30 juni

halloj, eller godmorgon för dom flesta kanske?
sitter just nu på jobbet, och har en liten rast. vi får se hur länge jag jobbar idag, men säkert är det i alla fall att jag jobbar längre än igår! är mycket piggare idag så det är skönt.
ikväll blir det kanske bio med sis & några kompisar. (inte jag som sa att min syster fick följa med, utan mina kompisar) suck på det! haha nejdå. men bio blir det som sagt troligtvis.
skriver väl senare i guess. adios

godnatt

hallojs igen. blev en väldigt lugn dag. sara plus familj kom över och fikade. myspys.
imorgon är det jobb som gäller igen, och då hoppas jag att jag i alla fall är lite piggare.
 ska alltså lägga mig nu. godnatt



jag på jobbet idag. osminkad och allt, som i och
för sig nästan börjar bli som en vana


29 juni

hejsan alla söööötisar
tänkte bara berätta lite kort om vad som hände igår. jag och sara + de fyra "vårberggrabbarna" vaknade upp i där vid 12. käka lite snabb frulle och sedan låg vi på stranden, badade i mälaren, hela dagen. var sjukt najs och sjukt varmt. (och jag blev sjukt röd eftersom det inte fanns någon solkräm) i alla fall, så käka vi middag där på nå liten pizzeria och kvällen avslutades med att jag, sara och hanna sågs en snabbis. mycket trevlig dag var det!

idag har jag alltså jobbat fram till nu. jag var tvungen att åka hem för jag är så sjukt trött. har knappt sovit någonting sen i torsdags så där har vi ju förklaringen till det. men mina "för lite sömniga dagar" var helt klart värda det!
senare idag får vi se vad som händer. kankse ska en sväng till långsjön och bada, eftersom dt är så galet varmt. ugefär 28 grader här just nu. det är ju helt underbart men ibland önskar man faktsikt att det skulle komma en vindpust eller i all fall ett litet moln, men nejdå det vill inte vädret. jaja, jag ska inte klaga. jag älskar solen!

nej, nu ska jag lägga mig och vila lite. ha en bra varm dag!
ps. livet leker mer än aldrig förr just nu, och jag känner mig så himla glad!


i mitten står viktor och kim. dom letade musslor(!)

28 juni

förlåt för dålig uppdatering idag, men har varit borta hela dagen och måste lägga mig nu eftersom jag ska jobba imorgon. lägger in bilder och skriver mer om idag imorgon istället.
puss & godnatt

ännu en dag vid gömmarn

haha det märks på mina besökare att det är sommarlov. ni läser inte min blogg lika ofta längre (!) kan i och för sig bero på att man inte vill ägna all sin tid åt datorn på sommarn, och speciellt inte när det är så här fint väder! känner själv att jag knappt vill sitta vid datorn, men självklart skriver jag lite för er skull (a)

kom i alla fall nyss hem från gömmarn. blev inget bad idag, bara solning och ätande av jordgubbar, vindruvor och choklad. mycket uppskattat! en fy satan vad slapp jag har blivit alltså. jag gör ingenting förutom att sola hela dagarna. men det är ju sommar så då får man vara lat.
ikväll ska jag nog till tullinge en stund (sa ju att man aldrig vet vad som ska hända på kvällen) men den här gången ska jag hem hyfsat tidigt. har inte sovit mycket alls på två nätter så nu ska jag faktiskt se till att komma hem i lagom tid.


jag ursäktar mig för att min mage er ut som en ballong.

27 juni

godenmorgon
kvällen igår var riktigt mysig men slutade tyvärr inte lika bra. men men , shit happens. och ett till tyvärr var att vi inte lyckades särskilt bra med grillningen men - vi är ju trots allt tjejer, och tjejer "kan" inte grilla! hanna kom sedan och räddade våra stackars kycklingbitar från att brinna upp :)
idag blir det såklart sola sola sola. jag tror jag ska ta det lugn ikväll eftersom det hat blivit utgång två kvällar i rad nu för min del. men man ska aldrig säga aldrig mihi.


observera att sara håller i en julöl mitt under sommaren!



26 juni

tjenixen
festen igår blev riktigt lyckad, kulkul!
idag har jag bara solat och tagit det lugnt. var ju inget jobb idag vilket var skönt. sart ska jag bege mig ner till centrum en snabbis och sedan hem till emelie för att fira henne litegrann med middag och så. efter får vi se vad som händer, kanske blir fest, kanske blir hemgång. sov inte särskilt mycket inatt så är väldigt trött. men men, vi får se som sagt.
nu ska jag fixa mig lite smått. ha en bra kväll!


typ såhär låg jag och glassa idag, förutom att det där var i tunisien och det här i något mindre varma sverige

vet inte vad jag ska ha för rubrik (!)

halloj bloggen.
kom hem från jobbet vid ungefär kvart i 1 och då la jag mig direkt i solstolen. det gäller ju verkligen att pressa brännan medans man kan. nästa vecka jobbar jag ju tre dagar och då kommer det inte bli något solande för mig. satt och sola i ungefär två timmar innan jag gav upp eftersom det är så galet varmt. tog en lång skön dusch och nu sitter jag här och har smörjt in benen och fönat håret och grejer. man ska känna sig fräsch efter duschen!

snart kommer pappa hem och då ska vi som sagt åka och lämna in min mobil på lagning. fick för ett tag sen höra att sony ericsson har utnämt W890i till deras sämsta mobil någonsin, och självklart lyckas jag köpa den. så nu ska väl jag, precis som alla andra med en sån här telefon lämna in den. och helt ärligt, det är faktiskt den sämsta jag har haft! (då menar jag kvalitén, dvs den stänger av sig själv, ljudet slutar funka mm)

och ikväll är det party som gäller. vi får se hur länge jag orkar stanna där eftersom jag är väldigt trött. men det ska bli kul ändå. är ju ledig imorgon så det är därför jag kan gå på det ikväll!

