mot julius

nu ska jag till julia och titta på när alla andra intar alkohol. själv får jag inte dricka alkohol med tungan. så jag kommer sitta där och titta på så sött. höhö
vi ses imorrrrnnnn

 
(ja, jag gillar svartvita bilder)


31 juli

just nu får ni följa utvecklingen av min tunga, kanske med tanke på att det är det mest intressanta i mitt liv just nu. tragiskt? kanske.
hur som helst har lilla tungan min börjat klia nu. tecken på att den läker? ja. det är skönt, men väldigt irriterande. svullen är den fortfarande, kör på det här med att suga på is. det skulle tydligen hjälpa. inte för att jag har märkt någon skillnad efter att ha plågat mig själv med en brännande isbit på tungan. (brännande av kyla dåra). får fortfarande äta flytande mat. kunde inte äta någon popcorn igår på bion trots att det hör till. jag har ett tips till alla er som vill banta: pierca tungan! du kan knappt äta någonting och de få saker du väl kan äta undviker du ofta eftersom det gör ont och du behöver gurgla saltvatten efteråt. tro mig, man går ner i vikt av detta! dock är inte viknedgång mitt mål med piercingen, så jag försöker surpla i mig allt jag kan få tag på ungefär.
fortsättning om tungan kommer.

idag ska jag in till stan. titta på pride tåget. kan bli rätt kul. frågan är bara vad man ska ha på sig? det känns som höst ute...

det gör ont, men det är värt det

hejsan alla glada, och oglada.
lite bättre väder idag men fortfarande inte bra. jag vill ha sooool. nu.
ska ta det rätt lugnt idag och senare ikväll blir det troligtvis bio med tjejerna. inception sägs vara bra så den blir det.
tungan gör fortfarande ont. det är väl kaske inte så konstigt eftersom det var mindre än 48 timmar sen som hålet gjordes. just nu vill jag bara kunna äta normalt, vilket i nuläget absolut inte går. jag lever på flytande mat så som kräm, nyponsoppa och yougurt (utan bitar). känner mig som en bebis utan tänder.
men hur som helst är det värt det. en pärla på tungan är fint.

29 juli

regn regn och åter regn. svensk sommar eller vad säger man? det är absolut inte såhär jag vill ha sommaren.
var ute på the bridge igår. var helt okej faktiskt. inte packat med folk men inte tomt. lagom.
ikväll blir det antingen hemmakväll här eller hos jenny. om jag nu orkar pallra mig ut i detta väder och bli lika blöt som jag var för 15 minuter sen när jag kom ut ur duschen.
tungan peircades igår. blev fint. har ont. kan bara äta flytande mat.


så läskigt var det att pierca tungan!


dåligt med bloggande

hejsaaan.
blir lite lite inlägg nu, men det beror på att jag varken har ork, tid eller lust att blogga just nu. det blir nog bättre framöver.
var i alla fall och åt på koh phangan idag med tjejerna, myspys!
imorgon piercar jag troligtvis tungan! lite spontant sådär, men har ändå tänkt jävligt länge på det! kommer bli aaawesome. kommer dock inte kunna äta normalt eller prata på ett tag. men men :)
skriver när jag fåt lust. kanske imorgon, kanske om några dagar, kanske om några veckor. vem vet höhö

myspyskväll

halloj.
har varit en riktigt seg dag men som tur var kom andreas hit och gjorde mig sällskap i min ensamthet. resten av familjen drog iväg på kryssning idag så nu är jag all by myself.
snart kommer jenny, ida och emelie hit för att myyyysa. blir en kväll framför teven antagligen och en massa babbel som det brukar bli.
tjaaaoo

mobbad chey

har så jävla tråkigt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. tur att åtminstone en liten stackare vill träffa mig. andreas - min räddare i nöden eller vadå? höhö. nä vi hörs sen. puss

vill tillbaka nu

fan vad allt är deppigt nu alltså.
vill bara tillbaka till Kos, där det inte fanns några problem
där var det inte 10 grader ute och regn
där var det liv, dygnet runt, inte grått och tråkigt
det var en av de bästa veckorna i mitt liv


 
fan vad snygg man är


KOS - en oförglömlig resa

okej, ska väl försöka mig på ett inlägg.
KOS var GRMYT. orkar dock inte berätta om hela resan här eftersom det skulle bli en hel bok på ungefär 200 sidor. kan sammanfatta det med tre ord. fest, sol, sjukdom.
var på vårdcentralen igår eftersom jag fick så sjukt jävla ont i ena örat natten till vi skulle hem. visade sig att jag har öroninflamation i båda öronen och hörselgångsinflamation i ett av dom. det var inte roligt att flyga med det kan jag ju berätta. nu äter jag pencilin, 6 tabletter om dagen plus örondroppar. stackars mig :( inte nog med det har jag fått en sjuk hosta. men hur som helst så är dom här sjukdomarna värt det. resan var så jävla bra så det spelar ingen roll att jag är sjuk nu.
ska lägga in massor med bilder senare


