31 maj

hejsan.
var en riktigt chill dag i skolan med endast en lektion. efter den blev det lunch på subway och sen mysi sjödalsparken. gick upp till skolan för att titta på treornas poäng jakt och sen blev det mys igen i sjödalsparken med jordgubbar. sedan kom jasmines pojkvän med glass som hade hade köpt till oss, såå snällt. och gott!
pappa hämta upp mig och vi övningskörde ett tag. börjar faktiskt bli rätt okej på att köra! höhö
ska snart hoppa in i duschen och sen åka och kolla på korpenlagets match. i hope we'll win!

                                          


käre gode gud

gör denna sommar till den bästa, det behöver jag



wtf?

hej, jag heter hanna. fyllde nyss 18 år och har fått mitt livs första ryggskott. hej


30 maj

godmorgon! grillningen igår blev lyckad, och vi klarade oss från regnet som tur var! jag mötte upp jasmine i centrum och vi köpte massa sallad och potatis (gjorde egen klyftpotatis som för övrigt blev ganska så aaaawesome) sen kom flickorna och vi började grilla. gott gott gott, och trevligt var det. blev en del dans och en del cider. drog hem rätt tidigt ändå, men det gör inget.
idag ska jag läsa klart dom sidorna i svenska boken som jag fick, och ha bokklubb med tjejerna. höhö inte riktigt, men ändå. jag och pappa ska laga middag till mamma idag också, det är ju liksom morsdaaag.

förresten, det slog mig nyss att det verkligen snart är sommarlov. sju små skoldagar kvar. kan man bli lyckligare?


på väg från fridays i fredags. vettefan vem snubben i mitten är


29 maj

upps, blev inget inlägg igår men hade inte tid/lust.
igår hade jag i alla fall bara en lektion och sen historiaprovet som för övrigt gick bra. efter det åkte jag och lina hit och slinga håret på henne. fridays stog på schemat vid halv 7 och det var väldigt mysigt (och väldigt dyrt). vi var 12 tjejer där tror jag, för att fira hanna som fyllde år förra helgen. woho, vi blir fler och fler 18åringar nu ;)
drog i alla fall till k-15 efteråt för lite drinkar och sen till nype. var dock väldigt trött så blev hemgång vid 1 nångång. mötte upp mina föräldrar i centrum, eller snarare hemma hos sara där hennes mamma hade nån vinkväll eller nåt.
idag blie grillning hos jasmine ikväll med en del tjejer. kommer bli myspys, och vi får se vart kvällen tar oss efter det.

27 maj

har varit en lång dag idag. gick till skolan men hade istort sätt inga lektioner. det enda viktiga idag var muntligt nationellt prov i engelska och det gick väl helt okej antar jag.
kom hem vid halv 4 och skrev klart en engelskauppgift. efter det var det historiaplugg på schemat och nu är jag klar med allt, nästan.
imorrn är det fredag, skönt som fan. finns en hel del planer för helgen. mycket trevligt.
kommer lite mer bilder till helgen eller nånting
ciao

orientering och möte

då var ortenteringen över, efter att ha hittat ett fåtal kontroller.
gick upp till mammas jobb efteråt och käka lite lunch. nu är jag hemma igen och ska försöka plugga en liten stund innan jag ska gå igen om 50 minuter. ska iväg på ett möte inför sommarjobbet men innan dess ska jag möta sofi. blir en riktigt hektiskt dag det här...
skirver sen, eller imorrn. byee

26 maj

friluftsdag och det betyder orientering i haninge. eftersom jag hade sån tur igår kanske jag får otur idag och taggar bort mig helt och hållet. vem vet...

turdag?!

jag tror seriöst detta är min turdag. först spanskan och matten, och nu fick jag mail av min lärare att vi fått vg på rapporten så bara g krävs på provet på fredag. fick också pengar av mamma idag vilket betyder att jag har pengar för hela resan med fickpengar också alltså. så sjukt skönt! im a happy girl, och skolan går framåt. YEEY

25 maj

hola
kirrade ett VG i spanska idag eftersom jag gjorde "så bra" ifrån mig på muntliga kursporvet. greaaat. efter det fick jag tillbaka matte nationella som visade sig vara ett G. hur faaaan lyckades jag? en fråga som aldrig kommer bli besvarad, jag kan bara tacka gud för detta. är sååå glad över det G:et. min dag har alltså varit helt okej trots det dåliga vädret. mailade just min historia lärare också, för att få resultatet på rapporten. fixar jag VG på den slipper jag göra VG-delen på provet men det är tveksamt. vi får se helt enkelt.
ska sätta mig och plugga historian snart, ska bara chillerilla lite först.
c ya later.