25 juni

nu drar jag till jobbet, skriver antingen när jag är där och måste fördriva tiden lite, eller när jag kommer hem igen.
hasta luego

morgondagens planer

- jobba 8.00 - 14.00 (?)
- lämna in min äckliga mobil på lagning
(kommer kunna nås på samma nummer endå)
- sola sola sola
- partey at night


jusste, nu är göteborg helt bokat och klart med hotell plus tåg för endast 1200 kr.
kommer åka 15-17 juli (då det är gothia cup så kommer va sjukt mycket folk), med hanna, sara och sofi. ska bli såå mysigt och så kul.
lääängtar!


bild tagen över göteborg för några år sen


solig eftermiddag

hallojsan
jobbade tillslut till ungefär halv 3 då jag tog bussen till sara för solning. låg och stekte på hennes tomt i tre timmar vilket var galet skönt. efter det drog vi hem till mig och chillade. hon gick precis hem
snart är det sängen som gäller för mig eftersom jag ska jobba imorgon också. vi får se hur länge jag jobbar, men tänkte väl jobba ungefär sex timmar som idag.
skriver väl imorgon igen. natti <3

!

här sitter man igen, försöker få tiden att gå. man sitter och väntar på tiden bara för att den betyder pengar. 70 kr/timmen, väntar jag lite till kanske jag får lite mer i plånboken. jobbet går så snabbt, det går för snabbt. jag måste sakta ner. det krävs pengar på sommaren, det vet alla. men ändå, det är galet att pengar ska få göra sommaren till den man har väntat på hela vinterhalvåret.
det var skönt när man var mindre. då räckte det med att åka till grönalund en gång sen var sommaren fulländad. man behövde inte betala ett skvatt för sig.
fast samtidigt som allt var mycket lättare när man var mindre, älskar jag dom här tonårsåren. jag har aldrig haft så kul i hela mitt liv som de senaste två åren. jag orkar inte bli vuxen, inte än.
och jag önskar, att pengar växte på träd.



24 juni

tro det eller ej men jag sitter faktiskt just nu och jobbar. eller just precis nu har jag rast, men annars jobbar jag idag. det är lite smått deprimerande att sitta instängd medan man ser det fina vädret där ute men men så kan det vara. jag hade nästan glömt hur jobbigt det var att gå upp tidigt imorse när klockan ringde på 06.40.
en ganska najs sak är att jag spanade in mitt schema för höstterminen (nej jag längtar inte till skolan) och det är nog det bästa schema jag har haft. jag börjar efter 8 varje dag och min senaste dag är kvart över tre. galet jävla najs asså!
nej men nu ska jag fortsätta tjäna pengar så hörs vi senare.
puusssen

heldag vid gömmarn

ja då var men hemma igen. har varit vid gömmarn i ungefär fem timmar och solat och badat. eller badat och badat, det var iskallt men doppa mig gjorde jag i alla fall några gånger. äntligen känns det verkligen som att sommaren är här! så sjukt underbart tycker jag.
ikväll ska jag titta på fotbollsmatchen, och sedan sova tidigt. har täntk att jobba imorgon, och eftersom jag börjar 8 måste jag ju upp senast 7. usch hur ska jag klara det? aja, najs med cash imorgon i alla fall.


sara



23 juni

godmorgon
denna dag kommer precis som igår spenderas ute i solen! jag blir bara gladare och gladare när jag tittar på prognoserna som visar bättre och bättre väder för varje dag! men får lite panik när jag vet att jag måste jobba, dvs sitta inne en hel dag! jaja, pengarna behövs ju som sagt så jag får väl helt enkelt göra det.
nu ska jag lägga mig i solstolen, och senare blir det gömmarn med sara och ida. myspys och jag har inte badat ute än igår så det måste ju göras!

och Grattis till emelie som fyller 17 år idag!


jag och emelie vid gömmarn förra året (eller nåt)

solning och vänner

dagen har bestått av sol, sol och mera sol. det betyder som jag sa sola, så jag och sara låg och glassa i nästan tre timmar på altanen med paus för lunch, nudlar. det tråkiga är bara att det tar sån jäklans tid att få färg här i sverige, vilket är väldigt synd! känns som att man knappt får någon alls men det kommer väl, hoppas jag.
kvällens tid har ägnats åt mina sötnosar sara, hanna sofi och elin. emelie kom förbi en sväng också. vi kom fram till att vi nu träffas alldeles för lite, men kom också fram till att anlendingen är jobb.
och när vi nu pratar jobb, har jag bestämt mig för att jobba två dagar den här veckan. nu ska jag bara bestämma mig om vilka. tror det får bli torsdag och fredag. min plånbok behöver cash just nu!


