-


30 november

sista november, första dagen på denna vecka. harprecis tittat igenom vad som är kvar i skolan att göra frm till jullovet och det är faktiskt en del. bland annat matteprov, historiaprov, bokredovisning, rapportinlämning osv.. veckorna före loven brukar inte vara speciellt roliga faktiskt, brukar var "slutspurten" vilket ofta er mycket prov och andra uppgifter. men men, det här ska jag klara!
idag händer inte så speciellt mycket, har ju redan gjort mitt "jobb" dvs skolan så nu kan jag mest ta det lugnt. har inget prov eller så den här veckan, bara bokredovisning som jag gjorde idag så har alltså en ganska skön vecka framför mig :)
nu ska jag slappa galet. adios

 


snart sitter jag där igen, med sanden mellan tårna. längtar


träning

nu är snart hela denna söndag över, bara träning kvar. städade mitt rum som jag sa, och satte upp ljusstakar i fönsterna. blev mycket fint tycker jag :)
ikväll måste jag se filmen parfymen eftersom jag egentligen ska ha läst den boken till imorgon men inte riktigt har gjort det. i know, det är dåligt av mig men en del saker orkar man bara inte göra..
nej nu ska jag fxa klart mig inför träningen :)

29 november..

.. och det är första advent! det känns som att jag nyligen glädjes åt att det nya året 2009 skulle börja. nu är det snart slut. första advent är tecken på att nytt år närmar sig allt snabbare, och man ska börja bygga upp nya förväntningar för nästa år. men jag gillar det ändå. speciellt december i helhet. det är den absolut mysigaste månaden och om bara två dagar inviger vi den.

igår blev det fest efter mycket om och men. det var mycket folk och var faktiskt ganska roligt, trots att vi inte kände speciellt många. det var skönt att komma ut, vara med mina vänner. känns som att jag har suttit inne alldeles för länge.
idag ska jag städa mitt rum, som som vanligt har blivit en enda stor röra - blä! senare ikväll är det också träning som gäller. sista träningen med c-gruppen. längtar till nästa helg! kommer bli grymt. 
nu är det städtime som gäller. puss



jag och syster 08


pink


28 november

hejsan svejsan
blev en riktigt skön kväll igår med sara framför idag och senare film. dåligt bara att mariette åkte ur, hon borde gått till final!
idag har jag faktiskt inga planer, vilket är typ första lördagen på länge känns det som. får se om jag sätter mig med lite skolarbete, men troligtvis inte haha..
senare ikväll blir det förhoppningsvis någon fest eller så. är i alla fall tagga på att dra ut!


27 november

hola
idag har det hänt väldigt mycket, därför jag inte har hunnit blogga förrän nu. var i skolan vid halv 9 för gemensam frukost med andra smbe klassen, och sedan hade vi bara lite diskussion och dagen slutade vid 11. mycket skönt. efter det åkte jag och sara hem till mig där vi färgade håret (jag färgade bara utväxten) och sedan bar det av till stan för att checka lokal till jobbet nästa termin. vi hittade en super bra och hoppas att vi får den. blev en snabb fika och sedan åkte vi hem.
har nyss ätit god sushi och snart blir det idoltittande. finns lite fester idag men dom är så långt bort så jag känner inte för att åka dit. antgingen åker jag till cassandra ikväll eller så kommer sara hit. vi får se :)
har i alla fall varit en bra dag, och ska bli skönt med en lugn kväll!

26 november

hejsan alla sööööta
idag var jag ju i skolan, och dagen började med ett core-pass alltså styrkepass för mage/rygg. riktigt jobbigt men det behövdes! efter det flöt bara skoldagen på och vi fick lyssna på någon annan gubbes teori (inte freud) inom psykologi. ganska intressant men inte överdrivet kul.
nu efter skolan har jag inte gjort så speciellt mycket, bara skrivit lite mer på min rapport. har faktiskt kommit en bit nu vilket känns bra, men har fortfarande mycket kvar..
ikväll händer inte speciellt mkt, ska mest chilllaaaa :)

             
                                        vid baket igår.. mums!

              
                                      hanna avnjuter lussebullen

              
                         kissande staty, elin & hanna igår på muséet


25 november

hej igen
var som jag trodde, skittråkigt på muséet! bara massa konstiga tavlor som kallas konst. vem som helst skulle ju kunna göra sånt där? hur som helst, var bara på muséet i uingefär en halvtimme innan jag, hanna och elin åkte därifrån. vi åkte på en liten shoppingrunda istället som var mycket roligare. råkade köpa lite saker för pengar jag egentligen skulle spara men jag va tvugen. det va ju så fint, och blev faktiskt ändå en hel del sparpengar över :) fick ju min lön idag som ni kanske förstår.
NU är det dags för lussebullsbak! det är ju faktiskt första advent nu på söndag så då passar det perkeft att baka idag. har längtat hela året efter lussebullar! senare kommer hanna hit också och avnjuter några tillsammans med mig hihi :)


