varit upp 23 timmar och ja - jag var äckligt trött.
(har inga  bilder från nyår än)

nu välkomnar jag 2010 med glädje, som kommer bli ett GULDår.


RSS 2.0