22 juni

hej bloggen, och alla andra
äntligen känns det som att sommaren verkligen är här. vädret visar sol och 20 + hela veckan vilket betyder sola sola sola. som det ser ut nu får jobbet helt klart vänta till nästa vecka, för nu ska jag få färg (om det ens går i sverige)
sov över 12 timmar i natt, men vaknade vid 11 eftersom jag ställde klockan på det. även om det är sommar och man är ledig tycker jag inte man ska sova bort hela dagarna, speciellt inte när det är bra väder. så ställ klockan alla "sovalängepåmorgonen människor" så kommer också ni bli bruna(?) och fina.
nej nu ska jag ut och lägga mig i solstolen. skriver kankse senare vi får se. pusssss

                  

                                                                bikini + cola, sommar hah

21 juni

halloj, äntligen är jag tillbaka till min älskling datorn som det känns som att jag inte har varit på flera dagar.
igår- blev det så att jag drog iväg på "festen" trots att godispåsen lockade så mycket. den här festen visade sig inte vara någonting för oss, så det blev att jag och sara hamnade i vårberg med våra små pojkar där. är man i vårberg och ska sova över, vet man redan innan att det inte blir någon sömn, för deras munnar går i ett. dom snackar som jag vet inte vad, så denna kväll/natt slutade såklart likadant. blev att jag somna vid halv 8 på morgonen, och klockan ringde vid 8. det var tänkt att jag och sara skulle upp då för att sedan åka hem och fixa till oss innan vi skulle träffa tjejerna för en dag på grönan, men så blev det inte. jag insåg att en halvtimmes sömn inte räcker, så jag stängde av alarmet och vid 11 kom sara inspringades till mig och sa att vi var tvugna att åka och att vi var väldigt sena. med lite tur och lite bortskämdhet kom vi hem, fixade oss snabbt som idioter och åkte sedan till djurgården och grönalund där hela dagen alltså har spenderats med tjejerna. det hat alltså varit en riktigt kul, och en riktigt trött dag! jag råder er att gå till grönan när ni har sovit ut ordentligt och inte bara halvsovit i ungefär tre timmar. men kul hade vi i alla fall och det är väl det som är meningen!

imorgon - skulle jag egentligen börja jobba, men eftersom prognosen faktiskt visar fint väder hela veckan med mycket sol och hög temperatur tror jag nog at jag blir hemma den här veckan. i alla fall dom dagar det är soligt! jag fick jobba nästa vecka istället om jag ville, så nu får vädret påverka mina arbetstider. mihi

                   
                                       sara på båten på väg till slussen, på väg hem

20 juni

hejsan
hoppas alla hade en bra midsommar.
det blev ingen midsommarstång för varken min eller resten av min familjs del, utan vi satt hemma och åt "midsommarmaten" och tog det lugnt. senare var det ju middag hos ett par kompisar till familjen och min kväll slutade med utgång. blev fest i älvsjö, och den var väl helt okej. kom hem till sara vid 3 nån gång, då vi hade mött daniel som var ute och åkte precis där vi var precis då. så skjuts hem ska man ju inte klaga över.

idag ahr det bara varit chill, och blir nog ingen utgång ikväll. är bjuden på fest med får se om jag går.
jag skriver nog senare igen, för just nu har jag inte ens tid att skriva det här .

19 juni

jag får väl börja med att säga glad midsommar till alla där ute, även om det just nu kankse inte känns som midsommar i alla fall enligt mig. ett plus är väl att det inte regnar, men prognosen visar regn i eftermiddag. blä! just nu ställer jag mig frågan om jag ska till midsommarstången eller inte? lutar mer åt inte hållet, eftersom jag inte är särskilt intresserad av att dansa runt stången och köpa sockervadd längre. det var kul när man var mindre, men jag tror nog att nästa gång jag går dit får bli när jag själv har barn som tycker det är kul att dansa runt stången.
ikväll ska jag på middag hos mina föräldrars kompisar. jag tror jag bara stannar över middagen och sedan träffar lite kompisar.
jag har märkt att många ser midsommar som en dag "man ska festa" själv hade jag inte en tanke på att festa eftersom jag själv alltid brukar vara med familjen plus lite släkt eller kompisar till familjen. men nu när folk säger det, är det meningen att man ska festa på midsommar? det är väl en fråga jag kan tänka på hela dagen.

nu ska jag sätta mig och titta på lite körkort teori. jag fick en skiva till datorn för ett tag sen som jag inte har instalerat än. så ja, det är väl dags att göra det nu och sätta igång att lära sig.