25 november

godmorgon.
idag blir det stan och moderna muséet med skolan som gäller. jag som verkligen älskar museum.. jaja det kommer nog gå bra, nu ska jag bara platta håret och springa till skolan.
hörs sen <3

this one is for you, your song


24 november

godmorgon
ja, jag är hemma idag igen men idag beror det inte på att jag är sjuk utan eftersom jag har sån sjuk mensvärk. tjeveckan är inte rolig nånstans alltså! mamma ska i alla fall ringa vårdcentralen idag och boka tid så jag kan få några tabletter eller någonting för det här. bra det..
har inte gjort något speciellt hittills idag och ska nog inte göra något heller förrän jobbet som börjar klockan 4. jag verkligen måste jobba, så jag får ihop tillräckligt med pengar till resan med tjejerna. vi pratar ju om att åka två veckor nu så nu så nu kanske det behövs ännu mer pengar.. men det klarar jag ;)
jaja, skriver kanske lite senare. nu ska jag äta en mandarin och dricka juice, vem vet, det kanske hjälper mot magontet?

godnatt

nu har precis hanna gått efter att ha varit här i nästan tre timmar. vi latade oss framför teven och töntiga program som ullared, grannfejden och paradise hotel. mycket skratt vill jag lova.
imorgon börjar skolan 09.30 så liten sovmorgon får jag i alla fall. skönt! får se vad som händer då under skoldagen, har glömt att titta på det på vårt schema vi har fått, så jag får helt enkelt se imorgon.
nu ska jag lägga mig och läsa min engelskabok. godnatt sverige

23 november

då var den första dagen på denna vecka över. eller i alla fall skoldelen. veckan vi ska ha nu kallas tydligen friskvårdsvecka, så idag har vi till exempel dansat engelska danser (det var inte kul!). på torsdag tror jag det var, ska vi ha core träning i två timmar. core träning är alltså när man tränar styrka typ situps och sånt. jag undrar hur det kommer gå när en så (o)vältränad klass som min full med 30 brudar ska köra styrka. äh det kommer gå bra, tjejer kan ju faktiskt också vara starka! :)
kommer inte riktigt ihåg vad vi mer skulle göra för aktiviteter, men det lär ni ju få reda på under veckan.
känns ganska konstigt att komma hem, och veta att man inte har något plugg att stressa över. att bara kunna komma hem och göra precis vad man vill. det känns bra, och nu kan jag lägga ner tid på svenska och engelska boken vi måste läsa. dock är svenska boken så tråkig så vi får se hur det går med den..
men, nu ska jag chilla (eller kanske skriva lite mer på min rapport? hihi)



 vem kan det här vara?
det är inte jag i alla fall :)


efter 4 timmar träning...

..mår man bra! kom nyss hem från träningen, och har precis duschat. är helt slut och kommer säkert soma gott sen. nu är det bara en träning kvar med c-gruppen innan det är uppvisning. då hoppas jag att alla kommer och tittar i huddinge aula på den där jag är med i hela sex nummer om man räknar in finalen! i like.
tidigare idag fortsatta jag också en del på min rapport. jag är förvånad över mig själv, har nog aldrig varit så engagerad i ett skolarbete! men det känns faktiskt bra, man blir ju nästan lite stolt över sig själv när man frivilligt har pluggat en söndag! nej nu ska jag sluta tjata om det..
imorgon börjar vår temavecka i skolan vilket betyder no plugg, skönt! vet inte riktigt vad vi ska göra eftersom jag inte var där när de andra fick schemat, men veckan ska i alla fall handla om hälsa om jag har förstått det rätt.
skönt med lite omväxling i skolan..


22 november

ser ni? redan 22a november. helt sjuukt, bara åtta dagar kvar till december. bara sju dagar kvar till första advent. bara 20 skoldagar kvar innan jullovet drar igång och bara en månad kvar tills jag åker till gran canaria ;) det ser väldigt bra ut tycker jag!

filmen igår var så sjuktjävlagrymtmegajättesuper bra, och den är lätt värd att se på bio! hela den här twilight serien kommer säkert vara sjukt bra. jag brukar inte tycka overkliga filmer är speciellt bra, men det här är jag som besatt av. jag älskar dessa filmer! hihi
efter filmen igår åkte jag hem, lagade middag (ja, ni ser rätt. jag lagade middagen) och sedan kom hanna hit. vi fixade oss lite snabbt och sedan bar det av till ida, där vi spenderade resten av kvällen med några tjejer. riktigt mysigt var det, och skönt att göra något annat än bara sitta hemma!