onödig skoldag

fick sluta tidigare idag, och denna dag var nog en av dom mest onödiga skoldagar jag varit med om. satt med eget arbete på engelskan, hade ingen mattelektion eftersom vi inte hade något att göra, sen 10 minuters teknisk psykologi pga att vi inte hade något att göra där heller.
vissa ämnen verkar redan ha fått sommarlov medan vissa ämnen öser på med nya uppgifter. som i samhällskunskapen. vi har två lektioner kvar i det ämnet och vi fick ny uppgift att göra tills imorgon. veeeeem pallar räck upp en hand. nej jusste, ingen pallar.
nu ska jag i alla fall sätta mig med lite skoluppgifter, skriver mer sen,
match ikväll också. taggad som fan :D

24 maj

nu rullar jag mot skolan.
har ingen sista lektion så slutar vid 3, skönit.
pyss

23 maj

kanske borde skriva ett inlägg idag också.
gick på dansuppvisningen kl 1, vilket var kul. man saknar det ju lite, men ändå inte. dansen är ett avslutat kapitel i mitt liv.
efteråt följde farmor med hit och vi åt rabarberpaj. mumsigt.
imorrn är det skola. pallar inte, vill inte.


igår i vårbeeerg. flickor som ska till kos samtidigt som oss


22 maj

hooolaa
dagen har i stort sätt bestått av solning och övningskörning. körde bort till lida och tillbaka. 3 mil totalt. snart är jag proffs. höhö inte.
ska snart hoppa in i duschen och sen fixa lite mat. vid halv 7 ska jag till vårgberg för att fira alexander som fyller 19 idag. det ska firas med lekar, grillning och bad. kommer nog bli en riktigt bra kväll!
skriver imorrn . pusss


bild från rålis igår
jag, jenny, lisa & julia


.

ska jag vara glad eller inte?
ska jag låtsas vara glad?
eller är jag det på riktigt?
jag vet inte...


sunny day

var suuuupermysigt vad långsjön. var rätt tomt när vi kom dit men nu framåt eftermiddagen var det fullproppat. inte så konstigt med tanke på att solen sken som bara den och det var galet varmt och skönt. me like
ska snart hoppa in i duschen, äta och fixa mig lite smått. ska in till medis lite senare med en massa folk. kommer bli myspys.

  

21 maj

nu drar jag och möter upp tjejerna vid långsjön för att sola och bada.
c yaaa


<3


20 maj

jag orkar ingenting idag. problem efter problem efter problem. när fan ska allt bli bra?


nu vill jag ha sommar!


19 maj

hola people
börjar inte förrän klockan 2 idag då det är seminarium om konfliktrapporterna. snacka om att lärarna bara vill fylla ut tiden nu mot slutet.
försökte lägga mig en stund i solen nyss men det är himla konstigt väder ute. var sol, men kom ändå småregnstänk från något moln jag inte såg. vettefan vad som händer alltså..
skriver när jag kommer hem igeeeen

..måste börja lägga upp mer bilder


18 maj

varm och skön dag idag igen!
började med mattenationella 8.30 och det ska vi inte prata om, kan gå hur som helst. efter det skulle nästa lektion börja efter tre timmar så gick till castello med en del och satt där ett bra tag. samhällskunskap i typ 10 minuter och sen in till stan. satt på snaps (igen) i solen och chillaaaa med julia, lina, hanna och elin. mycket skönt var det! efter det köpte vi glass och gick till centralen via slussen, kungsan osv. så himla fint stockholm är på sommaren, eller försommaren som man kanske ska kalla det här. när man ser stockholm nu vill man aldrig flytta härifrån.
har faktiskt inget plugg idag, hur skönt som helst. ska chilla hela kvällen. är ju despan ikväll också!
bild från idag kommer kanske senaaare.

r.i.p

vila i frid
gammelmormor
1916 - 2010


I deserve it

if it makes me happy, it can't be that bad. right?!
får jag vara glad över det? har jag rätt till det?
ja, jag har rätt att vara glad
& du finns inte längre


16 maj

godmorgon.
var riktigt mysigt igår på medis. det spelades musik och var mycket glatt folk. tog mig ett glas rosé. vuxenpoäng till mig? åkte hem strax efter 11 med hanna, och vi åkte hit och kolla på film. störd film måste jag säga.
vakna halv 10 imorse av hanna som var hur pigg som helst.
såå vad händer idag då? ska gå igenom matte till nationella på tisdag och så ska jag övningsköra. annars vet jag inte vad som händer, ska väl mest ta det lungt tror jag.