23 juli

jag är hemma, jag lever, mår skit och uppdaterar senare. höhö puss


14 FUCKING JULI!!!!

och äntligen ska vi åka. har längtat i sex månader på den här resan och nu är den här. kan knappt förstå, att vi 11 tjejer ska till grekland idag. det är heeeeelt sjukt!
vid 2 går bilen mot ida och sen till arlanda. halv 6 lyfter vi mot KOS!
nu åker vi
Hanna Jörfalk, Sara Petersén, Ida Kingstedt, Hanna Söderquist, Lina Franzén, Sofi Andersson, Sara Jeminen, Lisa Langström, Julia Kardebo, Viola Björkstrand, Jenny Lundgren

BYE SWEDEN!

ps. kommer tillbaka natten till 22a, då jävlar ska ni få se bilder! pusss


13 juli

imorgon åker vi. helt galet.
men men, först är det denna dag man ska leva. är stört varmt idag igen. någon mer än jag som dör i värmen?
idag kommer en av mina kusiner hit. har inte träffat henne på säkert 10 år eftersom vi bor på helt olika ställen. men det blir väl kul, träffa en till lillkusin (dom är ju i och för sig inte så små längre men i mina ögon kommer dom alltid vara mina lillkusiner)
efter det måste jag dra igång med packandet. har varit väldigt seg på den fronten alltså. som tur är har jag skrivit en packningslista så jag förhoppningsvis inte glömmer någonting. det vore ju lite tragiskt..
men men, det blir nog bra det här.
skriver väl ett inlägg lite senare, om inte så blire ett hejdåinlägg imorgon ;)


sara & jag


att gå runt i en cirkel

allt är så konstigt. allt är så rörigt. jag vet inte vad som händer.
jag lyssnar på låtarna om och om igen. analyserar texterna och undrar om det betyder något.
jag tror att det gör det. eller jag vet att det gör det.
i alla fall för mig.
jag vet att du fortfarande bryr dig, men mer än så förstår jag inte.
jag känner mig som en förvirrad liten flicka som bara går runt i cirklar.
det går inte framåt, allt går bara runt.
varje gång är som den första gång vi sågs.


12 juli

hola people
riktigt varmt idag igen men regn. dock kanske det behövs.
blev inte bara julia som kom hit igår utan lite fler folk, trevligt. finalen var ju rätt tråkig och ohändelserik. var ju inte förrän i förlängningen någonting hände.
idag kommer resten av familjen hem. har faktiskt varit riktigt skönt att vara ensam ett tag, men lite har man ju saknat dom. innan det ska jag väl försöka städa lite och sååå.


sara & jag. fina eller vad?


11 juli

och termometern i skuggan visade på 33 grader. det är ju helt sjukt! dog av värmeslag typ 4876 gånger idag!
nu sitter jag här framför teven och har lite halvtråkigt. vi skulle kollat matchen ikväll men dom flesta av tjejerna bangade så det är typ bara jag och julia kvar haha. jaja, blir en mysig dejt med julia. höhö...
nej nu vet jag inte vad jag ska skriva, vi hörs imorrn istället.

10 juli

hejsan svejsan.
var en lyckad kväll igår tills vi skulle dra ut. var så sjukt otaggad på krogen men följde med ändå. flopp. jaja, jag hoppas ni andra hade en bra kväll ändå :)
idag är det sjuka 30 grader ute. är väl som kos ungefär? dock knappt någon sol. jaja, inte värt att klaga i alla fall!
får se vad som händer idag. har faktiskt inga planer alls. kanske blir en sväng till gömmaren lite senare, vi får seeee.