och till dagens planer: ska städa lite här hemma, och kanske skriva lite på min rapport nu på morgonen tänkte jag, och sedan är det dansträning från 16.30 - 20.45. väldigt lång och jag vet inte hur jag ska orka, men som tur va skulle vi nog bli bjudna på lite bullar och sådär under träningen så det löser sig nog :)

 
jag & ida, 2008
(ursäkta det fina för mitt ansikte på första bilden,
men det är helt enkelt för fult för att visas)

 


21 november

godmorgon
har nyss duschat och ätit frulle så nu ska jag fixa mig lite snabbt innan jag ska möta sara. vi ska åka till heron city där senare hanna och jenny kommer. gissa vad vi ska göra där? jo självklart ska vi se New moon som ju är ett måste att se!
senare får vi se vad som händer, men nu måste jag kila!


meet me halfway


20 november

hejsan bloggen
började egentligen 8 idag, men dte kändes lite för tidigt så jag valde att sova en liten stund extra och börja 09.15 istället. mycket skönt. hade hitoria, svenska och en halv spanska lektion innan jag gick till um.
på vägen hem gick jag förbi teknikmagasiet för att se om dom hade någon plattång där, och dom hade faktiskt en hel del. eftersom jag är inne i någon slags otursperiod just nu så gick självklart min plattång sönder imorse, och trust me, den går inte att leva utan! så förhoppnigsvis hämtar pappa upp mig efter hans jobb så vi kan åka ner och köpa en.
får väl skriva ett inlägg senare om vad som händer ikväll när jag vet det.. hah


sån här kanske man ska köpa?


plugghäst

hejsan igen.
känner mig fortfarande glad, trots att jag har fått reda på en mindre kul sak men men
skrev en del på min rapport, och skrev också en engelskauppsats som jag skickade in. resten av klassen skrev den i måndags när jag var sjuk så därför fick jag skriva den hemma. mycket skönare! snacka om att jag har blivit p l u g g i s ! men det är väl bra det med.
ska mest chilla ikväll, och kanske lägga mig lite tidigare. börjar ju 8 imorgon! inte okej..

19 november

hejsvej
som jag sa har jag ju ingen skola idag. eller, jag har idrott 14.30, får se om jag går på den.
nu på morgonen tänkte jag fortsätta lite grann med min rapport. jag åkte ju till bilioteket igår och hittade en del bra böcker. det visade sig också att mamma hade en del böcker om bulimi här hemma, så nu har jag en hel hög med böcker liggandes på mitt skrivbord. alltid bra, men för det mesta står det samma sak i bövkerna, och för det mesta har jag redan hittat allt det på internet..
känns faktiskt riktigt kul att skriva den här uppgiften för en gång skull. kanske för att vi fick välja ämne själva, i don't know. men nu ska jag köra igång, skriver väl senare.
puuuuusss


I'm a happy girl in a sad world

hej igen
känner mig på riktigt bra humör idag, vet inte riktigt varför men glatt humör är alltid trevligt.
kom för ett litet tag sen hem från skolan med ännu mer kunskap om p-piller, könssjukdommar osv som um informerade om haha. hade ju också spanskaprov efter och det gick väl helt okej. eller det gick bra för att inte ha pluggat, härligt! nu har jag inget plugg kvar den här veckan utan kan bara njuta av mina korta skoldagar och mitt pluggfria liv. nästa vecka är det också temaecka vilket betyder inga vanliga lektioner utan en hel vecka om hälsa tror jag det var. kanske inte roligaste ämnet att prata om en hel vecka men vad gör man inte för att slippa alla andra tråkiga lektioner? ;)

förresten, jag höll mitt löfte. satt imorse innan skolan och skrev två A4 på min rapport plus läste två kapitel ur engelskaboken. kände mig riktigt duktig och flitig där på morgonen.
lite senare idag kanske jag ska till huddinge bibliotek och låna böcker om bulimi. vi måste ha minst två böcker som källor för att bli godkända.. och jag som bara använder mig av internet, och knappt vet hur man slår i böcker. hur ska detta gå? mohaha




såhär snygg vad jag när jag var sjuk


18 november

godmorgon gottfolk
börjar ju som sagt inte förrän 1 idag med att ungdomsmottagningen ska komma och prata, så just nu har jag precis ätit frukost och ska nu sminka mig. när jag har fixat mig klart ska jag, som jag sa igår börja på min rapport. man måste ju utnyttja dessa långa sovmornar till nånting?
skriver väl när jag kommer hem igår, vid kanske 15.30 skulle jag tro.
byeee

my day

hej bloggen, och alla andra där ute.
har precis tittat på min favoritserie desperate housewifes som ni kanske vet.
tidigare jobbade jag och har också tränat. inte helt lätt när man hostar varannan minut men men lite träning skadar aldrig.
har världens skönaste vecka nu
onsdag: börjar 13.00 med att ungdomsmottagningen ska prata. 
                      14.30 spanskaprov
torsdag: börjar 14.30 med idrott
                      15.30 sluut
fredag: inte lika rolig dag med lång skoldag.
förmiddagarna ska jag ägna åt att börja skriva min samhälls rapport som ska in om ungefär tre veckor (?) och nu är det inte någonting jag bara säger, utan det måste göras! har i och för sig rätt mycket panik över den och vet inte hur jag ska börja men det löser sig väl, förhoppningsvis..