har man tråkigt så han man

Vad blir ditt namn baklänges? annah

Har du gjort en snöängel i år? nej det tror jag inte
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus? måste vara då jag föddes, och fick stanna kvar för jag var för liten haha
Har en dröm gått i uppfyllelse? maybe
Tycker du att sengångare är söta? haha nej ?
Har du någon gång testat karate? nej det har jag inget minne av
Första sporten du gick på? tror det var gymnastik eller dans (om det nu räknas som sport)
Minimorötter eller pommes frites? båda
Vad längtar du mest till just nu? bra väder, göteborg och småland
Hur gammal har du tänkt bli? runt 80-90 kankse
Har du haft vattkoppor? yes
Vad drömde du inatt? inget jag kommer ihåg
Vilken tv-serie är bäst? desperate housewives
Vad åt du senast? sånna där stora körsbär
Höga eller låga strumpor? låga 
Vad är du mest rädd för i hela världen? att dö ensam
Läser du på baksidan av mjölkpaketen? oftast
Vad har du för färg på ditt påslakan? vitt & rött
Bikini eller baddräkt? bikini
Snyggaste läraren? i min skola finns inga snygga lärare
Är du mörkrädd? nej
Har du någon gång haft på dig ett par trosor?  haha varje dag ?
Riktig gran eller plastgran? riktig
Tänt eller släckt när du ska sova?  kolsvart
Godaste drickan till frukosten? juice
Vill du bli president? skulle va najs men inget jag drömmer om direkt
Har du spelat tjej i en teater? haha säkert när jag va mindre
Duscha eller bada? duscha
Har du gråtit i skolan nån gång? mjo
Hur tar du dig till skolan? går oftast, annars skjuts av hanna
Har du någonsin sminkat dig som punkare?  tror inte det haha
Sjunger du på toa?
Vilken färg har din jacka? 1 brun och 1 svart
Använder du långkallingar? hm nej
Är du höjdrädd? inte så
Vilket land vill du åka till? australien
Vad var det senaste som fick dig att skratta? typ ett teveprogram :S
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? nej haha
Har du sett din bästa vän gråta? självklart
Vilka vitaminer åt du när du va liten? kommer inte ihåg
Har du fått någon komplimang idag? nej hah 
Har du varit med i en rättegång? 
nope
Är du polare med grannarna? finns knappt några i min ålder, men jag pratar med dom flesta
Vilka språk talar din mamma? svenska
Vilka länder har du bott i? sverige
Senaste piercingen? i "flärpen" vi örat om det nu räknas som en piercning
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? för några dagar sen
Gay? aa jag är självklart jättegay :)
Har du äggat ngn? kanske
Har du täckt någons hus med toalettpapper? haha nej
Suger det här? ganska
Har du varit på stranden? yes
Har du haft en stalker? om det räknas med att man får sms 714 gånger om dan fast man inte svarar så ja
Minns du din/dina musiklärares namn?  eva, camilla, hasse
Hur bra är din syn? bäst syn, (nästan)
Har du varit på ett party? haha varje helg
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? aldrig
Vad skulle du säga om jag sa att jag va kär i din bror? har ingen bror så :)
Har du varit utomlands? självklart
Har du sett din bästa vän naken?  haha?
Var är dina syskon just nu? tror hon tittar på teve
Vilken tid gick du upp i morse? typ 10.15, hade alarm på 10
Vad ska du göra i helgen? inte den blekaste
När va du riktigt sjuk senast? venne
Vem är den senaste kändisen du tog på? dont know
Vad finns i din bakficka? luft
Har du färglinser? nej
Vad gjorde du kl 2 inatt? sov
Vad är det första du gör på morgonen? äter frukost
Vad ska du göra efter det här? äta middag :)


that's right

att vänner betyder mycket, det vet alla. men att man känner att man aldrig skulle kunna klara sig utan sin bästa vän det trodde jag aldrig. att en vän kan betyda så extremt mycket, är nästan obegripligt. jag har en sån vän, en vän som jag snart har haft i 15 år. säger jag att hon är den som vet absolut mest om mig så ljuger jag inte. hon vet mer än alla. att ha en vän som man verkligen kan lita på, det är trygghet. att veta att hon alltid kommer stå på min sida oavsett vad, det är trygghet. att ha någon som alltid ställer upp, alltid finns där det är något som betyder mycket.
kan knappt förstå att hela 15 år har gått, och jag tror vi har slagit rekord på "längsta tid som vänner utan att bråka". folk brukar inte tro på oss när vi berättar att vi aldrig har bråkat, men who cares. det är så det är och det är jag otroligt glad över. jag är så glad över att jag har dig, för det är nog inte många som får uppleva sån här vänskap alls. ni som har känt varandra i ett år och säger att ni vet allt om den andra och att ni betyder mest, gå och lägg er säger jag bara för ni kan omöjligt ha samma vänskap som den vi har. den vi har lyckats bygga upp under 15 år.  den som vi fortfarande håller på att bygga upp.

om ett år blir det vänskapstatuering. stämplade för livet som vänner.
det är bevis- på evig vänskap.


du är så jävla bra. sara petersén


river flows in you

                   

18 juni

hejsan
förlåt för den dåliga uppdateringen igår, men blogg.se var helt stört och alla inlägg man skrev försvann. men nu tror jag att det ska funka i alla fall.
igår hände inte speceillt mycket (som vanligt) jag var bara en snabbis nere i centrum, och sedan solade jag lite. man fick ju passa på när det faktiskt var sol. kvällen spenderades med emelie, ida och sara. mycket mysigt och vi får se till att träffas oftare tjejer!
och till dagens planer, som inte finns. hah, nej men jag ska mest chilla idag också. finns ju inte mycket att göra nu när nästan alla jobbar. senare ikväll ska jag i alla fall hem till sofi som det var år sen jag träffade. egentligen var det bra 4 dagar sen men det känns som år.
nej, jag skriver nog igen senare, när jag har nåt vettigt att säga.

                    
                                                        sommar vid gömmarn

!

går ju fan inte att skriva längre inlägg än så här på bloggen! har försökt två gånger men dom bara försvinner :S
försöker senare igen

kvällen teve

jahapp, då var denna dag över också. den har inte bestått av särskilt mycket, ungefär som dom andra dagarna hittils på det här lovet.
kvällen har spenderats framför teven. först U21 EM matchen, där vi ju krossade Vitryssland med 5-1 vilket var mycket bra gjort. efter det stog Paris Hilton's my new bff på teven, och jag tittade bara på det för att se vad det var! var inte speciellt roligt, förutom att det var pinsamt och det gav väl en del skratt. kvällens tevetittande slutade med dubbelavsnitt av desperate housewives som jag bara ääälskar. vill se mer av det nu, men nej jag får vänta tills i höst eller när nu nästa säsong börjar.
kvällen avslutades med en kort prommis med sara. nu är det sängen som väntar, och det ska bli otroligt skönt. är så trött nu eftersom jag gick upp vid 8 imorse.
nattinatti

eken cup & trasig mobil

sådär ja, då var jag hemma från gubbängen och eken cup. var hur blåsigt och äckligt som helst. utan solen hade det väl varit vinterväder. fick just veta att metrologerna säger att det här kan bli den kallaste juni på vädigt länge. ska man skratta eller gråta liksom? palla det här vädret!
tänkte lägga upp lite bilder från min syster match idag, men som vanligt fuckar min telefon så bilderna går inte att ladda upp just nu. dessutom har mina högtalare i telefonen pajat så det brusar som bara den så fort någon ringer, eller skickar sms. bra kvalité... har inte ens haft den ett halvår heller. aja, dagens mobiler är väl gjorde för att gå sönder snabbt. affärerna tjänar ju bara mer pengar på det eftersom man då måste köpa ny telefon oftare. usch!
(bilderna kommer i alla fall senare, när min mobil har lust att funka)