bild från den fina dagen igår


15 maj

helt galet väder ute ju. har glassat runt med hanna hela dagen med shorts och linne. vi har solat, köpt glass, vart och köpt mat och självklart snackat massa skit. nej då, men det har varit riktigt najs idag! är ju uppåt 25 grader, som en vanlig sommardag. hoppas vädret håller i sig nu bara.
festen igår var också riktigt kul. killen bodde ju i det finaste huset man kan tänka sig med havsutsikt. galet och jag kom hem vid 4 i natt efter ett galet party.
ska strax duscha, sen blir det grillat till middag och efter det ska jag åka till medis med några av tjejerna. vi ska sätta oss på en uteservering och bara njuta! cant wait!
langar upp bilder senare. hej


moi igår, innan resturangbesöket


det handlar om att bjuda på sig själv


14 maj

och det betyder att KOS närmar sig. det är bara två månader kvar, och jag blir mer och mer taggad för varje dag. kommer bli såååå kul!
men ta en dag i taget, och denna dag kommer spenderas hemma, sen middag på resturang, hem till ida och sen på party. är ovanligt taggad på fest ikväll faktiskt.  får se om jag hinner övningsköra någonting idag också.
tror det kommer bli en bra dag det här!


hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig?

japp, det kan man fråga sig..
är i alla fall galet jävla finfint väder idag! blir så himla glad av det här vädret. var 15 grader när jag vaknade imorse och nu är det väl runt 18. wooho!
vet inte vad jag ska göra idag men någonting måste göras! kan inte sitta inne framför teven och datan hela dagen när det är så fint ute :)
hörs senare

15 skoldagar kvar

då var även denna skolvecka över, och nu kvarstår bara 15 dagar i skolan. sååååå sjukt skönt.
rapporten är inskickad och nästa sak är mattenationella på tisdag. ska försöka gå igenom en del matte fram tills dess men hur det går får vi väl se.
vet inte vad som händer resten av dagen men nånting händer väl. egentligen skulle tjejerna kommit hit ikväll och tittat på film men nu eftersom det är så fint väder vill man ju hellre vara ut. vi får helt enkelt se vad som händer.


snygga hattar vi hitta hos cassandra i lördags


12 maj

och det är sol även idag, halleluja
idag fick vi komma lite när vi ville till skolan så jag ska dit vid halv 11. hela dagen har vi fått för att skriva klart vår rapport som ska in idag, så det lär ju bli en hel del tid i datasalen.
skriver igen när jag kommer hem. ciao

-

I will always remember you as the man you used to be, not as the man you became


man måste kyssa många grodar innan man hittar sin prins

true? maybe.
idag var jag i alla fall i skolan som vanligt och hade svenska, matte och samhällskunskap. sådär lagom tråkig dag, men fint väder. äntligen. dock ska det ju inte hålla i sig men om vi alla ber till gud kanske han lyssnar?
ska snart käka middag och sen blir det lite plugg. mer än så händer nog inte.
later


4-0!

kom för ett tag sen hem från att ha tittat på fotbollsmatchen med korpenlaget. kunde inte vara med eftersom en liten (stor) olycka skedde förra veckan men ska va med igen nästa vecka. hör och häpna, vi vann med 4-0! ni spela riktigt bra tjejer och nästa match vinner vi ännu större, right?
innan det övningskörde jag en stund och det gick bra bra.
imorrn är det skola igen så ska snart lägga mig och sova. är riktigt trött så lär bli en skön sömn det här.
höörs imorgon.

10 maj

hejsan folket.
då var en av dom tre skoldagarna den här veckan över. nu är också redovisningen i teksniska psykologin över och den gick helt okej. hoppas att vi får ett VG på den så jag kan få det i betyg! imorgon är det lugn dag och på onsdag ska rapporten in, sen är den här skolhysterin åtminstone över för ett litet tag.
förresten vad händer med sverige? det är typ 5 grader ute och det är juni om drygt två veckor?! det borde vara i alla fall 15 grader! skitväder

                                               lagom snygg man är efter skolan dååå, skoja

?

vafan gör jag för fel? när tar den här skiten slut egentligen?


9 maj

vart en lyckad kväll igår.
nu mår jag skit och ska ligga i min säng hela dagen. hej