-

du gör så jag får ont i magen..


17 november

godmorgon
jag har inget val idag, utan måste till skolan. har så pass viktiga lektioner som knappt går att missa. detta är nog största anlendingen till att jag aldrig blir frisk. jag går till skolan / tärningarna / jobben för tidigit så jag aldrig hinner bli riktigt frisk. men men thats life
skippade första lektionen idag som är spanska, så jag börjar 11.00 med svenska. diktanalys, mer behöver jag väl inte säga.. har sedan bara samhälle där vi håller på med en stor fet rapport och sedan slutar jag.
skriver väl när jag kommer hem, om jag hinner mellan skolan och jobbet alltså.

-

borde väl skriva ett inlägg, men vet inte om vad. känner mig helt tom, har ingenting att skriva.
- är inte på topp, inte längre.
vill inte, vet inte, hopplöst.

ps. jag gillar hanna. hon förstår mig i alla fall.
du är bra du.

the good times are over


16 november

- och nu har redan halva månaden gått. ser fram emot december eftersom det enligt mig är den mysigaste månaden. tänk er när det ligger massa fin snö utomhus, och det är julpyntat inomhus. såå himla myspys haha.
för att gå från något mysigt till ganska omysigt så är jag hemma idag igen från skolan - sjuk! den här influensan eller vad det nu är går verkligen aldrig över. kunde knappt sova inatt på grund av extrem äckligt hosta, och när jag väl somnat vaknade jag upp med huvudvärk. kan det bli bättre liksom?
för att se det positivt har jag ju mer tid att plugga till spanskaprovet! som att det kommer hända...
jaja nu ska jag lägga mig här i soffan och dö ett tag, vi hörs senare


resan tillbaks



   

   

   

   

   


15 november

goodmorning people
vaknade en aning för sent, vid 12. brukar vilja vakna tidigare så jag liksom inte "sover bort hela dagen" men skönt var det i alla fall.
gårdagens kväll var riktigt seg, gjorde ingenting förrän klockan va runt halv 10 då jag träffade hanna och jens. satt och pratade under ett tak i regnet (deprimerande) och sedan var det bara att åka hem igår.
idag ska jag börja plugga till spanskan igen, och senare är det jobb. sista gången för mina och saras småbarn på dansen och självklart ska dom få visa upp för sina föräldrar vad dom har lärt sig. riktigt duktiga är dom *thihi stolt* och senare ikväll har ju jag ju själv träning. har mycket att ta igen där eftersom jag missade förra träningen. jaja, life is hard sometimes ;)


lööördag

hejsan igen
blev klippning idag med ingen färgning. sara orkade tydligen inte idag. håret blev kort vid klippningen, eftersom han klippte bort det slitna. kommer låta det växa ut och bli långt igen eftersom jag ska ha långt hår. men skönt att ha det gjort nu i alla fall.
ikväll vet jag inte vad som händer men kommer väl antagligen stanna hemma eftersom mina kära vänner är sjuka eller inte orkar dra ut. tråkigt, men jag tänker ju inte precis dra ut själv haha..


                           
                                                              sara vid klippningen


såhär långt blev mitt hår - i tofs


14 november

godmorgon
kvällen igår blev jätte mysig och jag tror att vi alla gick upp minst 5 kilo var eftersom vi vräkte i oss godis, chips och cola. lång&kort spelet körde vi såklart också och det tog oss sammanlagt tre timmar att bli klara. tar väldigt lång tid men det är väldigt kul, och jag slutade på en god 2a plats hah.
idag är det frissören som gäller. har tid klockan 12 så ska snart börja röra mig neråt. behöver verkligen få bort allt det slitna. dock har jag ett svårt val. lugg/inte lugg? vet inte hur jag ska göra med det, men jag har ju i alla fall en timme på mig att bestämma mig hehe. efter det blir det hårfärgning av utväxten så nu kommer jag bli en superblondie igen. skönt att få bort det fula råttfärgade håret som börjar växa ut!
ikväll får vi se vad somn händer. hoppas på fest!