16 juni

godmorgon, förvånade över att jag är uppe såhär tidigt?
ställde klockan på 8, bara för att jag ska följa med min syster till eken cup där hon är med och spelar. vad gör man inte för sin syster liksom? (stämmer inte)  hur som helst så ska jag dit och titta ett tag i alla fall. skönt att det är sol idag också, även om prognosen visar regn till helgen. och regn på midsommar. blir man förvånad eller? nej, inte dte minsta. kan knappt komma ihåg någon midsommar då det inte har regnat. men men, det hör väl till.
nu ska jag kila, skirver nog när jag kommer hem igen. hasta luego

                                  
                                             bild på sara & mig för några veckor sen
                                              (
bara för att ha en bild att visa mihi)

?

Anonym om utväxten borta:
vilken färg använder du?
- jag använder faktiskt H&M's egna blekningsfärg. den är billig och ger ett ganska bra resultat

utväxten borta

sådär ja, då var den fula utväxten borta och istället har en oäkta och ful färg lagt sig där. men färgen blir bättre om några dagar, som tur är! det brukar alltid se barbieaktigt ut dom första dagarna, men mer "naturligt" efter ett tag. najs najs!
för övrigt har det inte hänt mycket alls idag, har nördat framför teven och datan som jag sa att jag skulle.


15 juni

godmorgon, eller kankse god förmiddag
vädret har inte blivit bättre och mina kompisar jobbar. vad ska man göra dagar som denna? jo man tittar på teve, sitter vid datan och blir några gram tyngre med hjälp av allt godis och annat man trycker i sig. men that's life, en tråkig sommardag som det här.
jag ska försöka få hit sara efter hon har jobbat klart så jag får färga om håret. har fått en utväxt på säkert 2 cm vilket inte är snyggt. fast nyblekt hårbotten är inte heller särskilt fint. men det lägger sig efter ett tag, tur det!
nu ska jag fortsätta titta på teve, sitta vid datan och bli några gram tyngre. hörs

- jag dör


brist på annat

tjenis, har absolut ingenting att göra så jag skirver ett litet inlägg.
var för en stund sen på café fåtöljen med tjejerna. var riktigt mysigt, OCH riktigt dyrt. det gillar inte min plånbok just nu kan jag säga. satt som vanligt och prata om allt, och kom in på den lilla trippen ner till småland som vi tjejer ska göra i slutet av juli. det kan bli vissa problem att planera hur allt ska vara när man är 10 tjejer som alla vill komma med olika förslag. men i slutändan blir det nog skitbra. jag längtar suuuper mycket dit.

detta kommer bli en ganska lugn sommar och det känns skönt. det ända som är planerat är resan till göteborg, och den till småland. lite jobb är också planerat, resten får jag ta det som det kommer. skönt att inte ha för mycket  på schemat för då blir i alla fall jag lätt stressad. så en lugn, slapp och spontan sommar för min del kommer det bli!
det ända som behövs nu är solen. vart fasen är det egentligen? nu har det regnat i över en vecka och jag börjar bli ganska mycket trött på det nu. så ge mig sol, and my summer is going to begin!
























njut av bilden, för så här kommer ni nog aldrig mer få se mig
- osminkad & helt oplattat + rufsigt hår


14 juni

hallu
hann inte uppdatera igår, eller jag vann, men dte blev inte av helt enkelt.
igår chillade jag mest hela dagen och kvällen spenderades med vänner hos en kompis christoffer som jag inte har träffat på jätte länge. det var helt okej, och kul att träffa folket igen. runt 12 skulle vi vidare på ett annat party men det blev ju som det blev, vi kom dit, men åkte lika snabbt därifrån. somna så sött i saras säng vid halv 4 tror jag.
idag har det också bara varit en ren chilldag. lite senare blir det café med tjejerna. mysigt.
skriver kankse senare. pussis

bokat och klart, i alla fall med tåget

jahapp, äntligen var tågbiljetterna till göteborg bokade. det blir en lite tripp ner dit med sofi, sara och hanna i juli. besök på liseberg och en del shopping antar jag. myspys.

                                         

beslutsångest

har lite beslutsångest över vad jag ska göra ikväll. en sak som är säker är att jag inte vill sitta hemma i alla fall (om jag inte får det nya the sims 3) mina val står mellan bio, my bloody valentine eller kankse en kväll som till en början i alla fall ska tillbringas hemma hos j. problemen är att sara inte vågar se den filmen på bio och kvällen hemma hos j kanske inte kommer bli av eftersom vi inte kan vara där hela kvällen. hm, jag får hoppas att pappa kan köpa med sig the sims till mig så jag och sara kan få provspela det. det kankse låter hur löjligt som helst, men eftersom jag för ett tag sen var helt beroende av the sims 2 och satt uppe dagar och nätter för att spela det så måste jag ju såklart prova det nya spelet. spännande, maha.
nej men som sagt.. beslutsångest över kvällen. vi får väl helt enkelt se vad som händer.