9 juli

gooodmorgon. nu har man vaknat efter en ganska god natts sömn. dock ringde hem telefonen två gånger i morse och om det är någonting som gör mig irriterad så är det just det! fattar inte folk att man sover på morgonen? antagligen inte.
idag fyller viola och jenny 18 år. GRATTIS tjejer! det ska självklart firas. blir middag och mys hemma hos viola och sen utgång. antagligen laroy. men innan dess ska jag förbi lina och fixa lite stuff.


fina viola & jenny


00.04

jaha då sitter man här i sin säng och väntar på att en våldtäksman/rånare/inbrottstjuv ska komma in i huset och ta mig. mamma och pappa, min trygghet är inte hemma. buuuuhuuu. skönt men lite halvläskigt såhär mot natten.
aja, var i alla fall hos hanna nyss. grillade och sådär. riktigt mysigt var det.
imorgon kommer en ny dag. ett nytt helvete? en ny dröm? jag vet inte. den som lever får se

                         
   
                                 bilder från idag på ida, lina & sofi


8 juli

godmorgon!
var hos lisa igår en sväng på kvällen för att prata lite om kos. vi fick våra biljetter och allt sånt där så nu känns allt lite lugnare, nu har jag bättre koll på allt.
idag ska jag in till stan,möta upp lina och sara och sen resten av tjejerna. ska köpa present till jenny och viola som fyller 18 imorgon. ikväll blir det grill hos hannaaaaa.
skriver senare, hej


jag vid gömmarn för några dagar sen


7 juli

och om en vecka ååååker vi. galet taggad alltså.
ska strax åka iväg och handla mat inför kommande fem dagar då resten av min familj är i göteborg. passar på att göra det nu så jag slipper handla själv sen höhö.
efter det bär det av till gömmarn med hanna, och sen kommer troligtvis sara. är ju fint väder igen vilket jag tackar för :) naaaajs.
hörs senare. pussen på nosen
(är rätt glad idag?)

6 juli

hej folket.
har inte gjort ett skit idag vilket har varit skönk. rörde mig ner till centrum och handla lite mat det är allt. är sjukt seg idag, vettefan varför. får se om jag orkar pallra mig till solariet efter middagen men det är tveksamt.
vi höööörs imorrn. puss

5 juli

halluuuu.
var på rusta imorse och köpte duschgrejer + solkräm till KOOOOOOS! (vi åker ju om bara 9 dagar) hade ingen aning om att solkrämer var så dyrt? en solkräm för 80 kr och då var det ändå på rusta?! jaja, nu är det köpt i alla fall. åkte till sara vid 3 och har varit där tills nu. suttit på hennes balkong och bara snackat massor. det behövde jag! nu äre middag som gäller och ikväll kankse vi drar till snaps en liten stund. får se vad alla orkar ;)


sara vid gömmarn igår, som vi åkte till på kvällen


.

jag vill sova. komma bort från verkligheten. bort från.. allt.


en plånbok med anorexi

sådär, då var man hemma efter en heldag i den kära staden med sara. blev lite olika saker shoppade, bland annat tröjor och smycken. meeee like. man tänker ju hela tiden på att man ska till kos så shoppar man nästan efter det. men det gör inget. plånboken blev lite ledsen men jag blev glad och det är huvudsaken!
får se om jag kankse drar till gömmarn en liten sväg senare, fast utan bad då. mår ju inte riktigt 100 så känns lite onödigt att utsätta sig för typ 15 graders vatten.
sara tyckte att jag hade för lite bilder i min blogg (vilket i och för sig jag också tycker) så här kommer två fina bilder på henne från kungshallen.

       

4 juli

nu drar jag in till stan för att shooooopppaaaaaa. *kära lön*


3 juli

... och förkylningen har brutit ut. palllaaaaar inte. varför har jag jämt sån otur? just idag, då det är så fint väder, ska bli 30 grader och mina kusiner som kommit hem från japan kommer hit. självklart just idag. halsen bränner, jag kallsvettas hela tiden. magen gör ont, men har tagot värktabletter. sitter just nu med en halstabelett som inte fungerar över huvud taget. finns det någon sorts halstablett som faktiskt funkar?! tvivlar på det. jaja, ska snart käka frulle, duscha och sen hoppas att jag blir lite "friskare med dagen"

2 juli

då var jobbet slut för denna sommar. pengarna har rullat in och jag kan äntligen börja leva fullt ut. ska bli skönt att kunna sova ut, men lite kommer man ju sakna barnen.
kommer bli en lugn kväll, är helt slut och börjar bli sjuk. inte okej!
har förresten klippt mig också. blev bara topparna så nu är återigen håret kort.. fy, men det behövdes!
hööörs imorrn.

RSS 2.0