(bilder från igår kommer senare eftersom de just nu ligger på saras kamera)


13 november

hejsan igen gottfolk
om nån har missat det så är det FREDAG FREDAG FREDAG! idag och jag är glad. inte för att det har hänt något speciellt idag eller så men känner mig ändå rätt glad faktiskt. (trots att det är min längsta dag i skolan på fredagar med hela fyra lektioner)
ikväll ska vi som var i småland träffas och ha en "kort&lång kväll" och ni som inte vill veta vad det är kan sluta läsa.. NU
hur som helst, det är i alla fall ett kortspel som tar över en timme att spela men är as kul. lisa lärde oss det när vi var i småland så där spelade vi det varje dag. och ja, jag vet hur det låter " ett gäng 17åriga tjejer ska träffas en fredagskväll och spela kort" jag har själv garvat åt det där hela dagen men vafan, det är ju kul och det är faktiskt bra att låta bli att festa ibland ;)
aa så då vet ni hur min kväll ser ut. ska börja röra mig mot lisa vid 8 ungefär tror jag.

ps. det luktade hundbajs i hela min skola idag eftersom nåt rör eller nånting hade gåt sönder. lite kul att se en hel skola gå runt och hålla för näsan. riktigt kul men jävligt äckligt! haha..

                      
                                       jag och sara 2007, dom "goda" tiderna


fredag den 13de

godmorgon
ska strax börja röra mig mot skolan. börjar klockan 8 med matte.. kan det bli bättre? ja det är ju fredag så bättre kan det bli :D woho
önska mig ingen otur idag, så hörs vi senare.
pusssss

12 november

hallojsan
hoppas alla har haft en bra dag. min började på um, och fortsatte sedan med skola från 11 till 15.30. åkte efter det in till stan med hanna en snabbis eftersom hon skulle köpa tunnlar till sina töjningar. kommer bli såå fint!
idag har jag bestämt mig för att "glömma" allt plugg och ha en pluggfri dag. det behövs verkligen ibland. får köra igång med spanskan på riktigt imorgon istället. då det förresten är fredag. helt sjukt att två veckor redan har gått sen höstlovet var. men det känns bra det.
skriver kanske lite senare mihi

yeees


har alltid haft mina näsa som mitt största komplex.
det löser man ju såklart genom att sätta en fin ruta för den :)


11 november

hejsan gottfolk.
skoldagen gick snabbt. började ju vid 1 och skulle bara sammanställa några enkäter, så jag fick sluta vid ungefär halv 3. mycket skönt. gick med sofi till donken efter där vi också träffade sarapara. pratade med dom om allt och inget, och gick sedan hem till sara. vi passade också på att beställa klipptid eftersom våra (mitt) hår ser förjävligt ut! blev hämtad av pappa och pluggade lite när jag kom hem.
nu ska jag hoppa in i duschen innan jag ska börja plugga lite spanska. inte kul. men vad gör man inte. det är ju faktiskt ändå helg snart igen :D
ja där fick ni alltså en snabb och väldigt ointressant sumering över min dag.
c yaaa

 


trött men gla'


idag känner jag mig trött, men glad!


11 november

godenmorgon
har precis gått upp och ätit frulle. frukost som nog är den bästa måltiden på hela dagen ? ;) ´
hur som helst, idag ska jag gå till skolan tänkte jag, även om inte hostan är över. och som tur är börjar jag inte förrän 1 så har alltså en lång skön sovmorgon. men den ska såklart inte slösas bort med att sova, utan efter jag har fixat mig tänkte jag göra lite skolarbeten. i know i'm smart hah. får se hur bra det går.
nej nu ska jag sminka mig mohah.


slänger in en bild från när jag och sara var i tunisien.
där var man vä lite sådär lagom brun?


minns du.. ?

hittade en väldigt rolig lista på facebook:
minns du detta växte du upp i slutet av 90-talet

Minns du...
-tidiga morgonar på helgerna för att titta på Sailormoon och Totally Spies
-när all that var det roligaste som fanns
-när nikelodeon var på hela dagarna
-att det var läskigt spännande när madicken hoppade med paraply
-pokemon och digimon
-när man spelade kulor på skolgården varje rast
-när Britney Spears och Spice Girls var det enda man lyssnade på
-när man fick Hitz for kidz i julklapp
-när man tog med sig freestylen och en trave CDskivor istället för iPoden
-när Pippis pappa var fångad av pirater
-när Timon och Pumba bara var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program
-alla hus man byggde med tjejlego/vanligt lego
-och alla fajter om bästa delarna
-gogos
-när tamagutchi var allas bästa vän
-"I'm a tamagutchi, and I can make you happy..."
-"I'm a barbie girl, in a barbie world, I'm made of plastic, it's fantastic"
-"Sola å bada, tio pina colada. På sommar'n är livet som bäst"
-"Mål mål mål, mera mål, å mål, det kommer det att bli"
-"boom boom boom boom, I want you in my room"
-"Mama mia, here I go again"
-alla låtarnas melodi utantill
-tiden innan harry potter
-när du såg din första harry potter bok och tänkte att den kommer jag aldrig orka läsa
-när rugrats inte hade ersatts av all grown up
-när lattjo lajban var veckans höjdpunkt
-att "mojje och mimmi" förut var "nicke och nilla" och innan det "nicke och mojje"
-första gången det hölls melodifestivalen för barn, MGP Junior och Sofie sjöng om Superduperkillen
-du kommer ihåg melodin till superduperkillen och delar av texten (han är min superduperkille, bara min. Han är den som jag gillar bäst)
-att du växte upp i tron på att madicken, emil, lotta, pippi, alla barna i bullerbyn m.fl fanns på riktigt
-när det var jojo-period och alla övade in tricks
-när inte disneychannel fanns, eller iallafall inte var upptäckt
-Creep School, Aahh! Riktiga monster!, Dough m.fl
-Signaturmelodin "hej, hej, vilken underbar dag det är, om man kan den man är, och alltid leva tillsammans, vi säger hej, hej..."
-när du läste "Vad gör folk hela dagarna" eller "Så fungerar det"
-när piggelinglassen kostade 6 kr
-och sandwichen 10 kr?