12 juni

ja det är juni, regnet vräker ner och det är kallt. vilken bra början på sommaren.. känns mer som höstlov än sommarlov som det faktiskt är.
hursomhelst, just nu sitter jag och tittar på filmen titanic för säkert 10de gången. min syster ville se den så självklart ställer jag upp. vad som händer annars idag vet jag inte, men har inte särskilt stor lust att göra nånting i det här vädret. kankse blir att jag tillbringar kvällen med mina tjejer, men som sagt we'll see.

                                               

10 & 11 juni

hejsan igen, nu tänkte jag uppdatera litegrann
kan börja med att berätta om igår:
då det var skolavslutning, och alla vägrade låta det dåliga vädret förstöra skolavslutning genom att ändå komma i klänningar, kjolar och shorts. var en lite halvtråkig avslutning i sjödalsparken där lärarana trodde att dom var bättre på att spela i ett band tillsammans än vad dom egentligen var. efter det delades betygen ut, och ja mina var väl som förväntat. inte direkt bra men inte dåliga heller.
efter skolan bar det av en snabbis hem till mig och sedan till sara för att senare grilla med tjejerna. blev skitmysigt, och som vanligt hade vi kul. bar senare på kvällen av till långsjön, och blev hemskjutsad vid 12 nångång.
känns helt sjukt att hela ettan redan är över!

och idag:
började det ju med bagravning för min farfar vid halv 10 i ett kapell på skogskyrkogården. var som jag sa förut jätte jobbigt, men skönt att det är över nu. hade gått och väntat på begravningen ett tag, och nu slipper jag gå och tänka på den mera vilket känns bra.
lite senare nu på eftermiddagen åkte familjen plus mormor och åt på amazon, så nu är magen proppfull av god mat!

så så såg min första dag på sommarlovet ut. den var inte speciellt rolig, men det var verkligen en dag man kommer minnnas. dagen då min farfar begravdes, dagen då jag för sista gången fick säga hejdå till honom, genom att lämna en ros på kistan och genom att be för honom där uppe i himmelen.  jag säger som vi skrev på krasen vi gav honom "du kommer alltid finnas i våra hjärtan"

             

             
                             bilder från den kalla och regninga avslutningen

11 juni

halloj
tänkte bara säga att jag  uppdaterar lite senare. kom precis hem från jätte jobbig begravning så hörs senare

9 juni

halloj
har flängt fram och tillbaka hela dagen idag så det är därför jag inte har hunnit uppdatera förren nu.
började allafall med att gå till skolan en sväng för att lämna in dom sista böckerna och hämta en del kläder som har blivit kvar i mitt skåp. efter det bar det av till lite olika ställen med hanna och sara.
nu, innan jag kom hem var jag vid min förra skola och tittade på niornas bal. alla var så söta så, och jag kommer verkligen ihåg när jag klev ur bilen, bland folkmassan i min klänning för precis ett år sedan. det är verkligen ett minne för livet. balen i nian.

imorgon slutar skolan
, och jag har planer för hela dagen. därför tror jag inte att jag kommer hinna uppdatera så mycket, utan det blir nog på torsdag. men vafan, dom flesta har ju avslutning imorgon, och jag tvivlar på att många kommer sitta framför datorn då, så see you at thursday.

     
bilder från balen förra året.

sötsofi

fick för en liten stund sen ett sms av sofi som jag inte har träffat på tre dagar:
" förlåt, jag har världens största dåliga samvete för jag inte varit med er på ett tag, hoppas ni förlåter mig. älskar er"
kan man ha en sötare vän eller? i don't think so.
(och vi var självklart inte arga på henne för att vi inte har setts på ett tag. jag menar, vi sitter ju liksom inte ihop)
mycket kärlek till sofi

nu ska jag försöka sova, godnatt alla sötisar

8 juni

goddagens gottfolk
vaknade lite förvirrat upp vid halv 12 imorse efter att ha sovit alldeles för länge i natt med mina nästan 12 timmars sömn. detta har resulterat till en väldig seghet och ont i huvudet. och har man det, brukar dagen sluta med att man bara ligger i soffan och glor på teve. och det är precis vad jag har gjort idag.
men för att göra något annat ska jag snart börja röra mig mot hanna, där vi troligtvis kommer titta på ännu mer teve. fast är man flera brukar det ju oftast bli roligare.

kan knappt fatta att jag slutar skolan på onsdag. det har gått så sjukt fort, vilket både känns kul och tråkigt. skönt att skolan är över, men med den här farten kommer jag ju snart sitta där med mina dåliga pensionspengar pch livet kommer snart vara över. gaaad jag vill inte bli vuxen!

bilder från avslutningen i 9an
 


(nästan hela klassen i källbrink)

ångest

hej igen
ursäkta för mina deprimerande inlägg här under, men är bara så sjukt arg,ledsen, besviken och irriterad på en viss person, men det ska ni inte behöva få höra mer om nu.

idag var jag alltså i stan med mamma. jag fick två par skor som hon hade lovat, ett par ballerina och en par som är ungefär som gladiatorsandaler. mycket gulligt såhär till sommaren tycker jag. efter besöket i stan har jag inte gjort särskilt mycket. var hemma och nu har jag varit ute och träffat lite vänner. ibland undrar jag vad jag skulle vara om jag inte hade dom. ingenting antagligen. man ska verkligen ta vara på sina vänner.
imorgon är det ledigt igen, studiedag. antar att det är för att skolan inte har mycket mer att fylla ut som här sista dagarna med, så alltså ger dom oss ledighet. det är skönt, men som sgat ibland vet jag inte vad jag ska göra av dagarna. synd att det inte har varit bättre väder säger jag bara.
nej nu ska jag ta och lägga mig i mina gosiga säng, kanske titta lite på teve, och sedan ska jag sova. skönt
så, godnatt alla där ute.