8 maj

godmorgon.
blv ingen hemmadeppkväll igår. mötte upp lina och åkte till hanna där lisa, julia och nikita var. var myspys.
idag är det lördag igen och kvällen ska i alla fall till en början spenderas hos cassandra. men först ska jag göra lite saker som måste göras, som en del plugg, dusch, och annat.
skriver kanske seeenare. bye


en av de första bilderna på mig och cass


when you try your best


7 maj

den här dagen är en sån där riktig pissdag! ingenting känns bra idag, och att göra nationella och kursprov en sån här dag är inget jag rekomenderar. hördelsen gick i alla fall bättre än läsdelen men aa jag vettefan, blir väl G om jag har tur..  och att sen göra kursprov i spanskan blev ju värre. skulle egentligen gjort både hör och läs där med men fick skippa hör eftersom jag var så trött. ibland är lärare allt snälla.
ikväll blir det middag men mamma och syster på resturang. pappa är ju i frankrike så han kan inte vara med.
sen ska jag väl gå hem och gråta eller nåt. pallar inte

en dag

en dag ska jag bli lycklig
en dag ska jag må bra igen


6 maj

hejsvej
lämnade in en temtenta och ahde idrottslektion idag så nu är det överstökat. imorgon är det hör och läsförståelse delarna i engelska nationella och det gör mig nervös. det är nämliga mina sämsta delar men men. efter det har jag kursprov i spanka. skjut mig! fredagen imorgon kommer vara ett helvete med dessa två prov, eller fyra som det egentligen är. BLÄ
ska idag skriva klart filmanalysen, eller är egentligen klar men ska kolla igenom den och sen ta det lugnt vilket jag behöver i den här sjuka skolstressen. har ont i huvudet och är allmänt nere. känns alltid som jag blir depp när jag kommer hem. beror nog inte på att jag just kommer hem utan för att jag då har tid att tänka.
nej nu pallar jag inte mer. hejdå

without saying a word, you can light up the dark.

helt ärligt, jag saknar alla dagar med dig.
det var vi mot allt, vi mot världen. 
jag blev jag och du blev du, vi formade varandra - till något bra

vi gjorde allt. 
allt tillsammans.
jag hade dig hela tiden, överallt. 
jag har dig nu med, men bara halvt. 

jag saknar dig.. 
 


5 maj

konfliktrapporten är på god väg att bli klar, skönt! har suttit och skrivit på den nästan hela dagen i skolan - inte det roligaste men det måste göras. efter skolan gick jag med lisa och julia till castello och fika plus skulle plugga matte. dock blev mattepluggandet inte direkt gjort eftersom jag inte förstår specillt mycket av det så vi satt mest och babbla istället.
nu ska jag laga mat, sen möta sara. hörs later.


höhö

har precis varit och övningskört för andra gången i mitt liv and i love it. längtar tills jag kan köra på vägarna och målet är att kunna köra bra efter sommarn!
har nästan skrivit klart min hemtenta idag också så det känns bra. hörs imorrn. puuuuss

4 maj

godmorgon.
matcherna igår gick mycket bättre än förra veckan, och nu har vi verkligen kommit igång! var riktigt kul, tills motståndarlagets största tjej, vikt: trippla mig, hoppade och landa på mig fot. där tog min match slut och min tå är nu blå som ett blåbär. det gillas inte, men det är ju fotboll så man får ta lite smällar.
idag har vi resursdag, och denna gång utan något prov så jag är alltså helt ledig idag. väldigt skönt! ska kanske in till stan och fika med tjejerna, trots min mini budget, men innan dess måste jag göra lite skolarbeten.



skola och fotboll

då var skoldagen avklarad och jag sitter och väntar på att maten ska bli klar. försöker också tagga till matcherna ikväll. hoppas att i alla fall någon av dom går bättre än förra veckan.
nu ska jag kila. c yaaa

3 maj

och som lyser så fint där ute.
if it makes me happy? yes it does!
idag har vi två matcher med vårt kära korpenlag och det kommer bli najs. köpte ju nya fotbollsdojjer igår så nu är jag helt utrustad för matcher höhö. men innan dess är det såklart skola. mindre roligt kankse.
vi höörs när jag kommer hem. byeee

debut

har precis haft min övningskörningsdebut och det var hur kul som helst. gick faktiskt bättre än jag trodde, och fick kärringstopp ungefär 10 gånger bara. woho! detta ska göras ofta.
skulle bara säga det höhö, hörs imorrn.

2 maj

hejsan svejsan
klockan är bara 12 och har redan hunnit med mycket, ätit frulle, duschat, städat kaninburen och gjort klart en filmanalys. känns muy bien!
ska snart iväg och kolla på fotbollsdojjer, och kanske försöka få pappa att köpa skor till mig (?) lär ju inte gå men det kan vara värt ett försök!


jag och julia på valborg.


om tjejer är billiga, är fan killar gratis

så sant som det var skrivet!

1 maj

godmorgon på er.
middagen igår vart hur mysig som helst, och festen var också bra förutom att jag var så galet trött.
nu är det i alla fall maj och det är naaajs. dock känner jag mig inte alls på bra humör idag, vet inte varför. tror jag ska ligga i min säng hela dagen och hela kvällen. tänker inte dra ut och festa ikväll igen!


RSS 2.0