-och framför allt, minns du när det blev år 2000 och alla vuxna sa att du hade tur som fick uppleva det, men du tyckte att det kändes precis likadant som när det blev 1999?

10 november

halloj
stannade hemma idag också från skolan för att få en extra "bli frisk" dag. skönt skönt men imorgon måste jag verkligen gå. känns som jag missa helt sjukt mycket på bara dom här 2 dagarna även om jag kanske inte gör det.
hur som helst. har ju jobb idag men tror inte jag kommer kunna åka dit. vill ju verkligen inte smitta ner barnen liksom!? och senare ikväll har jag träning som vanligt. ska åka dit, men inte vara med utan mest titta på eftersom vi antagligen kommer lära oss en hel del. (och det är ju uppvisning om bara 4 veckor) längtar som bara den :)
snacka om att den här hösten har gått snabbt!
jaja, nu ska jag vila lite. hörs senare

(måste börja lägga in fler bilder, bloggen blir så tråkig annars)

min kväll

godkväll på er
var för ett litet tag sen ute och träffade sara en stund. kände att jag behövde komma ut ur huset efter ha varit instängd här i fyra dagar. fast tror inte det var så smart att gå ut. mina kära uggs (dom enda vinterskor jag har) är hos jenny så jag fick gå ut i ett par tygskor vilket gjorde mina fötter till två isklumpar. kanske inte det bästa när man är sjuk men men..
nu ska jag lägga mig och läsa ur vår engelskabok the lovely bones som är en bok på ungefär 300 sidor. ibland är det allt tufft att gå i skolan och läsa engelska B hihi..
natti natti


9 november

halloj
hoppas alla har det kul i skolan medan jag ligger här hemma haha. mår fortfarande inte sådär jätte bra. hostar så mycket att jag får ont både i lungorna och halsen. inte roligt.
idag ska jag försöka börja plugga till spanskan. har ju faktiskt inget bättre för mig så det är väl lika bra. (brukar bli mycket prat men inte lika mycket gjort) men jag ska verkligen försöka  i alla fall.
har ju som sagt prov imorgon i spanskan egentligen men jag mailade min lärare igår och sa att jag inte kunde göra det. fick som svar att jag skulle ta det lugnt och stanna hemma eftersom att bli frisk var det viktigaste. känns bra med lärare som förstår än och inte bara fortsätter pressa!
nej nu ska jag lägga mig i soffan ett tag, och sedan dra igång med spanskan. hejsvej

ni, du & jag

jag skriver det är för att jag vill att ni två ska veta. frågan är bara hur jag ska börja.. det känns inte på samma sätt längre. ni är mina bästa vänner och det vet ni, men det är inte "vi" längre. det känns som ni går era egna vägar och jag står kvar. jag vet att det säkert inte är så ni tänker, men det är så det känns. jag är så glad för er skull, och jag skulle göra allt för er, men skulle ni göra detsamma? speciellt du. du går bara längre och längre iväg för vaje dag och jag undrar om du märker det. jag undrar om du ser vad jag tycker om det. jag vill ha dig kvar i mitt liv mer än nånting annat, men jag tänker inte vara den som går efter. min största önskan är att allt blev som det var förut, även fast jag vet att det aldrig kommer bli så. vi båda växer, blir äldre, hittar nya vägar. vi har alltid sagt att vi ska gå tillsammans, och alltid hjälpa varandra. alltid ta varandra i första hand och alltid finnas där. ska jag vara ärlig så är det inte så längre. du väljer bort. du väljer det som passar dig, jag vet inte om du ser? jag vet inte hur länge jag orkar gå och vänta på att du ska se mig. hur länge jag ska behöva gå efter dig, i dina vägar. jag har försökt ta upp det här med dig, men du kommer med bortförklaringar. kanske ser du som sagt inte, kanske väljer du att inte se. men vi lever ändå i verkligheten, i nuet. och det här nuet är inte bra. det är inte som det borde vara. det borde vara du och jag, det borde vara vi tre, men hur ofta är det så? ni är ju dom jag behöver allra mest. ni är dom som får mig att leva vidare, och verkligen se dagarna med ljus. jag hoppas ni vet om det, för det är jag så tacksam för.
jag vill att ni ska förstå, men jag vet inte hur jag ska få fram det.
det jag vill säga är i alla fall, att jag behöver er och jag vill att det ska vara vi tre. jag vill ha kvar er föralltid för ni gör mig till den jag är, och jag vet inte vad jag skulle gjort utan er.
eller ah.. nej nu ska jag avsluta det här. det rör bara ihop allting ännu mer...


perfect



I'm sorry, I can't be perfect..