sara löfgren - starkare

Även om du tog tillbaka allt som du har sagt
Även om du grät och sa jag har aldrig känt såhär
Även om du sa förlåt för allt som du har gjort
Så skulle jag aldrig se åt dig igen jag svär
Om du lovade att ändra dig och bli normal
Om du sa jag kommer alltid att älska dig
Skulle det inte spela någon roll
För tro det eller ej men jag älskar inte dig

Du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Du brände dina broar när du sa det där
Som fick mig att förstå vem du egentligen är
Jag vet du bär en mask som du tror ingen ser
Och när du försöker le så ser vi den bara mer


Du har sårat mig mera än du tycks förstå
Men ett öga för ett öga, ja det heter väl så
Och du som tror på karma, och kallar dig lärd
Borde veta att i nästa liv blir du ingenting värd

-

att du säger att allt var ett misstag och att du skyller ifrån dig, det får mig helt ärligt att må illa. du är inte värd ett dugg längre. inte så som du håller på..

7 juni

hejsan,
måste börja med att säga DÅLIGT SVERIGE när det gäller fotbollen. men grattis danmark som vann över oss för första gången på 13 år -_-

idag är det stan med mamsen som gäller. skönt att det är lite bättre väder nu också, så man slipper frysa ihjäl där ute. jag ska tydligen få välja ut två par skor som "sommarpresent" så det känns bra. är i stort behov av nya skor just nu! efter det vet jag inte riktigt vad som händer. mest ta det lugnt tror jag.

räknar ner dagarna just nu
3 dagar kvar till skolavslutningen
4 dagar kvar till farfars begravning

6 juni

halloj
det blev ingen hemmakväll igår, utan den spenderades hos en kompis med en del folk. började bra, slutade dåligt. tänker inte gå in mer på den saken. hur som helst kom jag hem vid halv 4 nångång, och väcktes imorse av telefonen vid halv 12. lite småsurt att bli väckt så men men, vill folk nå än så vill dom. mihi.
idag har det inte hänst speciellt mkt, träffade a&a en kort stund sen gick jag upp till sara. sov lite där, och nu sitter jag här. laddar inför fotbollsmatchen idag, och har en stooor godispåse att äta till den. mycket skönt att va hemma, och mycket gott med godis.

och sen måste man ju säga grattis till sverige idag som firar sin födelsedag. haha nej men sveriges nationaldag.


student - 730 dagar kvar

tjenis
kom nyss hem efter att ha varit och tittat på utspringet, och spenderat lite tid hemma hos sara. snacka om att man blir avundsjuk när man ser alla superglada 3or springa ut, och bara stå och hoppa och skrika. - jag vill också! var sjukt mycket folk utanför skolan, men det kan ju bero på att det var ungefär 400 3or som sprang ut, och alla har ju släkt som ska se på. att det regnade verkade inte störa dom nånting, och det var ju tur.
efteråt såg man dom åka runt på sina flak, och det gjorde än ännu mer avundsjuk. men vi räknade ut att det bara är ungefär 730 dagar kvar tills vi tar studenten. så det är ju bara att börjar räkna ner. fast innan ska jag ju hinna fylla på 18 och 19. så ja, det är ett tag kvar...

5 juni

godmorgon sverige.
idag tar 3orna i min skolan studenten. stackars dom säger jag bara. det regnar verkligen sjukt mycket, så snacka om otur. fast jag undrar om vädret har så stor roll egentligen? jag tror nog man är lika glad över själva studenten oavsett väder. jag ska i alla fall dit och titta på utspringet som är klockan halv 2. får hoppas på lite bättre väder då.
jag känner att jag tjatar ganska mycket nu om vädret alltså..
hur som helst, det är alltså det enda planerade för den här dagen. är ju fredag så man kankse bordet hitta på något ikväll? får se om jag orkar. är inte speciellt taggad, och vem har ens den mista lust att gå ut när det är sånt här väder? vädret ger än depp i mängder! men som sagt, vi får väl se vart dagen + kvällen leder. har inget bestämt än så länge i alla fall, men man vet aldrig, det kankse dyker upp något senare.


äckelregn

vilket riktigt jävla äckligt väder det är ute alltså måste jag säga! det regnar blåser och är sjukt kallt. vart tog sommarvärmen vägen? jag vägrar att det ska vara såhär på skolavslutningen. man vill inte behöva gå i vinterjacka i juni liksom. nej nu får värmen komma tillbaka.
 och ja, jag var ute nyss. i regnet. jag vet att det är dumt. men whaaatever. alla behöver ju frisk luft.

mot sara

hej igen
har faktiskit städat lite idag (stolt) och lagade tillåmed lunch. det var i och för sig bara gröt men att jag står vid spisen och lagar något är ett under!
nu ska jag jag sra till sara där sofi också är. får se vart dagen leder senare.