8 november

hallluu..
har ingen feber idag vilket är skönt, men tyvärr har den ersatts med halsont och äcklig slemhosta. mysigt va?
har i alla fall nyss duschat så känner mig äntligen fräsch, vilket jag inte gjort dom närmsta dagarna.
idag har jag ju som ni vet både jobb och träning men kommer tyvärr inte bli något av det för min del. tråkigt, men skönt också. måste ju verkligen vila upp mig så jag blir frisk snart.


slänger in en bild från lisas firande
(som var i augusti)


what to say

vilken rolig lördagskväll. jag sitter och dör av värmeslag/ frysattacker i soffan framfrör körslaget som jag tycker är ett av de sämsta program som skapats. tur att ola eller "idol-ola" som han kallas är med, så man i alla fall har nånting att titta på.
jag hatar influensan. *tusen fula ord*

7 november

godmorgon.
gick hem från skolan igår och la mig i soffan direkt. visade sig senare att jag hade feber och äckligt ont i huvudet. har inte precis blivit bättre idag. fortfarande feber, hosta, huvudvärk och hjärtat/bröstet gör fortfarande ont. ORKAR INTE vara sjuk nu igen. jag blir sjuk så himla ofta nu för tiden? fattar inte varför..
jaja, idag kommer jag bara ligga hemma och försöka bli frisk.. måste plugga till provet på tisdag och som det är nu orkar jag ju inte det.
ursäkta mig men, fuck det här! hatar att va sjuk..


6 oktober

och det är fredag igen. mycket skönt.
fast jag mår inte speciellt bra.. har typ ont i hjärtat och då menar jag inte "åh mitt hjärta är brustet" utan det gör ont. gör förresten ont i hela bröstet. mamma säger att det beror på stress men nu börjar jag undra om det verkligen är det. alltid är det nåt problem!
hur som helst, ska snart börja röra mig till skolan, trots att jag egentligen bara vill ligga i sängen hela dagen. började egentligen 8, men låg kvar ett tag eftersom jag var trött och hade ont. så nu ska jag va i skolan vid 09.15 istället då jag har historia. slutar vid 14.20 idag i alla fall och det är ju skönt. ska förhoppningsvid beställa klipptid efter skolan också. jag måste verkligen klippa mitt stackars hår!
nej nu ska jag kila. bye
och önska mig lycka till, så jag inte får hjärtstopp mitt i skolan (?)

vem sa vad...

sara kom fram till mig i skolan idag

s: hanna vet du vad? *skvaller,skvaller*
h: men det var ju jag som sa det till dig först? det är ju därför du vet om det!
s: jaha vad det? *en aning besviken*


sånt här händer oss hela tiden. vi berättar så mycket för varandra att vi glömmer bort vem det var som sa vad. coolt eller läskigt? flera gånger har vi inte ens lyckats komma på vem som faktiskt sa det, utan har fått nöja oss med att någon av oss sa det. ofta handlar det såklart om skvaller hihi.

snöregn

hej igen
blev en väldigt kort skoldag för min del som börjar 11.00 med prov, och slutade efter ytterliggare en lektion vid 2. mycket skönt, och äntligen har jag en dag utan plugg. så idag har jag bara slappat, och ska nog fortsätta med det ända tills jag går och lägger mig.
och det här vädret? det suger verkligen. var lite småmysigt med snön imorse, men den blev ju ändå bara vatten när den landade på marken. och att snön sedan blev regn gjorde ju inte saker bättre. nä, antingen får det vara snö eller ingenting alls! :)


5 november

godmorgon.
ska strax börja röra mig till skolan och plugga lite innan mitt psykologiprov som börjar 11.00. har inte pluggat sådär överdrivet mycket men känner mig ändå rätt okej när det gäller det. det får gå lite som det går.
skriver igen när jag kommer hem. pusssssissss

ps. det snöregnar ute. det gillar vi inte!

4 november

halloj gottfolk
kom nyss hem efter att ha varit på castello med sara och jenny efter skolan. myspys som vanligt, och äntligen fick jag en chailatte som var väldigt länge sen!
strax ska jag sätta mig lite med psykologin igen (tråkigt) och efter det blir det middag på en kinesisk(?) resturang på sönder med min familj och mina kära grannar.
senare ikväll blir det väl antagligen lite mer plugg och sen sova tidigt eftersom jag är sjuuukt trött!

Don't bring flowers

slänger in en bra låt också, eftersom det var så länge sen



3 november

goddagens alla människor
kom nyss hem från skolan efter att ha fått sluta lite tidigare. mycket skönt.
ska snart sätta mig med näsan i psykologiboken och plugga lite innan jag ska iväg till jobbet som börjar klockan 4. dom små barnen måste ju få ha en ledare som säger åt dom vilka lekar dom ska leka osv :)
efter jobbet kommer jag som vanligt få åka hem snabbt, slänga i mig mat, byta om och dra iväg och t r ä n a! jobbiga tisdagar, men värt det. det ger ju pengar till resa och en vältränad kropp? mycket bra.
idag kom förresten mina "skolkläder" som pappa var så snäll och beställde till mig. svart mjkisdress med sjödalsloggan på.
nej nu ska jag plugga, hörs kanske ikväll, annars imorgon. <3


halv bild, ni ser halva tröjan
alltså mihi


2 november

halloj
då var första skoldagen efter lovet avklarad. imorse när jag vakna låg jag och tänkte på om jag skulle välja gå till skolan eller sjukanmäla mig och ligga kvar i min varma säng, men självklart valde jag skolan. jag har ju trots allt bara tre lektioner, och slutar 13.15 idag så dte var skönt.
fick tillbaka matteprovet idag vilket nog var den lyckligaste stunden på denna dag. när min mattelärare sa " jag är besviken, 4 har fått VG, 9 har fått G och resten IG" visste jag att jag skulle få ett stort fult IG mitt i panan men guess what? jag fick G, och är sjukt glad över det.
gick hem efter skolan och pratade lite med sara, (planer inför kommande 18års fest som kommer bli galet) och efter hon gick har jag bara suttit och pluggat psykologi. gick faktiskt bättre att plugga än vad jag trodde, och nu kan jag äntligen slappna av.
senare ikväll blir det engelskabok att läsa som vi fick ut idag. inte så kul men men, vad gör man inte liksom..


såhär såg mitt köksbord ut nyss


FÖR VI ÄR AIK..


SM GULD!


pics

tänkte bjuda på lite bilder på mig och sara från 2007, även kallat fjortistiderna!

           

   


boring

För ett år sedan:
Hur gammal var du? 16
Vilken klass gick du i? smbe08b, första året på gymnasiet
Vad hade du för hårfärg? brunt
Hur lång var du? 171?
Hade du någon pojk/flickvän? nope
Var allt bättre då? nja, var ungefär som nu
Skulle du vilja gå tillbaka dit? nej, det var hur kul tider som helst, men nya tider kommer ;)
Har du förändrats? inte så mycket tror jag
Om ja, på vilket sätt? -

För två år sedan:

Hur gammal var du? 15 små år
Vilken klass gick du i? 9b,
Vad hade du för hårfärg? då var jag blond tror jag
Hur lång var du? 171
Hade du pojk/flickvän? nope
Hur såg du ut? var väl en aning fjortis tror jag.
Var allt bättre då? nej
Har du förändrats? ja,
Om ja, på vilket sätt? blivit äldre = mognare!

Nu:
Hur gammal är du? 17
Vilken klass går du i? smbe08b, andra året på gymnasiet
Vad har du för hårfärg?  blooond
Hur lång är du? 171
Har du någon pojk/flickvän? -
Vad brukar du göra på fritiden? dansa, vara med kompisar och f e s t a
Hur ser du ut? lång, smal, blond (?)


Vem:

Av dina kompisar står du närmast? sara, hanna
Skrev du senast till på msn? haha var igår så kommer inte ihåg
Vilka av dina kompisar har du mest minnen med? måste vara sara
Ringde dig senast? andreas, men sov så jag svarade inte hah
Skickade ett sms till dig senast? jenny
Skickade du ett sms till senast? jenny där med ;)


Vad:

Drack du senast? te
Köpte du senast? en drink hihi
Gjorde du igår? sov halva dagen, sedan middag hos mormor
Ska du göra imorgon? skolan börjar, så skola och plugga
Vill du göra just nu? lägga mig i soffan och dö -_- hah nä
Åt du senast? risifrutti
Är närmast dig som är rosa? har rosa på kläderna

listan tagen från jasmines blogg http://yllesocka.blogg.se/

1 november

- och ytterliggare en månad av år 2009 har gått. helt galet sjukt! och sista dagen av höstlovet har också kommit. denna dag kommer bestå av städning och sedan dubbelträningspass det vill säga tre timmars dansträning! men det lär väl inte vara något problem med min otroligt vältränade kropp. not. ska försöka hinna ner till centrum innan också och köpa lite smink som är i stort sätt helt slut. 
måste försöka plugga lite idag också.. vill inte!

 


RSS 2.0