4 juni

godmorgon allesammans
idag börjar alltså min "långhelg" på riktigt, och nej vädret vill inte ge med sig.
har ingen aning om vad jag ska göra idag. blev erbjuden att följa med på en tripp till stan med hanna och sofi, men det kalla vädret lockar inte speciellt mycket. så jag tror jag stannar hemma. funderar på att städa lite i brist på annat. det där lät inte som att det kom från mig, men tro det eller inte det gjorde det!

jag skriver nog lite senare, när jag har något mer intressant att säga. hej så länge

smått rastlös

jag vet inte om det bara är mig eller alla som detta gäller. men jag tycker att man känner sig väldigt rastlös såhär när skolan börjar ta slut. när höst och vårterminen är i full gång har man alltid plugg att göra och då tyckte man bara det var superskönt när man fick en lugn dag. nu när skolan börjar ta slut och vi inte har något plugg vet jag helt plötsligt inte vad jag ska göra. inte för att jag ägnade varenda liten ledig minut åt plugg, snarare tvärtom men man hade det i alla fall hela tiden i bakhuvudet att man behövde plugga. nu har jag ju hela helgen ledig och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra. jag känner mig redan otroligt rastlös! det är skönt med ledighet, men jag vill ha något att göra. och jag försvarar verkligen inte allt plugg nu, för jag hatar det rent ut sagt, men jag kan inte hjälpa att jag nu känner mig så rastlös.

blev ett lite wierd inlägg, men jag kom bara att tänka på det nu, när jag sitter här och inte har något att göra

brunett eller blond?

 
hjääälp mig!

3 juni

hej bloggen, och självklart alla andra söta människor!
skoldagen var idag som alla andra dagar, väldigt kort. slutade runt 12 tror jag efter en kort samhällslektion. fick veta slutbetyget där som blev ett G som var väntat. måste förösöka få bättre i samhällskunskap B nästa år alltså. jag går ju trots allt ett sam-program.
efter skolan bar det av till hanna där vi spenderade hela tiden framför teven. blev filmenrna thirteen, tjenare kungen och en del sex and the city avsnitt.

och nu, börjar min långhelg som jag har tills på tisdag. jag ber till gud att det ska bli bra väder så jag kan fortsätta förbättra på min bränna till avslutningen. som sagt vill jag gärna inte gå i samma nyans som min vita klänning. det vore lite tragiskt måste jag säga. så ja - GE MIG SOL!


bild från bulgarien 08, ser ju lagom najs ut måste jag säga!

natti

ska strax gå och lägga mig. sov bara sex timmar inatt vilket är väldigt lite för mig. måste sova minst åtta timmar.
 börjar 9.45 imorgon, och har nog inte särskilt lång skoldag. ska bara ha mentorstid och sedan lite samhällskunskap. känns lite onödigt att ens gå dit, men vafan man får väl offra sig lite nu mot slutet. har ju faktiskit bara två skoldagar kvar! sen är 1:an över.
nej nu ska jag som sagt sova, innan jag somnar på tagentbordet.
godnatt

"FÖR VI HAR GÅTT UT ETTAN, FÖR VI HAR GÅTT UT ETTAN" (snart)

2 juni

tjenixen.
var en lugn dag idag, och fick reda på en del slutbetyg. VG i engelska, svenska och geografi (skryta) så det känns mycket bra! hade också mitt sista prov idag som var i samhällskunskap om genus, och det gick väl helt okej. i mitt huvud har vi typ redan slutat skolan så jag orkade inte lägga ner så mycket energi på provet men jag satsar ju ändå bara på G där så.
 efter skolan bar det av till skärholmen för att leta efter en skolavslutningsklänning till sara. vi sprang runt i säkert 10 affärer, och hon prova massor men tillslut fastna hon för en gul söt klänning. (var jag som tvinga henne att välja den)
en glad nyhet är att jag är ledig torsdag och fredag också eftersom vi har avslutat de flesta kurserna nu. så det blir en långhelg för mig igen. undrar bara vad jag ska använda dessa lediga dagar till, speceillt nu när det inte finns någon sol.

har förresten varit singel en månad nu, och jag märker verkligen att det blir bättre och bättre för varje dag. skönt det!

nej nu ska jag chilla lite, innan mitt "måsteseteveprogram" börjar. missa inte kanal 5 kl 21.00, ni vet ju vad som går där då. mihi.

svenne


säger bara en sak. LYSSNA BRUDAR, haha minnen

1 juni

jahapp då var den skoldagen slut och den var lika kort som alla andra, fast idag kanske jag spendera 30 minuter i ett klassrum och inte 10. fick veta mitt betyg jag kommer få matte A, och det blir ett G. jag kan bättre, men orkar inte så jag får nöja mig med ett G helt enkelt. musiken blev också ett G. har verkligen märkt nu på betygen att det är så mycket svårare att få bra betyg i gymnasiet än i högstadiet. i nian gick jag ut med bara 1 G, resten var VG och MVG. nu kommer jag gå ut med typ bara g:n och kankse två vg:n. mycket illa men jag har bara mig själv att skylla!
3orna i min skola hade idag poängjakt om vem som kommer få springa ut först på fredag när de tar studenten. det var verkligen hur kul som helst att se deras uppdrag dom fick. jasg längar verkligen till jag står där och ska samla på mig poäng. tyvärr är det två år kvar..

efter skolan gick jag och sara och satte oss i parken. man måste ju vara ute när det är så här fint väder. ska ju tydligen bli dåligt väder nu några dagar men jag hoppas vädret ändrar sig och ger oss sol :) (drömde btw att det snöade, nu i juni. det var en hemsk dröm!)
nej nu ska jag chilla galet, imorgon har jag mitt sista prov som handlar om genus. det sköna är att det inte är något man kan plugga på. hejsvej

juni ffs

gaah då var det redan juni och det betyder skolavslutning om 10 dagar! känns helt sjukt att det redan är sommarmånad.
bötjar vid 9.20 idag så snart kommer hanna och hämtar upp mig.
lär ju inte vara många lektioner idag heller, men inga lektioner = sola, så det gör mig ingenting :)
ska kila nu, ha det bra. pussen

RSS 2.0